Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Ton naisen ampuminen ei yllätä yhtään, koska USA. Jos olisi vetänyt telarilla jakaukseen ja OC:n tyhjentänyt ikkunasta perään, olisi lopputulos sama, mutta ilman että kukaan kuolee. Mutta Murica...
Totta. Mutta Murica, kuten sanoit. Toisaalta eipä jäänyt itselle epäselväksi mitä voimankäyttövälinettä kohta käytetään jos touhu jatkuu. Ja silti piti kokeilla. Totean lakonisesti, että meillä on yksi tyhmä vähemmän telluksella. Kukaan kovin viisas ei nimittäin pyri kurkkaamaan itseään kohti nostettua aseen piippua...
 
Katsoitko sä taaskaan tuota saatanan videota ennenkuin kommentoit? Se ovi on teljetty toiselta puolen huonekaluilla ja siellä on aseitettu vartija pistooli ojossa, Trumputtajat rikkovat siinä ikkiunoita ja muija lähtee kiipeämään barrikaadin yli ja tulee ammutuksi. Oma vika kun yritti siitä ja selvää on että tuosta kohti ei päästetty läpi.
SORRY väärinkäsitys. Tarkoitin niitä pihan mellakka-aitoja
 
Mitähän nainen kuvitteli että tapahtuu? Ase oli ollut jo pitkään esillä, ettei sen käyttö voinut yllätys olla. Ja silti jatkoi sisään yrittämistä.
14-vuotta ilmavoimissa ei sitten opettanut mitään. Mitenköhän hän olisi toiminut jos sotilastukikohtaan olisi tunkeutumassa joku anarkolauma...

Noh, ikävä vuodenalku perheelle.
 
Katselin koko eilisyön tämän uutisointia msnbc-kanavalta, ja kuinka toimittajat itku kurkussa kertoivat etteivät ole ikinä nähneet mitään näin väkivaltaista ja tuhoisaa. Kuinka kaikki on yhden sekopään mahtikäskyllä tehty vallankaappausyritys ja missä on poliisi kun valkoihoiset mellakoivat.

Tätä kaikkea on todella helppo laittaa donaldin syyksi ja joksikin viimeisen vedon vallankaappausyritykseksi, mutta se on liian helppoa, vaikka donnyn sekoilut tässä suurta osaa kyllä selittää.

Ei tarvitse kuin katsoa viimekesän aikaisia mellakoita joissa tuhottiin parin miljardin edestä omaisuutta, koitettiin tuhota liittovaltion käräjiä, tunkeuduttiin osavaltioiden päärakennuksiin jne jne, viesti oli että nyt ollaan hyvällä asialla ja tää ei lopu eikä saa loppua kunnes lopullinen voitto häämöttää. Kokonaissaldona kesämellakoista noin paria tusinaa liittovaltion rakennusta vastaan on hyökätty, niitä on poltettu tai yritetty polttaa, yksi senaattori on hakattu kadulla ja tuhansia yksityisomistuksessa olevia rakennuksia on poltettu.

Puolisensataa kuollutta, osa teloitettuna kadulle sekopäiden tekemänä. Ja se oli kaikki pääosin OK myös kotimaan vasemman laidan politiikoille. Koska silloin asia oli hyveellinen, tekijät oikeuden puolella ja pahaa vastaan.

Ja nyt kun kaduilla rehaaville rähinäjengeille annettu hyväksyntä kääntyykin oikeistohörhöille, ollaan yhtäkkiä ihmeissään että miten tälläinen voi olla mahdollista.

No vittu mitenköhän näin on voinut käydä.

Esim. CNN kysyi kesän aikana että lukeeko missään että protestien edes pitäisi olla rauhallisia

Samaten tuleva varapresidentti kertoo hymy suussa että tuhoamista pitää jatkaa koska se on oikein

Ja vasemman laidan rauhanretoriikkaa

Se on kumma mysteeri
Uutisoinnin termistö on mielenkiintoinen, eilen ja tänään paljon käytetty termi on ollut " roskajoukko" :rolleyes:
 
Uutisoinnin termistö on mielenkiintoinen, eilen ja tänään paljon käytetty termi on ollut " roskajoukko" :rolleyes:
Minusta roskajoukko kuvaa näitä eilisiä anarkestejä hyvin, siinä missä esim Portlandissa tai missä tahansa muualla riehuvia roskajoukkoja. Mitä itse ehdottaisit?
 
Ei minulle olekaan. Jussi on ihan samasta puusta veistetty kuin muutkin alan ihmiset. Mutta sitä en hyväksy pätkääkään, että hän leikittelee demokratia-arvolla. Hänenkään hartiansa eivät ole niin leveät, että siihen löytyisi selkänojaa. Yksikään helsinkiläinen jopomies ei ole sitä kaliberia, että voi tai omaa kompetenssin leikitellä demokratialla.
Tämä on juurikin se pelottavin asia näissä uuden ajan populisteissa. Pelottavinta ei ole kuitenkaan se mitä juuri nyt tapahtuu...pelottavaa on se mihin tämä kaikki voi aikanaan johtaa. Nämä liikkeet ja niiden johtohahmot leikkivät asioilla joita on mahdoton hallita, jos homma lähtee paisumaan isoihin mittoihin ja paska iskee tuulettimeen ihan kunnolla. Historian kellastuneilta lehdiltä löytyy esimerkkejä pilvin pimein sekä oikealta, vasemmalta että keskeltä...eikä todellakaan tarvitse syvältä kaivaa.

Halla-aho on luultavasti yksi tasapainoisimmista ihmisistä koko eduskunnassa, mutta kaikista kannattajista ei voi todellakaan sanoa samaa. Tulitikuilla leikkiminen on äärimmäisen vaarallista, jos kannattajissa on demokratian vastaisia voimia ja niitä näissä liikkeissä ihan oikeasti on ja on aina ollut myös Suomessa. En ole kuitenkaan erityisen huolissani Halla-ahosta ja muista persuista...monet muut maat pelottavat huomattavasti enemmänn.

Nämä liikkeet pitävät itseään konservatiiveina mutta minun silmissä ne ovat aina olleet enemmänkin vallankumouksellisia voimia, eikä sitä muuta miksikään se että soppaan sekoitetaan konservatiivisia arvoja...toimitaan suunnilleen lain puitteissa ja liikutaan suurimmaksi osaksi demokraattisten rakenteiden sisäpuolella.

Näille liikkeille on tilausta ja ne keräävät yhteen ihmisiä jotka muut puolueet ovat hylänneet jo aikoja sitten. Siitä ne saavat voimansa ja kun siihen kakkuun lisätään juuri sopiva kuorrutus niin lopputuloksena on Trump :ROFLMAO: Seurakunta on sekava mutta niin on se pappikin ja kun tuohon lisätään viha ja sen ruokkiminen niin ollaan jännän äärellä.

2021-01-07T001049Z_1988699511_RC2M2L9E1RR3_RTRMADP_3_USA-ELECTION-TRUMP.JPG
 
Viimeksi muokattu:
Antifa on uhonnut kokoajan marssivansa kongressiin ja ottavansa pääkaupungin ”takaisin”. Kyllä heitä tuolla mukana oli. Eriasia on,että mitä sitten. Ei vaikuta mitenkään Trumpin vastuuseen tästä sekoilusta.
 
Niin, tuntematta ampuneen henkilön roolia, koulutusta, osaamista, tehtävää, tilannetta, ROE-käskyä ja varustusta: olisi ollut peliliike, jos käytössä olisi ollut etälamautin ja/tai pippurisumute. Kyllä niillä jo pääsee alkuun, ja jos ei sittenkään pysähdy, lienee lyijyn lennätys perusteltua.

Tuossa pari postausta ylempänä olevassa videossa MAGA Army painii poliisien kanssa ja sumutteet suihkivat reippaasti ( esim. kohta 4:00). Eipä ole juuri lamauttavaa vaikutusta... Silmiä vähän näyttää vetistää :D
 
Näille liikkeille on tilausta ja ne keräävät yhteen ihmisiä jotka muut puolueet ovat hylänneet jo aikoja sitten.
Haastan tämän uhri-näkökulman. Jos poliittisista puolueista ei löydy omaa henkistä kotia, voi aina liittyä johonkin puolueeseen ja yrittää muuttaa sen linjauksia. Tai perustaa uuden puolueen. Teoreettista toki, mutta näin se menee. Mutta se, että puolueita ei kiinnosta jotain tiettyä idealogiaa kannattavat ihmiset, ei voi johtaa anarkiaan. Tuo: "muut puolueet ovat hylänneet" on vähän sellaista "ihmisraukat jätetty demokratian ulkopuolelle" -mentaliteettia, mitä en allekirjoita.
 
Ootakaahan kun Demokraatit pääsee vauhtiin, kun niillä on nyt enemmistö joka paikassa. Itse veikkaan, että kieltoja, rajoituksia yms tulee silmätsuutjakorvat täyteen jenkeissä.
 
Kyseessä siis Dishonored videopelissä esiintyvä symboli jota myös pelin päähenkilö kantaa tatuointina kädessään juuri tuossa kohtaa.

Mutta antifahan sen on pakko olla.

Työkaveri tunnisti myös heti symbolin.

Itseä asia kiinnosti lähinnä teknisessä mielessä, näytti niin kököltä photoshoppaukselta että epäilin että saattaa jopa olla aito :)
 
Niin, tuntematta ampuneen henkilön roolia, koulutusta, osaamista, tehtävää, tilannetta, ROE-käskyä ja varustusta: olisi ollut peliliike, jos käytössä olisi ollut etälamautin ja/tai pippurisumute. Kyllä niillä jo pääsee alkuun, ja jos ei sittenkään pysähdy, lienee lyijyn lennätys perusteltua.
No kyseisessä rakennuksessa ei pitäisi olla aseistettuja virkamiehiä joille ei ole annettu koulutusta. Kuitenkin ensimmäinen laukaus parista metristä rintaan on hieman falski kohdistuessaan aseetonta siviiliä vastaan vaikkakin hän oli rikollinen uhka.
 
Mielestäni ei ollenkaan jos turvamiehistöllä on suojeltavanaan korkean profiilin henkilö/-henkilöitä. Kuten varapresidentti.
Vaihtoehtoisia ruumiinosia, jalka, käsi, olka oli ihan hyvin tarjolla varoittavasta laukauksesta puhumattakaan. Mutta tämähän on kommentoitu vain videon perusteella tietämättä tapahtumien kulkua saati kuvaan tulevien poliisien roolia.
 
Eivät nuokaan mitään vähemmän hengenvaarallisia paikkoja ole. Reisissä esim. isot valtimot, jne...
Mutta raajavuoto on kuitenkin helppoa hallita esim. kiristyssiteellä niin kauan, että uhri saadaan hoitoon.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top