#vihapuhe

Tämä iranilaiskurdilainen tyypilliseltä indoeurooppalaiselta näyttävä, joka kuitenkin kokee olevansa neekeri, oli pitänyt YLE:n 95v juhlissa esityksen jonka räp-kappaleissa oli ollut noin 50 kertaa tämä kielletty sana "neekeri" :D
Oikeastihan Ebrahimia eniten harmittaa se oman ihopigmentin vähyys, ei ole edes kunnon neekeri! Siksi varmaan triggeröityikin niin helposti kun muuten olisi jäänyt täydet uhripisteet saamatta...

Jos katselee hänen Instakuviaan, niin väitän että olen ollut joskus etelästä tullessani paljon ruskeampi. (Menikö nyt taas kulttuurisen omimisen tms. puolelle? /s) Kerran baarissa jopa kysyttiin että olenko edes suomalainen, en varmaan järkytykseltäni edes ymmärtänyt järkyttyä taikka loukkaantua...
 
Oikeastihan Ebrahimia eniten harmittaa se oman ihopigmentin vähyys, ei ole edes kunnon neekeri! Siksi varmaan triggeröityikin niin helposti kun muuten olisi jäänyt täydet uhripisteet saamatta...

Jos katselee hänen Instakuviaan, niin väitän että olen ollut joskus etelästä tullessani paljon ruskeampi. (Menikö nyt taas kulttuurisen omimisen tms. puolelle? /s) Kerran baarissa jopa kysyttiin että olenko edes suomalainen, en varmaan järkytykseltäni edes ymmärtänyt järkyttyä taikka loukkaantua...

Olikos se niin aikoinaan Aatun Saksassakin että vähiten vaaleilta malliarjalaisilta näyttäneet tyypit olivat juuri niitä kaikkein sekopäisimpiä rotukiihkoilijoita.
 
Täysin sattumaa..


Ei pelastanut vaikka seuraavana päivänä oli polvilteen jo anteeksi pyytelemässä. Yle kyllä tietää kuinka näyttäytyä mahdollisimman typeränä. Ehkä parempi et mitä vähemmä siel on edes vähä järjissään olevaa porukkaa ni tou porukka tuhoaa itsensä vaan nopeammin. Mielestäni nyt ois oiva aika ilmoittaa esim et Yle-vero perutaan ja koko puljulta leikataan rahoitusta ainakii 90%
 
Katselin viikonloppuna Ylen Areenasta sarjaa nimeltä The North Water. Yhdessä jaksossa käytettiin sanaa negro, neekeri. Pahoitin tästä mieleni ja vaadin sarjaa poistettavaksi välittömästi. Vai pitäisikö toimia kuten Valtaoja ja ymmärtää sanan historiallinen konteksti, sarja kun sijoittuu 1800-luvulle.
Katsoin sen just viikonloppuna, oli muuten yllättävän tiukka mini-sarja! Briteissä on valitettu laajasti (kalliin) BBC-tuotannon synkkyydestä, ja pimeästä/ harmaasta/ ei-riittävän-valaistusta värimaailmasta...
Check your privilege, English person! This is The North!
Mutta tämä sen sukellusvene-murhajutun kanssa on valanut meikäläiseen uutta, kalpeaa uskoa, että kyllä siellä vielä tiukkaa draamaa osataan väsätä Der Britisches Rundfunkillakin...
Verorahoilla ei luulis pärjäävät Netflixin miljardin dollarin kuukausibudjetille, mutta nämä pärjäsivät. Tanskalainen Roland Møller oli erittäin hyvä, samoin Colin Farrell, joka on hiukan kyllä vankistunut SWAT-elokuvan ajoista :). Sorry OT.
 
"Tämä on todella epämukava ja turvaton tila". Huuhhuuuh sentään. YLE:llä se kai kuvattiin, kyseiselle toimittajalle tutut paikat ja silti koki että firman studio on turvaton tila? Jostainhan tuollainen lause kertoo :D

"TURVATON TILA" :D
 
Viimeksi muokattu:
Menikös se niin, että
-jäntevä kuin Göring
-pitkä kuin Goebbels
-vaalea kuin Hitler
-ryhdikäs kuin Himmler.
"What is an Aryan?"
"Tall like Goebbels, slim like Göring,
Blonde like Hitler, Masculine like Röhm,
That's an Aryan"
- 1934 Berlin saying.

Teoksesta

Heil! A picture book
John Lane the Bodley Head Ltd.
London 1934, Western printing services, Bristol
 
Jokohan kohu kävi liikaa hermoille ja kävi kuin punapääpastorille...

Ehkä Ebrahimi on vieläkin turvattomassa tilassa ja työkyvytön.

Ymmärtäähän sen kun n-sanaa käytettiin peräti kaksi kertaa :ROFLMAO:

DSC_5614-1500x1500.JPG
 
Järjen ääni. Vertailu stallareihin on osuva. Vientituote jenkeistä, jota Obamakin kritisoi.



– En ihmettele woke-kulttuurista tehtyjä vertauksia stalinismiin siinä mielessä, että kummankaan ajatteluun ei kuulu enemmistödemokratian mukainen yritys taivutella muut puolelleen, vaan muiden syyttely siitä, etteivät ymmärrä oman ajattelunsa puutteita. Stalinistit tunnetusti väittivät, ettei kansa ymmärrä kapitalismin sortavia rakenteita kyllin selvästi.

– Yksilötasolla ei rakenteellista rasismia tai muita rakenteellisia yhteiskuntaongelmia ratkota. Mutta woke-väki ei edes kerro, millaista tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta he ovat hakemassa. Jos on kannattamassa lisää julkisia menoja yhdenvertaisuutta edistämään, sanokoon niin.
 
Täysin sattumaa..


Tottakai. Saattaa olla, että ideologiaa tullaan hieromaan yleisön naamaan kasvavalla volyymilla. Onneksi vielä on mahdollista valita mitä telkkarista katsoo vai katsooko mitään. Kehnoko viitsii itseään kiusata tällaisella keitolla, joka maistuu lähinnä hiekalta.
 
Mutta woke-väki ei edes kerro, millaista tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta he ovat hakemassa. Jos on kannattamassa lisää julkisia menoja yhdenvertaisuutta edistämään, sanokoon niin.

Tavoite on luultavasti maalitolppien siirtelyssä. Eli on VAIN osatavoitteita ja pistintä työnnetään niin kauan kuin se vaan menee ja menee......minkäänlaista rakentavaa debattia ei ole tarkoituskaan käydä. On se ja sama mitä yleisö miettii, kunhan omat tavoitteet etenevät.
 
Hyvin kirjoitettu

"
Sekopäinen woke-kultti löi alastomassa karuudessaan kansakunnan olohuoneisiin perjantaina Marja Sannikan lähetyksessä, jossa keskustelu studiossa riistäytyi täysin käsistä.

Aktivisti ja Ylen toimittaja Renaz Ebrahimi menetti täysin malttinsa, kun tähtitieteilijä Esko Valtaoja käytti n-sanaa pari kertaa alleviivatakseen pointtinsa kontekstista, jossa sanaa käytetään.
...

Hyvän ystäväni Marja Sannikan tv-ohjelma teki monella tavalla televisiohistoriaa: niin sanottu woke-aate on tuskin koskaan iskeytynyt ihmisten tajuntaan suomalaisessa televisiossa yhtä vahvasti.

...
Woke-ideologia on uusvasemmistolainen suuntaus, johon liittyy aatteellisen puhdasoppisuuden vaatimus ja moraalinen puritanismi. Woke on äärimmäisen haitallinen vapausaatteelle, ja sen tärkeä opinkappale on intersektionaalisuus.

Intersektionaalisuus tai intersektionaalinen feminismi puolestaan perustuu marxilaiseen Standpoint-teoriaan, jonka mukaan sorretun luokan näkökulma on puolueettomampi ja todenmukaisempi kuin muiden.

Pidän näitä aatteita totalitaristisina ja äärimmäisen vaarallisina, kyseessä on käytännössä käänteinen rasismi.
"
 
jonka mukaan sorretun luokan näkökulma on puolueettomampi ja todenmukaisempi kuin muiden.

Ajatus on toki houkutteleva: kärsimys ja sorto ikäänkuin valaisevat ja jalostavat ihmistä tekemään oikein. Ja olemaan hyvää tarkoittava luhnake. Mutta kun näin ei vaan ole. Ja sitten se kärsimys ja sorto. Onko tosiaan niin, että Suomessa sortaminen ja riistäminen ovat sillä tasolla, että on perusteita peräti hiljentää ja vaientaa mm. yksi Suomen tunnetuimmista älyköistä ja humanisteista? Koska hän on, tiedättehän.

Millä tavalla tähtitieteilijä edustaa sortoa? Siksikö, että on saanut ja hankkinut hyvän koulutuksen ja omaa myös selkeästi iän mukanaan tuomaa viisautta. On perehtynyt asioihin ilman suurempaa ideologista painolastia. Mikä on jäänyt opponentilla saamatta ja kokematta, koska Suomessa on tällaisia sortorakenteita? Sanoisin asian olevan päinvastoin. Hengenlahjoiltaan tuon tason -toimittaja- ei saisi edes Yleltä duunia ilman positiivista, tosin laimeeta suojaväriä. Hän on selvästi nauttinut toiseuden tuomaa etua kiivetessään Ylepuun vihreälle oksalle. "moniääninen, kansainvälisesti värisevä" Yle on ollut Tahtotila.

Pidän erittäin sameana logiikkaa, jonka mukaan rähisevä toiseus saa paalupaikan verovaroin kustannetussa ja uskottavuuttaan korostavassa valtiometiassa. Ääni kuuluviin, jotteivät he radikalisoidu? Suudellaan kovaäänisimmät kuoliaaksi? Okei, mikäs siinä. Mutta ei tämä kehitys kyllä koko yleisön silmissä millään lailla kohenna Ylen karaktääriä. Ylen pelastus on enää vain se, etteivät muutkaan metiatalot millään lailla kykene haastamaan sitä. Kunnianhimoa ei ole, riittää, että Yle on omassa akvaariosarjassaan kurko. Parempi kolmosdivarin kunkku kuin kakkosen peränpitäjä? Ach. Tämä asetelma kyrsii.

Tätä menoa Yle ei saa yhtään kunnollista ja oikeaa kommentoijaa mihinkään ohjelmaan. Kun osallistuja saa odottaa vain sitä, että joku toiseustoteemi tulee ja antaa vähän ädin tai isän kädestä.....en minä ainakaan lähtisi tuollaiseen kusitolpaksi. Tosin en ole kummoinen kommentoijakaan.
 
Back
Top