Ukrainan konflikti/sota

Kuinka paljon tämä Belgorodin isku oikeasti haittaa Venäjän operaatioita? Onko tuolla öljyn menetyksellä muuta merkitystä, kuin että sitoo alueen logistisia resursseja palon sammuttamiseen?
On siitä aivan tuhannen varmasti myös epäsuoraa haittaa. Ryssä joutuu, jos ammattityötä tekee, suojaamaan muita laitoksiaan ja kaikki se vaiva ja kalusto on poissa Ukrainan kimpusta.
 
Kuinka paljon tämä Belgorodin isku oikeasti haittaa Venäjän operaatioita? Onko tuolla öljyn menetyksellä muuta merkitystä, kuin että sitoo alueen logistisia resursseja palon sammuttamiseen?
Vois ajatella että öljy tulee putkia pitkin jalostamolle ja nyt jalostamo on ammuttu huitsin vittuun. Polttoaine joudutaan tuomaan nyt paljon pidemmältä (jos olettaa että muita jalostamoja ei ole lähellä). Belgorodista Harkovaan 70 kilometriä, eli polttoaine on saatu tunnissa rintamalle? Nyt se joudutaan tuomaan paljon pidemmältä (?)
 
Kuinka paljon tämä Belgorodin isku oikeasti haittaa Venäjän operaatioita? Onko tuolla öljyn menetyksellä muuta merkitystä, kuin että sitoo alueen logistisia resursseja palon sammuttamiseen?
Haittaa. Venäjä on ylimielinen edelleen, on hyvin luultavaa että Ukraina iski tuonne koska sinne on keskitetty rajaa lähellä olevana pisteenä joukoille menevän polttoaineen toimintoja. Sen lisäksi että polttoainehuoltoa pitää järjestellä uudestaan, on Venäjälle taas näytetty että he eivät ole niin vahvoja kuin luulevat. Heidän maaperä ei ole koskematonta. Ryssälle näytetään että ken miekkaan tarttuu se miekkaan kaatuu, psykologinen vaikutus on tällä suuri, sekä omiin että ryssiin.
 
Nyt kyllä kyseenalaistan se ammusvarikon räjähdyksen virallisen selityksen. Olisko kuitenkin ollut Ukrainan operaatio sekin. Ja pokkana heti perään uusi operaatio öljysäiliöihin.
Samaa mietin itsekkin heti, kun se mossahti. Räjähtäneellä ammusvarastolla, kun on ymmärtääkseni aika vaikea tehdä onnettomuuspaikkatutkintaa.
 
NO NYT!

Jos tuo alempi twiitti pitää paikkansa niin sitten on vanjat kyllä isommassa motissa tähän mennessä. Zoomailkaa tuota aluetta kartoilta, siellä ei ole vesistön ylitykseen soveltuvaa paikkaa juurikaan...

Tässä vielä karttakuvaleike, eli kuten näkyy niin tuosta Ivankivistä tuonne länteen aina Dneprille asti on tuota epämääräistä vesistöaluetta. Arvaisin että jotain soistunutta, kun tarpeeksi zoomaa karttaa niin siellä näkyy jotain ihmisen kaivamia ojia (kuivatusojia?).

Katso liite: 59472

Jos tämä pitää paikkansa, on ryssän huolto katkolla ja mahdollinen huolto ja uudelleen ryhmittyminen Kiovaan uudelleen hyökkäämiseksi muuttuu mahdottomaksi, kun pitää suunnata pohjoiseen.
 
Eight fuel tanks with a volume of 2,000 cubic meters each

Tämä tarkoittaa siis 8 miljoonaa litraa löpöä, ja toinen 8 miljoonaa vaarassa.
Ei vaan tuplat. 8 x 2.000m3 = 16th kuutiota = 16 miljoonaa litraa paskottu nyt jo ja toinen mokoma vaarassa. (eri asia tietysti onko lähde luotettava ja olivatko säiliöt täynnä jne jne jne, mutta yhtä kaikki laskennallisesti näin).
 
Mitenkään fleksaamatta, mutta fleksaan kuitenkin, että näytin tämän motin paikan jo 10 päivää sitten. Motin paikka

Jos nyt fleksaamaan aletaan niin pistän vähän paremmaksi ja kirjoittelin tästä motin paikasta 18.3 eli kaksi viikkoa sitten. Eipä sillä että tässä mitään virtuaalielintä tarvisi venytellä, kun pääasia on että Ukraina saa isoja voittoja!

18.3 tehty postaus: https://maanpuolustus.net/threads/ukrainan-konflikti-sota.2939/page-3547#post-1113873
20.3 tehty postaus: https://maanpuolustus.net/threads/ukrainan-konflikti-sota.2939/page-3602#post-1115600
 
Twitterissä usea "ukrainan puolella oleva" epäilee venäjän suorittamaksi iskuksi.

Itse en kyllä usko tähän. Eiköhän ollut Ukrainalaiset jotka iskun teki!
Venäjälle on jopa parempi että lännessä luultaisiin False flagiksi. Se ei olisi mitään uutta ja menisi maskirovkan sekaan. Ukrainalaisten onnistunut pikku doolittlenmainen raidi hekoilla olisi sen sijaan nöyryytys Venäjälle. Joten, ei mikään ihme jos Venäjä tätäkin mieluummin esittää lännelle, joka ei muutenkaan usko sen valheita, vain yhtenä false flaggina muiden joukossa.
 
On Ukraina aikaisemminkin iskennyt Venäjän puolelle.
En pitäisi asiaa mitenkään mahdottomana ja ottaen huomioon Venäjän operaatito.
 
Back
Top