Venäjän propagandakoneiston päivittäiset ylilyönnit ja riman alitukset

Zelenskyi ei tee mitään, mitään lustraatiota ei tehty.
Ukrainalaiset äänestivät Zelenskyi'iä vaihtoehtona Poroschenkolle.. Ukrainan itsenäisyyden kannalta olisi ikävää jos Zelenskyi päätyy myötäilemään Ukrainan venäläismielisiä oligarkkeja. Tai jopa hiljaisesti hyväksymään venäläisten sotajoukkojen miehitystä Itä-Ukrainassa ja Krimillä.

Putinin hallinnolle sekä koko venäläiselle yhteiskunnalle miehityksestä on aiheutunut mittaamattoman suuria taloudellisia tappioita ja Venäjän päätyminen lähinnä poliittiseksi hylkiöksi.
- jo oman selviytymisensä vuoksi Venäjän on pakko löytää Ukrainan tilanteeseen asiallinen ratkaisu..

Sitä haetaan monella tavalla ja suunnalta. Yksi keino on varmasti se että Venäjä koettaa vaikuttaa Ukrainaan sisältä päin.
- juuri Maidan'in esille tuoma media-propagansa on eräs keino. TV:n kautta vaikutetaan tehokkaasti kansalaisten mielipiteisiin Venäjällä.
- todennäköisesti samaa pyritään toteuttamaan myös Ukrainassa...yksinkertaisesti Venäjä ostaa näkyvyyttä omalle propagandalleet ukrainalaisilta TV-kanavilta.

Se toinen vaikutuskeino on vielä vaarallisempi Ukrainan kannalta. Sekin on vanha keino vaikuttaa naapurimaan hallintoon.
- Venäjä pyrikii saamaan Ukrainan hallinnon sisälle erilaisiin tehtäviin omille tavoitteilleen myötämielisiä edustajia.
- ja mitä korkeampiin asemiin saadaan Putinin hallinnolle mieluisia henkilöitä sitä parempi. Moni muistaa vielä presidentti Janukovich'in joka pakeni Putinin suojiin Moskovaan v. 2014.
- tässä värväämisessä käytetään kaikki mahdollisen keinot..rahaa ja lahjuksia ei säästeätä.
- mutta toisaalta ja tarvittaessa käytössä on myös äärimmäinen väkivalta ja uhkailut jne.

Muutoksen tie on pitkä ja hankala. Toivotaan kuitenkin että Ukrainan kansa haluaa ja kykenee säilyttämään edes jossain määrin demokraattisesti toimivan yhteiskuntansa ja monipuoluehallintonsa.
- tämän suunnan takaa löytyy ajan myötä vapaa, lakiin ja oikeusvaltion pohjalle perustuva, kansalaisten etuja puolustava yhteiskunta.
- uskon että ukrainalaisten enemmistö haluaa nyt ja tulevaisuudessa puolustaa omaa itsenäistä Ukrainan Valtiota.

Venäjän diktatuurin alusmaaksi joutuminen tarkoittaisi puolestaan rikollisen väkivallan avulla toteuttua miehityshallintoa. Esimerkki tästä ei ole kaukana, se löytyy Itä-Ukrainasta ja Krimiltä.
 
Venäjä ostaa näkyvyyttä omalle propagandalleet ukrainalaisilta TV-kanavilta.
Ne kanavat ovat kaikki oligharhien omistuksessa, Kolomoiskyn, Ahmetovin ja vielä muutaman. Se sitä. Heitä on kymmenenkunta, osa asuu Euroopassa tai Venäjällä. Samaten kuten Venäjälläkin, kaikki ovat Kremlin kontrollin alla, ja "omien" omistuksessa.
Ukrainalaisilla kanavilla on vapaampaa. Mutta ei se asia muuttaa paljon, tehdään kuten omistaja sanoo.
uskon että ukrainalaisten enemmistö haluaa nyt ja tulevaisuudessa puolustaa omaa itsenäistä Ukrainan Valtiota.
Ukrainan kansa...ja erityisesti Venäjän kansa..kun katson näitä kansoja niin välillä puistattaa.

Esimerkki: v 1917, ennen sitä bogomol'naja Venäjä - rukoileva, ristimerkkeineen, kaikkialle kumarteleva kansa. Sitten tulivat boltsut, yhtäkkiä joukolla ruvettiin polttamaan kirkkoja, hajottamaan kupoleita hirttämään ja teloitamaan hirttämällä ja ampumalla pappeja ja muuta ääliömaista, sitten sama kansa kun sormien nappauksesta tuli raivopäisiksi ateisteiksi. Sitten palvottiin yhtä toveri Stalinia jumalana, kaikki huusi hurraata.
Hyppään eteenpäin:
80-luvun lopussa Venäjän ja Ukrainan telkkarista ilmestyneet ekstasenssit, Kashpirovsky yms, Ukrainassa oli oma - Tchumak.
Entinen jornalisti ryhtyi parantamaan kansaa tekkkarista: käännän tekstia suurinpiirtein: "laittakaa tv ruutun eteen kaikkea mitä käytätte päivittäin, hammastahnat, saippuat, juomavedet, ja alkoholijuomat, kaikki, minä energisoi niitä ruudun kautta, ja te parananutte kaikista sairauksista ja ongelmista, katsokaa minua miettien mitä haluatte parantaa". Ihmiset rahasi tavaraa telkkarin eteen, joissakin perheissä oli isot lasitölkit vettä ja ämpärit, siinä kylvettiin lapsia, vedet juotu lääkkeenä ja meno oli suljetun osaston.
Eikä suinkaan mummojen ja muiden vähälahjaisten huvia, myös korkeasti koulutetut olivat täyttä vauhtia mukana. En erehty jos sanon että lähestulkoon kaikki "energisoineet" jotain. Jotkut parantaneet peräpukamatkin pyllystämällä tv ruutuun. Ei tämä mikään vitsi, jos joku ei ole tietoinen tästä vaiheesta.

Jeltsin valtaan, kerran hän sanoi: "olen Jumalan puolella". Yhtäkkiä ateistit ryntäneet opettamaan ristimerkkin tekoa lapsille, kaikki halusi kastetta, jopa kaksikin - varmuuden vuoksi, kirkot palautettiin. Nyt Putinkin seisoo kynttilä kädessä imitoiden jumalapelkäjäilme muka kirkossa, "kansa" ryntänyt vimmatusti ortodoksiseksi kiihkouskovaisiksi, kaikki nyt huusi kuorossa, että aina uskoneet Jumalaan, kumartumisesta tuli metrin mittaisia, ja ristimerkkien tekemisestä myös metrin mittaisia. Valheelliset. Tärkein oli pyrkimys metrin ja mahdollisimman kärsivä ilme tai sekava - nyt jos milloin sai seota vapaasti.
1590415535087.jpeg
Lasta kastetaan Jouluna,avannon laittaminen Jumalan nimeen, aina ensimmäinen kerta jollekin hulluista vanhemmista,tuloksena paljon vakavasti sairastuneita lapsia, mitään sauna mahdollisuutta ei ole. Ei tämä ole sellainen juttu. Ajatelkaa, Suomessa kastuttaisin lapset pakkasessa avantoon Kristuksen syntymän kunniaksi.

"Kristillinen ISIS"
1590415824166.jpeg
1590416150106.jpeg
Venäjää saa boltsujen viemän vapauden..
 
Viimeksi muokattu:
1590416312067.jpeg
Harry Potterin kirjan polttaminen

Että tälläinen "kansa"..


1590416814316.jpeg
- löytyykö astronomian kirja?
- entä jos me löydetään?
 
Viimeksi muokattu:
Muutama vuosi kun jatkaavat tätä, niin eiköhän kansa ole uskoteltu että Suomalaiset on pahoja ja voidaankin ottaa Ahvenanmaa yms...
 
Muutama vuosi kun jatkaavat tätä, niin eiköhän kansa ole uskoteltu että Suomalaiset on pahoja ja voidaankin ottaa Ahvenanmaa yms...
Eipä tarvitse tätäkään lausetta muuttaa:
Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi...
 
Muutama vuosi kun jatkaavat tätä, niin eiköhän kansa ole uskoteltu että Suomalaiset on pahoja ja voidaankin ottaa Ahvenanmaa yms...

Muistivat omat jekkunsa Afganistanista... perhosiahan ne...
 
Muutama vuosi kun jatkaavat tätä, niin eiköhän kansa ole uskoteltu että Suomalaiset on pahoja ja voidaankin ottaa Ahvenanmaa yms...

Kun vielä keksisi että miten tuohon aikaan on tehty moisia?

Toisaalta kun katsoo venäläisiä kylpylelun näköisiä sirotemiinoja Afganistanin sodan ajoilta
 
Ohan ne. KH käskyjä jaeltu paljon.
 
Muutama vuosi kun jatkaavat tätä, niin eiköhän kansa ole uskoteltu että Suomalaiset on pahoja ja voidaankin ottaa Ahvenanmaa yms...
Tällainen kampanja Suomea kohtaan ei ole sattumaa vaan tarkoituksellista ja tarkkaan suunniteltua toimintaa. Sille on 100 %:in varmuudella myös Venäjä korkeimman johdon tuki.
- se että lähdetään toteuttamaan täysin valheellista propagandaa tarkoittaa myös että sille on olemassa jokin tarkoitus sekä tavoitteet jne.
- toisekseen kyseessä ei ole edes yksittäinen tapaus vaan meneillään on muitakin vastaavia hankkeita.

Kaikki sodan aikaiset asiat on tutkittu erittäin tarkkaan ja käyty läpi useampaan kertaan. Niitä suorastaan kaivettiin esille niin NL:n kuin suomalaistenkin kommunistien toimesta sodan jälkeen. Ne olivat myös keskeisiä asioita Suomen ja Neuvostoliiton sodan jälkeisen valvontakomission sotasyyllisyyttä koskevissa tutkimuksissa. Ne käsiteltiin myös oikeudessa. Syyttömiäkin tuomittiin olemattomista asioista.
- tuskinpa Venäjän johtajilla on tarkoituksena hakea uudelleen rangaistusta, lavastamalla 70-80 vuotta vanhoja tapahtumia.
- ne jotka tällaista propagandaa tekevät tietävät varmuudella että kysymys täydellisestä valheesta ja historian väärentämisestä.

Tällaisella toiminnalla on nimenomaisena tarkoituksena vahingoittaa Suomea ja suomalaisia. Miksi? Ja, miksi tällainen on tarpeellista?
- tuskinpa tällä tavoitellaan mitään hyvää Suomelle.
- varmaa on että Venäjällä ymmärretään yhtä hyvin kuin meilläkin että tällainen voi vain ja ainoastaan vahingoittaa maiden välisiä suhteita. Kun se sallitaan se on tarkoituksellista.
- siis koska tiedämme että Venäjän johtajat haluaa tarkoituksella heikentää keskinäisiä suhteita siihen on syytä suhtautua vakavasti.

Suomen kannattaa hakea NATO:n jäsenyyttä mahdollisimman pian. Ehkä Venäjällä ennustellaan ettå maailmanpolittisessa tilanteessa voi nousta mahdolllisuuksia ryhtyä uusiin sotilaallisiin operaatioihin naapurimaita kohtaan. Siksi myös kansalaisia on valmistettava tietoisuuten mahdollisista vihollisista.
 
Viimeksi muokattu:
Muutama vuosi kun jatkaavat tätä, niin eiköhän kansa ole uskoteltu että Suomalaiset on pahoja ja voidaankin ottaa Ahvenanmaa yms...
Aika uskomaton paskaa tosiaan.. Se että meillä tuo tiedetään täysin keksityksi tarinaksi ei paljoa lämmitä. Tuota levitetään Venäjän valtion tieten ja suostumuksella ja jotain tuolla haetaan. Ja se ei taatusti tiedä meille mitään hyvää.
 
No valeeksihan nämä tieten tiedetään joka maailmankolkassa missä tää asia saattaa kiinnostaa, paitsi venäjällä ns. Tosiuskovaisissa mutta huolestuttava on suunta siitä huolimatta
 
Tällainen kampanja.. ..tarkoituksellista ja tarkkaan suunniteltua toimintaa.. ..Venäjä korkeimman johdon tuki.

...sille on olemassa jokin tarkoitus sekä tavoitteet jne.

Sodan tai sitä lähellä olevien toimien pohjustamistahan tuo on. Kun vaan tietäisi että kuinka pitkälle menevää agressiivisuutta siellä pohjustetaan.

Yksi mielessä käyvä mahdollisuus on sew, että Venäjällä saatetaan ajatella, että Kiinan nousu + USA:n polarisoituminen johtavat ennen pitkää sotaan.

Jos tulisi Kiina <==> USA mittelö, niin Pöö-Korea, Iran, Venäjä ja Venetzuela voisivat hyvinkin olla jossain määrin Kiinaa tukemassa. Ja Venäjä voisi nähdä sellaisen kärhämän mahdollisuutena laajeta länteen päin.

Jos Venäjä haluaisi laajeta lännen suuntaan, niin se saattaisi tehdä juuri näin - pohjustaa omalle kansalleen näennäistä oikeutusta kyseisille toimille.
 
Sodan tai sitä lähellä olevien toimien pohjustamistahan tuo on. Kun vaan tietäisi että kuinka pitkälle menevää agressiivisuutta siellä pohjustetaan.

Yksi mielessä käyvä mahdollisuus on sew, että Venäjällä saatetaan ajatella, että Kiinan nousu + USA:n polarisoituminen johtavat ennen pitkää sotaan.

Jos tulisi Kiina <==> USA mittelö, niin Pöö-Korea, Iran, Venäjä ja Venetzuela voisivat hyvinkin olla jossain määrin Kiinaa tukemassa. Ja Venäjä voisi nähdä sellaisen kärhämän mahdollisuutena laajeta länteen päin.

Jos Venäjä haluaisi laajeta lännen suuntaan, niin se saattaisi tehdä juuri näin - pohjustaa omalle kansalleen näennäistä oikeutusta kyseisille toimille.

Tossahan oli juuri ukrainalaisen kenun lausunto aiheesta:
 
Jos Venäjä haluaisi laajeta lännen suuntaan, niin se saattaisi tehdä juuri näin - pohjustaa omalle kansalleen näennäistä oikeutusta kyseisille toimille.

Kaiken aikaa Venäjä kehittää ja ylläpitää mahdollisuuksia palauttaa takaisin valtansa alle, Neuvostoliiton romahduksen myötä irtaantuneita ja itsenäistyneitä maita ja kansoja (=valtioita). Tässä yhteydessä ei ole mitään merkitystä edes sille että Venäjä on tunnustanut näiden valtioiden suvereenin itsenäisyyden.

Kuten tuossa edellisessä meilissäkin todetaan Venäjällä ei ole mahdollisuuksia luoda sellaisia poliittisia tai taloudellisia edellytyksiä joilla painostamalla olisi mahdollista edistää em. tavoitteita.
- asevoimin tehty hyökkäys, alueiden väkivaltainen miehittäminen sekä Venäjän asettama miehityshallinto on ainoa mahdollisuus päästä Putinin diktatuurin haluamaan lopputulokseen.

Kaiken lisäksi tämä sotilaallinen vaihtoehto on erittäin huono.
- se johtaisi kv. poliittisesti Venäjän yhä tiukempaan eristäytymiseen muusta kansainvälisestä yhteisöstä. Lisäisi pakotteita uusille toimialoille jne.
- heikentäisi entisestään mahdollisuuksia kehittää Venäjän taloutta, teollisuutta, kaupankäyntiä jne. muiden maiden kanssa.
- valloituksella ja miehityshallinnolla ei olisi mahdollista saavuttaa mitään merkityksellisiä taloudellisia hyötyjä Venäjälle (kenties saisi Krimille vesihuollon kuntoon?)
- asevoimin ylläpidetty miehitys olisi suorana rasitteena Venäjän taloudelle.
- todennäköisesti täysimittainen sota Ukrainaa vastaan aiheuttaisi myös sisäistä vastustusta, propagandasta huolimatta. Varsinkin kun tappiot laskettaisiin sadoissatuhansissa ihmishengissä.

Toisaalta, ihmishenkien määrä ei ole koskaan rajoittanut diktatuurien ja diktaattoreiden päätöksiä. Venäjä on monella tavalla valmistautunut käyttämään sotavoimaansa sekä väkivaltakoneistoaan..
- nyt on jo kolme-neljä vuotta koulutettu, syötetty, juotettu ja maksettu palkkaa Putin'in ns. raskaasti aseistetulle 400.000 miehen sisäisen turvallisuuden joukoille
- kai niillekin on jotain käyttöä suunniteltu.

Putinin hallinto on vuodesta 2008 ja 2014 (Georgian sekä Krimin ja Itä-Ukrainan miehitykset) saakka edennyt samalla tavalla kuin Natsi-Saksa Hitlerin johdolla 1930-luvuilla...
- vallataan ja miehitetään naapurimaiden alueita (= Elsas, sudeetti-alueet jne. miehitylset)
- käydään hieman kouluttamassa sota-/hyökkäysjoukkoja ulkomailla Syyriassa, Afrikassa ja hieman muuallakin (= Hitlerin apu Francolle Espanjan sisällissodassa jne.)
- samanaikainen kovat propaganda-hyökkäykset, joilla puolustellaan toimia ja tulevia hyökkäyksiä omalle kansalle. Osin myös ulkomaille (samoin teki Natsi-Saksa, Suomessakin oli omat mustapaidat)
- kaikenlaiset valheelliset sopimukset joita ei ole tarkoituskaan noudattaa..käytetään hyödyksi oikeusvaltioiden hyväuskoisuutta viimeiseen asti..(Hitlerin sopimukset Ransakan ja Englannin kanssa jne.)
Mahdollisesti tulossa olevat toimet....
- Venäjä valtaa asevoimin Ukrainan itäisen alueen, Krimin lisäksi (= Natsit valtasivat tsekkien Böömin ja Määrin alueet ja käytännössä koko tsekinmaan.)
- Venäjä liittää itseensä Valko-Venäjän ( = Natsit liittivät Itävallan Saksaan)

Jää nähtäväksi jatketaanko edellä mainittujen lisäksi hyökkäystä pidemmälle länteen...Ehkä Suomeen?
- tai painostetaanko Suomi taloudellisesti ja poliittisesti Venäjän vaikutukseen ja etupiiriin. Kuten YYA-aikana. (= samalla tavalla Hitler painosti Ruotsin kuuliaiseksi sivustakatsojaksi)

Mutta sitten onkin jo vastassa NATOn jäsenmaat..Sinne ei taida Putin uskaltaa lähteä hyökkäilemään..
Veikkaisin että (kaikkien yllätykseksi!) Putin ja Venäjä kääntää sotajoukkojensa suunnan itään päin.. Sieltä löytyy Venäjälle tärkeät, entiset NL:n arvokkaat öljyalueet. Kazakstan etunenässä... (no niinhän olivat Natsi-Saksan haluamat öljykentätkin..idässä)

Ja koko ajan samme kuulla Venäjän propagandaa kuinka se taistelee uutta "suurta isänmaallista sotaa"...Natseja sekä fasisteja vastaan..
- veikkaaan myös että meiltä Suomestakin löytyy kannattajia Venäjän sotatoimille..
 
Viimeksi muokattu:
Todennäköisesti Valko-Venäjä liittyy tulevaisuudessa Venäjään, mutta muihin naapurimaihin, varsinkaan Nato-maihin, Venäjällä ei todennäköisesti ole suunnitelmia hyökätä.
 
Back
Top