Ukrainan konflikti/sota

Briteillä on sotilaallista voimaa ja vipuvartta suhteessa paljon enemmän kuin Saksalla, alkaen ydinaseita, suuresta laivastossa ja paremmista ilmavoimissa. Se antaa poliittista selkänojaa, samoin kuin läheiset suhteet moniin kansanyhteisön maihin, jotka olivat aiemmin Brittiläisen imperiumin maita esim. Australia, Kanada, Intia jne.
Totta, mutta tästä huolimatta pääministeri voisi olla lapanen, mutta eipähän ole.
 

"Pyssymiehen taudista" - ainakin joidenkin lähteiden mukaan Putin ei olisi ollut KGB:ssa ollessaan kentällä toimiva agentti, vaan enemmänkin byrokraatti. Voihan se silti olla, että James Bondia ihailevana ja asetta varmaankin luvan kanssa kantavana fantasioi tilanteista, joissa pitää tempaista mutka povesta.

Tähän liittyen katselusuositus, joka ei ole täällä silmään sattunut. On toki voinut hyvinkin olla, kun on julkaistu jo 11 päivää sitten. Hieman amerikkalaiseen tapaan yleistetään ja vedetään mutkia suoraksi, mutta paljon asiaa ja ainakin omasta mielestäni selkeä totuuden siemen oli havaittavissa. Mainittiin mm. tuo turhautuminen, kun ei päässytkään salaiseksi agentiksi ja Saksanmaallakin komennuspaikkana oli Berliinin sijasta persläpi nimeltä Dresden.

 
Ketkähän ovat mukana? Nyt suunnitellaan jo sodan jälkeistä aikaa. :rolleyes:


NEW: Defense Secretary Lloyd Austin invited 40 nations for a conference on Ukraine's defense needs at American base in Germany next week, 20 have accepted: Pentagon Conference will take place next Tuesday. This will also address Ukraine's post-war military needs.

 
russian_heart_attack.jpg

Lisäys: Olisikohan nuo poliittiset murhat (tai niskoittelevien/raivattavien oligarkkien murhat) nyt lisääntymään päin Venäjällä, kun aiempi käytäntö oli, että murhasivat harvakseltaan ja yleensä uhkailivat tai pistivät vankilaan. Kaksi oligarkkia hiljattain tehnyt perheeseensä laajennetun "itsemurhan", eli uusi tyyli, ja varmasti tehokkaampi painostuskeino kuin vain itseen kohdistuvan murhan uhka.
 
Viimeksi muokattu:
Katso liite: 60696
Tätäkin heppua haastateltiin siinä Areenan dokkarissa, jonka linkkasin jokunen viesti takaperin. Kerrottiin tosiaan selvinneen parista myrkytysepäilystä ja ajattelin kaverin häipyneen jo ryssänmaalta. Huonompi homma hänelle. Toivottavasti selviää hengissä uutta Stalinia pidempään ja pääsee vapauteen Puten kuoleman jälkeen.
 
Ryssillä tänään iso PR-operaatio Balakleyan ammusvarastosta.
Kaupunki on kuitenkin ollut jo maaliskuun puolivälissä ainakin ryssillä.
Ei tietoa miksi nyt tuota videota, ehkä vaan sattumaa.
 
Back
Top