Valtamedia ja ne muut

Ingsoc

Ylipäällikkö
Itsellä loppu tänään lähi Salessa käynti. Kassalla oli n. 190cm miten tän nyt sanos, Afrikkalaista alkuperää oleva nuorimies jonka sosiaalinen koulutus oli jäänyt puolitiehen.
Menen kassalle.
Kassa"mitäs sulle?"
Minä " nämä ostokset"
Kassa " ok, milläs maksat"
NO VITTU PERSEELLÄ. "kortilla"
purkkaa mässyttäen, no joo voit laittaa sen kortin siihen.. ööö johonkin...
DA FUG kuten nuoriso sanoo...
Siis ihan käsittämätöntä tällä korkeusasteilla.
Ei tuollaisia juttuja kannata ihmetellä.

Laitat ketjulle palautetta. Referoit tuon keskustelun ja laitat kuitista yksilöivät tiedot mukaan ja vielä kanta-asiakaskortin tiedot mukaan, niin näkevät paljonko rahaa kannat paikkaan.

Yleensä ovat vain tyytyväisiä kun joku kertoo mitä talossa tapahtuu silloin kun esimiehet eivät ole paikalla.

Eikä tuo käytös ole mitäänkään poikkeuksellista. Eräät porukat ovat mielin kielin esimiehille ja kaikille muille joiden kuvittelevat olevan jonkinlaisessa valta-asemassa. Muita sitten kohdellaan kuin kengänpohjasta kaavittua koiranpaskaa. Suomalaiset ei yleensä tajua tätä kuviota ja foorumillakin on ylistetty mamujen mukavuutta ja nöyryyttä, kun nuolevat persettä kuin viimeistä päivää. Olihan se poliisin ampuma mamu aseseppä esimiehensä mukaan niin helvetin mukava ja kohtelias sekä muutenkin mahtava tyyppi. Yllättäen sitten paljastui piinkovaksi psykopaatiksi, joka ampui kohti poliisia jonkun mitättömän jutun vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Ylipäällikkö
Joo ei ole, suomalainen mikä suomalainen. Ja piruako ne kultakellot ja kauluspaidat tuohon kuuluu? Toisaalta nimi ja naama lehteen niin siitä se lähtee.

ESS: Kaverinsa päälle Lahdessa yliajanut tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen
Yliajo tapahtui syyskuun lopulla.

HS
Julkaistu: 1.2. 17:04


VIIME syyskuussa kaverinsa ylitse autolla ajanut Hussein Adel Sheikh al-Alamin tuomittiin perjantaina Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen, kertoo Etelä-Suomen Sanomat.

Vuonna 1996 syntynyt syytetty tuomittiin tapon lisäksi myös muun muassa pahoinpitelystä.

Poliisi tutki tekoa murhana.

Yliajo tapahtui syyskuun lopussa Katajakadulla Kiveriön alueella. Uhri oli noin 20-vuotias mies.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005986222.html?ref=rss
 

arix

Kenraali
ESS: Kaverinsa päälle Lahdessa yliajanut tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen
Yliajo tapahtui syyskuun lopulla.

HS
Julkaistu: 1.2. 17:04


VIIME syyskuussa kaverinsa ylitse autolla ajanut Hussein Adel Sheikh al-Alamin tuomittiin perjantaina Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen, kertoo Etelä-Suomen Sanomat.

Vuonna 1996 syntynyt syytetty tuomittiin tapon lisäksi myös muun muassa pahoinpitelystä.

Poliisi tutki tekoa murhana.

Yliajo tapahtui syyskuun lopussa Katajakadulla Kiveriön alueella. Uhri oli noin 20-vuotias mies.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005986222.html?ref=rss
Bemarikuskit...
 

Vääpeli

Ylipäällikkö
HS joutuu kohta suvakkien maalitu... eikun palaute listalle.
https://www.suomenuutiset.fi/kommentti-suomalaisilta-kysyttiin-mielipidetta-seksuaalirikoksien-kulttuurin-yhteydesta-vihervasemmisto-hermostui-perin-juurin-mika-asiassa-varsinainen-ongelma/?fbclid=IwAR0yApWtZtBNscjq8kK6wntOIfbiHn4KldbXLLyDF3O11kU3pO567ncrW_U
Kommentti: Suomalaisilta kysyttiin mielipidettä seksuaalirikoksien ja kulttuurin yhteydestä – vihervasemmisto hermostui perin juurin, mutta mikä asiassa oli varsinainen ongelma?
KOMMENTTI | Helsingin Sanomat julkaisi hiljattain jutunkyselytutkimuksen tuloksista. Jutun otsikossa todettiin, että suomalaisten enemmistön mielestä kulttuuri selittää seksuaalirikoksia. Vihervasemmisto höyrähti. Tiedetoimittaja Juhani Huopainen kokosi yhteen mielipiteitä, joiden mukaan suomalaisten mielipiteitä ei olisi saanut tutkia.


HS-jutun otsikossa todettiin, että suomalaisten enemmistön mielestä kulttuuri selittää seksuaalirikoksia. Tutkimuskysymyksenä oli ”seksuaalirikosten tärkeimpiin syihin kuuluu maahanmuuttajien erilainen kulttuuri ja uskonto”.

Ei ollut vaikea arvata, että kysymyksenasettelu, tai ylipäätään asiasta kysyminen, oli monien mielestä väärin.

Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Veronika Honkasalo järkyttyi: ”Medialla on valtava voima arkipäivän rasismin voimistajana ja asenteiden muokkaajana. Mikä ihme on tämän itseään toteuttavan gallupin lisäarvo ja missä HS:n eettinen selkäranka?”

Toimittaja Kaarina Hazard twiittasi: ”Valtiovarainministeriön uhoama kahden miljardin säästö saadaan heittämällä, kun lopetetaan tutkimus kokonaan ja mennään kokonaan kyselyillä. Koska kaikkein arvokkain tieto maailmassa on tieto siitä, miltä suomalaisista tuntuu”, pingaten eli ohjaten viestinsä myös Helsingin Sanomien toimituksen ja päätoimittaja Kaius Niemen tiedoksi.

Ihmisoikeusjuristi ja professori Martin Scheinin twiittasi: ”Paha rimanalitus Hesarilta. Jutusta saisi hyvän tenttikysymyksen siitä, millaisia virheitä tämä kyselytutkimus sisältää”.

Scheinin jatkaa vieraskieliselle yleisölle: ”Biggest newspaper in Finland interviews 1000 people about attitudes towards asylum seekers & migrants. Unscientific, unethical, prejudiced. Includes a question “how big a problem“ migrants are for Finland, with “very small problem” as an *extreme* opinion”

Ylen Kari Haakana ihmettelee mielipiteiden kysymistä: ”En ymmärrä, mitä väliä minun mielipiteelläni on. Eikö journalismin pitäisi selvittää syitä eikä mielipiteitä? Eikä selvittelyn pitäisi olla edes vaikeaa, koska on olemassa useita tieteenaloja, jotka tutkivat rikollisuutta, käyttäytymistä ja kulttuureja.”

Helsingin valtuuston puheenjohtaja Otso Kivekäs (vih): ”Siis uutisoiko @hsfi oikeasti, että seksuaalirikokset noin ylipäänsä johtuvat maahanmuuttajien kulttuurista ja uskonnosta? Niinhän tuossa näyttää syötetyn kansan mielipiteeksi. Koko kysytty kysymys on täysin absurdi ja johdatteleva.”

Missä tasapuolisuus?
Kyselytutkimukset ovat usein ongelmallisia. Kysymyksenasettelu, kyselyn yhteydessä aiemmin esitetyt kysymykset ja annetut vastausvaihtoehdot ohjaavat vastauksia. Osa esitetyistä vastalauseista on ollut siis täysin perusteltuja.

Mutta missä nämä ihmiset olivat silloin, kun HS kysyi, pitäisikö Suomen hallituksen ottaa tärkeimmäksi tavoitteekseen ilmaston lämpenemisen pysäyttäminen 1,5 asteeseen? Kun kyseessä oli ladattu kysymys, ilman muita vaihtoehtoja tärkeimmäksi asiaksi, asteikolla, joka ohjaa vastaamaan kohtalaisen myötämielisesti?

”Minkä takia omia ennakkoluuloja ja kantoja tukevat uutiset ja otsikot niellään karvoineen päivineen, mutta vastakkaista viestiä kohdatessa ollaan valmiita syväluotaamaan mahdolliset metodologiset virheet ja kumoamaan uskottavuus? Haistattamaan p*skat jopa enemmistön mielipiteelle?”​
Miksi nämä samat ihmiset vaativat syrjinnän vastaisia toimia, kun lehdistö uutisoi EU:n kyselytutkimuksesta, jonka mukaan Suomi oli tutkituista EU-maista rasistisin? Kun kyseessä oli nimenomaisesti kokemus ja tunne, ja vastaajien mielipide, eikä vertailukelpoinen selvitys.

Miksi nämä samat ihmiset olivat aivan hiljaa EU:n antisemitismikyselystä, joka paljasti, että juutalaiset itse nimesivät vakavimpien kohtaamiensa viharikosten tekijöiksi ensin äärimuslimit, sitten laitavasemmiston ja vasta kolmanneksi äärioikeiston? Menikö pupu pöksyyn, kun olisi pitänyt myöntää juutalaisvastaisuuden alkuperä, tai vaihtoehtoisesti kyseenalaistaa antisemitistisesti juutalaisten omat kokemukset?

Miksi ihmiset, jotka heille sopivien tarinoiden yhteydessä valittavat tavallisen kansalaispalautteenkin olevan toimittajien maalittamista ja trollaamista, mutta kun tarinat eivät heille sovi, he ovat itse mielellään pingaamassa ja ulisemassa eettisestä selkärangasta ja median vastuusta? Miksi Jussi Halla-ahon sanotaan ”maalittavan”, mutta Honkasalon ja Scheininin vain ”antavan palautetta”?

Minkä takia omia ennakkoluuloja ja kantoja tukevat uutiset ja otsikot niellään karvoineen päivineen, mutta vastakkaista viestiä kohdatessa ollaan valmiita syväluotaamaan mahdolliset metodologiset virheet ja kumoamaan uskottavuus? Haistattamaan p*skat jopa enemmistön mielipiteelle?

Sitä kutsutaan asenteellisuudeksi ja älylliseksi epärehellisyydeksi. Eikä siitä ole kukaan vapaa, ei edes niinsanottu sivistyneistö.

JUHANI HUOPAINEN
 

Loyd

Majuri
Lahjoittaja
Yksi tutkimus muiden joukossa. Johan on kumma kun vihervasemmisto älähtää. Älyllinen epärehellisyys on hyvä termi mitä tuossa käytetään.

Tulee mieleen eduskuntavaalit ketjussa ollut norjalaisen journalistin haastattelu. Kansan mielestä kirjoittaa aivan asiaa. "Älymystö" taistelee vastaan ja puolustaa outoa kulttuuria ja sen tapoja.
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Ylipäällikkö
Suuri journalistipalkinto -ehdokkaat julki – Ylen Sara Rigatellin juttu seksuaalisesta häirinnästä elokuva-alalla ehdolla vuoden jutuksi
Suuri journalistipalkinnon voittajat paljastetaan 13. päivä maaliskuuta.
Kotimaa
14.2.2019 klo 10:35päivitetty 14.2.2019 klo 11:03

Sara RigatelliYle

Tekijät(2 henkilöä)
Jaa artikkeli Facebookissa41
Jaa artikkeli Twitterissä

Bonnierin Suuren journalistipalkinnon voittajaehdokkaat on julkistettu. Palkintoja jaetaan neljässä kilpailukategoriassa, joita ovat vuoden juttu, vuoden journalistinen teko, vuoden kirja sekä vuoden journalisti.
Palkinnon perusteena on merkittävä journalistinen teko edeltäneen vuoden aikana. Jokaisen palkinnon rahallinen arvo on 7 500 euroa.
Katso kaikki ehdokkaat täällä

Kaikki voittajaehdokkaat ja perustelut Suuren journalistipalkinnon sivuilla(siirryt toiseen palveluun).

Ylen A-studion toimittaja Sara Rigatellin juttu professori Lauri Törhöseen kohdistuneista ahdistelusyytöksistä on ehdolla vuoden jutuksi.

https://yle.fi/uutiset/3-10645394?origin=rss
 

hansai

Ylipäällikkö
Suuren journalistipalkinnon ehdokkaat julki – Mukana HS:n Land of Free Press -mainoskampanja sekä Kuukautinen
Bonnierin Suuren journalistipalkinnon ehdokkaina myös seksuaalista häirintää koskenut paljastusjuttu, suomalainen oikeusvaltio ja pilapiirtäjä Ville Ranta.

Suvi Ahola HS
Julkaistu: 14.2. 11:13

SUURI journalistipalkinto 2018 -ehdokkaat on julkistettu. Bonnierin Suuri journalistipalkinto jaetaan vuosittain, ja sen tarkoituksena on edistää ja tukea hyvää journalismia.

Vuoden juttu -kategorian ehdokkaita on kolme. Urheilulehden Raakaa leikkiä – kullan kääntöpuoli -juttu on reportaasi joukkuevoimistelun valmennuskulttuurin varjopuolista. Tekijät ovat Marika Lehto, Mikko Marttinen, Tuomo Heiti ja Petri Lahti.

Ehdolla on myös Tekniikan Maailma -lehden paljastus VW-konsernin autojen turvavyöongelmista. Sen tekivät Velimatti Honkanen, Jari Kujala, Aimo Niemi ja lehden autotoimitus.

Kolmas Vuoden juttu -ehdokas on Sara Rigatellin paljastus Taideteollisen korkeakoulun suojissa jatkuneesta ja vaietusta seksuaalisesta häirinnästä, jossa valta-asemassa ollut johtaja käytti asemaansa hyväkseen.

Yleisradion A-studion juttukokonaisuuteen liittyi myös opiskelijatoverinsa raiskaamaksi joutuneen naisen tarina, ja se käynnisti keskustelua seksuaalisesta häirinnästä ja siihen liittyvistä valtarakenteista.

VUODEN journalistisena tekona ehdotetaan palkittavaksi Helsingin Sanomien mainoskampanjaa Land of Free Press, josta vastaavat Sami Valtere, Veera Siivonen ja Kaius Niemi.

Ärhäkkä kampanja tervehti viime kesänä Helsingin huippukokoukseen saapuvia presidenttejä Donald Trumpia ja Vladimir Putinia. Heidän ajoreittinsä oli reunustettu julisteilla, joissa piikiteltiin lehdistönvapauden rikkomuksista ja presidentit toivotettiin tervetulleiksi vapaan lehdistön valtakuntaan.

Ehdolla on myös Haaga-Helian Anne Leppäjärven ja Helsingin Sanomien Pauliina Grönholmin järjestämä Faktana kiitos! -kiertue, jossa journalistit ympäri maata vierailivat kouluissa keskustelemassa medialukutaidosta, journalistien arvoista, sananvapaudesta ja vastuusta sosiaalisessa mediassa.

Kampanjassa yli 160 toimittajaa kohtasi ainakin 6 000 oppilasta eri oppilaitoksissa.

Kolmas ehdokas on ”Suomalainen oikeusvaltio”, siitä, että se suojelee toimittajia ja tuomitsee valejournalismin.

”Suomen laki ja oikeusvaltio asettuivat puolustamaan uhkailun, väärien ilmiantojen ja vihakirjoittelun kohteeksi joutunutta suomalaista mediaa ja toimittajia. Järjestelmä osoitti toimivuutensa, kun vale- ja vihasivustojen rikokset saivat tuomion. Työtään tekevien toimittajien vainoamiselle piirrettiin selvä raja”, perusteluissa sanotaan.

VUODEN journalisti -palkinnon ehdokkaat ovat Suomen Kuvalehden Vappu Kaarenoja, freelancer Ville Ranta ja Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Teppo Sillantaus.

Kaarenojaa kiitetään persoonallisista aiheista ja uusista näkökulmista, Rantaa Kirkko ja kaupunki- ja Demokraatti-lehtien rohkeista pilapiirroksista ja Sillantausta nimimerkki Kuukautisen pakinoista.

Vuoden kirjaehdokkaita ovat Juha Itkosen Ihmettä kaikki (Otava), Minna Rytisalon Rouva C. (Gummerus) ja Mia Kankimäen Naisia joita ajattelen öisin (Otava).

Tunnustuksia merkittävistä mediateoista on jaettu vuodesta 2001. Palkinnot julkistetaan 13. maaliskuuta suorassa lähetyksessä MTV3-kanavalla.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006000982.html
 

arix

Kenraali
Piiri pieni pyörii, veljet ja siskot siinä hyörii...
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Janne Riiheläinen retweeted
Jarno Limnéll Jarno Limnéll
@JarnoLim Feb 13
Häiritäänkö Suomen vaaleja keväällä? Yli kolmannes suomalaisista (Ylen kysely) uskoo näin tapahtuvan. Tarpeettomasti ei pelkoa tule lietsoa, mutta olisi kovin riskialtista olla varautumatta vaalihäirintään. Häirinnän keinoja tulee pohtia ennakkoluulottomasti. #vaalihäirintä pic.twitter.com/yaFTX9pq30
Jospa toimivat kuten ilmeni Yhdysvalloissa jossa ulkomaalaisperäiset twitter-trollerit botteja apunaan käyttäen levittelivät "Maga-lippis"-tarinaa jota sitten herra Riiheläinenkin jakeli ja mikä hämmästyttävintä totesi (liekitti?) perään persuille että "tuossa ohjattiin poikien toiminnan herättämiä tuntemuksia sinne suuntaan minne niitä kuuluukin ohjata" :D

Aihehan vakava. Siis jos on "hyvä aihe" kuten vaikkapa
- pakolaiset
- uskontoon liittyvät asiat
- ilmastomuutos
- autot
- sote
- EU
- TRUMP
- pääministeri
- vanhustenhoito
- ihmisoikeudet, "arvo pohja"

Niin todellako IHAN OK jos maassa käytävää keskustelua provosoi ja siihen jopa levittää sekaan valeuutisia jokin mahorkkamiesten osasto "koska siinä ohjataan tuntemuksia siihen suuntaan minne kuuluukin ohjata"??? Kyllä tuo niin kuin "avasi silmät".

Ei se nyt mee niin että "kaikki vaikutus tulee oikealta" kuten toimittaja ajattelee. Ei se ole niin Yhdysvalloissakaan. Eikä Saksassa.

Mielenkiinnolla seuraan milloin sattuu joku iso juttu jonka yhteydessä Suomessakin heitetään vasemman laidan kautta tarina joka on oikeasti täyttä paskaa ja media muutamine "turpoineen" nielaisee se monen päivän ajaksi.. ja sitten jatkuu taas entistä kiihkeämpi #vihapuhe #vihapuhe #vihapuhe (jossa kampanjoinnissa on jo aika erikoisia piirteitä mutta koska "siinähän ollaan oikealla asialla" niin se on on tietysti ok .. ei saa kyseenalaistaa koska #vihapuhe )
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Ylipäällikkö
Vastapuoli ei ole paha, vaikka olisi eri mieltä – tervetuloa kuplasi ulkopuolelle!
Jos alamme pitää toisiamme vihollisina, Suomesta tulee hyvin erilainen maa kuin nyt, kirjoittaa HS:n toimituspäällikkö Laura Saarikoski.

Laura Saarikoski HS
Julkaistu: 19.2. 2:00


ITSEKÄS, ahne, selkärangaton. Näin kuvailivat vasemmiston äänestäjät Yhdysvalloissa oikeistolaisia.

Vihainen, tietämätön, vallanhimoinen. Näin kuvailivat oikeiston äänestäjät vasemmistolaisia.

Asuessani vuosia Yhdysvalloissa pidin surkeana sitä, että oikeisto ja vasemmisto eivät enää ole vain eri mieltä keskenään: presidentti Donald Trumpin aikana monet äänestäjät ovat alkaneet mielipidemittausten mukaan uskoa, että toisin ajattelevat ihmiset ovat pahoja. Osa tästä johtuu kaksipuoluejärjestelmästä, osa kahtia jakautuneesta mediasta ja osa siitä, että samanmieliset hakeutuvat asumaan toistensa lähelle.

SUOMESSA poliittinen kahtiajako ei ole yhtä pitkällä, mutta se on olemassa. Ei tarvitse kuin käväistä sosiaalisessa mediassa. Suomalaisiakin jakavat maahanmuutto, maantiede sekä suhtautuminen sosiaaliturvaan, ilmastoon tai homoliittoihin.

Itse ajattelen, että Suomessa poliittisen jakautumisen seuraukset olisivat vakavammat kuin Yhdysvalloissa. Amerikkalaiset ovat aina olleet oman onnensa seppiä, kun taas pohjoismainen hyvinvointivaltio on perustunut solidaarisuuteen. Jos me alamme pitää toisiamme vihollisina, haluamme tuskin tukea verovaroin toistemme koulutusta tai terveydenhoitoa.

Silloin Suomesta tulee hyvin erilainen maa kuin nyt.

POLIITTINEN jakautuminen vie pohjan pois myös sellaiselta yhteiseltä keskustelulta, jota Helsingin Sanomat haluaa ylläpitää. Journalismin perustehtävä on kertoa, miksi erilaiset ihmiset ajattelevat niin eri tavalla: avata lukijoille niitä maailmoja, jotka eivät ole helposti heidän ulottuvillaan.

Siksi innostuin saksalaislehti Zeit Onlinen projektista, jossa erimieliset ihmiset istutetaan – omasta halustaan – samaan pöytään eri tavalla ajattelevien ihmisten kanssa. Helsingin Sanomat järjestää nyt samanlaisen Suomi puhuu -tapahtuman eduskuntavaalien alla.

Saksassa tapahtumaa on kuvailtu politiikan Tinderiksi, mutta minusta se on vielä enemmän. Se on journalistinen projekti, jonka päämäärä on avata eri tavalla ajattelevien ihmisten maailmoja. Se on demokratiaprojekti, jossa ollaan rauhanomaisesti eri mieltä. Se on myös pohjoismainen identiteettiprojekti: millainen maa me haluamme olla?

Tavoite ei ole, että erimieliset ihmiset olisivat samaa mieltä. Tavoite on, että toisen perusteluja ymmärtäisi, vaikka niitä ei hyväksyisi. Vastapuoli ei ole paha, vaikka olisikin eri mieltä.

On ihan eri asia huutaa tuntemattomille netissä kuin tavata kasvotusten joku, jolla on päinvastaiset arvot. Kokeilkaa vaikka.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006006043.html
 

hansai

Ylipäällikkö
Neekerisaari-nimi jää historiaan Pyhäselällä - journalistiyhdistys päätti vaihtaa nimenPohjois-Karjalan journalistiyhdistys on päättänyt muuttaa Pyhäselällä Liperissä sijaitsevan saaren nimen. Yhdistyksen vuodesta 1934 omistaman saaren nimi oli Neekerisaari ja sen uudeksi nimeksi valittiin Uutinen. Vuosikokous päätti nimestä äänin 12-4.
Saaren alkuperäinen nimi on Seppänen, ja entinen Pohjois-Karjalan sanomalehtimiesyhdistys muutti nimen Neekerisaareksi myöhemmin. Nimi pohjautuu aikaan, jolloin journalisteja nimitettiin lehtineekereiksi painomusteen vuoksi.

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/210098
 

hansai

Ylipäällikkö
Suosittu ruotsalaisnäyttelijä, 50, surmasi 28-vuotiaan vaimonsa raa’asti – syytetään murhasta

Julkaistu: 20.2. 20:34

Epäilty murha tapahtui syyskuussa. Murhatun naisen kaula oli katkaistu useasta kohtaa.
Ruotsalaisnäyttelijää syytetään vaimonsa murhasta
, kertoo Aftonbladet.

Murha tapahtui viime syyskuussa. Aftonbladetin mukaan poliisi löysi murhatun 28-vuotiaan naisen parin kotoa Kistassa. Murhatun naisen kaula oli katkaistu useasta kohtaa. Nainen ei ollut ruotsalainen.

Poliisi pidätti 50-vuotiaan näyttelijän teosta, joka on myöhemmin myöntänyt teon. Parilla on yhdessä kaksi lasta.

Expressenin mukaan pari tapasi naisen kotimaassa ulkomailla, missä mies oli kuvaamassa elokuvaa. He avioituivat muutama vuosi sitten ja muuttivat Ruotsiin.

Expressenin haastatteleman ystävän mukaan naisen käytös muuttui suhteen aikana merkittävästi: naisesta tuli hiljainen ja varautunut. Ystävän mukaan nainen pakeni kerran kotoaan miehen väkivaltaisuuden vuoksi.

Tapausta käsitellään parhaillaan oikeudessa Solnassa.

Mies on työskennellyt monien kuuluisien näyttelijen
, kuten Mikael Persbrandtin, Samuel Frölerin, Kjell Bergqvistin, Sofia Helinin, Mads Mikkelsenin ja Alexander Skarsgårdin kanssa.

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000006008388.html

Näyttelijä Abou-Bakre Aalam tunnustaa: "Murhasin vaimoni"

Elokuvanäyttelijä Abou-Bakre Aalam, joka tunnetaan elokuvista ”Gangster”, ”9 millimeter”, ”Blodsbröder” ”Själar i förorten” ja ”Rånarna” tunnustaa murhanneensa 28-vuotiaan vaimonsa.


Samhällsnytt 27.9.2019 juttu ruotsiksi

Näyttelijä otettiin kiinni asunnostaan Kistasta sen jälkeen kun poliisi oli hälytetty paikalle. Asunnosta löytyi pahasti pahoinpidelty nainen. Hänet tunnistettiin 50-vuotiaan näyttelijän huomattavasti nuoremmaksi filippiiniläiseksi vaimoksi ja kahden lapsen äidiksi Mailyn Conde Sinambongiksi, joka kuoli myöhemmin vammoihinsa.
 

Oho

Eversti
Healer, heal thyself....

Hesarihan haluaa hyvin erinäköisen Suomen. Joku hintahan siitä on maksettava, ilmaisia lounaita ei ole. Jos maksettava hinta on sosiaalisen koheesion mukana menevä solidaarisuus ja luottamus niin varotettu on, vaikka rasistiksi/fasistiksi/natsiksi/ali-ihmiseksi (mutta ei pahaksi?) varottajan Laura leimaakin.
 
Viimeksi muokattu:

Bwana

Kapteeni
"Ruotsalainen... kuulkka poja mitä meirä Yrjö-poika puhu! Ruotsalaine... Mää ole sitte vissii falukorvista veistetty surströmming ko mä haise nii pahal."

Että noi jaksavat.
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
3 mins ·
Suuren valtamediankaan juonet eivät ihan aina onnistu. BBC yritti mustamaalata Tommy Robinsonia, mutta jäi nolosti kiinni epäeettisestä toiminnasta. Lukekaa itse.
https://www.suomenuutiset.fi/brittien-maahanmuuttokriittinen-supertahti-tommy-robinson-tulossa-suomeen-perjantaina-seinajoen-arabikevat-elokuvan-ennakkonaytokseen-esittaa-raskaita-syytoksia-bbcsta/
Helmikuu 25, 201922:55
Brittien maahanmuuttokriittinen supertähti Tommy Robinson tulossa Suomeen perjantaina Seinäjoen arabikevät -elokuvan ennakkonäytökseen – esittää raskaita syytöksiä BBC:stä

TOMMY ROBINSON, YOUTUBE-KANAVA


Kun brittiläinen kansalaisaktivisti Tommy Robinson kuuli entiseltä avustajaltaan, että BBC suunnittelee dokumenttiohjelmaa Robinsonista, hän päätti vastata samalla mitalla ja teki osittain salaa kuvatun dokumentin BBC:n toimittajasta. Robinsonin paljastusvideo ei anna kovin imartelevaa kuvaa BBC:n huipputoimittajan toimintatavoista. Miljoonan Facebook-seuraajan islamkriitikko saapuu Suomeen perjantaina ”Seinäjoen arabikevät” -elokuvan ennakkonäytökseen.

BBC:n Tommy Robinsonia käsittelevän ohjelman on tarkoitus tulla ulos tunnetussa tutkivan journalismin BBC Panorama -sarjassa. Tommy Robinson nimesi oman paljastusvideonsa Panodramaksi. Tommyn versio esitettiin lauantaina yleisölle Manchesterissa BBC:n paikallisen toimituksen edessä. Useita tuhansia ihmisiä oli kokoontunut katsomaan videota, kertoo ITV. Paikalla oli luonnollisesti myös joitakin satoja vastamielenosoittajia punalippujensa kanssa.

#Panodrama, Tommy Robinsonin Youtube-videokanava, 1 h 3 min.
Panodrama-videollaan Tommy Robinson kertoo BBC:n toimittajan lähestyneen hänen entistä avustajaansa Lucy Brownia sen jälkeen kun Robinsonin ja Brownin välit menivät poikki. Lucy Brown kertoi kuitenkin Robinsonille, että BBC on ottanut häneen yhteyttä ja tarjonnut jopa 5000 puntaa Robinsonia koskevista paljastuksista.
BBC:n Panorama-ohjelman toimittaja John Sweeney oli kutsunut Lucy Brownin ”kupilliselle teetä”. Brown päätti kuvata tapaamisen salaa. Teekupponen osoittautui pitkäksi listaksi hienoja drinkkejä, jotka Sweeney tarjosi BBC:n piikkiin. Laskun loppusumma oli 220 puntaa. Lucy Brown sanoo, että tunnetun tutkivan journalistin tarkoitus oli juottaa hänet humalaan ja saada hänet puhumaan sivu suunsa.
Toisin kävi, sillä salaa kuvatun nauhoitteen perusteella toimittaja Sweeney olikin se, joka puhui humalassa sivu suunsa. Hän nimittäin ylisti entistä IRA-terroristia sankarinaan, puhui pakistanilaisista rasistisesti ja haukkui homoja.
Jopa BBC:n edustaja on myöntänyt, että salaa kuvatussa osiossa ”John Sweeney teki loukkaavia ja sopimattomia huomautuksia, joita hän pahoittelee”.
Lucy Brown kertoo, että BBC:n toimittajan tarkoituksena oli saada hänet tekemään MeToo-tyyppisiä paljastuksia siitä, että Tommy Robinson olisi muka ahdistellut häntä seksuaalisesti.
John Sweeney kutsui myöhemmin Tommy Robinsonin haastatteluun. Robinson käänsi kuitenkin tilanteen päinvastaiseksi esittämällä Sweeneylle joukon nauhoitteita ja kyseenalaistamalla BBC:n toimintatavat. Veteraanitoimittaja John Sweeney näyttää videolla varsin nololta.
Haastattelutilanne päättyy siihen, että Robinson syyttää kovin sanoin BBC:n toimittajaa yrityksestä tuhota hänen perheensä ja avioliittonsa väärillä syytöksillä.
Robinson kehotti kannattajiaan lopettamaan tv-lupamaksujen maksamisen, jotta BBC:n elitistiset, työväenluokkaa halveksuvat toimittajat eivät voisi enää ostaa sampanjaa heidän piikkiinsä.
Suomeen perjantaina
Tommy Robinson on tulossa Suomeen kertomaan Britannian grooming-ilmiöstä perjantaina 1.3.
Elokuvaosuuskunta Siperia järjestää tuolloin lehdistön ennakkonäytöksen elokuvasta ”Seinäjoen arabikevät”, joka kertoo syksyllä 2015 alkaneesta turvapaikanhakijakriisistä kolmen eri näkökulman kautta. Irakilaisen turvapaikanhakijan, vastaanottokeskuksen johtajan ja paikallisen maahanmuuttokriittisen aktivistin tarinat kohtaavat kolmen vuoden seurannan aikana. Tommy Robinson pitää esityksensä grooming-jengeistä elokuvan jälkeen.
SUOMEN UUTISET
 
Viimeksi muokattu:
Top