Ukrainan konflikti/sota

Krimin kasteluvesikanavat ovat tämän jälkeen kuivat kun vedenpinta laskee. Niemimaan vesihuolto oli hyvin vaikeaa Krimin valtaamisen jälkeen kun Ukraina sulki kanavan. Vaikeita aikoja tiedossa siis jälleen, varsinkin kun kesä on vasta alullaan. Ryssä veti vesiputkia mantereelta, mutta ne eivät pysty korvaamaan kanavan vesimäärää ja varsinkin maanviljelyn kasteluvettä joudutaan varmasti vähentämään rajusti (mikä tarkoittaa selvästi huonompia satoja).

Wikipediasta lainaus kanavan osalta: LÄHDE

A 2015 study found that the canal had been providing 85% of Crimea's water prior to the 2014 shutdown. Of the water from the canal, 72% went to agriculture and 10% to industry, while water for drinking and other public uses made up 18%.

Katso liite: 78858
Tässähän on vielä sellainenkin pitkän aikavälin sivujuonne, että tuo Krimille pumpattu makea kasteluvesi muuttuu pohjavedeksi ja laskee alueen maaperän luontaisesti korkeaa suolapitoisuutta. Mikäli veden tulo katkeaa pidemmäksi aikaa, alkaa suola hiljalleen puskea takaisin, tuhoten edellytykset maanviljelyyn ja muuttaen muutenkin lajistoa. Mikäli näin käy, niin niemimaalle on pahimmillaan valutettava kasteluvettä vuosikymmenen verran että tilanne palaa nykyiseksi.

 
Ryssillä menee kaikesta päätelleen erittäin hienosti Belgorodin alueella.

-Huhujen mukaan menettäneet vitusti miehistöö
-Komento on täysin kädetöntä
-Ukejen vastatykistö toimii
-Yleistä perus ryssimistä


 

Jos nuo poistetut henkilöt ajattelisivat omilla aivoilla niin...mutta se taitaa olla utopiaa. Oikeasti hankala käsittää kuinka paljon tuolla onkaan ihmisiä, joilla olisi mahdollisuus muuttaa tilannetta ja jotka vain sivusta katselevat kun kaikki menee "suunnitelmien mukaan". Alkaa tulla olo että tosiaankaan tuollaista valtiota ei tarvita mihinkään jos sielä ei ole tyrkyllä järkevää valtionjohtoaineistoa...
 
Ryssillä menee kaikesta päätelleen erittäin hienosti Belgorodin alueella.

-Huhujen mukaan menettäneet vitusti miehistöö
-Komento on täysin kädetöntä
-Ukejen vastatykistö toimii
-Yleistä perus ryssimistä



Vallitseva trendi koko sodanajanhan on ollut sellainen että ryssä on sekaisin kuin seinäkello ja ottaa todella rumasti turpaan - kun sotaa käydään muullatavoin kuin juoksuhaudoissa (ei sillä, ei ne sielläkään edukseen esiinny, mutta jotenkin kuitenkin).

Tästä johtuen sota pitäisi edelleen saada liikuntasodaksi suuntaan tai toiseen, koukulla ryssän kautta tai ihan miten vain.

RVC:n kunniaksi täytyy kyllä sanoa että he ovat kovissa paikoissa kannuksensa hankkineita, ja kaikesta päätellen hyvin koulutettuja - voidaan puhua ihan erikoisjoukoista. He muuten olivat mukana sillä videolla kun dneprin yli mentiin veneillä vauhdikkaasti iskemään ryssän etuvartioon.
 
Ryssä harrastaa terroria oikein liukuhihnalta. Eilen ammoniakki vuoto ollut suurempi.

Masyutivka sijaitsee aivan eturintamalla oskil joen itäpuolella. Tuolla ryssä kokeili jotain pienimuotosta hyökkäystä, liittyy varmaan siihen. Ammoniakki on syövyttävää ja tarpeeksi kun hengittelee ihminen tukehtuu kun kurkunpää turpoaa. En tiedä millainen putki oli, mutta tavallaan voisi luokitella kemialliseksi vaikuttamiseksi oli se pommina tai tuhoaako jotain vastaavaa tarkoituksella.
 
Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Eiköhän tällekin Venäjän terrorille ole varattuna vastaus Ukrainan puolelta. Empä yllättyisi vaikka Venäjän maaperällä on jotain minkä paskominen ehdollistettu tähän että jos padon räjäyttävät niin sitten tapahtuu. Toki ihan vaan viisas sotiminen on hyvä vastaus ja näyttäviä kostoja ei tule tehdä väkisin jos ne ei hyödytä kokonaisuutta. Mutta kyllä kova kovaa vastaan toimii ryssää vastaan. Ja on kai tämä ollut aika selvää että kyllä Venäjä padon räjäyttää, ei mikään yllätys ollut Ukrainalle. Mutta vastaus tästä voi olla yllätys Venäjälle.
 
Ryssillä menee kaikesta päätelleen erittäin hienosti Belgorodin alueella.

-Huhujen mukaan menettäneet vitusti miehistöö
-Komento on täysin kädetöntä
-Ukejen vastatykistö toimii
-Yleistä perus ryssimistä



Väittäisin, että vähän liian hyvän mahdollisuuden antaa ryssille tuo omien rajojen takana sotiminen siihen, että ilmoitetaan yksiköistä valtavasti kaatuneita (huom. nimenomaan kaatuneita, ei haavoittuneita), kun ollaan nähty että kukaan ei kysele perään niin on pieni mahdollisuus selvitä sodasta elämällä jossain päin laajaa Venäjän maata toisella henkilöllisyydellä tai vain piileskellen.

Uskon, että kaatuneita on mutta ei läheskään niin paljon kuin omille teilleen lähteneitä.
 
Latvialaiselta hyvä puhe
Today, on the 🇷🇺Russian Language day Russia surely deserves some words in Russian that everyone would understand without a dictionary..
But what Russia does not deserve is to drag us down to their level. Before committing yet another war crime- blowing up Nova Kakhovka water dam
-did 🇷🇺 check how many Russians will drown? How many people speaking 🇷🇺 will die? How many books of Dostoyevsky have drowned already?
How many people able to perform Tschaikovsky will drown? Or ……is 🇷🇺 finally ready to admit that it has never cared about people speaking 🇷🇺
just like it has never cared about anyone or anything else but the destruction. By killing in 🇺🇦Ukraine, 🇷🇺 destroys its own nation & country,in front of its own eyes,
with its own bloody hands. 🇺🇦Ukraine will stand firm, soon a member of EU and NATO, just like we stand firm with Ukraine today.
But if 🇷🇺wants to destroy itself as a country Russia could as well do it within its own internationally recognized borders.
Russian peace…There must be something wrong with the language or the dictionary 🇷🇺 uses if this is what 🇷🇺 calls “peace”.
Just like last year with the word “dialogue”. In what language the grandchildren of 🇷🇺 war criminals will apologize?
If Russia still will be a country, member of international organizations & if 🇷🇺language is an official language in those organizations like it is here today,
Russians might apologize in Russian. This year’s (just like last year’s) 🇷🇺Russian language day embodies what the words “Russian peace” really mean.”
 

Tällaista kerrotaan:

Before destroying the Kakhovka dam today, the Russians raised the water level to a record-high 17.5 meters by keeping the gates closed.The wanted to make the flooding as large as possible in order to stop the Ukrainian Army from conducting a counteroffensive in the area
Ja tuo pinnan laskeminen mahdollisimman alas juuri ennen nostamista ennätyskorkeuteen tehtiin tietenkin, että saatiin asennettua räjähteitä mahdollisimman alas padon seinämään. Sitten nostettiin ylös ja kaboom. Rottaryssät.
 
Back
Top