Ukrainan konflikti/sota

Ei liity Ukrainaan, mutta...

Latvian rajan lähellä Venäjän Pihkovassa sijaitsevasta tukikohdasta on raportoitu useita räjähdyksiä, kertoo venäläismedia Baza Telegram-kanavallaan.


Räjähdysten on kerrottu tuhonneen kaksi Ka-52-taisteluhelikopteria. Kopterit olivat jutun mukaan korjattavana tukikohdassa.


Bazan mukaan helikopterien kappaleet olivat levinneet räjähdysten jälkeen yli 200 metrin päähän räjähdyspaikalta. Tuhojen syytä ei toistaiseksi tiedetä.


Venäjän asevoimiin erikoistunut asiantuntija, FPRI:n vanhempi tutkija Rob Lee arvioi Twitterissä, että tuhoutuneet kopterit kuuluivat todennäköisesti Venäjän armeijan 15. ilmailuprikaatiin. Se toimii Ostrovin lentotukikohdassa alle 35 kilometrin päässä Latvian rajasta.

 
Tämä jo 4 päivää vanha twiitti Venäjän ulkominiateriöltä:


Venäjä huolissaan, että Ukrainan sodan aseita päätyy rikollisille. Eikö siellä ite Prigozhin päästele murhaajia vankilasta ja jaa aseita niille?

Joo, kyllähän Ylekin uutisoi, että ukrainan sodan aseita on päätynyt jo Suomeen, Norjaan, Ruotsiin ja Hollantiin, mutta tuo Venäjän ulina aseista ja rikollisista tuntuu todella naurettavalta.
Örkit on kyllä todella epätoivoisia kun jaksaa jauhaa tämmöstä skeidaa. Enemmän olisin huolissani venäläisten omasta lend and leasesta.
 
"venäläistaustaisten" mielenosoitusta Ukrainan sotaa vastaan odotellen... Edes jossain päin maailmaa.... Odottavan aika on pitkä, ei kai ne kaikki paskiaisia ole? Kerran näin hyviä venäläisiä... Olin lentokoneargeolokiaa harrastamassa, ja siihenhän ne oli kuopattu koneen rojujen viereen ;), muuten noon kyl järjestään ollu paskiaisia.20160814_115317.jpg
 
Siviileillä kovat olot. Tämän päivän iskujen jälkeen El Pais uutisoi, että iskujen potentiaalisena seurauksena noin 80 % Kiovasta olisi ilman juoksevaa vettä.
Ei tietenkään Kiovaa korjaa mutta olisipa vain hienoa nähdä muutama räjähdys punaisella torilla ja kremlissä.
 
Siviileillä kovat olot. Tämän päivän iskujen jälkeen El Pais uutisoi, että iskujen potentiaalisena seurauksena noin 80 % Kiovasta olisi ilman juoksevaa vettä.

Voi helevatun helavattu jos totta, eikä saada pikaseen korjattua. Ryssä on nyt näyttänyt, että vaikka sen lihakset on pienet, niillä voi aiheuttaa mittaamatonta inhimillistä kärsimystä ja ennen kaikkea, että se on valmis sitä aiheuttamaan.

Nyt lännen tehtävänä on näyttää ettei tuollaista sikailua ja perseilyä hyväksytä. Minusta lännen pitäisi ilmoittaa, että jos yhteenkin siviilikohteeseen osuu kauempana kuin 50-100 km rintamalinjasta, niin tulee puikkoa takaisin niin perkeleesti.
 
Back
Top