Uutisia Venäjältä

Vaalipommi Venäjällä (anteeksi skeptisyyteni).
Terrori maan johtamiskeinona.
Aleksandr Litvinenko
https://coollib.com/b/128855/read
Mitä enemmään terrorismia, sitä enemmään raha ja valta sen kanssa "taistelevillä" tsekisteilla.
Yhteisön resonanssi. Tsekistien pitää saada jotta terrorismilla peloiteltu yhteisö uskoisi pyhästi että heitä tappavat juuri tsekistien itse määrämät terroristien roolin henkilöt.
Ja tätä vastaan taistellessaan kansalaisten pitää vapaaehtoisesti luopua kaikista kansalaisoikeuksista ja vaihtaa oman vapauden vielä enemmään epäilyttävän Lubjankan tarjoamaan turvallisuuteen.

 
Viimeksi muokattu:
Terrori maan johtamiskeinona.
Aleksandr Litvinenko
https://coollib.com/b/128855/read
Mitä enemmään terrorismia, sitä enemmään raha ja valta sen kanssa "taistelevillä" tsekisteilla.
Yhteisön resonanssi. Tsekistien pitää saada jotta terrorismilla peloiteltu yhteisö uskoisi pyhästi että heitä tappavat juuri tsekistien itse määrämät terroristien roolin henkilöt.
Ja tätä vastaan taistellessaan kansalaisten pitää vapaaehtoisesti luopua kaikista kansalaisoikeuksista ja vaihtaa oman vapauden vielä enemmään epäilyttävän turvallisuuteen, jota Lubjanka tarjoaa.

Jep. Mielenkiinnolla odotan, että kuka tähän terroriin on syyllinen. Jopa ihmettelen, ettei syyllistä ole vielä ilmoitettu. Yleensä Kreml on salaman nopea.
 
Lähinnä todellisuutta taitaa olla kleptokratia:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kleptokratia
Maata johtavat FSB/KGB:eshnikit, eli tsekistit, eli NKVD:istit kriminaalien kanssa. NKVD ja Gestapo ovat saman puun hedelmiä. Paitsi NKVD olikin erittäin suosittu kriminaalien keskuudessa. Pitkä perinne.

NL:ttossa kommunistinen ideologia ja "blatnye" eli rikolliset ja heidän ideologia elänneet rinnakkain ja rauhassa, niin nyt ne Putinin aikana ne sulautuneet toisiinsa. Tämä on uutta. NL:ssa ei kukaan voinut edes kuvitella että vor v zakone (A Thief in Law)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Thief_in_law tulisi ison ja tärkeän yritykseen johtoon. Putinin aikana tästä tuli normi.

NL:n aikana blatnyi jargon (rikollisten slangi) oli tunnettu, en voi sanoa että se oli normi, mutta kuitenkin sitä runsaasti käyttävä halusi viestia - häntä ihan kun piti pelata, hänen asemansa oli tärkeä. Tämä slangi sai alkuunsa vankiloista, sitä käytettin runsaasti vankileirilla.
Kuvaava että Putte valtaan tultuaan julisti kuuluisan lausen juuri blatnyi jargonilla, siinä hän uhkaili ja kovisteli kuvittellisille terroristeille "jos saadan ne kiinni vessassa, my ih v sortire zamotchim..". "Zamotchim v sortire" on juuri tätä rikollis-slangia, joka tarkoittaa seuraava: sortiriksi kutsuttu vankiloissa huusia jossa lattialla oli iso reika ja tapahtuma motchit' (kastuttaa) sortirissa eli vessassa tarkoitti miten vain ilmiantajia (!) rangaistu - heitä tapettu ja heitettyy rejasta paskamontuun, kerran vuodessa huusimonttu tyhjennettiin ja siinä oli aina jokunen ruumis.

En tiedä miksi putte käytti tätä rikollisten slängia, halusi kai kovistella, että katsokaa minua miten vaaralinen ja tärkeä (rikollinen) olen, tai oli tietämättä mitä se tarkoittaa, vaan joku, joka kirjoitti hänelle tekstit ei tiennyt tästä, tai tiesi ja oli idiotti antaaksen sen puttelle.
Absurdista, puttenhan piti olla hyvis, hän on kyttä (slangilla - ment).

Että näin sulivat yhteen....
 
Viimeksi muokattu:
Rangaistuspsykiatriankin perinne jatkuu.
Karjalan "Memorialin" puheenjohtaja, harrastaja-historioitsija Juryi Dmitrievin sijoitettiin pakolla moskovalaseen "Butyrkan" psykiatriseen osastoon eristykseen.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Memorial_(society)

Alkuun miestä yritetty syyttää pedofiliasta. 144 valokuvasta ottotyttärestä 9:ssä joku "experteista" näki pedofiliaan viittava ainesta. Suomessa varmaan perhesaunoiden kaikki isät saisivat pedofilia syytteen. "Experertteina"toimineet samat henkilöt mm Pussy Riotittien syyteen nostamisessa.

Nettipostauksista tai repostauksista saa muhkeat sakot, viimeksi 20 000 tuhannen sakkoihin tuomittiin Smolenskin eläkeläinen nainen, ennen Navalnyn mitingia hän kirjoitti kaksi sana "Minä tulen".Tatjana Prishanova väittää ettei mitingia edes ollut lopulta, ja hänen kuitenkin pidätettiin ennen sitä.
http://www.kasparov.ru/material.php?id=5A466A1D2724C
10.11 FSB nosti rikos syytteen Vjatseslav Maltsivia vastaan "Atrpodgotovka"sta jota nimetetty nyt terroristijärjestöksi. Tutkintaan mukaan "haluavat väkisin muuttaa maan perustuslakia". Ennen sitä pidätettiin pitkin maata Maltsevin kannattajia. Maltsev pakeni maasta.

Pidätetään sadottain Navalnyn kannatajia ja häntä itseään tietenkin. Koko ajan FSB tekee iskut hänen tukipisteisiin, hajoittaa kaiken, takavarikoi, vie ihmiset, tuomitsee eri rangaistuksiin.

Kaikkia kehotetetaan myös ilminantoon, oppilaita kehotetaan ilminantamaan opettajiakin, opettajiakin on pidätetty ja sitten erotettu työstä. Ilminannosta on tullut suosittua.
Putinia tukeva Saratovin paikallsta järjestöä johtava Nikita Smirnov ilmiantanut diabettia sairastavien invalideja tukeva yhdistystä. Yhdistys mm auttanut sairaita saamaan elintärkeitä lääkkeitä. Experttina tähän määrätty historiatieteiden tohtori (!) Ivan Konovalov, joka päätti että yhdistys diskreditoi hallitusta ja "luovuttaa ulkomaalaisille partnereille infoa alueen ns kipupisteista". Kohta on oikeudenkäynti ja sen tuloksena tuhannet voivat jäädä ilman lääkkeitä, ilman psykolologista ja oikeusapua. Diabeteslääkkeiden saaminen Venäjällä ei ole itsestään selvyys.
Mainittakoon - Smirnov itse on lääketieteen opiskelija.
http://www.kasparov.ru/material.php?id=5A44AA3615C71
Putin palkitsee hänet jossain vaiheessa vielä..Putinin ajan pavlik-morozov..
( Pavlik Morozovista tehtiin lapsi-sankarin, joka oli muka sovjettien asialla ja rakasti Stalinia. Mutta todellisuudesta hänen sankaritekona oli se että ilmiantoi oman isän, isä piilotti vilja, koska perhe oli rutiköyhä, kuten kaikki siellä uralin Gerasimovka kylässä, johon kuitenkin saappui kulakkien vastainen komissio, vaikkei siellä mitään kulakkeja edes ollut mutta komissio vei viimeistä omaisuutta köyhiltä kyläläisiltä. Ihmiset eivät halunneet kuolla nälkään ja pilottivat viljan ja ruoan, mutta Pavel (Pavlik) käveli opettajan kanssa pitkin kylää kehottamassa myydä valtiolle leipä lähes ilmaiseksi, samalla hän vakoili mihin kylän ihmiset piilotti ruoan ja viljan.

On versio: kun "kulakkien vastainen komissio" tuli isän taloon Pavlik huusi huusi "Minä tiedän missä se on! Tiedän mihin ne piilottaa aina ruoan!", hän katsoi isä syyttävästi. Isä vangittiin ja lähetettiin 10 v työleirille.
, josta tämä ei enää palannut koskaan. Syytten mukaan isä myös hän auttanut sinne saappuneita kulakkia (karkoitettuja). Isä selsovetin puheenjohtajana järjesti heille sparvkoja (todistuksia) jotta nämä voisivat palata kotiseudulle, karkoitetuilla ei ollut mitään papereita. Tämä piti paikkansa. Siellä oli Krasnodarista karkoitettuja "kulakeiksi" leimattuja ihmisiä, jotka halusivat takaisin kotiseudulle. Isä syytettiin "kontraksi".
Kun tämä tuli tietoon vaarille ja isän velille, nämä tappanet 13 v ilminantajan ja petturin.

Edit. Korjasin hiukan tekstia Pavel Morozovista. Äitiä ei ammuttukaan, koska oli eronnut isästä. Ja isän ei ammuttu vaan lähetetty työleirille.
 
Viimeksi muokattu:
Eikos maata johda Silovnikit? Ja
tsekistit, salaisen palvelun sotilaat , monella eri nimella, vahan historian jaksostakin riippuen, ovat suorittavaa porrasta?
 
Kolme naamioitunutta miestä hakkasi ympäristöaktivistin sairaalakuntoon Etelä-Venäjällä Krasnodarissa. Tutki viranomaisten suorittamaa maan haltuunottoa huviloita varten, salametsästystä jne.

Russian Environmentalist Severely Beaten by Masked Assailants

https://themoscowtimes.com/news/russian-environmentalist-severely-beaten-by-masked-assailants-60084

Ylläri: Kommareiden presidenttiehdokas aloitti räväkästi. Saa nähdä miten räväkkää on jatko vai onkohan tämä vain osa teatteria...toivotaan parasta että saadaan viihdyttävähköt vaalit.

Presidenttiehdokas yllätti toimittajat suorassa lähetyksessä - Putinin haastaja ei säästellyt sanojaan
Kommunistien yllätysehdokas Pavel Grudinin saattaa lohkaista 20-30 prosentin äänisaaliin Venäjän presidentinvaaleissa.

Vladimir Putin saattoi huokaista helpotuksesta ennen aikojaan kun hänen kärkäs arvostelijansa Aleksei Navalnyi ei päässyt maaliskuun presidentinvaalien ehdokaslistoille. Kommunistien uusi yllätysnimi Pavel Grudinin arvostelee - ainakin vielä toistaiseksi - niin rajusti Putinin hallintoa, että Kreml onkin saattanut joutua ojasta allikkoon.

Kommunistien kestoehdokas presidentinvaaleissa on ollut puolueen johtaja Gennadi Zjuganov, jonka kannatusprosentit ovat pyörineet kymmenen paikkeilla. Kaikki odottivat, että Gennadi Andrejevitsh lähtee taas ehdokkaaksi ja hoitaa vaalikamppailun entiseen tapaan vasemmalla kädellä, muodollisesti Putinia hiukan kritisoiden.

Kaikkien yllätykseksi Zjuganov vetikin hihastaan aivan uuden kortin ja tarjosi tilalleen ehdokkaaksi Moskovan lähistöllä sijaitsevan mallitilan eli sovhoosin johtajaa Pavel Grudininia. Joidenkin tulkintojen mukaan 73-vuotiaan Zjuganovin terveys horjuu eikä hän halunnut sen tähden enää edes muodolliseksi vastaehdokkaaksi Putinille.

Suoraa puhetta

Pavel Grudinin on karismaattisen näköinen, esiintymiskykyinen 57-vuotias yritysjohtaja ja poliitikko. Hän on luonut "Leninille nimetystä sovhoosista" Venäjän oloissa menestyneen mallitilan, jonka työntekijöillä kerrotaan olevan suorastaan erinomaiset ansiot, palvelut ja asunnot.

Yleisesti odotettiin, että Grudininista tulee samanlainen muodollinen vastaehdokas kuin mitä Zjuganov on ollut jo monissa vaaleissa. Venäjän poliittinen eliitti on kuitenkin yllättynyt tavasta, jolla Grudinin on ryhtynyt arvostelemaan Venäjän nykytilaa.

Joulun aikaan Grudinin oli Venäjän valtiollisen ykköstelevision suorassa lähetyksessä studiovieraana. Toimittajien ilmeiseksi yllätykseksi hän kritisoi suorin sanoin Putinin luomaa järjestystä, jossa Venäjän superrikkaat "oligarkit" vievät omaisuutensa veroparatiiseihin eivätkä investoi kotimaahan. Hän arvosteli viiltävästi myös maansa köyhyyttä ja tuotannon yksipuolisuutta.

Grudininin mielestä ei maasta tee suurvaltaa se, että se tuottaa paljon panssarivaunuja samaan aikaan kun eläkeläiset joutuvat elämään kädestä suuhun. Suoran tv-lähetyksen juontajille tuli ilmeisenä yllätyksenä, että Grudinin antoi ymmärtää, että Venäjä ei ole suurvalta, koska se tuottaa vain 3 prosenttia maailman bruttokansantuotteesta.

- Suurvalta on sellainen, jossa eläkeläiset ja invalidit elävät hyvin eikä sellainen, jossa on paljon aseita, Grudinin sanoi.
- No sittenhän Luxemburg on todellinen suurvalta", yritti valtiollisen tv-kanavan juontaja puhua Grudininia pussiin.
- Kyllä, presidenttiehdokas vastasi häkeltymättä.

Sen jälkeen seurasi vielä jotain, jonka täytyi nostaa isänmaallisten juontajien verenpainetta:
- Onko se nyt laitaa, että menemme me mihin tahansa, niin näemme, että sodassa hävinneet elävät paremmin kuin me, jotka kuulumme sodan voittajiin!

Jopa 30 % äänistä?

Grudinin uskalsi arvostella nykyisiä vallanpitäjiä Venäjällä. Hän otti esimerkin virallisista tilastoista, kuinka paljon valtion rahaa käytetään väärin ja kuinka paljon maassa on köyhiä.
- Kuka estää hoitamasta tätä asiaa paremmin", hän kysyi retorisesti.
Kysymyksen osoite ei jäänyt tv-katsojilta epäselväksi.
Ehdokas kyseli myös, miksi venäläisten rahoja varastaneita oligarkkeja tuomitaan ulkomailla, esimerkiksi Euroopassa, mutta ei Venäjällä.
- Putin kutsui tapaamisessaan näitä oligarkkeja "rakkaiksi ystävikseen" - mitä rakkaita he ovat, kun vievät rahansa ulkomaille.

Pavel Grudininin ohella Putinin vastaehdokkaaksi asettuu ikään kuin vanhasta muistista räyhäkansallinen Vladimir Zhirinovski, josta ei Putinille ole vaaraa. Ehdokkuutta tavoittelee myös tv-persoona Ksenia Sobchak, joka arvostelee Putinia, mutta jonka kannatus lasketaan promilleissa. Liberaalin opposition "grand old man" Grigori Javlinski pyrkii taas ehdolle, mutta hän ei ole maassa kovin suosittu.

Jos Grudinin pystyy mobilisoimaan tyytymättömyyden kannatuksekseen, hänellä on venäläisten tarkkailijoiden mukaan hyvät mahdollisuudet saada jopa 20 - 30 % äänistä. Sen keräämistä tosin häiritsee hylätyksi tulleen ehdokkaan Aleksei Navalnyin kampanja vaalien boikotoimiseksi.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712272200630882_ul.shtml
 
Pietarissa hyökkätty ja haavoitettu "Artpodgotovka":n aktivistin Vladimir Ivanjutenkoon. Hän oli kuuluisa putinin maskista

https://zona.media/news/2017/12/29/maska
"Poistui juuri rapusta töihin. Teräasesta tuli paljon haavoja, osui mahalaukkuun ja muihin sisäelimiin. Hän ehtinyt sanoa : "NOD:n porukka" ja menetti tajunsa"

Nyt tehoosastolla.
 
No, mika on NOD:n suomennos?
 
No, mika on NOD:n suomennos?
Venäjän putinistit/fasistit, saman paskaan kuuluu "SERB"
https://en.m.wikipedia.org/wiki/National_Liberation_Movement_(Russia)
Yhden NOD:n kosvoihin kuuluu Maria Katasonova, joka osollistunut mm studiossa tehtyihin videoihin, jossa kuvataan muka Donetskin tulitusta, jossain vaiheessa tallentui hänen hihitys. https://www.stopfake.org/aktivistku...emkah-poddelnogo-video-ob-obstrelah-donetska/
Nainen patsastelee kaikialla missä voi. GIrkin ja Katasonova:
https://lh5.googleusercontent.com/p...JVFfPWMhaUX7lCd5_Q6CQ2i0IWyZD5IXJw0nuGEg=s0-d

NOD ohjataan Kremlista. NOD:n faisistit tehneet useita opposition kuuluvien pahoinpitelyjä ja vaikka mitä. Katasonova esiintyi myös kuuluisassa kyynisessä paskavideossa, jossa hän uhkailee melko avoimeesti ydinpommi-iskulla. Hän siellä stara valkoisessa ja sanat ovat tyylin tuo sieni takana on niille jotka eivät ole meidän kanssa.

Kommunisteja, tietysti. Duuman suurin ei-putinistinen ryhmä.
Ns kommunistit eivät vastusta Putinia. Ne ovat kaikki siellä pyramidin osasia, eivätkä ne voi vastustaa Putinia, päinvastoin. Heille sopii kaikki, ja Kremlille myös, siksi pääpalkinto ns komunisteille - status quo:n säilyttäminen, säilyttäminen olemassa olevia pelisääntöjä. He haluavat vain oma, erittäin mukavalta tuntuva elintasoa. Ei muuta.

Eikä siellä ole mitään kommunistejakaan. Paitsi seniilien mummojen ja vaarien keskuudessa, jotka eivät nähneet tietokonetta silmiin ja muistavat joskus jotain..punaista ja muutaman iskulausen.
 
Viimeksi muokattu:
Jep. Mielenkiinnolla odotan, että kuka tähän terroriin on syyllinen. Jopa ihmettelen, ettei syyllistä ole vielä ilmoitettu. Yleensä Kreml on salaman nopea.
http://www.fontanka.ru/2017/12/30/063/
Nopea oli, eilen oli puhetta että ISIS iloittautui. Mutta ISIS ottaa vastun terroriiskuista vaikkei olisi sen takana. Mutta tänään FSB pidätti 35 v pietarilaista Dmitryi Lukjanenkon, joka oli tuomittu aikaisemmin huume- ja väkivaltarikoksesta. Ja tämä mies kertoi olevansa "kansallismielisen New Age:n seuraaja" o_O, vaikka itse käyttää huumeita. Mikä kansallismielinen New Age ei todellakaan ole, liike perustuu mystikkaan/okkultismiin ja lisäksi juuri tämä N.A.kieltää kansallismielisyyttä.
Pidätetty kuulemma myönsi jo olevansa sekä järjestäjä että toteuttaja.

Jahaa..nyt ruvettu pidättämään narkkareita, heitä on tunnetusti helppo pakottaa tunnustamaan vaikka mitä, vaikka Navalnyn yhteyksistä tai johonkin muuhun systemin ulkopuolella olevan oppositioon.
Sitten hän kuolee pian tunnustukseen jälkeen "sydän petti" tapahtumaan.

Ennen sitä hän voisi jopa myöntää olevaan kaikkien 4 kk jatkuneiden puhelinsoittojen "pommeista" takana..



Eli putin haluaa säästä isommat teot "ISIS:lle", "rjazanin sokeri" (FSB:n räjäyttämä kerrostalo) on vasta tulossa...
Mutta todellista tilaaja ei sieltä Kremlista saa millään - linnottautui 400 000 kansalliskaartiin kuuluvilla debiileilla.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top