Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Uusi Miss Suomi aikoo käydä armeijan

Viestiketju osiossa 'Varusmiespalvelus' , aloittaja Tvälups, 30.01.2012.

 1. Tvälups

  Tvälups Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  03.05.2010
  Viestejä:
  5,879
  Tykkäykset:
  600
  Pisteet:
  1,286
  Uusi Miss Suomi aikoo käydä armeijan
  STT-HS 30.1.2012 14:18


  Misseys, laulu, ruoka ja armeija. Nämä ovat tuoreen Miss Suomen, 21-vuotiaan Sara Chafakin neljä intohimoa, joista ensimmäinen sai kruununsa sunnuntaina.

  "Makeasta ja loistokkaasta" missiydestä helsinkiläinen Chafak on unelmoinut kolmevuotiaasta.

  Vuonna 1996 hän katsoi televisiosta, kuinka Lola Odusoga kruunattiin Suomen kauneimmaksi. Se painui mieleen. Chafakin esikuva Lola Wallinkoski oli paikalla Vanajanlinnassa kun missiunelma toteutui.

  "Kaikki oli täydellistä. Enempää en olisi voinut toivoa", väsynyt mutta onnellinen Chafak kommentoi STT:lle puhelimitse maanantaina.

  Chafak tunnistaa samankaltaisuutta missi-idoliinsa.

  "Meillä molemmilla on puoliksi ulkomaalainen tausta. Missit ovat viime vuosina olleet elovenatyttöjä. On hyvä, että missikilpailuihin tulee vaihtelua ja kilpailuun saadaan väriä", sanoo marokkolaisen isän tytär.

  Itseään yhtä aikaa rauhalliseksi, spontaaniksi ja räväkäksi kuvaileva Chafak kertoo eläneensä hektistä elämää jo ennen missikiertuetta. Kiire tuskin vähenee, vaikka kansainvälisen markkinoinnin opinnot kauppakorkeakoulussa Tallinnassa jäävät nyt osittain tauolle.

  "Tästä lähtee uraputki etenemään. Toivon kuvauskeikkoja, ja että pääsisin joskus levyttämään. Harrastan huvikseni laulamista. En mitään Lady Gagaa, vaan klassisempaa poppia."

  Ravintolakokiksi valmistuneen kaunottaren unelmalistalta löytyy myös oma kokkiohjelma. Chafak kertoo olleensa tyrmistynyt, kun Sara La Fountain tupsahti tv-kokiksi.

  "Kyllä tähän maahan kaksi Saraa mahtuu, Chafak naurahtaa."

  Armeijan alokasaika jäi Chafakilta kesken, mutta hän aikoo vielä suorittaa palveluksensa loppuun.

  "Kerran aloitettuja asioita ei voi jättää kesken", kaunotar vakuuttaa.

  Miten sitten armeija istuu intohimojen joukkoon?

  "Se on makeeta, siistiä, upeeta. Ihan niin kuin missiys", Chafak innostuu kuvailemaan.

  Kun Chafak kuuli äidiltään lapsena, että myös tytöt pääsevät halutessaan armeijaan, päätti hän suorittaa asevelvollisuuden aikanaan.

  "Jokainen ihminen etsii ekstremeä elämään. Joillekin se voi olla benjihyppy, minulle se tarkoitti armeijaa. Kaupungissa ei voisi hyppiä rynnäkkökivääri kädessä puistossa. Eikä armeijassa ole paineita ulkonäöstä."
   
 2. akealik

  akealik Luutnantti

  Liittynyt:
  17.11.2010
  Viestejä:
  315
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  36
  Vai makeeta, siistiä ja upeeta benjihyppäämisen korviketta. Todellisuus kolahtaa kyllä alokasajan jälkeen kasvoille mutta oikeasti on ihan hyvä että on tällaisia tunnettuja, epätodennäköisiäkin, henkilöitä jotka puhuvat asevelvollisuuden puolesta. Jos vaikka jotkut kyvykkäät tytöt tästä motivoituvat menemään inttiin :)
   
 3. Mainos 4. kaislajääkäri

  kaislajääkäri Kapteeni

  Liittynyt:
  30.01.2012
  Viestejä:
  579
  Tykkäykset:
  903
  Pisteet:
  76
  Tervehdys uudelta foorumilaiselta.

  Tässähän tuntee itsensä ihan fossiiliksi, koska aikoinaan menin varusmiespalvelukseen osallistuakseni tarvittaessa Suomen puolustamiseen.

  PS. Uusi foorumialokas palautetaan näköjään tehokkaasti maan pinnalle: Kirjautumisen varmistuskysymyksenä oli "oletko ihminen?". Hyväuskoisena vastasin jotta "olen". Vastaus oli väärin...
   
 5. veffeade

  veffeade Eversti Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  01.06.2011
  Viestejä:
  1,920
  Tykkäykset:
  169
  Pisteet:
  316
  Tervetuloa :D. En tiennytkään et nykyään on tuollaiset käytössä...
   
 6. Touhottaja

  Touhottaja Majuri

  Liittynyt:
  12.01.2012
  Viestejä:
  1,108
  Tykkäykset:
  5
  Pisteet:
  156
  Katsos ensintään valapäivänä ja viimeistään kotiutumispäivänä saadaan reservin sotilasarvo, joka korvaa ihmisarvon. :a-grin:

  Mutta joo, taitaapa osa tytöistä olla "ihq daa jänskää ältsin ältsiä" -asenteella liikenteessä. Kannattaako niitä takaisin ottaa, jos kerran jo luovuttivat? No, syy kesken jättöön voipi olla oivallinenkin. Vähän siitä riippuen.
   
 7. JOKO

  JOKO Ylipäällikkö BAN

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  4,971
  Tykkäykset:
  1,340
  Pisteet:
  1,286
  Meillä on taso korkealla! Tänne ei ihan mitä tahansa oteta. :D
   
 8. kaislajääkäri

  kaislajääkäri Kapteeni

  Liittynyt:
  30.01.2012
  Viestejä:
  579
  Tykkäykset:
  903
  Pisteet:
  76
  Niinpä...

  Ilmankos tuntui hyvältä ensimmäisenä aamuna alokaskauden jälkeen Öpiksen kassun pihalla, kun joukkueenjohtaja tervehti meitä "Huomenta tappajat!" :a-grin:
   
 9. pstsika

  pstsika Haukka Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  4,289
  Tykkäykset:
  3,073
  Pisteet:
  1,286
  Ai armeijassa ei muka ole paineita ulkonäöstä?!?
  Yleinen palvelusohjesääntö ja perusyksikön kulttuuri muodostavat paljon tiukemmat rajat ulkonäöstä huolehtimiselle kuin reservissä voi ikinä tulla eteen.
  Kukaan ei naama punaisena karju minulle ja anna rangaistusta jos jätän parran muutamana päivänä ajamatta, mutta kasarmeilla tuo olisi nopeasti sotilasrikos. Sama pukeutumisen osalta. En saa haukkuja siitä, että kengät ovat likaiset / takin kaulus auki / hihat kääritty. Tai jos saankin niin ainakaan seurauksena ei ole vapausrangaistusta (pekka).

  Intissä oli kyllä aika ajoin tosi kivaa, mutta ”makee”, ”siisti” tai ”upea” ei ole oikea adjektiivi kuvailemaan ainakaan omia kokemuksiani. Nuo tosin kelpaavat kuvaamaan joitakin niistä tykistön, ilmatorjunnan ja viestin naisvarushenkilöistä, joita sotkun tupakkapaikalla kuolattiin ginessäkit raskaina.

  En usko, että tuo tyttö suorittaa palvelusta loppuun, mutta toivon vilpittömästi, että menee edes muutaman viikon ajaksi nykyisille varusmiehille cockteaseriksi ja runkkumatskuksi. Siinä onkin sellainen extremejuttu, mitä suurinosa naisvarusmiehistä ei ilmeisesti ymmärrä. Ovat nimittäin muissa perusyksiköissä varsin esineellistettyjä.
  Minulla ei kuitenkaan ole mitään naisvarusmiehiä vastaan. Päinvastoin. Oli erittäin mieluista nähdä tiukassa kunnossa olevia parikymppisiä naisia gineksellä ollessa. Paljon silmäystävällisempi vaihtoehto kuin sotkun tädit.

  Tuo missi ei varmastikaan tajua, että jos jatkaa palvelusta niin ensimmäinen palveluspäivä ei ehdi kulua loppuun kun suihkujen ja vessojen seinät pursuavat missikisojen aikaisia alusvaatekuvia ja pesutiloihin on jonot.
   
 10. Kapiainen

  Kapiainen Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  24.04.2010
  Viestejä:
  3,584
  Tykkäykset:
  4,584
  Pisteet:
  1,286
  Jos on tuolla asenteella liikenteessä suorittamassa asepalvelusta, voisi..ja PITÄISI..kyseinen ihminen ohjata johonkin muualle etsimään elämyksiä!!
  Puolustusvoimat ei ole mikään elämysmatkoja tarjoava yritys..

  Jos voisin hänen kohdallaan olla päättämässä alkaako hänen asepalveluksensa vai ei, niin sikäli kuin se minusta kiinni olisi, niin asepalvelus ei alkaisi..

  Mitenkähän mahtaisi olla jos joku olisi hakemassa KRIHA-palvelukseen ja sanoisi motiivikseen: Suomessa ei saa hyppiä rynnäkkökivääri kädessä kovat piipussa pitkin kyliä ja toreja..Afganistanissa se on mahdollista..ja se on niiiiiiiiiiin siistiiiiii että haluan ehdottomasti sinne..
   
  Recon4Life tykkäsi tästä.
 11. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,976
  Tykkäykset:
  24,109
  Pisteet:
  1,286
  Toivottavasti menee vielä kauan Suomessa, että noilla ennakkofiilareilla irtoaa palkattu virka Laitoksessa. Nuorten on joskus vaikea erottaa sotahimo ja valmius sotimiseen, jotka ovat kaksi eri asiaa. Samoin kuin ovat väkivaltaisuus ja väkivallan käyttäminen.
   
 12. Roope Ristintekijä

  Roope Ristintekijä Kersantti

  Liittynyt:
  05.12.2011
  Viestejä:
  210
  Tykkäykset:
  4
  Pisteet:
  16
  Jotenkin musta tuntuu, että jos missillä on töissään jossain tilaisuudessa muutaman päivän parransänki niin voi joku huutaakin naama punaisena

  Epälen ettei pv mahdollista kyseiselle missille enää ihan normaalia palvelusta.
   
 13. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Kyllä. Missään ei huolehdita kollektiivisesti niin paljoa pukeutumisesta kuin puolustusvoimissa. Rumista pitää saada silmälle harmonisia.

  Ja kultakutritkin ovat vaarassa!

  Juuri tuon tapaan tarvitaan edes karheita käytöstapoja ja ankaraa yleissivistystä, sotilaskuria.

  Nöpönenä serkkutyttöni lainasi pienoiskiväärin ja opetteli sillä ampumaan ennen puolustusvoimiin menoaan. Hänet ensiksi ohjattiin kranaatinheittimistöön, mutta kun jalat eivät kestäneet niin sitten viestihommiin. Jostain syystä hän sitten päätyi taloushommiin ja valmistui alikersanttina pätevyytenään yksikön vääpelin tehtävät. Hän on yhtä kova komentelija kuin isoäitimme.

  Hänen isänsä, enoni, oli sitä mieltä, ettei hän lyhytjännitteisenä käy "armeijaa loppuun". Tarjouduin lyömään 2000 markkaa vetoa, että kyllä käy.

  Onko sinulla jotain mieshomovarusmiehiä vastaan? Heitäkin varmaan ihailisi moni alipäällystöön tai päällystöön kuuluva tai muu masi. Olisihan se viihdetoiminnalle hyvä, jos olisi joku Marco Bjurström tai Kari Sillanpää yksikössä niin kuin Markku Aro 1960-luvulla.

  Siihen aikaan kun minä toimin valvovana upseerikokelaana epäsiveettömät julkaisut, jotka olivat tupien pöydillä tai päivystäjän pöydällä, korjattiin talteen. Jokainen, jolta oli kadonnut jotain, sai kuitata kirjalliset teoksensa henkilökohtaisesti päivystäjältä. Palkkioksi kulttuurityöstä tuli myös vapaana olevia siivoustehtäviä, muutama neliömetri huolella valittua lattiaa vesipesuna.

  Näin fyysinen ja henkinen siveys ja siisteys levisivät ympäri yksikköä ja keskittyminen sotilastoiminnan substanssiasioihin oli jälleen mahdollista.

  Puolustusvoimien tehtävä on puolustaa. Kunnon esimies sotilasvalansa mukaisesti puolustaa alaisiaan myös alaisilta toisiltaan. Kurin ei tarvitse olla kovaa eikä mieletöntä, kunhan se on harkittua ja hyvälaatuista.
   
 14. Mainos 15. Morgenstern

  Morgenstern Luutnantti

  Liittynyt:
  27.12.2011
  Viestejä:
  396
  Tykkäykset:
  3
  Pisteet:
  36
  Kiva että on tuollaisia Stuntwoman Pumpasen kaltaisia reippaitakin missejä.
  Extreme on vain nuoren ihmisen hönö ilmaus ronskinrohkeille asioille. Ja ainakin minä sain armeijassa ihan niin oikeaa extremeä kuin vaan osasin toivoa. Rynnävaunu ajoi pimeässä telttamme yli, oli räjähdysonnettomuutta, liikennneonnettomuutta, paaaljon ampumista, vauhtia ja vaaraa. No yksi kuolikin ja toiselta murskautui lantio. Go Sara!
   
 16. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Nukkuivatko he teltassa, kun rynnäkkövaunu ajoi ylitse? Miksi se ajoi ylitse?
   
 17. Morgenstern

  Morgenstern Luutnantti

  Liittynyt:
  27.12.2011
  Viestejä:
  396
  Tykkäykset:
  3
  Pisteet:
  36
  Tämä ei ole inttimuistotopicci, mutta OK:
  .

  ns. sotavaloilla ajaessa ei oikeasti näe juuri mitään. Vähiten huolella naamioitua sissitelttaa, itsekin kävelee päälle. Kun nukuimmme saappaat.jalassa, rynkyt sylissä, tuli HÄLYTYS!
  .
  Teltan liepeen alta selkärankareaktiolla asemiin, jossa vasta heräsi.
  Juuri kun rynnäri huristi suoraan läpi ja puolen teltan päältä. Olipa tunnelmaa pikanimenhuudossa...
  No reput ja kamiina vain murskana. Opittiinpa että tositilanne vaatii TOIMINTAA!
  .
  Minulla oli Timex-kello jota mainostettiin että jos rikkoutuu takuuaikana, saa uuden käteen. No menin liikkeeseen, ja Timexille piti kertoa miten kello rikkoutui. Vastaukseni: Panssarivaunu ajoi yli. :-D
   
 18. pstsika

  pstsika Haukka Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  4,289
  Tykkäykset:
  3,073
  Pisteet:
  1,286
  Joo. Maiharit ja millin sänki on kaunista, mutta kaikki eivät sitä tajua.

  EVVVK.
  Kyseisen henkilön sotakelpoisuudesta kertoo tarpeeksi se jos kalusto ei kulje vaan paikat menee paskaksi parin kolmenkymmenen kilon kantamisesta ja pitää siirtää sen perusteella.

  Ei pelkästään homovarusmiehiä vaan yleisesti (lähes) kaikkia ihmisiä vastaan.
  Enkä ymmärrä miten jotkut homojutut ja sellaisten ihailut liittyvät tuollaisen vuosittain valittavan missin inttihimostukseen. Minua sellaiset homotaiteilijat tms. eivät viihdytä. En halua nähdä enkä kuulla sellaisista tai sellaisten tekemisistä. Jos nuo ehdot täyttyvät niin asia ei juuri kiinnosta ja saavat toteuttaa itseään, mutta sitä ei tarvitse tuputtaa toisille.

  Tuo akkahan on jo kertalleen käynyt paikalla ja selvisi ettei ole sopiva. En erottele fyysisiä tai henkisiä syitä. Epäkelpo mikä epäkelpo.

  Eikä tuo missi ole edes kovin kaunis. Paljon paremman näköisiä näkee päivittäin kaupungilla.
   
 19. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Onko sinulla jotain mieshomovarusmiehiä vastaan? Heitäkin varmaan ihailisi moni alipäällystöön tai päällystöön kuuluva tai muu masi. Olisihan se viihdetoiminnalle hyvä, jos olisi joku Marco Bjurström tai Kari Sillanpää yksikössä niin kuin Markku Aro 1960-luvulla.

  Uskotko, että joku, joka on kaikkia ihmisiä vastaan, aivan ketä tahansa vastaan, voi löytää paikkaansa missään joukossa missään tehtävässsä koskaan?

  Onko vihollinen valittanut?
   
 20. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Entä se lanne ja kuollut?

  Saitko uuden?
   
 21. Morgenstern

  Morgenstern Luutnantti

  Liittynyt:
  27.12.2011
  Viestejä:
  396
  Tykkäykset:
  3
  Pisteet:
  36
  Pitäisi varmaan panna onnettomuudet-ketjuun, sorry OT: jäihin putosi yksi ja traktorikuski jäi kahden takarenkaan väliin.
  Ennen vanhaan olisi missi päässyt liikkuvassa junassa perävaunun kookoon vahdinvaihtoon kiipeämällä sivua katolle ja hyppimällä siellä junan perälle. Normihommaa ennen, nyt vain Pelkokertoimessa vaijerit selässä, pah.
  Nykyään tulisi isot lööpit kun missillä vaikka laukeaisi kevyen singon harjoituslaukauksen ajopanos kädessä kuten meillä silloin, nalli kopsahti johonkin.
  "KAUNOTAR SILPOUTUI RÄJÄHDYKSESSÄ "
  .

  Nykyään ei taida julkkiksista muut suosia Pv:tä kuin Jone Nikula, nyyh.
  Kertokaas muutkin mitä extremekokemuksia missi voisi saada. Erikoisjoukoisssa hypitään kopterista mereen, mutta entäs muut?
   
 22. jokiranta

  jokiranta Alokas BAN

  Liittynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  1,206
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  0
  Kyse on siitä, että puolustusvoimat suosi tätä pitkäpartaista pitkätukkaa ansaitakseen julkisuustehopisteitä. Uskon, että puolustusvoimat yritti kasvattaa yliluutnantti Nikulasta toista majuri TImo T. A. Mikkosta, mutta Mikkosen ylilyöntien jälkeen tuli järkiinsä ja lakkasi häpäisemästä reserviupseerikuntaa moisella ilmiöllä.

  Jos nyt ajatellaan yliluutnantti Nikulan uraa Idols-kiusaajana niin siinä jää Suomen historian väärinymmärretyin päällystön edustaja, Lammio, toiseksi.

  Nikula voisi tinkiä toimeentulostaan, lukea sotilasvalansa uudelleen ja olla ihmisiksi.
   

Jaa tämä sivu