Ukrainan konflikti/sota

Näitä sydäntä särkeviä videoita on vaikea katsoa mutta maailman on nähtävä mitä ryssä tekee viattomille lapsille ja siviileille Ukrainassa.

Saatanan ryssät!

Uutisten perusteella ryssien lähetystön edessä on mellakka-aitaa ja poliisiauto. Harmin paikka, olisi muovikassillinen kissanhiekkaa sattumilla jonka voisi toimittaa humanitaarisena apuna vaikka jonkun kenraalin haudalle vietäväksi.

Kyllä riittää ryssänvihaa taas sadaksi vuodeksi. Ei sillä että edellinen kierros olisi vielä unohtunut.
 
Helposti syyllistytään katteettomaan optimismiin, kun toivotaan "hyvien" ja oikeudenmukaisuuden voittavan. Eikös esim. se Lvivin lentokentälle tehty isku toteutettu ilmasta niin, ettei edes Ukrainana ilmatilassa oltu? Tuntuisi venäläisillä olevan resursseja vielä paljonkin käytössä.

Monesko käyttäjätunnus sulle tämän sodan aikana tämä ?
 
Sauli Niinistö 4vrk sitten CNN haastattelussa.

Pelkäätkö?" "En"
Pelkääkö suomalaiset "ei"
Suomalaiset on täysin hereillä

 
Viimeksi muokattu:
..kun tuolla joskus sata sivua aiemmin kirjoitin siihen postaukseen lauseen verran kommenttina, että mitä tapahtui Hostomelin Antonovin lentokentälle laskeutuneille erikoismiehille 24. helmikuuta 2022.
..niin tässä lausetta pidempi jatko eri lähteistä kerättynä: ryssä siis mennä kohelsi paikalle Pyhän Yrjön rusetit kypäröissään (tunnistavat omat?) olevien maahanlaskujoukkojen (VDV) 15-20:n helikopterin ja 100-200 sotilaan voimin ja sai mitä ilmeisemmin aika kehnolla suojauksella olleen kentän samantien haltuunsa..

russia-helicopters-ukraine-airport-credit-video-screenshot.jpg

Взятие_под_контроль_аэродрома_на_территории_Украины_003.png


(ketään missään?)..tarkoituksenaan ottaa haltuun ja suojata kenttä ja sitten tipauttaa suojatulle kentälle iso komee lössi VDV-mahalaskumiehiä kalustoineen perään, mutta persana Ukrainan kansalliskaartin nopean toiminnan yksikön ja Ukrainan ilmavoimien kahden SU-24:sen ja yhden MIG-29:n äkillinen ilmaantumien paikalle ammuskelemaan kohti ja tipauttelemaan helikoptereita sotki kummasti juonen..

AIS-Hostomel-Down-Ka52.jpg


..niinpä ilman tukea iso osa noin sadasta hepusta koptereineen (7 kpl) tuhottiin ja Ukrainan kansalliskaartin pikapoikain ja ilmavoimien yhteistyönä ja hengissä selvinneet jokunen kymmenen (?) luikki käpälämäkeen Hostomelin mettiin piiloon. Kunnes ryssä sai seuraavana päivänä paikalle ukrainalaisten luvattoman huolimattoman suojavalmistelun vuoksi lisäjoukkoja, ihan maanteitse ja myös helikoptereilla.

Vaan olipa täysin absurdi ja järjetön erikoisjoukkojen operaatio länkkärityyliin. Yhtä typerä kuin operaation Eagle Claw vuonna 1980.

Mutta voi, kun olis edes tuo lentokenttä ollut stingereillä ja javeliineilla varustettujen ukrainalaisten vartioima..miten ei ollut, vaikka tämä operaatio oli ihan selkokielelle väännettynä ja alleviivattuna ryssän pelikirjasta?

Ehkä ne FSB:n voitelumiljardit ei ihan kaikki kumminkaan olleet menneet bahamasaarille..
Tuosta Suuren ja Mahtavan, lupaavasta alusta. Venäjän julkaisemaa materiaalia. Helin lennosta, onnistuneeseen laskeutumiseen ja kentän haltuunottoon. Materiaalia oli.

Pieni keventävä runo tähän paskaväliin;

Tuo aika

kun kepeää kaikki oli

voittoisaa

kunnes kuolin


Runo on kuvitteellinen, mutta äiti-Venäjän yhdistymisen ideologiaa tietämättömyyden kautta tavoitellut, nyt kuollut venäläinen sotilas ei.
 

Why Mykolaiv matters to Moscow​

0776633e-3c23-4e64-a2a3-324f97847460.jpg

Lyse Doucet
Chief International Correspondent, Kyiv
Mykolaiv has been on the front line for many weeks.
Some of its neighbourhoods on the edges have been under incessant Russian shelling, but today an army barracks in the north of the city appears to have taken a direct hit from Russian missiles.
A Ukrainian MP told us that dozens were wounded and dozens were killed at a base that was being used to train Ukrainian soldiers.
This comes after Ukrainian armed forces repelled a major Russian advance on the city. But they will try again.
Mykolaiv matters to Moscow.
It stands in the way of the magnificent city of Odessa, Ukraine's biggest port. It is part of a swathe of land along the south that Russia wants to take for a land corridor between two areas - Crimea and eastern Ukraine, which it already controls. That is regarded as the minimum President Putin would want to take away from this war.
At the other end sits Mariupol. The city bombarded, besieged. It is now byword now for human suffering in Ukraine.
The fighting there has now reached the city centre - a city centre which people say no longer exists, it's been smashed to smithereens.
Russian advances in the south east
 
  • Surullinen
Reactions: e7i
Totta puhuen jos ajattelen tätä ketjua, jota seurataan todellakin laajalti muutenkin kuin kirjautuneiden toimesta niin en tokikaan postaisi mitään ilmiselvän tyhmää Ukraina-propagandaa ja postaisin epäilemättä yksittäisiä, varmasti todennettuja Venäjän menestyksiä. Mutta mitään laajempaa, epämääräisempää Venäjän myönteisyyttä en todellakaan kirjoittaisi tänne, saatikka sitten jotain pelkkää vitun mutua. Jos on jotain omia mietiskelyjä strategiasta ja loppupeleistä niin siihen löytyy ketjunsa. Tässä ketjussa seurataan mahdollisimman reaaliaikaisesti taisteluja, eikä todellakaan edes vahingossa liioitella Venäjän menestyksiä vaan todellakin todennetaan ne ensin.
 

--

Näen aika pahasti punaista, kun kuuntelee näitä juttuja, suuri osa venäläisistä on täysin aivopestyjä propagandan takia. En tiedä onko mitään keinoa saada kurssia tuolla käännettyä, onko Venäjän valloitus tai ydinsota oikeasti ainoa keino?
 
Viimeksi muokattu:
Vaikka UA:n armeija saavuttaisi lisää voittoja, Venäjä pystyy terroripommituksilla ja siviilien tappamisella pakottamaan Ukrainan jonkinlaiseen itselleen miellyttävään rauhaan. Venäjähän yleensä saa rauhanneuvotteluissa ne suurimmat voittonsa. Näinhän kävi 2 maailmansodassakin. Kun neuvottelun toisella puolella on normaaleja ihmisiä ja toisella ihmishirviöitä, hirviöt saavat yleensä haluamansa, koska normaalit ihmiset joutuvat ajattelemaan siviileitä ja muita maansa kansalaisia. Koska toisen puolen ei tarvitse niistä välittää, niin heillä on aina painostuskeinona sodan jatkaminen.

Ei Putinin vaihtaminen tietenkään mitään auta. Putin voi hyvinkin nyt jäädä eläkkeelle, jos saa Äiti Venäjälle hankittuja strategisia pitkäaikaisia etuja. Hän itsekin tietää, että hänen seuraajansa on vain nuorempi ja vetreämpi toisinto hänestä itsestään. Samalla pääsevät eroon pakotteista.
Edit: ei ollut tarkoitus hyökätä sinua vastaan, mutta uskon kyllä ukrainalaisten muistavan stalinin hirmuteot 30-luvulla holomodor jne ja myöhemmin. Ei ne helpolla luovuta kun on mahdollisuus panna vastaa.


Ihan aikuisten oikeestiko luulet että pelkästään putipaskan laidanyliheittämisen jälkeen länsi purkaisi yhtään pakotetta? Kyllä taidetaan tarvita sotakorvaukset, ryssien sotarikollisten tuomitseminen ja yhtä sun toista mistä ryssä saa nauttia.
 
Viimeksi muokattu:
Kuten monessa lähteessä, mahdollisuus oman toiminnan valmisteluun. "Vastatoimena", "NATO-UKR" allianssille biologisten- ja kemiallisten aseiden käytössä. Ei enää tässä vaiheessa epäuskosta Kurikassa, pudottaisi mämmituokkosta tuvan lattialle?
 
Back
Top