Ukrainan konflikti/sota

Oijoi! :love:

Kertoilee mm. kuinka koulutuksessa (Saksa) esitettiin miten ilmavoimat ja tykistö tuhoaa vihollisen asemat ja miehistön, jonka jälkeen vasta tankeilla hyökätään.
Ukrainalaiset joutuvakint nyt hoitamaan tankeilla kaiken, myös vihollisasemien lanaamisen...



 
Viimeksi muokattu:
Kuin olisit lukenut ajatukseni, nimittäin juuri muutamapäivä sitten päissäni mietin että tällainen kartta ois kiva nähdä jotta oikenee ne virheelliset mielikuvat, noh kiitos tästä ! Paskoja maita onkin ehkä vähän enemmän eritoten tuo Ranska oli ullatuus sekä saksa jota olen useasti toitottanut paskaksi maaksi noh en oikaise vieläkään tuota mutta jäädänpäs seuraamaan
 
Oikean kohteen suojauksestahan tässä on kyse. FPV:t lentää kamerakuvan avulla joten kun vaikka EW suuntii tutkan ja FPV lentää alueelle niin alueelta löytyykin 15 IRIS-T:tä. Mihin losautat? Todennäköisyys että IRIS-T lähtee on 1/15 tai jopa 1/16 kun se aito on hyvin naamioitu ja drone ei sitä löydä kun harhamaali houkutti liikaa.

Mitenkähän 50 merisotilaan palaminen tai hukkuminen sekä sotalaivan menetys nyt selitellään Kremlissä? Oliko huono sää?

Oli kyllä mestaritason suoritus taas maalta jolla ei ole merivoimia.
 
Voiko vika kuva olla oikeasti BTR modernisointi?
Itselle näyttää Patria AMV/Rosomakilta mutta en tunne näitä niin hyvin?
Pyörännavat paljastavat. ovat samat, kuin petterissä tuossa viimeisessä kuvassa

 
Pyörännavat paljastavat. ovat samat, kuin petterissä tuossa viimeisessä kuvassa



Löytyi joku uutinen, missä sanottiin, että alusta, jousitus, jne. noista vehkeistä jäänyt vanhasta ja siitä ylöspäin kaikki uutta. Tiedä sitten mitä noille 100kpl tekevät, toivottavasti modernisoi.

"The BTR-60 is a “deeply modernized” version of the Soviet BTR-60PB. During the modernization, all units were replaced and rearranged, including new armor, with only the armored personnel carrier’s undercarriage remaining unchanged."

https://www.eurasiantimes.com/ukraines-brand-new-btr-60м-armored-personnel-carrier-spotted/
 
Back
Top