Ukrainan konflikti/sota

Pistäkääs venäjää taitavat ryssän kanaville juttua että suomessa on ukkoköörit alkaneet varata busseja Sortavalaan muihin kaupunkeihin suuntauville reissuille jahka miehet on lähteneet. Paikallisviranomaiset mukana ohjaamassa kysynnän ja tarjonnan kohtaamista.
 
Viimeksi muokattu:
Mä just kävelin niiden konttorin oven vierestä. Siis se oli musta aika vaatimaton paikka mutta jessus kun niiden pelit on niin älyttömän hienoja. Eli keveitä ja tehokkaita SAR tutkia - on hiton tärkeä ominaisuus avaruudessa ja etenkin sinne raketilla lähdettäessä. Ryssä ei pääse edes kunnolla metsään piiloon.

Jotenkin ei mahdu täällä jakeluun kun on hieno juttu. Siis vähän kun Suomi pääsisi koripallon MM-kisojen loppupeleihin mutta koska laji on Suomessa tuntematon niin kaikki ei ole torilla juhlimassa vaikka pitäisi.
Aika hyvä juttu, että Suomessa on Noksun ja Iceyen tyyppisiä lafkoja. Länsimaat eivät anna venäläisten valloittaa Suomea ja kaapata kyseisiä firmoja omaan arsenaliinsa.
 
Putte valittaa että LKP:n ongelmat täytyy korjata. Ja arvatenkin vika ei tietenkään ole hänessä, vaan aluehallintovirkamiesten surkeudessa.

Tämähän on muistaakseni ollut teemana niissä kansa kysyy- Zaari vastaa tv- maratonifarsseissa, maatuska valittaa kun tiet ovat kehnot ja kaali hapanta, niin suuri johtaja käskee vetelät aluekommissaarit korjaamaan asian.
 
[Video rysyn paraakeista]
The Simpsons Kiss GIF by FOX International Channels

"Komppania HUOMIO! Iltasiivous alkaa välittömästi. TKS Tunnin kuluttua. TOIMIKAA!!"
 
Putte valittaa että LKP:n ongelmat täytyy korjata. Ja arvatenkin vika ei tietenkään ole hänessä, vaan aluehallintovirkamiesten surkeudessa.
Tuota narratiivia on ennen puten suun avaamista julkisuudessa puskettu ryssän kansalle kaikista tuuteista jo viikon ajan. Foorumien trollit pistäneet kansan suoneen tuota shaibaa, samoin kuin telkkarin propagandaohjelmissa. Mielenkiintoista on, että edes puolustusministeriö ei ole syyllinen narratiivin mukaan. Sotilaskomissaarit esitetään ainoina syypäinä.

Voinee sanoa, että putte siis valmistelee kansan vastaanottamaan "uutisen" ennen kuin edes uskaltaa sanoa mitään. Jos "esivastaanotto" ei ole hyvä, niin pitää suunsa tukossa tai muuttaa narratiivia. Tulkitsen tuon pelkuruutena - pelkää kansaansa.



Muissa uutisissa. Lannoitteen Oryx:
1664475125103.png



Ryssän öljyvarastot riittävät vielä 33 vuodeksi ja kaasu 62 vuodeksi.

1664475588972.png



Ryssää puri testamenttikärpänen 🤔
1664476033254.png



Kaksi uutista:
1) "vihamieliset" valtiot eivät saa enää kuljettaa rahtia venäjän kautta
2) Suuret pläänit että isoja seteleitä alettaisiin käyttää miehitetyillä alueilla "infrastruktuuriprojekteihin" aka. korruptioon.
1664476268626.png



Ei uutinen, mutta vissiin ovat tunnistaneet kuvan harmaahapsisen ukon.
1664475711975.png
 
Back
Top