Ukrainan konflikti/sota

No tottakai brutaalilla toiminnalla ja palkkaamalla rosvoja saa jonkun perheellisen, vaikkakin rikkaan ihmisen hengiltä länsimaissa. Ja pääsee uutisiin. Montakohan ydinfyysikkoa israel on hoidellut paranoidisessa iranissa, jossa varmaan kaikkia vahditaan silmä kovana.
Ei voi verrata keskenään. Toisen toiminta on kuin mafialta, toinen suorittaa kirurgisia iskuja tärkeisiin kohteisiin, EIKÄ JÄÄ KIINNI.
Tietty mutta jos britti viranomaiset eivät epäile rikosta, niin onhan sekin jotain. Ei nuo salamurhat ole mikään uusi keksintö. Ryssät oli spesialisteja jo neukkujen aikana. Joskus hamas/Hizbollah kiusasi ryssiä. Pian jomman kumman johtohahmo lähetettiin palasina pahvilaatikossa kotiin. Siihen loppui ryssiin kohdistunut kiusanteko
 
Nyt voi jo kysyä että mitä helvettiä Venäjä? Näin tästä kuvakaappauksen enkä uskonut todeksi. Mutta ihan tosissaan ovat.
"Signs of black magic found at the headquarters of the Ukrainian military"
Pojat suunnittelevat digitaaliväyliä?

High Speed Digital Design: A Handbook of Black Magic
 
The U.S. Department of Defense is urging the Portuguese government to send to Ukraine a batch of its M113 APCs to Ukraine, Matt Carlson reports in Outdoor Enthusiast Magazine, meaning the vehicles that served in the National Army for about 30 years at the Santa Margarita Army Camp.

The Portuguese government has been delaying its response to Washington’s request following a NATO meeting at the US military base in Ramstein, Germany, to discuss assistance to the Ukrainian Armed Forces. Portuguese authorities have already ordered GNR to make available to Ukraine four of its Iveco M 40.12 WM/P 4x4 armored vehicles, which the security forces adapted and upgraded when they intervened as part of police stabilization in Iraq.
 
Siis ryssäthän on Venezuelan juntan neuvonantajia (sotilas,talous,politiikka).
Sinällään tuo Venezuelan öljyvaranto on valtava 17% koko maailman jäljelläolevista öljyvaroista.

Kyllähän ryssä toki haluaa, että öljyn hinta nousisi.
Ainoa, jolla on tekniikkaa Venezuelan öljyn hyödyntämiseen KOKO jalostusketjun läpi on...USA.
 
Citing "Welt" information, the German Government has agreed to deliver seven PzH 2000 155mm self-propelled howitzers to Ukraine. This decision comes after the announcement by Holland to deliver the same type of howitzers to Ukraine.

The German PzH 2000 howitzers delivered to Ukraine will come from the army military inventory. According to the Military Balance 2021, the German army has a total of 121 PzH 2000 in service. Citing German military sources, only 40 of the 121 PzH 2000 are operational and indispensable to not reduce the operational capabilities of the German army.

Ainostaan 40 PzH2000 on toiminnassa saksassa. Aika surkea tilanne. Mutta onneksi antavat seitsämän.
 
The sudden elevation in intensity of top-level talks between Finland and Sweden has raised the bar on the expectation that the two unaligned Nordic states will jointly announce their decisions to join NATO by May 16. The possibility of Sweden and Finland joining NATO was discussed when the prime ministers of both countries, Magdalena Andersson and Sanna Marin, meet at Schloss Meseberg castle, near Berlin, to discuss security issues with German Chancellor Olaf Scholz on May 3.
defenceindustrydaily.com

Miten Nato keskustelu voi tulla yllätyksenä? Myös LMn setä sanoo kyllä
Lockheed Martin is planning to ramp up Javelin anti-tank missile system production, expecting a surge in demand from Ukraine, chief executive James Taiclet announced. Taiclet said the company is ready to invest in further production of the Javelin, the Patriot, and the Terminal High Altitude Area Defense system and requested the Pentagon help provide “future contracts to make up the difference.”
Javelin, Patriot ja THAAD tuotantoa lisätään.
 
Onko tämä nyt avointa v*dduilua? Mikä järki nyt tässä on? Uusi 'rintama' Israeliin?
Sinänsä ei yllätä, kun eikös Kreml varoittanut että Ukrainan auttamisesta & sanktioista tulee vastatoimia, kun aika on sopiva, ja ne voivat olla asymetrisiä. En tosin en näe miten ryssä omaa tilannettaan Ukrainan sodassa tällä helpottaisi, päinvastoin - Israel kyllä osaa antaa vastapalloa.
 
U.S. Defense Secretary Lloyd Austin assured lawmakers Tuesday he wouldn’t let stockpiles of critical munitions fall below minimum levels, as the U.S. sends its own weapons to Ukraine’s defense against Russia.

At a Senate defense appropriations committee hearing on the Pentagon’s 2023 budget request, lawmakers pressed Austin over the struggles to replenish the stocks of munitions that the Biden administration has sent abroad.

“It’s very critical to ensure that we maintain what we consider to be our minimum required stockage levels, and you can rest assured that I will not allow us to go below that in critical munitions,” Austin said.

Iso pyörä liikahtamassa.
 
Vetää hiljaiseksi.



Tässä käännös:
Ja toinen:

Mitä tähän nyt voi enää sanoa. 🤬

Kun järjestelmällinen toimintatapa on tämä, ei kukaan voi väittää, että kyse olisi vain Venäjän valtionjohdon toiminnasta.

Tämä tarkoittaa myös, että täälläkin on ryhdyttävä suojaaviin toimenpiteisiin venäläisperäisen toiminnan rajoittamiseksi. Ei joskus vaan nyt.
 
Zakharova sanoi tänään, että Ukrainassa "israelilaiset palkkasoturit taistelevat natsien rinnalla". Hänen mukaansa on epätodennäköistä, että israelilaiset poliitikot, jotka ovat "paisuttaneet tiedotuskampanjaa", haluavat kuulla tämän. Zakharovan mukaan "Israelissa he eivät voi olla tietämättömiä tästä".
:unsure:
Ryssän "natsiviha" on nostatettu käytännössä propagandaksi vain omalle kansalle...Joilla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia kompromentoida tai vertailla uutisointia. Tähän liittyy oleellisena osana Hitlerin natseja vastaan käydyn "suuren isänmaallisen sodan" saavutuksien nostaminen koko venäläisen yhteiskunnan suuruuden ja mahtavuuden symboliksi.

Natseja vastaan käydyn sodan myötä tehtyjä valloituksia Itä-Euroopassa (sodan avulla Neuvostoliitto valtasi käytännössä puolet Euroopasta) käytetään tarkoitukselle oikeutuksena putinin hallinnon tavoitteelle, palauttaa Stalin'in ja Neuvostoajan saavuttama alueelliset valloitukset ja etupiirihallinto.

Ryssä ei voi tietenkään esittää julkisuudessa tavoittelevansa Puolan, Baltian, Tsekin, Slovakian, Unkarin, Romanian, Bulgarian, Unkarin jne. valtaamista, alistamista ja palauttamista takaisin omaan etupiiriinsä.
- juuri tästä syystä putinin roistohallinto määrittelee kaikki länsimaat natseiksi.
- Venäjällä natseja vastaa sotiminen nähdään täysin oikeutuksi.
- putinin propagandan mukaisesti taistelu natseja vastaan on jopa Venäjän kansan pyhä velvollisuus.

Eli, käytännössä ne valtiot ja kansat jotka vastustavat putinin hallinnon aloittamaa sotaa Neuvostoliiton aikaisen etupiirin palauttamiseksi ovat natseja..
- kaikkien muiden kansallisuuksien ohella myös Amerikan, Euroopan ja Israelin juutalaiset kelpaavat hyvin natseiksi ryssän roistoille.

Juuri sehän tässä on niin surkuhupaisaa ettei ryssän roistohallitsijat (kommunismin kasvatit) tunnu itsekään ymmärtävän koko tilanteen paradoksia. Siis, heidän toimiintaansa liittyvää täydellistä yhtäläisyyttä Hitleriin ja Natsi-Saksaan.

Kaiken lisäksi ryssä ei ymmärrä vielä sitäkään että heille on käymässä juuri samalla tavalla kuin aikoinaan Hitlerille ja Saksan natseille. Rikollisten johtama diktatuuri tuhoutuu omaan mahdottomuuteensa.
 
Natoon ei voi liittyä jos on avoimia rajakysymyksiä.
Edit: tai tarkennetaan, jäsenhakemusta ja Membership Action Plan ei edes käsitellä jos ei linkin takana olevia ehtoja täytä. Periaatteessa Nato toki voi ehdoista joustaa, kaikkihan on sovittavissa, mutta tekeekö se sen on sitten arvailun varassa.

Rajakiista ei ole mikään este Natoon liittymisen suhteen. Ainoa vaatimus on pyrkimys rauhanomaiseen kiistojen ratkaisuun, ja tämä pyrkimys voi toteutua vaikka olisit sodassa.

Lisäksi Natossa asiat käsitellään tapauskohtaisesti ja Nato on halutessaan ollut hyvin joustava vaatimustensa tulkinnasta. Käytännössä siis mikä merkitsee on poliittinen tahto, jonka perusteella tulkitaan hyvin väljästi kirjoitettuja pykäliä.

Tietenkään tämä ei ole tae siitä etteikö Putin tekisi jälleen yhtä katastrofaalista virhearviota ja yrittäisi jotain typerää. Se kyllä olisi yksi teurastus jos tällä performanssilla keltaisten syvä reservi heitettäisiin suomalaista tykistöä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
Tietty mutta jos britti viranomaiset eivät epäile rikosta, niin onhan sekin jotain. Ei nuo salamurhat ole mikään uusi keksintö. Ryssät oli spesialisteja jo neukkujen aikana. Joskus hamas/Hizbollah kiusasi ryssiä. Pian jomman kumman johtohahmo lähetettiin palasina pahvilaatikossa kotiin. Siihen loppui ryssiin kohdistunut kiusanteko

Minä olen kuullut tuon saman tarinan vaan tuntuu aina yksityiskohdat vaihtuvan kertojan mukaan: joskus se on munat irti leikattu ja lähetetty ne miehen kotiin / Hamasin pääkonttorille; toisen mukaan irti leikattiin pää; sinun kertomana koko mies leikattu palasiksi.

Ei sillä etteikö vanja olisi kyvykäs raakuuteen, mutta olen aina laittanut tuon tarinan näiden muiden kylmän sodan legendojen joukkoon - vahvojen todisteiden puuttuessa. Luulisi että jos kyseessä olisi ollut merkittävä johtohahmo niin siitä olisi jäänyt jotain tietoja jäljelle, nimi esimerkiksi, tai kaupunki missä tapahtui, vuosi?

Heillä on myös varmasti ollut tarve ylläpitää hurjaa mainetta, sehän on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin jos joutuu oikeasti tositoimiin. Näkeehän sen nyt Ukrainassakin: Venäjän iso hurja karhu on osoittautunut mainettaan kesymmäksi. Karhu se silti on ja vaarallinen, vaan ei sellainen tappaja kuin mitä mainospuheista voisi kuvitella. Ns. vetävät aamulla samalla tavalla housut jalkaan kuin kaikki muutkin.

Ei sillä etteivätkö olisi olleet isosti sekaantuneet Lähi-Idän asioihin, näkeehän sen jo Mitrokhin arkiston sisältöä tavaamalla:

https://middleeasttransparent.com/e...palestinians-in-the-service-of-mother-russia/

Kylmän sodan eri aikoihin suhtautuminen eri organisaatioihin ja arabimaihin vaihteli myös, usein juuri johtajan persoonasta riippuen. En siis ihmettele vaikka olisikin joku epäsuosittu tai heille epäystävällinen heimopäällikkö tapettu raakasti esimerkkinä muille, en vain muista nähneeni tuosta vedenpitäviä todisteita ja sen takia arkistoin sen maskirovkaksi.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top