Valtamedia ja ne muut

Lapinukko

Ylipäällikkö
Helsingin Sanomat näyttää sensuroivan metsäkeskustelua. Kun juuri sattumoisin tämä ilmastopaneeli esitti että metsiä ei saisi hakata niin poikkeavat mielipiteet, niitä ei julkaista :D

Sama YLE:llä.
 

Lapinukko

Ylipäällikkö
Voisi miettiä, pitäisikö Internetin käyttöön olla lupa, koska se todellisuudentaju hämärtyy ja heikolle sielulle voi tulla ajatuksia, joihin ihan oikeasti uskoo, että markkinataloudessa tiedotusvälineet, jotka kilpailevat keskenään, ihan oikeasti systemaattisesti vääristävät tietoa. On lukijan vastuulla vertailla eri tietolähteitä keskenään.

No, ei minulla muuta tähän aiheeseen.

Simpauttaja

VMP. Mitä luulet Helsingin Sanomien tekevän kuin vääristävän tietoa? Aivan samat menetelmät nykyaikaan jalostettuna kuin 1995. Silloin vääristeltiin ja kampanjoitiin EU:n puolesta. Nyt on tämä globaali hiilidioksidiagenda ja valehtelu.

Montakohan kertaa meinaavat jatkaa? Eikö lehteä saada aisoihin?
 

inscout

Respected Leader
Hyvinkin. Mikähän lieneekin mutta nämä nykyiset ilmastokiihkoilijat, mm. tämä Suomessa vaikuttava "paneeli" ovat joko hulluja tai uskonkiihkoilijoita. Kumpaan kuulunevat?

Tosiaankin toivovat että ovat vain syyntakeettomia eivätkä tahallaan Suomea sotkemassa. Se nimittäin olisi jo ikävää, etteivät olisikaan sekaisin liiasta hiilidioksidista.

No jaa. Hiiliuskovaisia täytyy ymmärtää.

Heidän ylipapittarensa Gretahan käsittääkseni näkee hiilidioksidin ilmassa. Ehkä Pyhän Gretan Henki on tullut myös näihin kovimpiin uskovaisiin ja he ovat saaneet papittarensa kyvyt.

Mieti nyt itse, jos maailmasi näyttäisi tältä kaiken aikaa:

1614178643541.png

Kyllä alkaisi itseäsikin hirvittää ja jutut voisivat olla aika erikoisia:).
 

baikal

Supreme Leader
Mitäs ihmeellistä tuossa on, tavallinen läpinäkyvä ilmakuva, jossa on hiilidioksidia. Kaikkihan tuon näkee. :) Ilmastoaktiviteetit ovat olleet nyt vähän koronan jaloissa, mutta eiköhän se siitä taas. Tai sitten vaihdetaan vähän teemaa ja tulokulmaa.


1614179531458.png
 
Kyllä huomaa kuinka IS kommentointi on muuttunut rekisteröintipakon jälkeen. Ryssien trolleja vilisee kuin torakoita pietarilaisessa hotellissa. Eihän tuolle kommentoinnille kukaan täysijärkinen mitään painoarvoa anna mutta mielenkiintoinen muutos kyllä tapahtunut.
 

salama-anteri

Kenraali
BAN
Kannattaa katsoa myos viestintakonsernien omistuksen muutoksia
... kts. esim milloin viimeksi "Erkko" oli poikaa

En nyt kylla millaan tapaa halua tata "valtametia" juttua edistaa. Mutta piilovaikuttaminen ei ole sprint, vaan pikamatkan sijasta maratooni.
- sprint tapahtuu netissa, silloin kun jotain tapahtuu maailmalla. Kukaanhan ei saa selvaa siita, etta mista "mielipiteet" tulevat... tuo on vahan niinkuin jalkavaen hyokkays, taktisen tilanteen kypsyttya

Sitten taas: "ostetut" mediat ampuvat rumputulta
,,, hyokkaaminen kay olennaisesti helpommaksi
 

Lapinukko

Ylipäällikkö
Kyllä huomaa kuinka IS kommentointi on muuttunut rekisteröintipakon jälkeen. Ryssien trolleja vilisee kuin torakoita pietarilaisessa hotellissa. Eihän tuolle kommentoinnille kukaan täysijärkinen mitään painoarvoa anna mutta mielenkiintoinen muutos kyllä tapahtunut.
Voisivat ajaa alas koko kommentoinnin. Kukaan muuhan sinne ei viitsine enää rekistöröityä kuin ryssäntrollit, natsientappajadimmut ja isämmäänpulustajat.
 
Top