Varusmies-lehti: Seksi armeijassa on yleistä

Tietenkin satiiri on sanataidetta. Veikko Huovinen oli ja on vieläkin suosikkini. On vain erilaisia tehtäviä. Esimerkiksi omassa ammatissani en ryhdy satiirikoksi tehtäväni luonteen vuoksi mutta joissakin toisissa ympyröissä kyllä.

Kategorioita ei pitäisi sekoittaa. Sitä on vastuu ja tehtävä. Esimerkiksi presidentin ei kannata paskantaa omaan pesään, omaan maahan - vaikka sitäkin on tapahtunut. Viihteen vapaus taas on eri asia: maksava yleisö päättää viihteen vastaanotosta - taiteessa mukaan tulee myös taideinstituution arvovaltaisia osia.

Kategorian sekoittamista on mielestäni myös se, että laitetaan hölmöys ja aluetoimiston kilven kiilloittaminen vastakohdiksi. Eli kun olet typerä, toimit oikein.

Itse siirtäisin Leinon kokonaan viihdeosastolle siipiään kantamaan, ja ehkä palvelemaan uteliaita lukijoita välittömästi ehkä pakinoitsijana, mutta minulla ei ole aliupseeriliitossa äänivaltaa.
 
Miten tästä pitäisi loppujen lopuksi puhua? Vai saako puhua? Ei alkuperäisessä lehtijutussa mitään orgioita kuvailtu vaan ihan normaalia miesten ja naisten välistä kanssakäymistä, joka tosimaailmassa aina välillä johtaa seksiin. Sen seurauksen PE:n tiedotuspäällikkö saa paskahalvauksen jonka perusteella voisi luulla että kaikkia varusnaisia haukutaan huoriksi.
 
Puolustusvoimissa naisten mahdollisimman korkea osallistuminen on noussut itseisarvoksi vaikka mitään hyötyä siitä ei ole mitattu ulos. Parhaimpia selityksiä ovat ne ihaillut kohtaamiset afganistalais- ja rauhanturvaajanaisen välillä, jossa ei ole yhteistä kieltä ja tulkkikin on mies... Onko jotenkin tässä PV:n naisvouhotuksessa unohtunut se ettei PV:n tarkoitus ole pitää mitään tasa-arvoistamisinstituutiota vaan tuottaa murhaamistaitoisia joukkoja sodan ajan varalle kuitenkin noudattaen Suomen lakeja ja suosimatta ketään sukupuolesta, ihonväristä tai uskonnosta johtuen. Jos biologiset erot naisen ja miehen välillä juoksu- ja lihaskuntotesteissä ovat peruste vaatia naisilta vähemmän niin siinä tapauksessa taas naisilta pitäisi vaatia enemmän ampumaradalla tarkkuuden puolesta. Myös itäafrikkalaisilta maahanmuuttajilta voisi samalla perusteella laatia oma Cooper-taulukko... :D Itse kannatan rotu-, uskonto- ja sukupuolineutraalia Puolustusvoimia, siinä ei syrjitä negatiivisesti tai positiivisesti, ei tarjoilla erikoisruokavalioita (sodassakaan ei tarjoilla ei-sikalihaa tai laktoositonta safkaa), arvostellaan suoritusten perusteella eikä viiteryhmäkohtaisesti sekä suihkutiloja ei ole erikseen sen puolesta mitä jalkojen välistä löytyy.
 
Puolustusvoimat on loppujen lopuksi kohtalaisen seksuaalinen yhteisö, jossa kuormasta syöminen on ihan normaali käytäntö. Vain asevelvolliset ovat ankarasti sanktioitu kielletty hedelmä, johon ei tyypillisesti kosketa ja heidät on rauhoitettu skenen ulkopuolelle. Heitä ja heidän tekemisiään tämäkin uutiskohu käsinkosketeltavasti käsittelee tehden keinotekoisesta tikusta synteettistä asiaa. Onhan se nyt täysin luonnollista ja tervettä, että varusmiesikäiset ovat kiinnostuneita sukupuolisesta kanssakäymisestä ja hyvä niin.

Sen sijaan henkilökunta on vapaata riistaa, jonka kesken sattuu yhtä ja toista draamaa, eikä myöskään miesten välinen kanssakäyminen ole hieman konservatiivisista tabuistakaan huolimatta lainkaan poissuljettua. Jotain tästä kuviosta kertonee myös se, että naispuoliset sotilasvirassa palvelevat henkilöt ovat tyypillisesti lähes poikkeuksetta suhteessa sotilasvirassa palvelevan miehen kanssa. Lisäksi useinmiten taustalla on useampi kokeilukierros, joten kuormasta on syöty oikein mahan täydeltä. On tietysti mahdollista, että he eivät tavallisille siviilimiehille kelpaa, mutta arvelen kuitenkin todellisen syyn olevan jokin muu.
 
Jokaisessa sadussa on totuuden siemen.

http://www.aamukampa.net/forum/viewtopic.php?t=3534
I RAUHAN AJAN PERUSYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ

http://www.res.fi/foorumi/index.php?topic=548.0 kirjoitti:
Kumma kyllä tätä ei löytynyt täältä joten pistämpä tämän tänne. Kyseessä on siis (suht pitkä 21s) tarina rauhan ajan perusyksikön päällikön elämästä suomen armeijassa. Pituuden takia laitan linkin aamukamman suvuille josta sen voi lukea kokonaisuudessaan, kannattaa ehdottomasti tutustua, tarina on helvetin hauska!!!!
smiley.gif
grin.gif
cheesy.gif
wink.gif


Hieman infoa kyseisestä hengentuotteesta:

Kyseessä on kahden aidon skapparin kirjoittama tarina joka syntyi joskus vuosituhannen vaihteen jälkeen jollakin upseerien jatkokoulutuskurssilla, ideana oli että toinen heistä kirjoittaa päähenkilön kuseen ja toinen hänet ulos siitä. Osa tapahtumista on kuulemma tosia(mm se kumipukujuttu)


KEHOTAN TUTUSTUMMAAN !!!!!!

http://www.aamukampa.net/forum/viewtopic.php?t=3534
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top