Ukrainan konflikti/sota

Geraschcenkolta hyvää juttua ryssäläisyyden perusolemuksesta ja piirteistä

Google käännettynä
Venäjän propaganda ja sen vaikutus venäläisiin on edelleen ratkaiseva haaste. Kuten olen aina sanonut, propaganda voi olla pahempaa kuin ydinpommi.

Länsimaiden silmissä venäläinen näyttää edelleen koulutetulta ihmiseltä - lukee Dostojevskia ja Tšehovia, käy teatterissa ja baletissa vähintään kerran viikossa.

Todellisuudessa noin 70% Venäjän väestöstä (ehkä jopa enemmän) on talonpoika-orja-mentaliteettia. Heillä saattaa olla korkeampi koulutus. Mutta heiltä puuttuu täysin kriittinen itsenäinen ajattelu, analyyttinen kyky ja kiinnostus älylliseen kulttuuriin.

He eivät tiedä eivätkä välitä länsimaisista tai venäläisistä kirjailijoista, moderneista tai ei. Kirjojen kiellot eivät merkitse heille mitään.

Nämä ihmiset eivät ole koskaan käyneet Euroopassa ja kuvittelevat sen Solovjevin ja Skabejevan tarinoiden perusteella. Tutkimusten mukaan elokuuhun 2022 mennessä 69 % venäläisistä ei ole koskaan käynyt ulkomailla; 9 % on ollut ulkomailla kymmenen vuotta sitten tai enemmän.

Suurimmalle osalle venäläisistä kulttuuri ja vapaa-aika tarkoittavat moderneja venäläisiä TV-ohjelmia - joissa päähenkilöt ovat gangsterit ja saattajatyöntekijät tai "ortodoksiset tytöt", jotka menevät naimisiin oligarkkien kanssa.

He eivät katso Zvyagintsevin elokuvia. He eivät tiedä kuka Tarkovski on.

Heillä on oma kulttuurinsa, jolla on tietysti oikeus olla olemassa.

Tämä on mutkaton primitiivinen elämänmuoto, jonka tavoitteena on selviytyä. Heillä on aggressiivinen, synkkä luonne. Heiltä puuttuu peräkkäinen ajattelu.

Pohjimmiltaan tämä on melkein keskiaikainen mentaliteetti, koska he uskovat mystiikkaan, astrologiaan, shamanismiin, homeopatiaan jne.

Kouluttamattomat ihmiset ovat samanlaisia kaikkialla. Mutta kouluttamattomat venäläiset eroavat toisistaan siinä, että he tunnistavat itsensä omiin rosvoihinsa ja kiduttajiinsa - hallitsevaan hallintoon; he uskovat tsaariin, rooliinsa messiaana ja ainutlaatuiseen tapaansa.

He painottivat suuresti kollektiivista "Me": "Meitä" ympäröivät viholliset, he haluavat hyökätä "meitä vastaan", me olemme venäläisiä, Jumala on "meitä vastaan", kaikki ovat "meitä vastaan".

He suostuvat ryöstetyksi, nöyryytettäväksi ja tapetuksi. Sen sijaan propaganda ruokkii heille "Venäjän kansan suuruutta" ja "suurta tehtävää pelastaa ihmiskunta".

He eivät tarvitse vapautta, heiltä puuttuu aloitteellisuutta, heillä ei ole liiketoimintataitoja, he vihaavat muita kansoja ja muita ihmisiä, jotka ovat erilaisia kuin he itse.

Heidän iskulauseensa on "Meidän yläpuolellamme olevat tietävät paremmin, ja me kestämme kaiken."

Kaikki venäläiset eivät ole sellaisia. On ihmisiä, jotka ajattelevat ja kärsivät tästä tilanteesta. Mutta he ovat vähemmistössä. Loput, miljoonat, ovat enemmistönä.

Miljoonat valmiita tottelemaan. Valmis tappamaan tuntematta syyllisyyttä tai katumusta. Miljoonat, jotka haluavat tsaarin eivätkä välitä mistään oikeuksista ja vapaudesta. Ja se on todella pelottavaa.

📷 - Dmitri Markov

Linkki
Näin on. Lisään vain näistä, jotka korostavat posket puhaltaen tärkeydestä oman teatteri- ja baletti käyntien yhteydessä. Minä en henkilökohtaisesti tykkänyt teatterista koskaan, balettia katsonut tasan kerran,ihan ok,mutta toista kerta en menisi katsomaan, balettitanssioiden jalat ovat karseita katsottava, kävelevät kun ankat. Itsekin kävin balettitnneilla pienenä.
Mutta nämä, jotka jatkuvasti raavavat muka niin kultturellina niin kulturellina, eivät lue käytännössä mitään, pushkinit, dostojevskit ja tolstoy nimiä heitetään puheeseen, ihan kun ne eivät päästäisi kirjat koskaan käsistä. "Meidän suuri Tolstoy,Pushkin,Dostojevskyi", mutta kysyy heiltä mitä länsimäiden klassikoita ovat lukeneet, eivät osasi vastata mitään. Ihan sama imerialistista p-ka ja rajoittuneisuutta.
Klassisen musiikin esitys ok, hyvä musiikin live esitys, hyvät elokuvat, ja lukeminen on minun juttu. Mutta meikäläistä siitä syystä etten arvosta heidän baleettia ja teatteria luokitetaan epä-kultultturisiin. Miten?! Miten joku ei voi rakastaa balettia ja teatteria ja Pushikina!? Näin ihmetelty usein.
Moni tuntemani (en halua tuntea enää) jotka halkeavat ylpeydestä venäläisen baleetin katselusta rakastavat Nikita Mihalkovia (sitä Putlerin yhdestä ahkeraimmista persenuoliasta) ja itse fyyrerista. Eivät voi olla matkustamatta Pietariin, kuolevat täällä ilman balettia 😂
Itse asiassa nämä baleetti/teatteri fanaatikoiden porukassa pahimmat putleristit.

Ps sirkustakaan en voi sietää. Olen ihan moukka heidän silmissä..
 
Viimeksi muokattu:
Khömmm...

Hieman kaalisoppa käryää tässä. Editoinnilla tehty "lyhyt" filmi, itse osumaa ei näytetä ja... on sitten aukealle jätetty torrakko pystyssä odottelemaan, mitä? (edellisen laukauksen savukaasuja/lämpöä ei näy?)
...mutta, voihan se olla oikeakin osuma, vahvasti kyllä epäilen... näitä "onnistumisia" tulee sopivasti putlerin maineen kohottamiseksi tms...
 
Girkin. Elossa, vaimon mukaan.

"A strange fake is spreading on the Internet that Igor allegedly committed suicide in a pre-trial detention center. The most absurd thing about this is that the fake itself is a very poor quality photoshopped recording on my channel, which is promoted by a million-strong channel of a person who often calls for a “critical” approach to information on the Internet.

There is no such recording on my channel and never has been, and what you see in the picture is a redone recording of the death of Andrei “Murza” Morozov.

According to the information I have, Igor’s health condition is stable, and I publish all news about him here as soon as it becomes available."
 
Aivan liian hyvä kohtalo.
Itse kokisin, että paras kohtalo Putinille olisi joutua valtaklikkinsä kera Haagiin ja viettämään loppuelämä hyvässä länsimaisessa ihmisoikeuksia kunnioittavassa vankilaelämässä tasapaksua elämää, kun katsovat tv:stä uutisia, joissa kerrotaan kuinka Venäjän suurvaltamahtia ajetaan alas, ryssältä ajetaan kotimainen aseteollisuus alas, väliaikaisesti koko maa asetetaan lännen valvontakomission alle ja ryssään suoritetaan denatsifikaatio, demilitarisaatio ja kulttuurista revitään isovenäläisyys irti hyvällä tai pahalla.
 
Mikä on palstan arvio, montako tykkiä, MLRS:ää, panssari- ja kuljetusvaunua ryssä kuukaudessa tuottaa? Jako uusiotuotannon ja reaktivoinnin välillä?
 
Paras ryssä edestä, paras ryssä takaa, paras ryssä istuu, paras ryssä makaa! 😍 No, harvempi näistä enää istuu, kun reikä päässä vetää vähän veteläksi.
Isovanhempani ( evakoita Viipurista) totesivat jo kauan sitten, että: "Paras venäläinen on kuollut venäläinen". Kyllä isovanhemmat vain olivat oikeassa, vaikka monesti aikoinaan toivoin heidän olleen väärässä.
 
Juttu siitä miten tilisiirrot ryssän perähikiöissä kertovat tykinruuan värväyksistä.

Parhaiden ryssien omaisille tulee vielä kiire näiden verirahojensa kanssa, kun hyperinflaatio syö pankkitalletukset. Mutta mihin leskien kannattaa verirahansa sijoittaa, kun omaisuuden suojasta ei ole tietoakaan ja siemenperunatkin ovat vain lainassa tsaarilta? Tonni käteen ja känni toteen uuden ryyppykaverin kanssa, niin ryssän asteikolla elämä jatkuu taas normaalisti! Sotilaiden äitejäkin harmittaa lähinnä se, että uusi WC-pönttö ja pesukone jäivät saamatta.
 
1,1Mrd € ryssälässä propagandaan.. Nyt myös tiedetään mikä on paskanpuhumisen hinta: "ASIAKIRJOISTA selviää myös Kremlin suosituimpiin propagandisteihin kuuluvan Vladimir Solovjovin palkka. Viime vuonna hän tienasi 15 miljoonaa euroa, mutta tälle vuodelle Kremlin puolesta valehtelusta saatavaa palkkiota on oltu nostamassa 30 miljoonaan euroon."

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010253193.html
 
Parhaiden ryssien omaisille tulee vielä kiire näiden verirahojensa kanssa, kun hyperinflaatio syö pankkitalletukset. Mutta mihin leskien kannattaa verirahansa sijoittaa, kun omaisuuden suojasta ei ole tietoakaan ja siemenperunatkin ovat vain lainassa tsaarilta? Tonni käteen ja känni toteen uuden ryyppykaverin kanssa, niin ryssän asteikolla elämä jatkuu taas normaalisti! Sotilaiden äitejäkin harmittaa lähinnä se, että uusi WC-pönttö ja pesukone jäivät saamatta.
Siinä on vittumainen tosiasia, että uuden ryssän penikan siittäminen ja kasvattaminen 18-vuotiaaksi kusipääksi vie vähintään 18v + 9kk. Sitten tämän kusipään pitäisi kaiken vaivannäön jälkeen mennä tapattamaan itsensä jonkin älyttömän Moskova/kusipää/idiootti-jutun takia. Kyllä ryssien kohdalla vanha viisaus pitää täysin paikkansa:" kun lusikalla on annettu, ei kauhalla voi ottaa".
 
1,1Mrd € ryssälässä propagandaan.. Nyt myös tiedetään mikä on paskanpuhumisen hinta: "ASIAKIRJOISTA selviää myös Kremlin suosituimpiin propagandisteihin kuuluvan Vladimir Solovjovin palkka. Viime vuonna hän tienasi 15 miljoonaa euroa, mutta tälle vuodelle Kremlin puolesta valehtelusta saatavaa palkkiota on oltu nostamassa 30 miljoonaan euroon."

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010253193.html
"Tienaa kuin futiksen palkkakärki Madridissa, ala Lontoossa asuvan tytöksi pukeutuvan queerin isänä paasata lännen mädänneisyyttä ja Ukrainan pahuutta" -Simo ruumishuoneelta.

On tää surullista, että vähintään 100 miljoonaa ihmistä ryssälän 140stä on täysin lobotoituja tai ameeboja. Ei syty valo kammariin, inkkarit ei ole kanootissa tai muumit laaksossa. Joku voisi puhua typerästä kansasta, mutta se olisi varmaan rasismia.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top