Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jahas. Äijille iski perjantaiuho. Vihollinen ei koskaan hyökkää suomeen perjantaina.
Sunnuntai ja krapula on se heikoin lenkki.
Mä vähän tipun kärryiltä mihin tässä ollaan matkalla, mutta siis niin vaikkapa sitäkin ehkä; ellet puhu käsivälitteisistä keskuksista (siis käsittääkseni olet sitä mieltä että Venäjällä käytössä oleva antiikkiteknologia kestää suomalaiste cyber-hyökkäykset paremmin suomalaiset järjestelmän Venäjän). Jos siellä on tietekoneteknologiaan perustuva keskus, niin se on aika hemmetin altis, etenkin mitä vanhempaa tekniikkaa pitää sisällään. Jos taas siellä on Tatjana luurit päässä, Venäjällä on aivan eri mittakaavan tiedonvälitysongelma. Jos taas ajatellaan että se on aivan sama, ... sitten keskustelu asiasta lienee turhaa.Keskukset ne ovat mihin iskettäisiin.
Minäpä veikkaan että kansalaisten tuollaiset tarpeet eivät ole niitä kriittisimpiä asioita. Kyllä ulkomaan maksuliikenteen, lähetystöjen tiedonvälityksen, informaatiosodankäynnin häiriintyminen, näin muutamia valtiollisia tarpeita mainitakseni, aiheuttaa häiritylle osapuolelle erittäin kovan iskun. Tietenkään sitten ei vaikka kauppalaivaston kohtalolla ole suurta väliä, maksuja kun ei kuitenkaan saa kuin ulkomaan tileille - ehkä. Jos kykenee ottamaan käsivälitteisellä keskuksella vastaan tilauksia.Niin ja? Mitä veikkaat haluavatko kansalaisten saavan tietoja ulkomailta tai siirtävän rahojaan ulkomaille?
No jossain vaiheessa kun kaikki tietävät jonkun joka on kuollut tai vammautunut Suomessa niin tappioiden luonne alkaa vähitellen selvitä mutta silläkin on rajalliset vaikutukset.Tappiot Suomea vastaan tulisivat olemaan massiiviset joten kohtuu hyvin pitäisi kansa aivopestä kun lähdetään valloittamaan jotain metsäplänttiä ja ruumiita tulee solkenaan. Tähän päälle sitten muun maailman reaktio, pakotteet jne.
Analogiseen keskukseen on vain vähän yhteyksiä joita pitkin hyökätä vaikka siellä olisi tietokoneita ja tämä on nyt vain yksi esimerkki. Toinen ongelma on että valmisteleva toiminta joka meillä olisi laitonta on Venäjällä suotavaa.Mä vähän tipun kärryiltä mihin tässä ollaan matkalla, mutta siis niin vaikkapa sitäkin ehkä; ellet puhu käsivälitteisistä keskuksista (siis käsittääkseni olet sitä mieltä että Venäjällä käytössä oleva antiikkiteknologia kestää suomalaiste cyber-hyökkäykset paremmin suomalaiset järjestelmän Venäjän). Jos siellä on tietekoneteknologiaan perustuva keskus, niin se on aika hemmetin altis, etenkin mitä vanhempaa tekniikkaa pitää sisällään. Jos taas siellä on Tatjana luurit päässä, Venäjällä on aivan eri mittakaavan tiedonvälitysongelma. Jos taas ajatellaan että se on aivan sama, ... sitten keskustelu asiasta lienee turhaa.
Juuri näin.Minäpä veikkaan että kansalaisten tuollaiset tarpeet eivät ole niitä kriittisimpiä asioita.
No trollifarmit eivät toimisi enää ulkomailla mutta tärkeintä olisi edelleen omiin vaikuttava propaganda. Maksuliikenteen voivat hoitaa ulkomaisten pankkien kautta ilmankin internet yhteyttä.Kyllä ulkomaan maksuliikenteen, lähetystöjen tiedonvälityksen, informaatiosodankäynnin häiriintyminen, näin muutamia valtiollisia tarpeita mainitakseni, aiheuttaa häiritylle osapuolelle erittäin kovan iskun. Tietenkään sitten ei vaikka kauppalaivaston kohtalolla ole suurta väliä, maksuja kun ei kuitenkaan saa kuin ulkomaan tileille - ehkä. Jos kykenee ottamaan käsivälitteisellä keskuksella vastaan tilauksia.
ja siihen liittyvää jatkokeskustelua:Suomihan voikin sitten pimentää Venäjän ja ajaa alas infran, täällä siihen on sentään varauduttu mutta siellä jää kansa kantamaan vettä joesta, tosin tekevät sitä jo nytkin.
Joka on aika tärkeä asia ymmärtää. Siitä huolimatta että Vanjalla on superaseet, ja superpuhelinyhteydet sekä supertilannekuva.Samanlaisella cyberhyökkäyksellä millä kaavailit Venäjän iskevän, tosin heidän infransa kestävyys on heikompi kun se taas Suomessa on maailman korkeimmalla tasolla.
Käsitteet analoginen ja digitaalinen saattavat olla tässä se ongelma. Vanhassa analogisessa puhelinjärjestelmässä voidaan välittää dataa digitaalisten laitteiden välillä modeemilla joka moduloi dataviestinnän. Tämän yhteyden molemissa päissä on kuitenkin tietokonejärjestelmä, joka on erittäin haavoittuva (jos jätetään vielä emp pois) cyberhyökkäyksille... jos sitä ei ole ylläpidetty huolellisesti. Analogisessa puhelinjärjestelmässä, jossa on analoginen keskus, on esim. täti jolla piuhoja ja luurit tai automaattikeskus, joka ei ole tietokone eikä siis digitaalinen. Analoginen puhelinjärjestelmä on piirikytkentäinen, joka ei varsinaisesti ole kovin hyvä asia vaikka sitä miten superasemyönteisin venäjäsilmälasein tuijottaisi. Sen välityskyky on nykyisiin tarpeisiin aivan liian heikko. Yhteyksien vähäisyys ei ole millään lailla suoja hyökkäystä ajatellen, sen sijaan sitä helpompi se on hillota -- tai sanotaan että, käytännössä tuhota koko viestijärjestelmä.Analogiseen keskukseen on vain vähän yhteyksiä joita pitkin hyökätä vaikka siellä olisi tietokoneita ja tämä on nyt vain yksi esimerkki. Toinen ongelma on että valmisteleva toiminta joka meillä olisi laitonta on Venäjällä suotavaa.
Valtio nimeltä Suomi on ollut puhelintekniikan kärjessä koko itsenäisen olemassaolonsa ajan, ja sitä ennen. Maailman ensimmäisiä puhelinyhteyksiä itseasiassa vedettiin Tampereella vain hetki sen jälkeen kun mösjöö G.Bell oli saanut protonsa valmiiksi. Suomalaiset olivat niin innoissaan tekniikasta, ja Venäjän tsaari niin pihalla, että antoi tshuhnien rakentaa yksityisiin puhelinyhdistyksiin perustuvan, maailman tasolla hyvin ainutlaatuisen, puhelinverkon. Tämä on yksi syy siihen miksi Suomi ja suomalaiset yritykset ovat nykyäänkin maailman johtavia kyseisessä teknologiassa ja miksi mobiilteknologialla oli loistava kasvualusta nimenomaan Suomessa.Tässä on sama ongelma kuin huippusalaisella liittoutumalla. Ei pelotevaikutusta jos tuollainen on valmisteltu ja saastutettu valmiiksi venäläisten järjestelmiä, ilman että kukaan joka tietäisi laittomasta toiminnasta vuotaisi sitä.
Se ei ihan noin simppeliä ole. Jos yhteys katkeasi totaalisesti, kyseessä olisi valtava katastrofi Venäjälle.Maksuliikenteen voivat hoitaa ulkomaisten pankkien kautta ilmankin internet yhteyttä.
Venäjän presidentti Vladimir Putinin lähipiiriin kuuluva parlamentaarikko Aleksei Puškov väitti taannoin Venäjän television haastattelussa, että Britannian pääministeri Theresa Mayn ja kuningatar Elisabet II:n päivät kuluvat drinkkejä ja cocktaileja juodessa.
Duuman ulkoasiainvaliokunnan entinen puheenjohtaja väittää, että kuningatar on konjakkia rakastava raskaan sarjan juomari, joka suhtautuu juomiseen seremoniallisesti.
– Ennen illallista hän juo ginistä sekä viinistä tehdyt coktailit jäiden ja sitruunan kera. Aterian jälkeen hän ottaa lasin viiniä ja suklaata. Hän juo myös martineja. Päivän päätteeksi hän tykkää juoda kylmää shampanjaa, Puškov kuvaili kuningattaren tapoja Venäjän televisiossa.
https://www.verkkouutiset.fi/venajan-media-vaittaa-etta-britannian-valtiojohto-on-alkoholisoitunut/
Onko tietoa mitä tässä Itämeren superaseharjoituksessa lopulta tapahtui? Paljon melua tyhjästä?
Koulukiusaaja iski jälleen.Tuleeko tästä uusi standardi Venäjälle, jolloin jatkossakin on odotettavissa se, että yllättäviä muutoksia voi ilmetä lyhyellä varoitusajalla.
http://www.wired.co.uk/article/russia-google-telegram-ban-blocks-ip-addressOn Sunday, April 22, paper planes started gliding through the sky from tower blocks in Moscow. The planes used in the small-scale protest mimicked the logo of encrypted messaging service Telegram.
The messaging service has been banned by Russia's communications regulator, Roskomnadzor (Роскомнадзор, in Russian) since mid-April and the ban follows Telegram losing a court case in the country. State officials working for security agency FSB had demanded company founder Pavel Durov hand over decryption keys so officials could read messages being sent using the app.
After Durov's firm denied to hand over the decryption keys – a move praised by former NSA-contractor Edward Snowden – the Russian regulator started blocking Internet Protocol (IP) addresses associated with Telegram. These IP addresses, which Telegram shifted its services to in order to avoid the ban, are largely owned by the hosting arms of Google and Amazon.
In a futile game of whack-a-mole, Roskomnadzor has now included Google IP addresses on its block list because they're related to Telegram. In a social media post the Russian agency said Google's action was "in violation of the court's verdict".
As a result, some Google services are now unavailable in Russia. The company confirmed to TechCrunch that services blocked include Gmail, Google Search and push notifications for Android apps. Among the 17 million IP addresses that have been blocked, according to unofficial research, it's possible some Google services may have been included in error. Roskomnadzor wrote on its VK social media account that parts of Google's services were not blocked on purpose.
Erittäin hyvä sähköposti epäilyttäviin palveluihin rekisteröitymiseen on http://www.mailinator.com . Annat vain osoitteeksi ihan-mitä-vaan ät mailinator.com ja menet lukemaan meilit osoitteesta ihan-mitä-vaan piste mailinator.com. Joskus tuo on tietysti blokattu, siksi sieltä mailinatorin etusivulta ehdotetaan vaihtoehtoista domainia. Esimerkiksi ihan-mitä-vaan ät spamhereplease.com menee tuohon samaan inboxiin. Muutamalla yrityksellä yleensä löytyy toimiva domain palveluun kuin palveluun.(ilmainen jos rekisteröityy, mikä tahansa toimiva meiliosoite joka on hallussa kelpaa)
Siis jos joutuu kuittamaan vahvistuksen?Erittäin hyvä sähköposti epäilyttäviin palveluihin rekisteröitymiseen on http://www.mailinator.com . Annat vain osoitteeksi ihan-mitä-vaan ät mailinator.com ja menet lukemaan meilit osoitteesta ihan-mitä-vaan piste mailinator.com. Joskus tuo on tietysti blokattu, siksi sieltä mailinatorin etusivulta ehdotetaan vaihtoehtoista domainia. Esimerkiksi ihan-mitä-vaan ät spamhereplease.com menee tuohon samaan inboxiin. Muutamalla yrityksellä yleensä löytyy toimiva domain palveluun kuin palveluun.
Ja tietenkään mitään oikeasti tärkeitä palveluita ei kannata rekisteröidä noilla meileillä, kun ihan kuka vaan pääsee noita lukemaan.
Kyllä. Pääset lukemaan kaikki siihen valitsemaasi osoitteseen tulevat meilit ja klikkaamaan vahvistuslinkit. Mene vaan tuonne etusivulle, laita siihen hakulaatikkoon "john.smith" ja nauti spämmistä. Kaikki osoitteeseen [email protected] lähetetyt meilit tulevat tuonne. Voit tosiaan käyttää mitä vaan tekstiä tuossa @-merkin edessä.Öh
Siis jos joutuu kuittamaan vahvistuksen?
https://www.defenseone.com/ideas/20...king-some-very-odd-deals/148371/?oref=d-riverAfter largely withdrawing from Africa in the wake of the Soviet collapse, Russia is starting to return to the continent in surprising ways. Since December, Moscow has struck major deals in the Central African Republic (CAR) with the government and rebel leaders, raising questions about its intentions in the troubled African nation.
In December, Russia asked the U.N. Security Council to let it supply weapons to CAR’s new EU-trained army. After some objections by France, Russia secured an exception to the U.N. arms embargo, and began shipping weapons in January. By year’s end, Russia intends to deliver 5,200 rifles, a variety of other light weapons, and some 170 civilian instructors.
In late March, CAR president Faustin-Archange Touadéra appeared in public with a Russian personal guard, a supplement to the Rwandan bodyguards assigned to him by the U.N. peacekeeping mission. At least 40 Russian Special Forces troops — and perhaps mercenaries from the Kremlin-linked Wagner group — are in-country to protect the president, with more reportedly on the way. Presidential spokesperson Albert Yaloke-Mokpem told Jeune Afrique that the Russians “work at all levels and are there to observe and train the presidential guard.”