Ukrainan konflikti/sota

Vanhaa grafiikkaa tää, mutta oliko tämä täällä. Eli Ukrainan ilmapuolustuksen tehokkuus 24.2.2022-29.5.2023
UkraiannaIlmapuolustustehokkuus.PNG
Tältä videolta
Edit: Itselle on vähän mysteeri miksi tällä kanavalla on noin vähän seuraajia. Tuolla kanavalla on siis tekijöinä käsittääkseni kaksi sotilasta jotka on kaksosia ja välillä julkaisee videoita rintamalta, kuten tämä tuorein
ja sitten tuo nainen tekee tuollasia katsauksia satunnaisesti.
 
Viimeksi muokattu:
Ymmärtääkseni, jos asioit muuten Teboililla kuin tankaten, tuet Suomalaista yrittäjää. Syö ja kahvittele, mutta tankkaa muualla.

Joo, käsittääkseni tällä hetkellä huoltamomyynnistä ei mene edes provikoita emoyhtiölle. Korjatkaa jos olen erehtynyt.

Menee nyt aika pahasti off-topicin puolelle mutta väärin käsitetty molemmilta. Teboil-yrittäjä maksaa markkinointimaksuina yhtiölle X% liikevaihdostaan ja siihen liikevaihtoon lasketaan myös jokainen sumppikuppi. Hupaisaa tässä mallissa on tietysti se, ettei yrittäjä saa tässä ajanhetkessä mitään lisäarvoa Teboil-brändistä. Sen verran on huoltoasemia tässä maassa, että eiköhän se ole ihan helppo valinta pysähtyä syömään ja juomaan jollain kilpailevalla asemalla - vaikka siitä kahvikupista ei montaa senttiä ryssille päätyisikään.
 
Viimeksi muokattu:
Menee nyt aika pahasti off-topicin puolelle mutta väärin käsitetty molemmilta. Teboil-yrittäjä maksaa markkinointimaksuina yhtaiölle X% liikevaihdostaan ja siihen liikevaihtoon lasketaan myös jokainen sumppikuppi. Hupaisaa tässä mallissa on tietysti se, ettei yrittäjä saa tässä ajanhetkessä mitään lisäarvoa Teboil-brändistä. Sen verran on huoltoasemia tässä massa, että eiköhän se ole ihan helppo valinta pysähtyä syömään ja juomaan jollain kilpailevalla asemalla - vaikka siitä kahvikupista ei montaa senttiä ryssille päätyisikään.

En ole käynyt teboililla edes kusella vuosiin. Sen verran pahasti mahorkka haisee.
 
Suht mielenkiintoinen ryssäkommentti Orikhivin suunnasta.

Alueella on paljon UA:n elsoa, kirjoittajan kokemuksen mukaan ihan maksimimääriä.
Kranaattipulaa ei näytä olevan ja joka 5. kranaatti on rypäle. Excalibur tai HIMARS
tulee äkkiä lihavampaan maaliin. FPV-dronet lentää kymmenen kilometriä etulinjan takana,
ukrainalaiset oppineet taidon. Vasta kauempana voi sanoa olevan turvallista.

 
Ymmärtääkseni, jos asioit muuten Teboililla kuin tankaten, tuet Suomalaista yrittäjää. Syö ja kahvittele, mutta tankkaa muualla.
Ei varmasti pidä paikkaansa, vaikka teboil-kauppiaat tuollaista innolla väittävät.

Kaikki franchise-ketjut perustuvat siihen, että yrittäjä maksaa provikat liikevaihdosta ja yleensä vielä kiinteätä ketjumaksua. Sen lisäksi taloushallinto voi olla pakotettu otettavaksi ketjun kautta jne jne. Muuta ei kannata uskoa.

Tasanvarmasti Oy Teboil Ab eli Lukoilin 100 % tytäryhtiö ottaa kymmenykset jokaisesta kahvikupillisestakin.

Mitään öljynjalostusta ja bensan alkuperää ei tähän kannata sotkea.
 
Teboilit jne sitten jonnekkin muualle ennen kuin taas lähtee arvokkaita kirjoittajia banaanisaarille. Jookosta joo… Siellä on se toinen ketju näistä asioiista

Mä voin sitten sitten sinne tulla kertomaan omat näkemykseni…
 
Venäläiset osu Zaporizzjassa eilen hotelliin mitä YK- käyttää

Hotel "Reikartz" before and after the Russian terrorist attack.The number of injured has increased to 16 people, including four children. Among them a 3-year-old girl.Denise Brown, the UN humanitarian coordinator for Ukraine released the following statement about the attack:“I am appalled by the news that a hotel frequently used by United Nations personnel and our colleagues from NGOs supporting people affected by the war has been hit by a Russian strike in Zaporizhzhia shortly ago.It is utterly inadmissible.I have stayed in this hotel every single time I visited Zaporizhzhia. My team uses it as their base for their frequent travels to the city. It was the UN base for the operation to evacuate civilians from the Azovstal plant in Mariupol, in May last year.The number of indiscriminate attacks hitting civilian infrastructure, killing and injuring civilians, have reached unimaginable levels – these attacks violate international humanitarian law.In the name of humanity, I call on the Russian Federation to comply with their obligations under international humanitarian law and immediately stop indiscriminate attacks on Ukraine.”



The UN condemned today's Russian strike on a hotel in Zaporizhzhia - it was often used by UN staff and other humanitarian organisations when visiting the city."I have stayed at this hotel every time I visit Zaporizhzhia. My team uses it as a base during repeated trips to the city," said humanitarian coordinator in Ukraine Denise Brown.She also called on Russia to stop non-selective strikes on Ukraine.

Kuulemma hotellissa oli lasten kesäkoulu, mutta sen verran myöhästy isku, että tuli just siihen aikaan kun lapsia oltiin hakemassa pois. Että semmonen palkkasoturien pesä tällä kertaa.

Katso liite: 82213
Nyt vasta pääsin koneen äärelle, ja pahoittelen heti tätä varmaan moneen kertaan todettua yksirivistä:
Jum*lau*a! pitääkö omaan varpaaseen osua, ennenkuin huomataan, että jotain olis tarttenut tehdä!
 
Vanhaa grafiikkaa tää, mutta oliko tämä täällä. Eli Ukrainan ilmapuolustuksen tehokkuus 24.2.2022-29.5.2023
Katso liite: 82249
Tältä videolta
Edit: Itselle on vähän mysteeri miksi tällä kanavalla on noin paljon seuraajia. Tuolla kanavalla on siis tekijöinä käsittääkseni kaksi sotilasta jotka on kaksosia ja välillä julkaisee videoita rintamalta, kuten tämä tuorein
ja sitten tuo nainen tekee tuollasia katsauksia satunnaisesti.
Hierasin silmiä kuin näin 224 luulin että kymmeniä tuhansia. Kun että paljon seuraajia. Johan tuon saa bakmuthin paenneista asukkaista.
 
Back
Top