Ukrainan konflikti/sota

En muista nähneeni tämän sodan aikaan yhtäkään vakavaa arviota Venäjän varastotilanteesta sekä uustuotannosta, kun puhutaan tykistön kranaateista sekä raketinheittimien raketeista. Olisi hyvin mielenkiintoista lukea, jos joku alaa työkseen tai tosi harrastuksena seurannut kirjoittaisi tästä, mutta en muista nähneeni mitään tällaista.

En ihan helposti usko että edes venäläisillä on yhtäkään vakavaa arviota Venäjän varastotilanteesta sekä uustuotannosta :ROFLMAO: Tavara loppuu sitten kun loppuu...näin Venäjä toimii ja pelaa.
 
Mitä tapahtumien vähyyteen tulee niin tämähän alkaa jo lähentelemään tulitaukoa...


Rauhallista on jo toista päivää verrattuna aikaisempiin päiviin ja viikkoihin.
 
Kun Turkki on ratifioinut Natojäsenyytemme niin voimme palata takaisin kurdeja ymmärtävään ja Turkki-kriittiseen politiikkaan. Ei kurdit siis tästä vuoksemme kauaa kärsi.
Muista en osaa mennä sanomaan. Mutta itsellä on sen verran selkärankaa että jos jotain luvataan, niin se pidetään eikä mennä perumaan. Luotan meidän presidenttiin, pää-, ulko- ja puolustusministeriin. Aika typerää tuollainen ajattelu. Ei ainakaan anna hyvää kuvaa isänmaastamme jos noin toimisimme.
 
Itseä todella paljon ärsyttää noi Tuntemattoman Sotilaan lainaukset. Se on kuitenkin vain sotaromaani, millä ei ole todellakaan mitään tekemistä todellisuuden kanssa ole. Ehkä jotkut täälläkin luulee että se on totta. En ole lukenut kyseistä teosta, mutta itsenäisyyspäivänä kuitenkin aina katsonut hernekeiton ja kossu snapsin kanssa (kypärää en ole käyttänyt). Kai tuostakin ajan kanssa totta tulee, sama varmaan naapurin historian kanssa. 🤔
 
Mitä tapahtumien vähyyteen tulee niin tämähän alkaa jo lähentelemään tulitaukoa...


Rauhallista on jo toista päivää verrattuna aikaisempiin päiviin ja viikkoihin.
En tiedä oliko sarkastinen postaus vai mikä. Mutta etulinjoilla tapahtuu alituiseen kuten esim. General Staffin tiedotteet kertoo. Liveuamap kertoo aluevaltauksista ja taisteluista nykyään / lähinnä vain sen mitä GStaffUA ilmoittaa sekä pommitukset yms. Eli ns. varmoista tai varmistetuista lähteistä. https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua
 
  • Tykkää
Reactions: e7i
Back
Top