Ukrainan konflikti/sota

Pahoittelut jos tämä oli jo täällä. Täytyy olla atacms rypäle. Järki tuolla lähtee jos ei henki, hurjan kuulosta.


Joo nyt on kyllä asiallista. Kyllä paukkuu, ottavassa ryssän päässä on varmaan mitä helvettiä hetki ollut 😁👹.

Tuhovoimaa Ukraina tarvitsee nyt jos koskaan, näitä olisi tarvittu 🇺🇦 vastahyökkäyksen alkaessa!

Ilmanko se putlerkin kipuili kommenteisssan 🤡
Lisää ATACMSia! 💪🇺🇦
 
ATACMS-rakettien toimituksen sanottiin "ylittävän yhden Putinin punaisista viivoista", vaan miten kävikään?

Kolmas maailmansota ei syttynyt, vaan Putin "vähättelee rakettien hyödyllisyyttä".

Kova kovaa vastaan ja Putin perääntyy.

Putin on punaviivoillaan ja eskalaatiopuheillaan saanut sen mitä haki, ainakin vuoden lisää aikaa mellastaa vapaammin 3:n päivän sodassaan. Onneksi tuon kummempaa tulosta ei ole tullut,
 
Hetki sitten oli uutinen, ettei ryssä päästä Suomesta ukrainalaisia maahansa. Tässä jutussa yksinkertainen selitys miksi jotkut sinne menivät: Talo tai sukulaiset miehitetyllä alueella.

Aamupalapöydästä tätä sitä on ainakin itselleni vähän vaikea hahmottaa tarkalleen, mutta varmasti elämä voi heittää eteen puolipakollisia asioita, joita pitäisi käydä tekemässä kaikesta huolimatta

 
Päivän luvut:
392824295_674398571539891_4525826527208105811_n.jpg
 
Luulisi, että yksikään järkevä toimija ei enää lännessä kiinnittäisi mitään huomiota Putlerin eskalaatiopuheisiin. Ryssä ei tähän mennessä ole ryhtynyt mihinkään erityisiin toimenpiteisiin yhdenkään Ukrainan saaman asetoimituksen johdosta. Samalla tavalla ne terroripommittavat Ukrainaa ja pyrkivät paskomaan kaiken ympäriltään, saipa Ukraina lännestä ajanmukaista aseistusta tai ei.

Hitaasti ja pieninä määrinä tihkuva aseapu vain pitkittää sotaa tarpeettomasti.
 
Why is Orban so worried in the video? Write your guesses in the comments.


Orban on näköjään kutsunut Putinin Kiinan juhlistamaan Orban-Putinin salaisen yhteistyösopimuksen kaksivuotispäivää.

Videossa Orban on hyvin tuohtunut, koska hän on juuri pitänyt pitkän nuhdesaarnan Putinille miksei em. sopimusta ole vieläkään saatu päätökseen. Sopimuksessahan yksiselitteisesti on sovittu, että Ukrainan länsiosat liitetään Unkariin ja lisäksi Unkari saa pari maakaasukenttää Mustaltamereltä. Hän, Orpan, on joutunut jo kohta kaksivuotta kiertämään peräsuoli pitkänä ympäri maailmaa vesittämässä länsimaiden hankkeita. Ja levittämässä homo- ja natzifobiaa. Mutta Putin ei saa mitään aikaiseksi. Hän, Orban, on teettänyt itselleen jo kaulaliinankin, jossa on kuvattu Suur-Unkari ja sitä liinaansa laajalti esitellytkin eri medioissa. Ja nyt pitäisi olla jo kansanäänestykset alueiden liittämisestä Orpastaaniin tehty mutta mitä vielä! S....tanan tunari, on Orban sanonut Putinille.

Lopuksi Orban on mennyt niin pitkälle, että hän aivan suoraan on epäillyt, onko Putin sanojensa mittainen mies ja voiko Putinin sanomisiin luottaa alkuunkaan. Videolla Putin vakuuttaa, että hän on umpirehellinen isovenäläinen ja mitä hän sanoo, se pitää ja on totta! Myöntää kyllä, että Lavrovilta saattaa joskus aivopieru päästä mutta että ei niistä vanhan miehen pieruista niin kannata ottaa itseensä.
 
Back
Top