Venäjän propagandakoneiston päivittäiset ylilyönnit ja riman alitukset

Maidan

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ja samalla:
Russia is now “indisputably” a greater threat to the security of Britain and her allies than Islamist extremist groups such as al-Qaeda and Islamic State in Iraq and the Levant (Isil), the new Army chief has warned.

Apart from posing a conventional military threat, the Russians are constantly seeking to undermine the West by developing new war-fighting capabilities in non-conventional areas such as cyber and space.
https://www.telegraph.co.uk/news/2018/11/23/russia-poses-greater-threat-britain-isil-says-new-army-chief/

Mutta miten sanktiot olisi tällekin vihan- ja fasismin lietsojalle, kuten Briljov, joka käy siellä Britanniassa viikonloppuisin?
Jotain pitää tehdä!
 

Maidan

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Tätä lehteä omistaa entinen KGB mies, Aleksandr Lebedev ja hänen poika.
https://www.independent.co.uk/voices/interpol-president-alexander-prokopchuk-russia-kremlin-putin-salisbury-skripals-a8647191.html?fbclid=IwAR3L3loowkaOnWkAthB6s3WJR79bRhp-bX2yi7aaFNGt48onW2QDpYIAeIQ
Nyt yhden vasemmistolaisen huorailevan toimittajan kautta lehti julkaisi propagandistinen provon.
Interpol ei hyväksynyt presidentiksi venäläisen Aleksandr Prokoptsenkon, ja kirjoituksen ydin - koska on russofobia!

Kirjoituksen tehnyt nainen on Valdai klubin jäsen. Saa kutsun jokaiselle istunnolle syksyllä.

A.Lebedev osti The Independent 2010. Valmistautui MGIMOn jälkeen korkeassa KGB koulussa. Sitten palveli Lontoossa diplomaatin suojauksessa. Teki töitä KGB:lle ja CBP:lle.
Sai everstin arvon.
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Ylipäällikkö
Venäläinen TV-toimittaja kärähti huippusalaisen sotilastukikohdan vakoilusta Britanniassa
Tänään klo 10:55
Viranomaiset ovat kehottaneet kansalaisia raportoimaan epätavallisesta toiminnasta sotilaskohteiden lähellä.


Timur Siraziev kuvaamassa huippusalaisen prikaati 77:n aitojen ulkopuolella. Tiedusteluprofessorin mukaan kyse oli myös testistä, miten britit reagoivat.
Venäläinen TV-toimittaja Timur Siraziev ja hänen kuvaajansa kärähtivät huippusalaisen brittiarmeijan cyber-sodankäynnin päämajan kuvaamisesta. Siraziev työskentelee Kremlin äänitorvena pidetyllä Ykköskanavalla.
Psykologiseen ja cyber-sodankäyntiin keskittyvän prikaati 77:n päämaja sijaitsee keskellä metsää Berkshiressa. Tukikohdan turvakamerat paljastivat, että Siraziev kuvaajineen ajoi useita kertoja tukikohdan ohi samalla, kun he kuvasivat huippusalaista laitosta.
Prikaati 77 työskentelee läheisessä yhteistyössä muun muassa Britannian MI5- ja MI6 -tiedustelupalvelujen kanssa.
Britannian puolustusministeri Gavin Williamson on kehottanut myös tavallista yleisöä tarkkaavaisuuteen.
– Jos tavalliset kansalaiset näkevät epätavallista toimintaa sotilastukikohtien lähellä, niistä pitää välittömästi raportoida poliisille, kertoi puolustusministeri BBC:n mukaan.


Toimittaja ajeli kuvaajansa kanssa ympäri tukikohtaa samalla kun he kuvasivat videota autosta.

Venäjä myös testaa reaktioita
Buckinghamin yliopiston turvallisuus- ja tiedusteluasioita tutkivan laitoksen professori Anthony Glees pitää tapausta poikkeuksellisen selvänä.
– Venäjän valtion omistamille tiedotusvälineille työskentelevät toimittajat työskentelevät myös Putinin hallinnon vakoojina, sanoo Glees.
Hänen mukaansa on itsestään selvää, että Siraziev oli vakoilemassa cyber-sodankäynnin tukikohtaa.
Professori kehottaa vakavissaan Britannian tiedusteluviranomaisia kiinnittämään enemmän huomiota siihen, mitä Britanniassa olevat venäläiset toimittajat tekevät.
– Pelkään, että olemme palanneet kylmän sodan aikaan.Journalistiensa avulla Putin tutkii, mistä kohtaa puolustuksemme on heikko. He myös haluavat selvittää miten reagoimme tällaisiin tapauksiin, sanoo professori Glees.


Pelkästä vakoilusta ei ollut kyse, sillä Sirazievin raportti näytettiin Kremlin hallitsemalla kanavalla. Mukana oli valeuutisia, näiden kuvien väitettiin olevan huippusalaisen tukikohdan sisältä. Todellisuudessa kuvat on otettu brittiarmeijan rekrytointivideolta.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ca6ba7bd-ecd2-45bf-8099-9f04d3efcb1e
 

Maidan

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Nyt siellä jo huudetaan että Britannian ensimmäinen trollitehdäs löydetty..

Mutta jos muistatte Brilev propagandistista, jota Navalny paljasti Britannian kansalaiseksi. Hän on propagandisti joka roskasi venäläisten aivoja lännen vastaiseksi todella paljon ja pitkään. Tämän Venäjän palavasydämisen patriotin propagandan ydin mm Britannia on vihollinen ja tekee kaiken venäläisten pään menoksi, koska se on sellainen luonneltaan.

Brilev tietenkin kiisti ensin Britannian että haki ja sai Britannian kansalaisuuden, ja asuikin siellä, vihollisen maassa,
, mutta sitten sai ohjeet ylhältä ja silmiä pyörittäen myönsi, että kyllä, joo, olen Britannian kansalainen, työnantaja tiesi tämän, kaikki laillista, 700 000 puntan osake myös, mitä paha tässä ei ole"..

Että silleen..miltähän kuulostaisi jos hän kertoisi totuuden omille katsojilleen: "minä olen rodinan patriotti, tai no, minulle maksetaan hyvin jotta roskaisin teidän aivojanne että olen patriott, mutta minä en edes halua asua täällä eikä vaimonikaan halua, me rakastetaan mukavuutta kaikessa muodossa, me tykätään Lännestä, me halutaan asua Britanniassa, siksi hain Britannian kansalaisuuden, sain sen, pesin rahan hyvin, ja ostin asuntoosake 700 000 puntan, parhaalta alueelta Lontoossa. Ja me asutaankin siellä! Tämä on työ, rakkaat katsojat, työni on valehdella ja roskata päitänne. Ja tänne minä minä tulen työmatkalle roskamaan teidän aivoja, jotta te rakastaisitte miljardööri johtajamme putinia ja olisitte onnellisia köyhästä elämästä , jotta olisitte iloisia 10 000 ruplan eläkeistä ja surkeista palkoista ja lämmittäisitte jatkossakin talonne puilla, josta menisi puolet teidän naurettavista eläkkeistä, vaikka kaasuputki kulkisi vaikka 30 m etäisyydessä teidän lahoista taloista, ja vaikka meillä on kaasua pilvin pimein, mutta rahat sen myynnistä menevät parempiin taskuihin - meidän taskuihin "..
Ja päästäisi kunnon naurut päälle..

Sitten mies valehteli ettei rikkonut mitään lakia Venäjällä. Hän on edelleen Venäjän PM julkisen neuvoston jäsen, ja siellä selkeästi sanotaan ettei julkisen neuvoston jäsenellä saa olla toisen maan kansalaisuutta.
Venäjä ja valheet. Loppua ei näy..

Joka tapauksessa Britannian pitää tutkia hänen rahansa alkuperän.
 
Viimeksi muokattu:

Huhta

Ylipäällikkö
ELSO 2.0
https://www.hs.fi/teknologia/art-2000005930250.html

Venäläinen huippurobotti paljastui ihmiseksi
Venäläiset tv-kanavat esittelivät robotin teknologian ihmeellisenä keihäänkärkenä sen tanssiessa Skibidiä. Pian yleisö huomasi robotin ihmismäisen kaulan, ja lopulta tuli julki koko pää.


Kuvakaappaus Jaroslavl Vesti -kanavan julkaisemasta twiitistä. (KUVA: Jaroslavl Vesti)
Laura Halminen HS
Julkaistu: 12.12. 18:23
Venäläisessä teknologiatapahtumassa sekä televisiossa esitelty huippumoderni robotti on paljastunut robottipuvun sisään kätketyksi ihmiseksi.

Asiasta kertoo esimerkiksi brittilehti The Guardian.

Robotti esiteltiin tiistaina opetus- ja teknologiamessuilla Jaroslavlissa. Tapahtuman teemana on paikallisten sivustojen mukaan tulevaisuuden Venäjän intellektuaaliset johtajat.

Avajaisissa robotin kuvailtiin osaavan matematiikkaa, haluavan oppia piirtämään, puhuvan ja tanssivan Skibidinä tunnettua tanssia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Venäläinen Rossia24-kanava esitteli ihmeen näin:

”Robotti Boris on jo oppinut tanssimaan ja on siinä aika hyvä.”Venäläinen teknologiajulkaisu TJournal kiinnitti huomiota siihen, että robotilta puuttuivat sensorit. Tämän robotin päässä oli pelkkiä ledivaloja.

”Kuinka venäläiset kehittäjät ovat voineet saada näin kehittyneen robotin valmiiksi näin nopeasti julkaisematta hankkeestaan mitään väliaikatietoja? Kuuluisa Boston Dynamics on kulkenut aika pitkän matkan neljällä jalalla ja sähkökaapelin kanssa kulkevasta robotista pystyasennossa kulkevaan autonomiseen, akkukäyttöiseen robottiin”, julkaisu kirjoitti.

”Miksi robotti tekee niin monia tarpeettomia liikkeitä eri osillaan tanssiessaan, pikemminkin kuin kömpelöitä liikkeitä tekevä mies epämukavassa puvussa kuin ohjelmoitu robotti?”

Yksinkertaista, kun käyttää hiukan Googlea tai Venäjällä ylivoimaisesti suositumpaa hakukone Yandexia ja hakee sanaa robottipuku.
Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

TJournal esittelee Aljoša-nimisen robottipuvun. Tarkalleen ”Boris”-robotin näköinen asu maksaa 250 000 ruplaa eli noin 3300 euroa. Niitä valmistavan yrityksen sivujen mukaan lisävarusteeksi pukuun voi ostaa esimerkiksi robottiaseen, jossa on mukana savukone.

”Boris”-robotin esityksen aikana teknologiafoorumin järjestäjät eivät tosin väittäneet missään vaiheessa, että robotti olisi oikea robotti. Sen tekivät venäläiset viestimet.

Jaroslavlaisen tv-kanavan julkaisemassa twiitissä näkyy selkeästi robotin hyvin inhimillinen kaula. Seuraavana päivänä Mihail Hodorkovskin perustama MBK Media julkaisi koko pään.
 

Vääpeli

Ylipäällikkö
:D Lähellä ja lähellä...
https://www.verkkouutiset.fi/venaja-syyttaa-natoa-rajaytyksista-lahella-oikeasti-matkaa-yli-1500-kilometria/
Venäjä syyttää Natoa räjäytyksistä ”lähellä”, oikeasti matkaa yli 1500 km
KASPERI SUMMANEN | 06.02.2019 | 23:55- päivitetty 07.02.2019 | 00:00
Norjan laivasto tuhosi vahingoittuneen laivan torpedoja.
Useat venäläismediat ovat kertoneet Naton räjäyttäneen ”myrkyllisiä torpedoja lähellä Venäjän aluevesiä”. Väite Nato-maassa räjäytetyistä torpedoista pitää sinänsä paikkansa. Sijainti on taas toinen juttu.
EU:n pyörittämä disinformaation vastainen EU vs Disinfo -sivusto kertoo tässä, että kyse on törmäyksessä marraskuussa pahoin vahingoittuneen norjalaisen fregatin Helge Ingstadin torpedojen räjäyttämisestä Norjan lounaisrannikolla. Lähimmät Venäjän aluevedet ovat Barentsinmerellä. Räjäytyspaikalta on sinne matkaa linnuntietä noin 1 500 kilometriä. Välissä ovat Ruotsi, Suomi ja kohtuullinen pala Venäjän omaa maa-aluettakin.
Väitteen kerrotaan lähteneen Venäjän sosiaalisesta mediasta. Sieltä se levisi venäläisviestimiin. Väitettä toistettiin esimerkiksi Venäjän valtiollisella TV Rossija 24 -kanavalla. EU vs Disinfon mukaan käsittämättömän jutun leviämisen mahdollisti se, ettei kukaan Venäjän mediassa ilmeisesti vaivautunut tarkistamaan tai ainakaan halunnut haastaa väitettä Venäjän aluevesien ”lähellä” tapahtuneista ”Naton räjäytyksistä”.
Juttu on huvittanut Venäjälläkin. Norjaa puhuva venäläisbloggari kumosi väitteen nopeasti ja julkaisi alla näkyvän kartalla ryyditetyn Facebook-päivityksen asiasta. Räjäytyspaikka Norjassa näkyy kartalla punaisena.
Päivitys on poikinut runsaasti ironisia vitsejä. Puhelimella kartan avanneet huomauttavat, että räjäytyspaikalta on matkaa Venäjälle tarkasti katsottuna vain ”neljä senttiä”. Eräs kommentoija taas totesi, ettei Venäjällä oikeastaan edes ole rajoja ”vaan se on kaikkialla”. Tällä viitattiin Venäjän presidentti Vladimir Putinin Venäjän raja lopu mihinkäänkuuluisaan lausahdukseen siitä, ettei .
 

Passi

Kenraali
Se on ihan kuinka pienestä karttapallosta katsoo. :D
Aivan. Verkkouutisilla ei pallo taida olla ihan kohdillaan.

"Lähimmät Venäjän aluevedet ovat Barentsinmerellä. Räjäytyspaikalta on sinne matkaa linnuntietä noin 1 500 kilometriä."

Kokoomus faktoja.

Vihje:Saksalainen kaupunki:p
 

YliKoo

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Tuo 1500 km on joku merkitsevä yksikkö venäläisille, nimenomaan puolustus-/hyökkäysterminä.

Putin kertoi, että vieressä olevat Venäjän joukot ovat 1500 km päässä, nyt räjäytysten sanotaan tapahtuneen vieressä vaikka välimatkaa oli tuo samainen.

Vai elääkö Venäjä jo todellisuuttaan jonkun suunnitellun sodanjälkeisen kartan mukaan, joka ei vielä ole julkinen?
 

MeriTJ

Eversti
Lahjoittaja
Tuo 1500 km on joku merkitsevä yksikkö venäläisille, nimenomaan puolustus-/hyökkäysterminä.

Putin kertoi, että vieressä olevat Venäjän joukot ovat 1500 km päässä, nyt räjäytysten sanotaan tapahtuneen vieressä vaikka välimatkaa oli tuo samainen.

Vai elääkö Venäjä jo todellisuuttaan jonkun suunnitellun sodanjälkeisen kartan mukaan, joka ei vielä ole julkinen?
Ilmeisesti, Venäjä on tuhouduttuaan enää kaikkien mielissä ympäri maailmaa. :D
 

PSS

Kenraali
Ja Putin sanoi vetäneensä joukot pois Suomen rajalta 1500 km päähän. (Siis Uralin taa)
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Onko ryssät ostanut Aftonbladetin kulttuuritoimituksen vai mikä?
Niiden mitään kulttuuritoimitusta tarvitte ostaa...

Kattoppa Tampereen yliopiston toimittajia Suomessa...sama juttu.
 

Passi

Kenraali
Niiden mitään kulttuuritoimitusta tarvitte ostaa...

Kattoppa Tampereen yliopiston toimittajia Suomessa...sama juttu.
Sanoisin näin kans. Googlen mukaan Aftonbladetin toimittaja ihka aito vasemmistolainen tai kommunisti. Israelin syyttäminen ja pelestiinalaisten vahva tukeminen ollut ennemmin bravuureita jotka aiheuttanut jopa poliittisia mittasuhteita.
Joku epämääräinen dokumentti vissiin lähteenä tuohon agentti tarinaan.
 

Teräsmies

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Russian Twitter trolls have attempted to fuel the anti-vaccination debate in the U.S., posting about the issue far more than the average Twitter user last year, a study out of George Washington University has found. The "sophisticated" bots shared opinions from both sides of the anti-vaxxer debate, which took the U.S. by storm and prompted tech companies to crack down on the spread of misinformation surrounding vaccinations.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö

Benelli

Ylipäällikkö
Luulen, että iivana vetää toimittajia aivan riippumatta taustoista kuin pässinpökäletta narussa.
Tai sitten eivät pääse venäjälle ja lastenhuoneessa voi olla yllättäen ikkuna auki, koirat myrkytetään, jne.
 
Top