Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

notareal

Majuri

Kansalaisoikeusjärjestö NAACP sekä kongressin edustajainhuoneen demokraattiedustaja Bennie Thompson ovat nostaneet siviilikanteen washingtonilaisessa oikeusistuimessa entistä presidenttiä, Donald Trumpia sekä hänen asianajajaansa Rudolph Giuliania vastaan.

Kanteessa heitä syytetään huolella laaditusta suunnitelmasta, jossa he yhdessä äärioikeistolaisten järjestöjen, kuten Oath Keepersien ja Proud Boysien kanssa "pelottelua, ahdistelua ja uhkauksia käyttäen pyrkivät pysäyttämään vaalituloksen vahvistamisen" loppiaisena kongressissa.

Tämä rikkoi kanteen mukaan vuonna 1871 laadittua lakia, joka tunnetaan Ku Klux Klaani -lakina. Se kriminalisoi väkivaltaiset salaliitot, jotka pyrkivät haittaamaan kongressin perustuslaillisten velvollisuuden hoitoa
 

Marakatti

Eversti
Tällä hetkellä asuntomarkkinoilla käy Floridassa kuhina, kun Kaliforniasta ja pohjoisesta demokraattien osavaltioista muuttaa maksukykyistä väkeä. Tämä luonnollisesti harmittaa demokraatteja ja varmasti tulemme näkemään kaikenlaista kiusantekoa Bidenin hallinnolta Floridaa kohtaan.


Joo Kaliforniasta on joukkopako suorastaan menossa ihmisillä joilla siihen on varaa varsinkii sit käydään siel bilettää välillä tietty mut kirjat siiretään ihan muualle. Puerto Rico on ollut muutamien valinta sen tiedän ainakii itse. Ja toki Texasiin on kans mennyt porukkaa. Siel voi koht Losissa olla mietittävää et mistäs nyt rahat "teiden korjuuseen" mitä on ennen rikkailta kerätty oliko jopa 52% sit siihen jopa satojentuhansien maksut talosi maista... Jostainhan se rahan on keksittävä. Varmaan laillistavat kaikki huumeet et saavat edes narkkeja muuttamaan sinne :D
 

Nypykkä

Eversti
Sellainen dokumentti, millainen rahoittaja. Melkoista paskaa sitä meidänkin verorahoilla ruutuun tuupataan. No eipä noita katso kun vanhat demarit vanhainkodeissa:LOL:
Meillä on sitten vitusti demareita vanhainkodissa, sillä tähän mennessä ohjelma on katsottu 52272 kertaa plus siihen tv-lähetys päälle.

P.S mä kokoomus:D
Kannattaa hankkia uusi kristallipallo, entinen näyttää olevan epätarkka;):)
 
Tosi hurjat katsojaluvut! :D Mieti nyt ite tuota ohjelmaa- oikeasti! Eli noin 99% Suomalaisista on tajunnut olla katsomatta tuota vasemiston propagandaa!(y)
Hoivakodeissa kuolee joka viikko keskimäärin 400 ihmistä, kyllä heistä iso osa on demareita ja entisiä hesarin kestotilaajia. No nykyiset kok äänestäjätkin voidaan laskea samaan nippuun, eihän noita toisistaan erota sitten millään.
 
Viimeksi muokattu:

Lapinukko

Ylipäällikkö
PBS:n tuottama dokumentti. Onneksi youtubesta ja facebookista löytyy se qanon totuus niin eivät pääse avaruusjuutalaiset/liskoihmiset aivopesemään sinua.
Onko jo gannonpuoluetta? Ihan vaan vittuilun vuoksi äänestäisin. Alkoi tämä EU ja ilmastokiima haista niin pahasti että pakko siellä on jotain liskoja ja käärmeitä olla :D

Jälkipolvelle säästetyt aseet ja jopa dekotkin, vittu sentään, menevät sulatukseen tai maksettava uusi dekoaminen. Minua vituttaa. Ihan sama vaikka mitä gannonpaskaa, äänestän. EN VÄLITÄ. Jos sellaisen lisääntyminen auttaisi poliittista johtoa toimimaan oikein?
 
Viimeksi muokattu:

Coffee Man

Respected Leader
Ei ole Suomessa vielä tuollaista puoluetta mutta ehkä sellainen on tulossa jo ihan lähiaikona jos Bäckman ja kumppanit haistavat siinä markkinaraon ja Moskovakin vähän jeesaa. Sehän voisi olla nimeltään vaikkapa TrumPutin :ROFLMAO:

jbfeature-1050x600.jpg


QAnon tarinassa hyviksiä ovat Trumpin lisäksi muun muassa Vladimir Putin, pahiksia taas kaikki näiden käytöksen tai toiminnan arvostelijat.
 
Viimeksi muokattu:

Joppe

Kersantti
Suomessa mietitään kuntavaalien kohtaloa kun on korona ,ihmiset eivät mene äänestämään ,pitäisi ottaa mallia amerikasta siellä tehtiin korona aikana kaiekkien aikojen ennätys vilkkaat pres vaalit vaikka oli korona.
 

Jorde

Kapteeni
Minusta vaaleja voidaan siirtää vaikka vuodella niin nähtäisiin mitä hallitus päättää energian verotuksen suhteen, tai voi siinä taas käydä niinkin että edelleenkään mitään merkittävää ei saada tehdyksi ja tarkkailu ja asioiden päivittely jatkuu normaaliin malliin.
 

Fremen

Respected Leader
No niin, hyvinhän tää lähtee... eikä kauaa edes kestänyt - terästä selkärankaan!

US Air Force - Global Reach, Global Power. Love it!

 

johan6

Majuri
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan..Tiedä sitten mikä on syynä ettei Trump ole halunnut julkistaa verotietojaan?
Yhdysvalloissa New Yorkin syyttäjät ovat saaneet vihdoin käsiinsä entisen presidentin Donald Trumpin veroilmoitukset, kertoo syyttäjänviraston tiedottaja. Hänen mukaansa virasto sai tiedot maanantaina kuukausien oikeustaistelun päätteeksi.
Maan korkein oikeus hylkäsi maanantaina Trumpin asianajajien yrityksen estää tietojen luovutus.
https://yle.fi/uutiset/3-11810474

Yleisesti ottajen jenkeissä suhtaudutaan varsin tiukasti kaikenlaisiin talousrikoksiin..niihin syyllistyneille annetaan usein vuosien mittaisia vankeustuomioita.
- lienee huolestuttavaa Trump'in kannalta että jopa korkein oikeus on hyväksynyt syyttäjien vaatimukset.

Jää nähtäväksi alkaako ns. "maa polttelemaan" Trumpin jalkojen alla..samalla kun haaveet uudesta presidenttikaudesta siirtyy pidemmälle tulevaisuuteen.
- asuminenkin uhkaa muuttua jonkin verran vaatimattomammaksi jos/kun pääsee NY:n osavaltion linnaan..tosin siellä on helpompi pitää huolta entisen presidentin turvallisuudesta..

Tietenkin on mahdollista siirtyä asumaan ulkomaille. Esimerkiksi Trumpin hyvä ystävä Putin voi tarjota mahdollisuuden eläkepäivien viettoon Mustan Meren rannikolla.
- Putinilla on siellä varsin kelvollinen residenssi...läheltä löytyy isoillekin koneille sopiva lentokenttä ja parhaillaan viimeistellään myös golfkenttiä.
- mistään pienestä kesämökistä ei ole kysymys, tilaa varmasti riittää molemmille kaveruksille..

https://fi.wikipedia.org/wiki/Putinin_palatsi
 

Marakatti

Eversti
Ihan oikeasti joku uskoo et Trump muuttaisi Venäjälle johkii puuttinin rakennuttamaan mökkiin ? Ei tule tapahtumaan. Kummasti nytkii nämä jotka vaativat potkuja trumpille puolueesta ovat jo valmiita tukemaan häntä 2024 vaaleissa. Mut Onhan Biden ny parempi ku aloitti sotimisen heti ja kohta voidaan varmaan romukoppaan heittää Trumpin aikaan saamat rauhansopparit tuolla hiekkamaissa missä ne todellakii olisivat tarpeen muuten ne tappavat vaa toisensa... Ja se peli on nii sekaisaa siel ettei oikein kukaan tiedä kuka tukee ketä. Yhdestä maasta saattaa löytyä tukijoita johkii sotaan kummaltakii puolelta ja kaikki tämä johkii vaa jostain vitun uskonnosta. Oletko Sunni vai oletko Sunnin vihu. Ois mukava nähdä suomessa vaikka Vihreät ja Vasemmisto vs muut vääntö. Tulisi luultavasti hyvin lyhyt taisto siitä. Noh ei passaa haaveilla tälläsistä ku johan ne pelkäsi jotkut et ku SIPILÄÄ PIESTII SUOJATIELLÄ ET TÄMÄ ON SUOMEN OMA CAPITOL !! Oli erittäin lähellä ettei siinä saanut vallattua rakennusta ja sen jos joku olisi tehnyt ilmeisesti samantien meillä ei ois enää ollut hallitusta saati pressaa. Vaan jotkut pari sekopäätä olisi samantien siirtyneet komentamaan armeijaa ja muuta ? Herätys.

Mie heräsin jo 1.5h sit varmaan ku ei vaa unia tule enää senkää vertaa mitä ennen. Liikaa huolehtii faijasta et miten hänelle nyt käy...
 
Top