Ukrainan konflikti/sota


koko operaatio artikkelin mukaan

Since the beginning of the war, Ukraine’s security services have demonstrated their ability to reach into Russia to conduct sabotage operations. The killing of Ms. Dugina, however, would be one of the boldest operations to date — showing Ukraine can get very close to prominent Russians.

Some American officials suspect Ms. Dugina’s father, Aleksandr Dugin, a Russian ultranationalist, was the actual target of the operation, and that the operatives who carried it out believed he would be in the vehicle with his daughter.

The American officials who spoke about the intelligence did not disclose which elements of the Ukrainian government were believed to have authorized the mission, who carried out the attack, or whether President Volodymyr Zelensky had signed off on the mission
 
fox tv GIF by Bob's Burgers's Burgers

Kertoo karutonta kieltään siitä, että miten sekaisin tuo Tittelintuure on? Ei välttämättä mene kauaa, kun tuo sekoaa lopullisesti. Siitä pitää huolen jatkuva stressi ja puuttuva lääkitys. Räkäkin lentää suusta jo siihen malliin, että ei pitkään kestä.
 
Monenlaisia karttoja on sodan tilanteesta olemassa. En muista törmänneeni tähän Deep Staten karttaan, vaikka eiköhän siihenkin ole jo täällä joskus viitattu. Siinä mielessä kiva kartta, että ryssän yksiköt on kuvattu kypäräpäisillä possuilla, ja halutessaan voi myös tutkia eri tykistöaseiden (valittavissa asejärjestelmä + yhteensopiva ammus) kantamaa. Ja kartalle saa näkyviin myös "odd fires" niiden havaintoajan perusteella luokiteltuina - tarkoittanee ilmeisesti havaittua tulipaloa, joita mielenkiintoisesti on varsin runsaasti ollut Alchevskin tienoilla n. 60 km päässä linjasta 12 - 24 tunnin aikana.

Tuo deepstatemap on ollut oma suosikkini muutaman kuukauden jo. Sieltä alhaalta voi kelata päivien mukaan (joskus useampi päivityksiä per päivä) linjojen kehitystä ja aina löytyy myös tekstiosio kuvaamaan muutosta. Kuvavarmennetut ja viralliset alueet sinisellä ja punaisella ja harmaalla ns. epävarma, eli näyttää operatiivisen alueen "huhujen" perusteella. Omalla kanavallaan telegrammissa kiivaimpien etenemisten aikoina tiedottavat usein tyyliin "olemme tietoisia kaikista etenemisistä ja päivitämme tilannetta kunhan OPSEC antaa periksi". Pidän kuitenkin erittäin varmana ja realistisena ns. neutraalina esittämään tilanteen. Tämä deepstatemap on siis ukrainalaisten homma. Ja bonuksena toki nuo mainitsemasi ominaisuudet kätevät.
Unohditte tärkeimmän ominaisuuden. Klikkaa Kiovaa, niin saat kartalle hävittäjän ja sen jälkeen voitkin alkaa pommittamaan possuja ja pohjoisen perunapäitä pois kartalta. Kun kartta on tyhjä, niin tähän ketjuun onkin ehtinyt tulemaan taas pari sivua luettavaa.
 
Ei tainnut vielä olla, brittilehdistö ainakin uutisoi. Elävältä hautaamista ja hampaiden kiskomista. Siis kultahampaiden, joita tuollapäin laajasti edelleen käytössä on.

https://www.google.com/amp/s/www.th...de-putins-mini-auschwitz-torture-chamber/amp/
Tonne täytyisi saada pikavauhtia puolueeton tutkintaryhmä ja syylliset etsintäkuuluttaa kansainvälisessä rikostuomioistuimessa.
Kaksi näkökohtaa siihen liittyen. Uhka päälle perseilijöille ja toinen. Ukraina hoitaa tiedottamisen yksin ja länsiluottaa, että kyseessä länsimainen faktapohjainen tiedottaminen.
Nyt jos joku tiedottaja menisi lyömään lapinlisää päälle näihin, jotka pitää olla 110% faktaa olisi se Ukrainan luottamukselle katastrofaalista ja Venäjä tarttuisi siihen heti.
 
Venäjän presidentti Vladimir Putinin nationalisteista koostuvat rivit rakoilevat Venäjällä eripuran vuoksi, kirjoittaa ajatushautomo Institute for the Study of War (ISW) Twitterissä.

Ensimmäisessä 17-osaisen twiittiketjun julkaisussa ISW väittää, että osittaisella liikekannallepanolla on suuremmat vaikutukset Venäjän sisäiseen ilmapiiriin kuin sotaan Ukrainassa
.


Samoilla linjoilla ISW:n väitteen kanssa on Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori ja sotatieteiden tohtori Jarno Limnéll.

– Osittainen liikekannallepano muutti koko pelin hengen erityisesti Venäjällä kovin toisenlaiseksi kuin aiemmin. Putin on tähän asti pyrkinyt pitämään sodan tavallisten venäläisten ulottumattomissa ja puhunut vapauttamisoperaatiosta, mutta nyt, kun liikekannallepano on laitettu käyntiin, sadat tuhannet ihmiset pakenevat maasta ja kriittiset äänet nousevat Venäjän sisällä, Limnéll sanoo.

Putin on joutunut itse muuttamaan tarinaansa vapauttamisoperaatiosta Ukrainassa. Nyt taistelu tunnetaan Venäjällä sotana maata uhkaavia länsimaita vastaan.

Tavalliset ihmiset ovat alkaneet kummeksua tilannetta ja Putinin omat rivit tuntuvat repeytyvän erilleen. Limnéll veikkaa samassa hengessä ISW:n kanssa, että tällä hetkellä Putinin kannattaisi kiinnittää ensisijaisesti huomiota Venäjän sisällä tapahtuviin asioihin.
 
Tonne täytyisi saada pikavauhtia puolueeton tutkintaryhmä ja syylliset etsintäkuuluttaa kansainvälisessä rikostuomioistuimessa.
Kaksi näkökohtaa siihen liittyen. Uhka päälle perseilijöille ja toinen. Ukraina hoitaa tiedottamisen yksin ja länsiluottaa, että kyseessä länsimainen faktapohjainen tiedottaminen.
Nyt jos joku tiedottaja menisi lyömään lapinlisää päälle näihin, jotka pitää olla 110% faktaa olisi se Ukrainan luottamukselle katastrofaalista ja Venäjä tarttuisi siihen heti.
 
Back
Top