Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

#vihapuhe

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja hansai, 06.02.2017.

 1. hansai

  hansai Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  12.08.2016
  Viestejä:
  4,808
  Tykkäykset:
  7,651
  Pisteet:
  1,286
  http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/s...ttava-50-miljoonan-euron-sakon-uhalla-6632803

  Mitkähän olisi prosentit, jos ilmoitukset kiertäisi oikeuden kautta? 3,9 promillea...ehkä
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2017
 2. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  9,622
  Tykkäykset:
  22,630
  Pisteet:
  1,286
  Mitenköhän määritellään "valeuutinen"? Saako Sputnikia jatkossa sakotella? Entäs joku HS:n talousuutinen joka on niin pullollaan asiavirheitä että se on jo lähtökohtaisesti täysin viallinen ja epäkelpo?
   
  PSB 5500 ja TBman tykkäsivät tästä.
 3. Mainos 4. hansai

  hansai Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  12.08.2016
  Viestejä:
  4,808
  Tykkäykset:
  7,651
  Pisteet:
  1,286
 5. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  17,743
  Tykkäykset:
  20,186
  Pisteet:
  1,286
  Kesällä suomalaiset paarmat ovat pirullisia, niitä huitoessa menee aina kädet solmuun ja joku kirosanakin viuhahtaa.:rolleyes:
   
  TBman tykkäsi tästä.
 6. PSB 5500

  PSB 5500 Kapteeni

  Liittynyt:
  01.01.2016
  Viestejä:
  823
  Tykkäykset:
  1,745
  Pisteet:
  76
 7. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  9,622
  Tykkäykset:
  22,630
  Pisteet:
  1,286
  Melkoista "väistelyä". Puhutaan kaikenlaisista 'tutkimuksista' niitä yksilöimättä. Tietysti poliisin on tietyssä mielessä pidettävä sordiino päällä - mutta se on taas ristiriidassa sen kanssa, että nämä samat poliisit ottavat varsin näkyvästi kantaa sitten toiseen suuntaan.
   
  PSB 5500 tykkäsi tästä.
 8. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  9,622
  Tykkäykset:
  22,630
  Pisteet:
  1,286
  Jussi Huhtelan tviiteistä:

  https://mobile.twitter.com/HuhtelaJussi/status/841672775454605313?p=v

  "Islam on 1,7 miljardia ihmistä,lukuisia haaroja ja aatesuuntia. Ongelmat määriteltävä tarkemmin,muuten syytämme kaikkia."

  Tästä olen sinänsä samaa mieltä. Koraanin säikeet ovat yksi asia, mutta ne ensinnäkin johdattelevat keskustelun siihen, mitä jossain kirjoissa lukee vaikka pitäisi keskittyä tosiolevaan. Lisäksi tuo antaa mahdollisuuden suistaa keskustelu juuri tähän "muslimeita on 1,7 miljardia" sekä "Raamatussakin lukee..." -suuntaan.

  Minä sanoisin siis Iina Palosta mukaillen: "Islamin Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa vallitsevat tulkinnat ovat yleensä vihamielisiä ja hyökkääviä esim. uskonnollisia ja seksuaalivähemmistöjä kohtaan sekä naisia alentavia." Kuka pystyy oikeasti kumoamaan tuon ihan faktaan perustuen? Tuskin kukaan. Toivoisin toki että faktat olisivat sellaiset että se pystyttäisiin kumoamaan.
   
  TBman ja PSB 5500 tykkäsivät tästä.
 9. Coffee Man

  Coffee Man Kenraali

  Liittynyt:
  25.11.2014
  Viestejä:
  2,088
  Tykkäykset:
  3,410
  Pisteet:
  636
  Islamissa on lukuisia haaroja, mutta päähaarat ovat sunnalaisuus...

  Sunnalaisuus on islamin suurin suuntaus. Se on eräänlainen sateenvarjo-liike, joka kattaa yli 90 prosenttia maailman yli miljardista muslimista.


  ja šiialaisuus...

  Šiialaisia on nykyään kaikista maailman muslimeista alle 13 prosenttia. Valtaosa šiioista asuu Azerbaidžanissa, Irakissa, Iranissa, Bahrainissa, Libanonissa ja Pakistanissa, Saudi-Arabiassa, Qatarissa ja Libyassa.

  Nämä aatesuunnat ovat käytännössä sodassa keskenään. Kysymys ei ole kuitenkaan vain uskonnollisista kiistoista. Loppujen lopuksi kysymys on öljystä, rahasta ja vallasta.

  Tähän paskakeittoon ovat omat mausteensa tiputtaneet myös länsimaat...

  [​IMG]

  Venäjää ja Israelia mitenkään väheksymättä. Kiinakin on alkanut kokkailemaan omia keitoksiaan ihan kiitettävällä tavalla.

  Näistä asioista keskusteleminen olisi ihan hitosti hedelmällisempää, kun sen pohtiminen ovatko kaikki muslimit sitä sun tätä :D Muslimit eivät ole, eivätkä tule ikinä olemaan mikään yhtenäinen ja yksimielinen uskonnollinen ryhmä ja juuri siinä se suurin ongelma onkin.

  Tuohon kun lisätään heimosodat ja etniset kiistat jotka ovat jatkuneet jo vuosituhansia, niin saadaan aikaan yhtälö joka tuskin aukeaa ikinä...ei ainakaan sillä että leimataan kaikki muslimit terroristeiksi ja roistoiksi.
   
  PSB 5500 ja Honcho tykkäsivät tästä.
 10. Maidan

  Maidan Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  4,574
  Tykkäykset:
  8,536
  Pisteet:
  1,286
  Itse en menisi alla olevaankaan. Minusta kaikki uskonnolliset rekvisiitat eivät kuuluu asiakaspalvelun ym työpaikalle.

  Nighabit ovat ovat ilman muuta kauhein mahdollinen asu. Sen alla naiset hikoilevat, eivät saa D-vitamiinia, sitä johtuvat monet sairaudet, mm luusto voi huonosti, ne sitten rasittavat omien typerien asujen takia terveydenhuoltoa.

  Alla olevassa kuvassa tiukasti päätä sidonut nainen jonka huivin kukkulassa usein vielä outo jättikokonen tekonuttura( jättikokoiset nutturat eivät ole oikeita hiuksia, jos joku ei tiedä, ne ovat tekolaiteita). Tuon tapaiset asut eivät millä eroa mustalaisten vannehameista - kuuluvat saman asusirkukseen.

  "Huiveja" työpaikkoilla perustellaan "turvallisuudella". Kenen turvallisuudella, minunko? Minä juuri tunnen oloani turvattomaksi tälläisten sirkusnaamiointin edessä. Jokainen joka myssyä tai mitä tahansa päähinettä, myös huivia pitänyt sisätiloissa, tietää miten helposti pää hikoilee niiden alla. Normaali ihminen tuntee aina halua riisua päähinetta ne sisätiloissa, jos tulee ulkoa. Lämpimällä säällä kukaan ei vapaehtosesti laittaa mitään päähän ja vieläpä koko päiväksi. Muslimeilla ei ole eriläisiä hikirauhaisia, - kaikki ihmiset hikoilevat. Nämä huivipäiset hikoilevat huivien alla huomattavasti enemmään kun asiallisesti sisätiloissa pukeutuneita. Ja kesällä kuumalla säällä mustia moninkerroksisia polyesterisia kaapuja pitävä varmasti tuntee olonsa vähintäin hikiseksi ja jopa tukalaksi. Tälläinen on EPÄHYGIENISTA ja tämän lisäksi on myös turvallisuus on kaukana jos huivin alla hikeä tihkuva esim. muslimi sairaanhoittaja hikoilisi ja hoittasi tehtäviä tuntiessään oloa epämukavaksi hikoilusta ja samalla koskisi minuun. Minä haluan että sairaanhoitaja on hyvinvoiva työpaikallaan. Huonosti voiva terveydenhoidon mmattilainen on ensisijaisesti TERVEYSRISKI potilalle!
  Niin kenen turvallisuudesta tässä puhutaan? Ihan älyvapaa väite koko "turvallisuudesta" tämän kohdalla. Potilaidenko turvallisuudesta tässä puhutaan vai kuvittelusta musliminaisten "turvallisuudesta":mad:?

  Huivitetut hikoilevat päät eivät kuuluu terveydenhuoltoon, yhtä kun eivät kuuluu ylipitkät tekokynnet, joiden alla muhii miljoona bakteeria, toisin kun lyhyeksi leikattujen kynsien alla. Tämä asia on jopa tutkittu. Ja kynnet kiellettiin tarkka hygieenia vaatisissa paikoissa, miksi hikihuivit sallitaan?

  Ja toinen esimerkki alla, tälläisiäkään en päästäisi lähelle.
  Venäläinen kiihkouskovaisuuden esimerkki:
  http://d.pr/i/ce8

  [​IMG]

  Nykyaikasia huppuja, hattuja, värikkäitä folklorihuiveja en sotkisi tähän, niiden laittaja voi yhtä hyvin tunnin päästä riisua ne, eikä hänen tarvitse pelätä että saa turpaan joltakin uskonnollisista syistä rättipäistä naista valvovalta "kunnon" muslimimieheltä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2017
  Fremen, TBman, Honcho ja nämä jäsenet tykkäsivät tästä.
 11. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  9,622
  Tykkäykset:
  22,630
  Pisteet:
  1,286
  Näin se on. Ja keskinäisessä ja sisäisissä väännöissään ne siinä sivussa kyllä tallovat ohimennessään myös pienemmät. Irakin kristittyjen ja jesidien ym. kohtalo on aika kova.

  Lihavoidun kohdan kun ymmärtäisivät kaikki maailmaasyleilevät henkilöt...poliittinen islam liittyy etupäässä juuri noihin mitä tuossa mainittiin, ja uskonnolliset hörhöt ovat niiden tyyppien polttoainetta jotka kaiken tuon keräävät. Koska kyse ei ole mistään uskonnon syrjinnästä vaan vahingollisen poliittisen vaikutuksen suitsimisesta, pitäisi ymmärtää miksi se on tarpeen.

  Niin ovat. Ja tekevät sitä myös parhaillaan sekä täällä että siellä.
   
  PSB 5500 ja Coffee Man tykkäsivät tästä.
 12. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  9,622
  Tykkäykset:
  22,630
  Pisteet:
  1,286
  Niin, tuossa on kyllä monia päteviä pointteja. Täkäläinen "pukukoodi" on varsin käytännönläheinen ja mahdollistaa hyvän hygienian.

  Mainitsemani ei-muslimiesimerkki eli Sikh-turbaanikaan ei hygieniamielessä ole ihan ässävalinta. Käsittääkseni he pitävät hiuksiaan aivan sikamaisen pitkinä ja ne on sitten kääritty sinne turbaaniin. Ainakin näin maalaisjärjellä tuntuisi että ennemmin tai myöhemmin siellä hiusläjässä pesii suurin piirtein hyönteisiä ja tuskin päänahan terveydelle hyväksi hautoa sitä niin...
   
  Maidan tykkäsi tästä.
 13. Vääpeli

  Vääpeli Kenraali

  Liittynyt:
  22.11.2012
  Viestejä:
  2,684
  Tykkäykset:
  4,997
  Pisteet:
  636
  Onko toi Huhtela Jussi ihan tosissaan vai trollaako se.
   
  PSB 5500 tykkäsi tästä.
 14. Mainos 15. TBman

  TBman Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  20.12.2014
  Viestejä:
  3,450
  Tykkäykset:
  4,467
  Pisteet:
  1,286
  Huhtela on esimerkillinen ajatuspoliisi, hän ei hetkeäkään epäröi koulutuksen tuomista opeista ja niiden soveltamisessa käytäntöön.
  Tämä on kuulkaa uusi normaali.

  Nyt tulee pieni pätkä realismia, joka ikävästi voi kuulostaa vihaiselta puheesta, mutta on vain tämä hetken realismia.

  Toivon sydämestäni., että tällaiset Huhtalan ja mitä niitä ajatuspoliiseja tai fobbia nyt onkaan, joutuisivat kerran elämässään rakkaittensa kanssa keskelle sellaista kiihkomuslimien laumaa ja saisivat tuntea millaista on kunnon viha ja raivo valkoista vähemmistön kristittyä kohtaan tuolla hiekkamaissa.
  Uskon, että silmät avautuisivat ja oppisivat kovan koulun kautta, mitä tarkoittaa kun on opittu paskapuheen kautta valmistautumaan tulevaan...
  Todellakin toivon sellaisen opinjakson noiden omaan elämään.
   
  Fremen, vessaharjamies, PSB 5500 ja nämä jäsenet tykkäsivät tästä.
 16. vessaharjamies

  vessaharjamies Luutnantti

  Liittynyt:
  22.10.2011
  Viestejä:
  417
  Tykkäykset:
  786
  Pisteet:
  36
  Tämä olisi kieltämättä toivottavaa. Ikävä kyllä monikulttuurin uhreiksi valikoituu enimmäkseen ihmisiä, jotka joutuvat elämään monikulttuurisessa ympäristössä eli harvemmin ideologian äänekkäimpiä kannattajia. Kaikkien kannalta ihanteellisessa maailmassa monikulttuurin kannattajat ja heidän lemmikkinsä muodostaisivat omia yhteisöjään ja muut, normaalia ja turvallista elämää haluavat omiaan.

  Jos haetaan realistisia vaihtoehtoja niin ehkäpä poliisi voisi suorittaa jonkunlaista oppilasvaihtoa jonkun jo enemmän monikulttuurisesta onnesta osalliseksi päässeen maan kanssa. Parin kuukauden partiointi Pariisin tai Marseillen arabilähiöissä tekisi pelkästään hyvää kaikille huhteloille ja muille poliisin monikulttuuriteoreetikoille. Siellä ollessa voisi sitten makustella tätä ajatusta suvaitsevaisesta islamista vaikka joka päivä.
   
  YliKoo, Benelli, Honcho ja 4 muuta jäsentä tykkää tästä.
 17. PekkaSavo

  PekkaSavo Eversti

  Liittynyt:
  26.03.2016
  Viestejä:
  1,719
  Tykkäykset:
  3,664
  Pisteet:
  316
  Trolli. Näyttää selostavan jotain Sarasvuollekin. Milloinhan nähdään että Jari päätyy käräjille :D

  Häiritsee kun eivät osaa kirjoittaa:
  "Viranomaistoiminnan perustuttava tietojohtoisuuteen"

  Korjattuna:
  "Viranomaistoiminnan ON perustuttava tietojohtoisuuteen"

  Tuosta ei tule yhtään mitään hyvää jos viranomaiset alkavat jankuttaa somessa tuolla tavalla. Twitter on todella huono systeemi tuon tyyppiseen "keskusteluun"
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2017
  Honcho, Fremen, TBman ja nämä jäsenet tykkäsivät tästä.
 18. hansai

  hansai Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  12.08.2016
  Viestejä:
  4,808
  Tykkäykset:
  7,651
  Pisteet:
  1,286
  Onko rivien välistä luettavissa tuleva maallemuutto aalto? :D:D

  (kun voimavarat valuu kaupunkeihin)
   
  TBman ja PSB 5500 tykkäsivät tästä.
 19. TBman

  TBman Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  20.12.2014
  Viestejä:
  3,450
  Tykkäykset:
  4,467
  Pisteet:
  1,286
  Luultavasti käräjillä istutaan vielä useat kerrat, nimittäin uusi normaali tullenee olemaan vielä samankaltainen asia, kuin legendaarinen lausahdus diktatuurista "Kun syyllinen tiedetään, rikos kyllä keksitään". Ennenkuin huomaammekaan, tämä uusi normaali tulee olemaan kova paikka suomalaisille.
  Orwellin yhteiskunnan tulemisesta on puhuttu ja puhuttu, nyt nähdään seuraava siirtyminen kohti totalitääristä auktoriteettia, jonka määrittelee joku.... Mutta kuka??? Kuka sanoo, että mikä on kivapuhetta ja mikä on vihapuhetta, vain kaksi kirjainta eroa, ikuisuus linnassa...??
  Erot ovat hiuksenhienoja, kuin pilkun käyttö lauserakenteessa. ( Armoa, ei Siperiaan. Vai: Armoa ei, Siperiaan)
   
  Maidan, Fremen ja PSB 5500 tykkäsivät tästä.
 20. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  9,622
  Tykkäykset:
  22,630
  Pisteet:
  1,286
  No, täällähän on kuulemma viljalti niitä ASUMATTOMIA OMAKOTITALOJA (tämä ajatus näkyi usein silloin syksyllä 2015 Rasmus-henkisillä).

  Perkule kun jouduttiin maksamaan ihan isot rahat omakotitalosta, kun kerran niitä jonkun mukaan on ihan vaan asuttavassa kunnossa tyhjillään huomattavia määriä...empiirinen kokemus tukisi että asumattomat talot ovat 95% asuinkelvottomia tai äärimmäisen huonokuntoisia röttelöitä. Mutta ei olisi ensimmäinen kerta kun empiiriset kokemukset ovat väärää, kiellettyä ajattelutapaa.
   
  Kaira ja TBman tykkäsivät tästä.
 21. Raveni

  Raveni Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  5,216
  Tykkäykset:
  3,324
  Pisteet:
  1,286
  Suomessa vihapuhe halutaan kieltää, ettei syntyisi lumipallo efektiä ja snytyisi tilannetta josta paluu aikaisempaan olisi vaikeaa ellei mahdotonta. Tässä on pitkälti kyse valtaapitävien, vallan suojelemisesta.
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2017
  TBman ja PSB 5500 tykkäsivät tästä.
 22. Raveni

  Raveni Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  5,216
  Tykkäykset:
  3,324
  Pisteet:
  1,286
  Edelliseen viestiin sen verran, että kaikki eivät jaa suomalaisia arvoja ja kunnioitusta lakiin sekä autriteettiin. On jännä, että tästä uhasta ei ole juurikaan julkista keskustelua käyty. Luvut ja massa pätee näihinkin ihmisiin.
   
  TBman ja PSB 5500 tykkäsivät tästä.

Jaa tämä sivu