#vihapuhe

Erkki

Kenraali
Räsäsen tueksi on piispoista ilmoittautunut nyt Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen. Reichsyyttäjän pitäisikin nyt määrätä esitutkinta tätäkin viharikollista kohtaan ellei piispa ja hänen edustamansa kirkko sanoudu irti Raamatun seuraamisesta. Lainaus Seurakuntalainen.fi-sivustolta:

– Jos ajattelen Päivi Räsästä, niin tunnen suurta myötä tuntoa häntä kohtaan. Hänen rinnallaan haluan olla ja antaa tukeni nimenomaan tässä asiassa, sanoi Häkkinen Radio Dein ja Kotimaan toteuttamassa Piispan kyselytunti -lähetyksessä tiistaiaamuna. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on määrännyt toimitettavaksi kaikkiaan neljä esitutkintaa Päivi Räsäsen puheista, jotka liittyvät homoseksuaalisuuteen. Kaksi tutkinnoista aloitettiin viime vuonna, kaksi uutta tutkintaa käynnistyi viime viikolla.

– Jos ajatellaan, mitä hänen kirjoituksissaan ja tviiteissään on, niin minun näkökulmastani siellä on aika paljon perinteistä kristillistä raamatuntulkintaa ja traditiota, mikä on hyvin pitkälti meidän kirkon vallitseva opetus, Mikkelin piispa arvioi Radio Deissä.

Mikkelin hiippakunnan piispa halusi painottaa, ettei edes Suomessa uskonnonvapaus ole enää itsestäänselvyys.

– Kun kirkosta puhutaan, niin nimenomaan Raamattu on se perusfundamentti, johon koko meidän uskomme, tunnustuskirjamme, oppimme ja kaikki perustuvat. Raamattuun ja sen tulkintaan liittyy nyt uskonnonvapauteen ja sananvapauteen tai kansanryhmää vastaan kiihottamiseen liittyvää epäilyä. Se on toki sellainen asia, josta kannattaa ja on syytäkin olla huolissaan.
 

miheikki

Respected Leader

maaliskuu 18, 20202:47
Somekuva näytti THL:n huonossa valossa, faktantarkistaja väittää vahingolliseksi, vaikka tiedot ovat aivan oikein

Vasemmalla: kuva faktabaarin sivuilta. Oikealla: SU:n koostama taulukko somekuvan väitteistä.
 

Lapinukko

Kenraali
Kyllähän tuo lista on tarkoitushakuinen, turha sitä on kieltää.
Aina voidaan arvailla mikä olisi tilanne jos vallassa olisivat perussuomalaiset. Ketkä harrastaisivat tarkoituksenhakuisuutta. On ehkä sittenkin oltava tyytyväinen että hallitus on vasemmistohallitus. Niin että ollaan tilanteessa jossa kukaan ei yritä masinoida toreille mielenilmauksia "myyrädosenttien" toimesta pelkästään sen vuoksi ettää "persufasistit määräsivät valmiustilan" ja jotkut hullut yrittäisivät pitää rajoja pakolla auki vaikka muut olisivat sulkeneet meiltä rajat. Poislukien tietysti sisäministeri joka antoi niin selkeää viestiä siitä että kyllä rajat joustavat tietyissä tilanteissa (totuus: EIVÄT TAATUSTI JOUSTA)

Tämä on hyvä näin. Toivotaan että hallitus pysyy pääosin koossa koko vuoden.
 
Viimeksi muokattu:

ajs178

Ylipäällikkö
Aina voidaan arvailla mikä olisi tilanne jos vallassa olisivat perussuomalaiset. Ketkä harrastaisivat tarkoituksenhakuisuutta. On ehkä sittenkin oltava tyytyväinen että hallitus on vasemmistohallitus. Niin että ollaan tilanteessa jossa kukaan ei yritä masinoida toreille mielenilmauksia "myyrädosenttien" toimesta pelkästään sen vuoksi ettää "persufasistit määräsivät valmiustilan" ja jotkut hullut yrittäisivät pitää rajoja pakolla auki vaikka muut olisivat sulkeneet meiltä rajat. Poislukien tietysti sisäministeri joka antoi niin selkeää viestiä siitä että kyllä rajat joustavat tietyissä tilanteissa.

Tämä on hyvä näin. Toivotaan että hallitus pysyy pääosin koossa koko vuoden.
Heikoin lenkki on edelleen Ohisalo, joka vihjasi Putinille suorassa lähetyksessä, että jos heillä on sairaalapaikoista pulaa, niin koronaan sairastuneet siirtotyöläiset voi lähettää Suomen sairaaloihin, kunhan osaavat sanoa asylum rajalle tullessaan.
 

Lepukki

Majuri
Sitä saa, mitä tilaa. mietityttää, että onko tässä myös käynnissä jonkinlainen nokittelu poliisin ja valtakunnansyyttäjän välillä, jos neljä kertaa poliisi on todennut, että ei ole syytä epäillä rikosta ja neljä kertaa Toivianen on todennut, että onpas syytä epäillä.
Ei kutsuisi nokitteluksi sitä, että poliisi ihan asiallisesti hoitaa hommanta. Se mitä valtakunnansyyttäjä touhuaa on sitten ihan toinen juttu.
 

ajs178

Ylipäällikkö
Ei kutsuisi nokitteluksi sitä, että poliisi ihan asiallisesti hoitaa hommanta. Se mitä valtakunnansyyttäjä touhuaa on sitten ihan toinen juttu.
Juu, juurikin näin. Ja se on hyvä, että poliisi osoittaa toiminnallaan näin, että ei ole samaa mieltä Toiviaisen kanssa. Varmasti poliisi on kuitenkin jo neljännessä tapauksessa osannut arvata, että Toiviainen tulee tekemään esitutkintapäätöksen, mutta silti ovat asiallisesti todenneet, että ei ole syytä epäillä rikosta
 

Erkki

Kenraali
Sitä minä sanoisin nokitteluksi, jos poliisi uuden esitutkinnan tehtyään toteaisi valtakunnansyylälle, että edelleenkään ei ole tapahtunut rikosta, jotta usko jo, pahvi.
 

arix

Ylipäällikkö
Heikoin lenkki on edelleen Ohisalo, joka vihjasi Putinille suorassa lähetyksessä, että jos heillä on sairaalapaikoista pulaa, niin koronaan sairastuneet siirtotyöläiset voi lähettää Suomen sairaaloihin, kunhan osaavat sanoa asylum rajalle tullessaan.
Taitaa isompi riski olla Ruotsin rajalla, siellä on patoutunutta hyvin liikkuvaa siirtolaisuutta ylen määrin.
SJ laittaa taas ilmaisia junia Haaparantaan...
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö

Faktabaarin nimellä tunnettu äärivasemmistolainen propagandatoimisto samoin kuin Long Play -verkkolehti ovat juuri sitä, mistä Juri Bezmenov kertoo ja varoittelee.

"Faktabaari", vehkoo ja muraja, joopasen joo, siellä sitä on parempaa faktaa.
Noiden kahden mukana oleminen missä tahansa on ihan saman tason varoitussignaali kuin vaikka Jaakko Laakson tai desanttidosentin keskeinen, alulle paneva rooli.
 
Top