Valtamedia ja ne muut

PSB 5500

Kenraali
Menikö Keijo nyt liian pitkälle?
:giggle:
Kaisa Antola.. No tämä nimi nyt vain kääntyi näin päin, pahoittelut tästä alakouluvitsistä.
 

hansai

Ylipäällikkö
Soitimme Turun Sanomien vastaavalla päätoimittajalle Kari Vainiolle ja kysyimme, miten pilakirjoitus päätyi lehden mielipidesivuille.

Meillä ei ollut syytä epäillä sen aitoutta. Se oli jatkoa aikaisempaan uutiseemme. Totesimme kuitenkin, että teksti oli sen verran erikoinen, että se käytiin läpi vielä esimiehen kanssa ennen julkaisua. Eivät meillä silti kellot soineet missään vaiheessa sen suhteen, että tätä kirjoittajaa ei olisi oikeasti olemassa”, Vainio sanoo.

Vainion mukaan teksti oli laadultaan parempi kuin monet sosiaalisen median kirjoittelut, eikä sitä voinut tekstin laadun puolesta epäillä pilakirjoitukseksi.

En oikein keksi, miten tällaisiin olisi helppoa päästä kiinni. Toki meidän pitää katsoa vielä työprosessimme ja miettiä, mitä parannettavaa niissä on. Luulen silti, että tällainen voisi tapahtua kenelle tahansa. Jos tästä jotain hyvää hakee, tämä oli mielipidekirjoitus eikä journalistinen juttu. Meillä ei siis esimerkiksi ole esiintynyt oikeassa jutussa tekaistu haastateltava.”

https://www.hs.fi/nyt/art-2000006033567.html
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Saska ei tykkää hassutteluista.
Replying to @SaskaSaarikoski
Ongelmasi on se, että media saatiin jälleen kerran osoittamaan idioottimainen agendajournalisminsa. Jos joku tuuttaa jotain paskaa joka ensilukemalta sopii narratiiviin, niin juttu äkkiä lehteen.
Joten se meni läpi kuin magalippisjuttu. Sekin sopi narratiiviin.
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja

Editoin kuvan pois ja laitoin twiitin, josta sen sain.
 
Viimeksi muokattu:

YliKoo

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Kannattaa lukea koko twittuiluketju... Ei Saskaparkaa paljoa arvosteta.
 
Top