Venäjän suurlähettiläs ammuttiin Turkissa

BlackFox

Ylipäällikkö
Screenshot_2016-12-19-21-42-50.png
 

MeriTJ

Kenraali
Ampuja, Huomioikaa liipasin sormi.
Ei tainnut olla ihan Jallajalla maan sinnepäin ampuja.Katso liite: 12735
Katsoin videolla ihan samaa, että aseenkäsittely oli hyvin harjoitellun ja rutiininomaisen, sanoisinko jopa ammattimaisen näköistä. Ukko ei pahemmin heilunut tai muutenkaan spedeillyt kun aseen toi ylös nopeasti tähtäyslinjalle toistuvasti. Ei ollut mikään aavikon kasvatti "jalla jalla ja lipas tyhjäksi silmät kiinni about pääilmansuuntaan". Edit:typo&hoono soomi
 
Viimeksi muokattu:

BlackFox

Ylipäällikkö
Odotan innolla huomisia uutisia. Venäjä ja Turkki jo kerenneet syyttää Natoa.
Saa nähdä taputellaanko homma vain pöydän alle vai seuraako jotain isompaa.
 

Lepukki

Eversti
Minulla on aika varma ja vakaa käsitys, että tämä ei tule sotkemaan Venäjän ja Turkin lähentymistä. Sen ei anneta sotkea. Putin ja Erdogan ovat tajunneet pystyvän laittamaan yhdessä parhaiten lännelle kampoihin.

Olen aika varma, että tämä laitetaan lähinnä "lännen tukemien" Syyrian kapinallisten syyksi ja antaa samalla lisää pontta Venäjän sotatoimille Syyriassa. Käännetään tilanne niinsanotusti päälaelleen. Toki kulissien takana voi tapahtua koviakin sanankäänteitä mutta maiden intresseissä on selkeä lähentyminen eikä yhden suurlähettilään kuoleman anneta sitä estää.
 

VLF

Kapteeni
Oliko jossain mediassa että Turkki tai Venäjä olisi epäillyt, tai jopa syyttänyt Natoa tapahtuneesta? Jos näin todella on, voidaan sanoa että melko nopeasti oli "syyllinen" epäiltäväksi. Vanha Venäläinen sananlasku menee niin että kun syyllinen on tiedossa niin kyllä rikoskin keksitään. Elämme jänniä aikoja. Turkin asema Natossa on muutenkin vaakalaudalla Venäjän kanssa deittailun johdosta. En usko että suoranaisesti tämä tapahtuma tulee vaikuttamaan maiden välisiin suhteisiin, mutta tuollaiset syytökset kyllä kuullaan maailmalla varmasti.

Huono päivä muutenkin, terot on iskeneet nyt ainakin Saksassa, Turkissa ja Sveitsissä....
 

Fremen

Respected Leader
Turkin tiedustelu tietää jo julkaista seuraavaa, ilpojen mukaan:

The gunman who murdered the Russian Ambassador to Turkey on Monday evening was being investigated primarily for his links to the network of US-based cleric Gulen, according to a Turkish senior security official. Onpa yllättävää, samaa Gulenia syytettiin vallankaappausyrityksestä kesällä... :eek:

http://www.jpost.com/Breaking-News/...r-likely-tied-to-US-based-Cleric-Gulen-475894
 

Fremen

Respected Leader
Täytyy sanoa että käytännössä kehitysmaaksi ainakin Anatolian ja kurdi-alueiden puolesta luokiteltava Turkki saa nämä tutkinnat aina valmiiksi muutamissa päivissä tuhansien syytettyjen osalta, ja tänään jo tunneissa!
Vaikuttavaa. Ei muuta kuin EU:hun vaan, Suomen oikeuslaitoksella opittavaa paljon kun tutkinnat nyhjäävät vuositolkulla välillä. Tulokset päivässä säästäisi paljon rahaa jäsenmaksuihin.
 

ak.tied

Respected Leader
Hänen mukaansa kyseessä on provokaatio, jolla on tarkoitus heikentää Venäjän, Turkin, Iranin ja muiden rauhaan tähtääviä toimia Syyriassa.Murhalla yritetään vaikuttaa Putinin mukaan vaikuttaa myös Turkin ja Venäjän keskinäisiin väleihin

Boldaisin toisin.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS

Nikhris

Kapteeni

Melkoinen määrä luodinreikää. Luulisi että sillä määrällä turvallisuusjoukkoja mitä lukemani mukaan paikalle ilmeni olisi tekijä (yksi pistoolilla aseistautunut mies) saatu tavalla tai toisella hengissäkin: no, eipä Erdoğanin pidä oikeudenkäyntejä ruveta järjestämään - tälle miehelle siis - kun jotenkin varmasti saadaan selville huikea määrä nimiä joita Erdoğan sitten puhdistaa Turkin poliisista.
 

Teräsmies

Respected Leader
Oliskohan niin että kun maallistuneet on saatu puhdistettua on seuraavana vuorossa islamistit jotka eivät tule Erdogania?
 

Falangi

Kenraali
Eikö Venäjän-Turkin suurlähettiläällä tosiaan ole omia (venäläisiä) aseistettuja turvamiehiä, vai oliko miehellä/miehillä vapaailta? Luulisi, että Turkin kaltaisessa maassa, missä usein tapahtuu terrori-iskuja, suurlähettiläitä kaitsittaisiin vähän tarkemmin.
 

PSS

Ylipäällikkö
Bbc kertoi, ettei lähettiläälle järjestetä turvamiehiä, ellei tämä niitä itse pyydä. No, tämä ei pyytänyt. Tuntui muutenkin olevan matalan profiilin mies. 40 vuotta diplomaattina, eikä käytännössä mitään merkittävää uutisointia miehestä.
 
Top