Hienoa ja loistavaa tulevaisuutta....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Blogi: Janne Suuronen, ma 30.10.2017 21:30
http://www.oikeamedia.com/o1-46101
Poliittinen poliisi
Missä valtiossa poliittisesti aktiiviselle poliisilla annetaan oikeus valvoa ja kytätä poliittisten vastustajiensa puheita ja kirjoituksia ? Jopa niin, että poliisille maksetaan siitä.
Vastaus ei ole Pinochetin Chile. Vastaus ei ole jokin Väli-Amerikan, lähi-idän tai Afrikan valtioista. Oikea vastaus on Suomi.
Vihreä aktiivipoliitikko Teemu Hokkanen on nimitetty nettipoliisiryhmän vetäjäksi. Uskon ja toivon, että Teemu osaa ja ymmärtää jättää poliittiset näkemyksensä työnsä ulkopuolelle. Mutta laajemmin ajateltuna poliittisesti vahvasti kantaa ottavien henkilöiden nimitykset oikeuslaitoksemme virkoihin vaarantavat maamme demokratian, ihmisoikeudet ja sananvapauden.
Voimme vain pitää kädet ristissä toivoen, että Teemu Hokkaset osaavat arvioida seksuaalivähemmistöjä, avioliittolakeja tai vaikkapa maahanmuuttopolitiikkaamme kriittisesti suhtautuvia kirjoituksia oikein. Ja etteivät lähde poliisin virkanatsojen voimalla painostamaan ihmisiä vääränlaisten näkemysten esille tuomisesta. Tai jopa tutkinnan kautta nostamaan syytteitä.
Oikeuspoliittinen yhdistys Demla (lue: kommunistien perustama, sittemmin vihervasemmistolaisten haltuunottama demokraattisten lakimiesten järjestö, joka ilmoitti perustettaessaan tavoitteekseen muuttaa Suomen oikeusjärestelmän) ja erityisesti Tarja Halonen korkeimman oikeuden tuomarien nimitysten kauttahan ovat jo politisoineet tuomioistuinlaitoksemme ylimmän tason. Nyt on vuorossa tähän asti luotettava ja epäpoliittinen poliisi-instituutio.
Suomessa on lähinnä maahanmuuttopolitiikkamme kritisoinnin vuoksi otettu selkeitä askeleita kohti totalitarismia, mutta missä totalitarismin muoto on uudenlainen. Poliittiset vastustajat halutaan hiljentää oikeuslaitoksen avulla.
Totalitarismin suuntaan ajautumistamme ei voi suoraan verrata kommunismiin, Francon Espanjaan tai vaikkapa Pinochetin Chileen, mutta kyllä Suomessakin voi joutua vankilaan ja saada sakon kaltaisia pienempiä sanktioita poliittisten näkemystensä esille tuomisesta; jopa sellaisista puheista ja kirjoituksissa, joissa ei uhata ketään ihmistä tai mitään ryhmää väkivallalla. Tai edes panetella. Olemme jo nähneet joitain tapauksia, missä on menetetty poliittisten näkemysten vuoksi perustuslakimmekin suojaamia työpaikkoja ja elinkeinomahdollisuuksia.
Olen tähän asti luottanut Suomalaiseen poliisin instituutiona erittäin vahvasti. Nyt on ruvennut esiintymään enemmänkin merkkejä siitä, kuinka poliisinkin toiminta ollaan ottamassa poliittiseen ohjaukseen. Valitettavasti.
Poliisin henkilövalinnat nettipoliiseiksi ei ole mielestäni mitään riemuvoittoja.
Lieneekö ketjun aihe, mutta kiinnostaa.
Kenen asialla ja kustantamina ovat liikkeellä rysky ja mustread? Onko samalla taholla vaikutusvaltaa poliisin uuteen linjanvetoon ja toimintamalliin.
Mikä on tavoitteena?
Olen määrittänyt käyttämämme keskustelukaavan. Se on täsmälleen sama kuin ihmisten puolueessa. Sarjassa, jota tehtiin 2008-2010. Kovan rähjäyksen jälkeen saatiin aina jonkinlainen lopputulema. Ilman mitään vihapuheongelmia.
Gonzales: There is one question, Inspector Callahan: Why do they call you "Dirty Harry"?
De Georgio: Ah that's one thing about our Harry, doesn't play any favorites! Harry hates everybody: Limeys, Micks, Hebes, Fat Dagos, Niggers, Honkies, Chinks, you name it.
Gonzales: How does he feel about Mexicans?
De Georgio: Ask him.
Harry Callahan: Especially Spics.
Paljon mielenkiintoisempi olisi Dmitry(dimmu141),#turpo, Brunila&co, antifa, rhc, puolueet, toimittajat- kaavio..
Tekijät todennäköisesti, mutta entä maksajat?Lihottaa omaa pussiaan.
Tekijät todennäköisesti, mutta entä maksajat?
En usko alkuunkaan jonkun mustreadin bisnesajatukseen. Niitä on siellä koko konklaavi, enkä usko, että tuollaisesta pursiaisen tuubasta kukaan maksaa hyvän sisällön vuoksi niin paljoa, että sillä voittoja tekisi.
Joku maksaa niille hämmentämisestä mutta kuka? Sama koskee ryskyriiheläistä.
Lihottaa omaa pussiaan.
Tuota varten Suomen oloissa ei vaan taida olla tarpeeksi isoja näyttöjä saatavilla. Kävin kysymässä toimistotarvikekaupasta eikä heillä ole myöskään tarpeeksi suuria papereita tai tulostimia, A3 ei mitenkään riitä tuon kuvion aukipiirtämiseen.
Suvi-Anne Siimes: Emme kuunnelleet mamu-kriitikkoja 1990-luvulla, nyt maksamme hintaa
Ilkka Luukkonen | 25.10.2017 | 09:36- päivitetty 25.10.2017 | 09:52
Entinen kansanedustaja sanoo pohtineensa, mitä virheitä hän teki takavuosina toimiessaan ministerinä ja mitä virheitä koko Suomi teki. Yksi virhe purkautuu nyt populismina.
Työeläkevakuuttajat Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes sanoo, että suomalaisten olisi pitänyt paremmin kuunnella jo 1990-luvulla niitä ihmisiä, jotka ilmaisivat huolensa maahanmuuttajien oudoiksi koetuista tavoista.
– Me niitämme nyt sitä hiljaisuutta ja sitä keskustelun puutetta, vaikeista asioista keskustelemisen puutetta, jota me kylvimme 90-luvun lopulla, Siimes toteaa.
Siimes toimi vasemmistoliiton puheenjohtajana vuosina 1998 – 2006. Hän oli kansanedustaja kahdeksan vuoden ajana ja toimi asuntoministerinä 1999–2003.
Hän puhui tiistaina Helsingin yliopiston alumni-illassa, jonka aiheena oli demokratian tulevaisuus. Hän kertoi, miten hän ministerinä oli vieraillut useissa suomalaisissa lähiöissä, ja muisteli etenkin tapausta eräässä oululaisessa lähiössä.
Asuntoministeri Siimes osallistui lähiön asukastuvassa järjestettyyn keskustelutilaisuuteen. Yksi asukas sanoi, että häntä häiritsevät maahanmuuttajanaapurit, koska he käyttäytyvät niin oudosti. Tilaisuuden järjestäjä pyysi asukasta vaikenemaan ja sanoi, että tästä asiasta ei saa puhua.
Siimes puuttui keskusteluun.
– Sanoin, että kyllä tästä saa kysyä, ja tähän varmaan pitäisi osata vastata, mutta minä en osaa.
Hänen mukaansa yleinen reaktio julkisilla foorumeilla kuitenkin oli, että suomalaiset vaikenivat.
– Me kieltäydyimme keskustelemasta siitä, miltä tuntuu asua samassa kerrostalossa ihmisten kanssa, jotka elävät niin eri tavalla että he paistavat paprikoita hellalla. Tai he eivät osaa käyttää pesutupaa. Emme auttaneet ihmisiä olemaan yhdessä niissä taloissa.
Siimeksen mielestä tästä vaikenemisesta löytyy suuri syy siihen, että tunteet purkautuvat nyt ”niin sanottuna maahanmuuttokysymyksenä”.
– Me jätimme tunnustamatta sen faktan, että jos me olemme ihmisten kanssa samassa talossa, meidän täytyy jotenkin hoitaa keittiöasiat niin, että jokainen voi tehdä ruokaa rauhassa.
Siimes sanoo, että hän ei kannata populistisen liikkeen ajatuksia, eikä hän edes tarkkaan tiedä, mitä liike tavoittelee.
– Mutta jotain tärkeää siellä on menossa, jotain, jota pitäisi kuunnella.
Suvi-Anne Siimes: Pakkopalautusten takia en mahdu enää ”kaupunkilaisälykkökuplaani”
Ilkka Luukkonen | 25.04.2017 | 07:54
Vasemmistoliiton ex-puheenjohtaja sanoo, että lakia pitää noudattaa, vaikka vastustaisi palautuslentoja.
Työeläkevakuuttajien toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes sanoo, että huhtikuun alun keskustelu pakkopalautuksista ja sitä seurannut mielenosoitus ovat saaneet arvioimaan uudelleen suhdettaan omaan aatteelliseen ryhmittymäänsä.
– Olen ollut suhteellisen vapaamielinen, ihmisoikeuksia ja oikeusvaltiota arvostavan kaupunkilaisälykkökuplani reuna-alueella ennenkin. Tuona huhtikuun alun päivänä kuitenkin tuntui, että en enää mahtunut kuplaani ollenkaan, Suvi-Anne Siimes kirjoittaa Kanava-lehdessä.
Siimes viittaa keskusteluun, joka syntyi, kun Suomen valtio palautti Afganistaniin turvapaikanhakijoita, joiden hakemus oli evätty. Keskustelua seurasi mielenosoituksia, joista yhdessä mielenosoittajat yrittivät tunkeutua sisäministeriön tiloihin.
Hän kertoo ihmetelleensä, miten moni hänenkin tuntemansa ihminen kyseenalaisti oikeuslaitoksen ja viranomaisten toiminnan.
– On yksi asia olla eri mieltä oman maan ja vaikka koko Euroopan unionin turvapaikkapolitiikasta. Ja on kokonaan toinen asia vastustaa oman maansa demokraattisesti säädettyjä lakeja oikeusjärjestelmää, Siimes toteaa.
Hän sanoo hämmentyneensä siitä, miten moni, mukaan lukien vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö, ammensi voimansa netissä liikkuvista huhuista.
Suvi-Anne Siimes oli vasemmistoliiton puheenjohtaja 1998–2006.
http://blogi.poliisi.fi/kiusaaminen-rikos-myos-netissa/Kiusaaminen on rikos, myös netissä!
Teemu Hokkanen • 31.10.17
Olen joskus aikaisemminkin kirjoittanut, että ”kaikki rumat teot eivät ole rikoksia, mutta kaikki rikokset ovat rumia tekoja”. Tämä pätee erinomaisen hyvin muun muassa nettikiusaamiseen. Sanana nettikiusaaminen on myös osin harhaanjohtava, sillä erittäin usein nettikiusaaminen on tosiasiallisesti netissä tai netin avulla tapahtuvaa rikollisuutta.
Samoin ilmeisesti edelleen elää käsitys, että nettikiusaaminen olisi jotakin sellaista, johon pääasiassa lapset syyllistyvät. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä jo monia vuosia sitten havaittiin, että nuoret käyttäytyvät netissä(kin) pääasiassa hyvin. Aikuiset taas työllistävät poliisia erilaisine nettiinkin läikkyvine riitoineen huomattavasti enemmän.
Olen seuraavaan kerännyt joitakin esimerkkejä siitä, minkälaisiin rikoksiin eri teoilla voi syyllistyä. Eikä ole tavatonta, että yhdellä teolla tai tekojen kokonaisuudella syyllistyy useampaankin rikokseen samalla kertaa.
Kunnianloukkaus ja yksityisten tietojen levittäminen:
Tyypillisin nettikiusaamistapaus on jonkun ihmisen haukkuminen tai henkilökohtaisten tietojen, kuten perheolojen, alastonkuvien tai jopa rikoshistorian, levittäminen netissä. Jos kyseessä on valheellinen väittämä tai puhdas loukkaus, voi kyseessä olla rikos nimeltä kunnianloukkaus. Yksityisten tietojen levittäminen taas saattaa olla yksityiselämää loukkaava tietojen levittäminen.
Identiteettivarkaus:
Jos toisen nimissä julkaistaan nettisivuja, tehdään valeprofiileita tai muuten esiinnytään toisena siten, että siitä on henkilölle taloudellista tai muuta haittaa, voi kyseeseen tulla identiteettivarkaus. Jos taas toisen nettisivulle, käyttäjäprofiiliin tai sähköpostiin kirjaudutaan tai murtaudutaan ilman lupaa, voivat kyseeseen tulla esimerkiksi tietomurto, luvaton käyttö ja/tai viestintäsalaisuuden loukkaus.
Vainoaminen, viestintärauhan rikkominen ja laiton uhkaus:
Toistuva häirintä tai ei-toivottu yhteydenpito, myös ilman mitään loukkaavaa sisältöä, voi taas olla vainoamista tai viestintärauhan rikkomista. Vainoamisrikoksen niin sanottuun tunnusmerkistöön liittyy läheisesti myös toisen uhkaaminen, mutta laiton uhkaus voi olla myös oma itsenäinen rikoksensa.
Väärä ilmianto tai perätön lausuma:
Eräs netin mahdollistama tekomuoto on myös perättömien ilmoitusten tai kanteluiden tekeminen eri viranomaisille henkilöstä, jolle haluaa vaikeuksia. Näitä tehtailevat usein esimerkiksi huoltajuusriidan kurimuksessa olevat vanhemmat, mutta tehdäänpä näitä esimerkiksi naapuririitojenkin yhteydessä. Sähköiset järjestelmät ovat tehneet näidenkin tekemisestä helpompaa. Rikoksina nämä saattavat olla esimerkiksi perättömiä lausumia viranomaismenettelyssä tai vääriä ilmiantoja.
Helpointa on toimia siten, että käyttäytyy hyvin. Jos itsellä herää epäilys, onko tämä mitä aion juuri tehdä ruma teko vai sittenkin esimerkiksi perusteltu ja kipakkuudestaan huolimatta asiallinen kommentti ajankohtaiseen keskusteluun, kannattaa kysyä asiaa joltakin ulkopuoliselta. Omassa tunnekuohussa tai innostuksen puuskassa oma arvostelukyky saattaa hämärtyä.
Tässä kirjoituksessa ei otettu kantaa nettikiusaamista vähintään läheltä liippaavaan vihapuheeseen. Vihapuhe, viharikokset ja mitä rikoksia esimerkiksi Helsingin vihapuheryhmä käsittelee, on oma aiheena ensi viikolla.
Hyvää ja turvallista viikkoa kaikille, olkaa yhteydessä!
Facebook: @Teemu Hokkanen
Twitter: @HPLnettipoliisi
Uusi valemediapoliisi Hokkanen on umpimielinen vihervasemmistolainen
Posted on 31/10/2017 julkaissut Paavo Tajukangas in Uncategorized // 11 Comments
Kuvassa on Helsingin poliisissa työskentelevä ylikomisario Teemu Hokkanen. Hokkanen on Vihreiden politiikko. Näin ollen Hokkasen uusi toimi vihamediapoliisina joutuu todella outoon valoon.
Pienen netin selaamisen jälkeen huomaa nopeasti, että Teemu Hokkanen ei ole mitenkään neutraali poliisi vaan hän ”hän ottaa kantaa” vähän siellä sun täällä. Koska Hokkanen on vihervasemmistolainen ja aatemaailma myös sen mukainen, miten hän siis voi toimia jonakin valemediapoliisina? Vihervasemmistolaiset ovat olleet juuri niitä, jotka ovat osoitellee mm. Pt-mediaa valemediaksi sen vuoksi, että olemme joissakin asioissa eri mieltä kuin vihervasemmistolaiset.
Kun nyt siis jatkossa kirjoitamme niistä sotapakolaisten tuomista epämukavista ilmiöistä, miten voimme olla varmoja, että vihamediapoliisi ei puutu asioihin vain sen takia, että hän itse on eri mieltä.
Pieni toivomus olisi, että poliisi ottaisi työhön täyspäisiä ihmisiä eikä avoimen vihervasemmistolaisia politiikkoja. Kun poliisi on politiikko ja vihreä, ei hän voi myöskään olla puolueeton ja neutraali, joka on näihin päiviin asti ollut suomalaisen poliisin vahvuus.
Tätä juurikin tarkoitin, kun ihmettelin henkilövalintoja... Eikö tosiaan löytynyt yhtään neutraalia nettipoliisia vai eikö neutraalit poliisit halua poliisihallituksen äänitorveksi?
neutraali=politiikan ulkopuolella oleva
Hienoa ja loistavaa tulevaisuutta....