Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Kirjasto on jo..

Wau, amerikkalainen musta huumori näytti jälleen kyntensä! Olin jo pelännyt tämän taidelajin kuolemaa, aika on ajanut ohi mm. Kuplasta, Mad-lehdestä ja Beavis&Buttheadista, kun todellisuus on muuttunut satiiria oudommaksi...
 
Ennustan jotain sopivampaa. Onko US Navylla erikoisalusta septitankkien tyhjennykseen?
Oma veikkaus on että jos trumpin mukaan nimetään jotain, niin se on joku käsittämätön kemiallinen/biologinen joukkotuhoase joka tappaa satoja tuhansia inmisiä laakista, ja toisen mokoman hitaasti ja tuskallisesti erilaisilla sivuvaikutuksilla. Aiheuttaa sivuoireina tolkuttomia psykooseja, harhojen näkemistä ja kehon karvoituksen muuttumista oranssiksi. Harhoihin kuuluu kuvitelma siitä, että uhri voitti sodan aivan itse henkilökohtaisella erinomaisuudellaan.
 
Oma veikkaus on että jos trumpin mukaan nimetään jotain, niin se on joku käsittämätön kemiallinen/biologinen joukkotuhoase joka tappaa satoja tuhansia inmisiä laakista, ja toisen mokoman hitaasti ja tuskallisesti erilaisilla sivuvaikutuksilla. Aiheuttaa sivuoireina tolkuttomia psykooseja, harhojen näkemistä ja kehon karvoituksen muuttumista oranssiksi.
Syvässä on viha Trumppia kohtaan teillä. Pistää sanattomaksi
 
Olisko se about samanlaista kuin Sheriffin ajatukset Presidentti (tuleva) Bidenista? Se vielä vähän sivustaseuraajaa jännittää, että yltyykö viha vielä yhtä kovasti kuin korona yltyy Ruotsissa?
En minä herran jumala häntä vihaa. Biden voitti vaalit ja pulinat pois. Trumpin väitteet vaalivilpistä ovat isolta osin naurettavia ja näin ollen Bidenin voitto ansaittu. Kansa on puhunut
 
Syvässä on viha Trumppia kohtaan teillä. Pistää sanattomaksi

Mitä? Etkö tunnista kuvauksesta trumppia? Omasta mielestä se on oikein osuva nimi kokonaisen kansakunnan hävittämiseen soveltuvalle joukkotuhoaseelle. "Trump bomb!" Saa käyttää vapaasti jos sattuu istumaan jossain nimikomiteassa miettimässä näitä asioita.

Päinvastoin kuin ehkä kuvittelet, niin mulla ei oo trumpille vihaa jaettavaksi. Oikea termi tässä kohtaa olisi varmaankin sääli, mutta sitäkään ei heru. Jenkit sai sitä mitä tilasivat. Hahmo on kaikessa koomisuudessaan oikeasti surullinen ja olisi kuulunut jo aikaa sitten ennemmin johonkin lepokotiin latautumaan kuin maailman suurimman sotilasmahdin kärkimieheksi. Fakta kuitenkin on että vaikka kuinka tuota heppua fanitatte, niin se ei oo saanut aikaan oikeasti juuri mitään muuta kuin kuolleita amerikkalaisia ja kauppasotia joista kukaan tuskin hyötyy ja joilla on vaarana eskaloitua aivan oikeiksi aseellisiksi konflikteiksi.
 
Fakta kuitenkin on että vaikka kuinka tuota heppua fanitatte, niin se ei oo saanut aikaan oikeasti juuri mitään muuta kuin kuolleita amerikkalaisia ja kauppasotia joista kukaan tuskin hyötyy ja joilla on vaarana eskaloitua aivan oikeiksi aseellisiksi konflikteiksi.
Trump on toteuttanut lähes kaikki vaalilupauksensa. Ja tämä paras että
Vaara eskaloitua konfliktiksi. Siis presidentti pitkästä aikaa joka ei ole edes käynyt sotaan.
:facepalm:
Ilmeisesti valtaosa hyvätuloisista saati rikkaista ovat pässinpäitä, koska äänestivät Trumppia. Amen
 
Trump on toteuttanut lähes kaikki vaalilupauksensa. Ja tämä paras että
Vaara eskaloitua konfliktiksi. Siis presidentti pitkästä aikaa joka ei ole edes käynyt sotaan.
:facepalm:
Ilmeisesti valtaosa hyvätuloisista saati rikkaista ovat pässinpäitä, koska äänestivät Trumppia. Amen
Rikaat äänestivät sitä joka aikoo maksattaa kaikki viulut köyhillä. Ihan normi juttu täälläkin kotimaassa.

Tuossa sulle tilastoa noin niinku muuten tuosta äänestysjakaumasta:
 
Vaara eskaloitua konfliktiksi. Siis presidentti pitkästä aikaa joka ei ole edes käynyt sotaan.
Tähän on muuten pakko vielä todeta, että tätäkin väittämää on viljelty vähän tarkoitushakuisesti miten sattuu. Trump ei aloittanut yhtään uutta konfliktia, mikä on totta. Ei muuten aloittanut Obamakaan. Obama peri käytännössä kaikki konfliktinsa edeltävältä Bushin hallitukselta ja melkolailla kaikki operaatiot olivat tälle suoraa jatkoa. Osa näistä venyi edelleen Trumpinkin kaudelle. Jännä miten tästä silti väännetään kokoajan Obaman vikaa vaikka toki se on mukavampi syyttää demokraattia kuin republikaania, jos nyt sattuu jotain väriä tunnustamaan. Nyt kun kuitenkin katsoo minkä mittaisiksi heppujen kaudet lopulta muodostuivat, niin obama on pitänyt jenkit irti uusista konflikteista tuplasti pidempään kuin Trump.

Kauppa ja taloudelliset suhteet toimivat hyvinä laastareina suurvaltojen välillä. On huomattavasti vaikeampaa aloittaa jotain paskaa sellaista valtiota vastaan jonka kanssa kauppa käy kuin sellaista vastaan johon ei ole tällaisia siteitä. Vaikka olenkin sitä mieltä, että kiinan kanssa oli jo korkea aika tehdä jotain, niin suoranaiset kauppasodat ovat harvoin kuitenkaan se paras idea paitsi jos on tarkoitus oikeasti kärjistää asioita. Kun samaan aikaan on menossa eteläkiinan merellä joku dick measuring contest, niin osoittaa se melkoista pelisilmää pistää samalla vireille vielä extrajännitteitä taloudellisessa mielessä.
 
Rikaat äänestivät sitä joka aikoo maksattaa kaikki viulut köyhillä. Ihan normi juttu täälläkin kotimaassa.

Tuossa sulle tilastoa noin niinku muuten tuosta äänestysjakaumasta:


Ehka ihan varakkain osa kotitalouksista kannattaa laajalti Republikaaneja mutta yleensa demariaanestajat ovat parempiosaisia.
 

A group of leading GOP national security experts — including former Homeland Security Secretary Tom Ridge — urged congressional Republicans on Monday to demand President Trump concede the election and immediately begin the transition to the incoming Biden administration.

“President Trump’s refusal to permit the presidential transition poses significant risks to our national security, at a time when the U.S. confronts a global pandemic and faces serious threats from global adversaries, terrorist groups, and other forces,” said a statement signed by more than 100 GOP luminaries.
The signers included Ridge, the former Pennsylvania governor who served as Homeland Security secretary under President George W. Bush, former CIA Director Michael Hayden and John D. Negroponte, who served as director of national intelligence.

The message called on “Republican leaders — especially those in Congress — to publicly demand that President Trump cease his anti-democratic assault on the integrity of the presidential election.”
Read the statement from 100-plus former national security officials
Trump has refused to acknowledge his defeat to Democrat Joe Biden, and continues to wage a clamorous, unsuccessful bid to overturn the election’s outcome in several key states that turned the race in Biden’s favor. In the popular vote, Biden is projected to best Trump by a margin of approximately 6 million.
In a nod to these developments, the statement’s signers urged Republican leaders to “strongly oppose” Trump’s “dangerous and extra-legal efforts to threaten and intimidate state officials in order to prevent a vote by the Electoral College.”

Asked about the former officials’ statement, Senate Majority Leader Mitch McConnell’s office on Monday referred to comments he made last week dismissing requests to speak out. “In all of these presidential elections we go through this process. What we all say about it is frankly irrelevant,” McConnell (R-Ky.) told reporters Nov. 17. “All of it will happen right on time, and we will swear in the next administration on January 20.”
 
Trumpin järjenjuoksusta itselleni on jääneet mieleen nämä todelliset helmet:

- Hurrikaanien pommittaminen hajalle ydinasein

- Yhdysvaltain vapaussodassa (käytiin 1700-luvun loppupuoliskolla) joukot valtasivat lentokenttiä

- Desinfiointiaineen piikittäminen suoneen / sisäinen nauttiminen torjuu koronaviruksen

- Kurdit voi jättää oman onnensa nojaan kun eivät tukeneet USA:ta Normandian maihinnousussa
 
Vain suhteellisen pieni joukko pystyy aiheuttamaan massiivisen väärän informaation tulvan

How Misinformation ‘Superspreaders’ Seed False Election Theories​

Researchers have found that a small group of social media accounts are responsible for the spread of a disproportionate amount of the false posts about voter fraud.

In order to find the superspreaders, Avaaz compiled a list of 95,546 Facebook posts that included narratives about voter fraud. Those posts were liked, shared or commented on nearly 60 million times by people on Facebook.

Avaaz found that just 33 of the 95,546 posts were responsible for over 13 million of those interactions. Those 33 posts had created a narrative that would go on to shape what millions of people thought about the legitimacy of the U.S. elections.
 
Wau, amerikkalainen musta huumori näytti jälleen kyntensä! Olin jo pelännyt tämän taidelajin kuolemaa, aika on ajanut ohi mm. Kuplasta, Mad-lehdestä ja Beavis&Buttheadista, kun todellisuus on muuttunut satiiria oudommaksi...
Jokainen presidentti saa oman nimikkokirjaston, ja sinne kerätään kaikki presidenttikauden esiintymiset, kirjoitukset ja muut hengentuotokset.
 
Niin, Obamankaan kirjasto ei ole vielä auennut. Ehkä vuoden, parin päästä. Toteutuksessa on ollut ongelmia.
 
Back
Top