Yleistä keskustelua Ylestä

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Minä olen kyllä sitä mieltä että YLE kerrankin puhuu asiaa. Olen samaa mieltä että leijonapaidat ja-korut ovat nykypäivänä liian paljon skinien ja muiden odinlaisten ja sen tyyppisten ääriliikkeiden omimia että minulle ei missään nimessä tulisi mieleen käyttää kyseisiä koruja tai vaatteita.

Itseä niin kapiaisena kuin jälkeenpäinkin otti hieman päähän, että 1mm hiuskuontalon omistajana osa ihmisistä kategorisoi skiniksi tai uusnatsiksi ulkonäön perusteella.
 

turska

Kenraali
Syyllistyykö Yle rikokseen väittäessään, että Leijonkorua käyttää nykyään vain Narkomaanit ja äärioikeisto?
Teen rikosilmoituksen asiasta, jos olette sitä mieltä että tässä jotain voisi olla.
Vanhempien ikäluokkien kanssa jatkuvasti töissä ja monella heistä leijonapaitaa ja muuta.

Kohdasta 03:00 eteenpäin.

http://areena.yle.fi/1-3719611

Taas rima on alitettu limboamalla ja toimittaja on kertonut suuria viisauksiaan ääneen...

vmp.

Luulisi jo toimittelijan ymmärtäneen pitää suunsa kiinni omista mielipiteistään. Juurihan samaa asiaa puitiin sen parissa että onko tuollaista soveliasta käyttää koulussa.
 

Bushmaster

Greatest Leader
https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2016/09/16/isosisko-valvoo/

Isosisko valvoo

Isosisko valvoo ja kertoo Juuri Sinulle, kuinka Sinun tulee ajatella ja mikä on virallisesti kerettiläistä harhaoppia. Verorahoilla maksetussa suojatyöpaikassaan hääräten, tietenkin.

On varsin hämmästyttävää, ettei journalisti itse ymmärrä sitä, kuinka naurettavaksi hän itse tekee itsensä ja edustamansa median julkaisemalla tällaisen propagandalle sadan kilometrin päähän haiskahtavan uutis… öööh…. propagandakirjoituksen.

Oltiin nyt MitäVittua-lehdestä sitten mitä mieltä tahansa, niin totuus on kuitenkin se, että ja kun yhteiskunnan verorahoilla pyöritetty valtakunnallinen YLE hyökkää Ilja Janetskinin kimppuun näinkin kovalla voimalla, se pudottaa itse itsensä lähinnä kurahousuissaan kuralätäkössä kiukuttelevan pikkulapsen tasolle.

Myös Magneettimedian kimppuun käyminen on varsin läpinäkyvää ja muuttaa Johanna Vehkoo toimittajasta lähinnä Suomi24:n seinällä riehuvaksi trolliksi. Kohteenahan ei ole magneettimedia, kohteena on Suomen Vastarintaliike.Voi hellandudelis…

Tämän Vehkoon kyhäilemän kirjoitelman muuttuminen parodiahorisontin paukkuen ylittäväksi vasemmistopopulistiseksi roskaksi tapahtuu sitten kohdassa satiiri.

Vehkoo nimittäin luettelee nipun vasemmistolaisia (ja äärivasemmistolaisia) väkisin (naura-tai-itket-ja-naurat-metodilla) väännettyjä huuhaasivustoja.

Satiiri näkyy olevan niin vaikea laji, että Vehkoon käsityskyky ei sen ymmärtämiseen riitä.

Kullervoblogin toimituksen neuvona roskan erottamiseen satiirista ja todellisesta kansalaismediasta suosittelemme medialukutaidon kohentamista, pipoa kiristävän vanteen löysäämistä ja vihervasemmistolaisesta ajatusmaailmasta luopumista.

Vasemmistolaisuus on nimittäin niin veristä ja totista puuhaa, että totuus jää yleensä uskonnon jalkoihin ja vastaavasti se vihervasemmistolainen huumori on aina tahatonta.KK


 

miheikki

Greatest Leader
Minä en välitä leijonista. Minusta Suomelle olisi parempi joku ahmaan liittyvä tunnus. Ahma kun ajaa halutessaan karhunkin haaskalta.

Ari Paulow
19 hrs ·
Ylen uutisissa sanottiin, että Leijona-tunnusta käyttävät vain narkomaanit ja äärioikeisto. Huh, huh! Enpä olisi Teemu Selännettäkään äärioikeistolaiseksi narkomaaniksi uskonut. Ja Teemu The Finnish Flash on sentään yksi kaikkien aikojen suosikkiurheilijoitani. Aina olen pitänyt häntä erittäin fiksuna miehenä.
Lohdutan itseäni elsassilaisella laaturieslingillä ja kuubalaisella Partagas-sikarilla. Se on minusta aitoa monikulttuurisuutta. Ei punaista pakkosyöttöä.


Kittilän vaakuna

 
Viimeksi muokattu:

Bushmaster

Greatest Leader
http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2016/09/ylen-faktantarkistaja-nolaa-itsensa.html?m=1
Ylen faktantarkistaja nolaa itsensä


Ylen faktantarkistaja Johanna Vehkoo oli tutkivan journalisminsa työnä saanut aikaanvaroituslistan "valemedioista". Naurussa oli pidättelemistä artikkelia lukiessa, koska Vehkoolla on selvästi tarkka silmä itsestäänselvyyksille: hän kaikella vakavuudella ilmoitti The Onionin olevan valemediaa. Syvällinen havainto maailman tunnetuimmasta satiirijulkaisusta, jonka pohjalta on tehty komediaelokuvakin.

Ilmiselvien satiirijulkaisujen ohella listaan oli ilman perusteita heitetty lähestulkoon jokainen maahanmuuttokriittinen julkaisu, joka verkkolehden muotoon on tehty. Vehkoo mainitsi mm. kunnollisten yhteystietojen ja vastaavan päätoimittajan nimen puuttumisen valemedian tuntomerkiksi. Listalla mainittu kansalainen.fi kuitenkin sisältää tiedot päätoimittajan nimestä Y-tunnukseen, eikä artikkeleistakaan mitään valittamista löydy.

Lehden ja päätoimittajan maine siis yritetään loata väärien poliittisten mielipiteiden vuoksi, ja sinä maksat tämän rehtiin, fiksuun ja asialliseen suomalaisyrittäjään kohdistuvan sabotaasin verorahoillasi.

Myötähäpeällisen mustamaalauksen lopussa Vehkoo pyytää lukijoita kertomaan, mikä heistä on valemediaa, ja selvästi oman maineensa tuntien muistuttaa, että esim. Yleä tai Helsingin Sanomia ei saa mainita, koska ne noudattavat journalistin ohjetta. Journalistin ohje on kuitenkin pelkkä vitsi, samoin lastenpöydän itsesäätelyelin JSN. Valtamedia on luonut ne kulissiksi objektiivisuudelle, rehellisyydelle ja vastuulle.

Iltalehti kuuluu JSN:on, mutta miten se vaikutti heidän toimintaansa, kun heille tarjottiin valeuutista maahanmuuttajanaisen pahoinpitelystä?

Koska juttu oli heille ideologisesti kutkuttava, siihen hypättiin mukaan pää edellä. Jutun ilman taustatarkistusta julkaissut Anna Egutkinapanikoi ja poisti nimensä jutun alta heti alkuunsa, sitten laittoi sen tilalle vain nimen "IL-työryhmä". Valeen paljastumisenkaan jälkeen IL ei ottanut vastuuta vaan pyrki peittelemään sitä, että juuri heidän toimittajansa antoi valheelliselle väitteelle siivet.

Sen sijaan, että Vehkoo yrittäisi rehellisesti pohtia, miksi valtamedia kuihtuu ja vastamedia nousee, hän yrittää hakea mielenrauhaa siitä harhaluulosta, että clickbait-valejutut ovat vastamedian suosion takana, vaikka Suvi-Anne Siimeskin turvapaikanhakijoiden naapurina sanoi lukevansa MV-lehteä siksi, että valtamedia ei yksinkertaisesti vokkien ongelmista kerro. Vehkoo haluaa ajatella tavisten olevan idiootteja, jotka vain tykkäävät vihata asioita ilman syytä, ja siksi lukevat vastamediaa.
Vehkoo on välittävinään kansan tietotasosta tekeytymällä valistuksen sanansaattajaksi, joka suojelee hölmöä suomalaista ilmoittamalla hänelle jalosti, että The Onion ei ole luotettava uutissivusto. Niin vähää hän meidän ymmärrykseltämme odottaa. Vehkoon silmissä kansa on tyhmiä juntteja, jotka lukevat MV-lehteä, koska tykkäävät vihata asioita ilman syytä, ja jotka eivät osaa lukea otsikoita liikuttamatta suutaan, saati sitten erottaa, onko otsikko totta vai ei.
Faktantarkistajan juttu päätyikin olemaan viiltävä analyysi valemediasta. Ei vaan siitä valemediasta, mistä Vehkoo puhuu. Artikkeliin tiivistyy kauhu aidosti kirjavaa mediakenttää, vapaata tiedonvälitystä ja itsenäistä ajattelua kohtaan sekä suoranainen paniikki väärinajattelun leviämisestä. Vehkoo on ideologinen ja siksi huono journalisti. Toimittajan pitäisi käsitellä tietoa objektiivisesti, ei käyttää asemaansa oman ideologiansa ajamiseen ja toisinajattelijoiden törkeään mustamaalaukseen.
Vehkoo sanoo kansalle, että Yle ja HS ovat kritiikin yläpuolella, eri mieltä olevia ei pidä uskoa. Minä sanon, että älkää uskoko ketään sokkona. Älkää minuakaan. Tarkistakaa lähteet kaikkialta, arvioikaa juttujen faktat ja tasapuolisuus itse. Älkää nostako mitään tietolähdettä siihen asemaan, että sokeasti uskotte kaiken, mitä siellä sanotaan. En ala sanomaan, mitä teidän pitäisi lukea ja mitä ei. Etteköhän te osaa arvioida asioiden todenmukaisuuden ihan itse, huudeltiin lastenpöydästä mitä tahansa.

Tiina Wiik klo 21.26 

aj77

Respected Leader
Taitaa joku laiva seilata suomen aluevesillä jota koristaa narkomaanien käyttämä natsitunnus.
 

jak

Eversti
Leijonariipuksen kanniskelu saattaa osoittautua nykypäivänä hengenvaaralliseksi. Enää en uskaltaisi antaa lasteni käyttää niitä. Pitäisköhän kaivaa oma esille ja lähteä isoon citiin pyörimään on niin tylsää ja puolustusvoimatkaan ei enää välitä.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Leijonariipuksen kanniskelu saattaa osoittautua nykypäivänä hengenvaaralliseksi. Enää en uskaltaisi antaa lasteni käyttää niitä. Pitäisköhän kaivaa oma esille ja lähteä isoon citiin pyörimään on niin tylsää ja puolustusvoimatkaan ei enää välitä.

Jos laitan leijonalippiksen ja IDF-paidan niin syytelläänkö natsiksi? Ei ole tullut tuota kombinaatiota kokeiltua ja säätkin viileni

Nimimerkki " epätietoinen"
 

Bushmaster

Greatest Leader
Hyvää ja luotettavaa Arto Luukkasta :solthum:

Kumpaan Yleen pitää uskoa?
21.9.2016 15:10 Arto Luukkanen

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223149-kumpaan-yleen-pitaa-uskoa


Kumpaan Yleen pitää uskoa?

Maamme yhteiskuntarauhaa on järkytetty.

Yle ja HS hämmentävät kansan mielialoja parhaansa mukaan. On tapahtunut poliittinen rikos ja hallituksen on lopetettava ”uusnatsistisia järjestöjä”.

Kansalaiset ovat hämmentyneitä tämän uuden poliittisen näytelmän takia ja ennen kaikkea siksi, että Ylen tiedotuspolitiikka vaihtelee. Meillä on kaksi Yleä: hapan Yle ja politikoiva Yle. Vai onko?

Hapan Yle?

Syyskuussa tapahtui kaksi henkirikosta. Kaksi inhimillistä olentoa sai surmansa.

Syyskuun 10 päivänä kantasuomalainen uusnatsi potkaisi kantasuomalaista miestä Helsingissä Asema-aukiolla. Samana päivänä uutta kirjaansa rehentelevä ja meuhkaava Jari Tervo arvioi suomalaiset autisteiksi ja autistit rasisteiksi. Hänen mukaansa maahanmuuttoon torjuvasti suhtautuvat ovat paskasakkia ja roskaväkeä.

Seuraavana päivänä Otanmäellä: kaksi Suomeen saapunutta irakilaista turvapaikanhakijaa ryösti kajaanilaismiehen ja kuristi hänet kuoliaaksi.

Turvapaikanhakijoiden kuoliaaksikuristama kajaanilainen Arto sai medialta ja viranomaisilta lyhyehkön kohtelun. Poliisin mukaan kyse oli yksittäistapauksesta ja että poliisin tehtävät turvapaikanhakijoihin nähden ovat erittäin vähäisiä. Ylen mukaan poliisi ”ei odota, että mitään tällaisia henkirikoksia alkaa sattua mitattavissa määrin” (12.9.2016).

Poliisin ja ylen linja oli heti hapan: kyseessä oli yksittäistapaus. Siitä huolimatta, että kyseessä oli mies, joka ei olisi paikkakuntalaisten mukaan tehnyt pahaa kärpäsellekään, ei tämä kajaanilainen saanut pahemmin myötätuntoa ei kehä I takaa.

Myös edesmenneen muisteleminen oli väärin. Syyskuun puolivälissä Otanmäessä järjestettiin mielenilmaus, jossa surmapaikalle vietiin kynttilöitä. Maan kaupallinen televisio syytti kuollutta muistavia ihmisiä uhoamisesta kun taas aikaansa edellä vaeltavan hipsteri-lehden - Kainuun Sanomien - toimittaja kutsui hiljaista saattojoukkoa valkoiseksi roskaväeksi. Ajat olivat happamat; seuraavana päivänä Nurmijärvellä potkittiin palloa ystävyyden ja rauhan merkiksi. Tämä turvapaikanhakijoiden ystävyysottelu päättyi kuitenkin joukkotappeluun. Sekin oli pikku juttu.

Kiihottava Yle?

Syyskuun 17 pnä Asema-aukiolla viikkoa aikaisemmin pahoinpidelty mies kuoli. Kuolinsyytä ei vielä virallisesti tiedetä. Turun yliopistollisen ylilääkärin Olli Tenovuon mukaan ”jotain hyvin odottamatonta on tapahtunut”.

Tällä kertaa median ja ylen reaktio oli toinen. Hesari nosti päivittäin useista juttuja tästä asiasta ja Yle peesasi perässä. Miksi hallitus ei tee mitään? Miksi kaikkia uusnatseja ei vielä kielletä?? Samalla annettiin ymmärtää, että etenkin perussuomalaiset mutta myös keskusta ja kokoomus paapovat näitä hirmunatseja. Alkoi mediavyörytys, joka ei näytä laantumisen merkkejä.

Tavallista tallaajaa ihmetyttää vain yksi asia: miksi Otamäen ihminen ei ollut niin tärkeä? Eikö jokainen elämä ole tärkeä? Miksi Yle oli sitä mieltä, että Otanmäen tapauksessa kyseessä oli yksittäistapaus ja Helsingin rautatieaseman tapauksessa ei ollut? Kumpaa Yleä minun pitäisi nyt uskoa? Sitä ensimmäistä vai sitä toista? Sitä hapanta vai kiihottavaa?

Nyt rakennetaan unelmahallitusta?

Jos kunnioittaisin Yleä vähemmän, minulle voisi tulla kiusaus uskoa, että Yle haluaakin nyt kiihottaa ilmapiiriä. Ihan tietoisesti. Se on nyt poliittisella kentällä ja sillä on missio. Jos en palvoisi niin paljon tätä veronmaksajien elättämää suurinstituutiota, niin voisi epäillä, että sen tarkoituksena olisi repostella uudet vaalit ja koota ns. ruusunpunainen unelmahallitus, jossa olisivat SDP, vasemmistoliitto ja vihreät. Metodi on yksinkertainen: leimataan muut lailliset puolueet natseiksi, rasisteiksi ja väkivallan ymmärtäjiksi.

Väkivalta on rikos aina

Väkivalta on aina väärin ja tuomittavaa. Parasta olisi tietysti se, että sitä ei tapahtuisi ikinä. Nyt tähän juttuun liittyy kuitenkin ikäviä piirteitä ja ehkä asiallista katsoa historiasta onko tällaista tapahtunut aikaisemmin. Voiko jonkun ihmisen kuolemaa käyttää poliittisen kiihotuksen aiheena?

Ilmeisesti voi.

Vuonna 1967, kesäkuun 2 päivänä länsisaksalainen opiskelijat Benno Ohnesorg kuoli Iranin shaahia vastaan nostatetussa mielenosoituksessa. Hänen ampujansa oli Karl-Heinz Kurras niminen poliisiupseeri, joka vapautettiin myöhemmin kaikista syytteistä. Myöhemmin paljastui että kyseinen poliisi oli Itä-Saksa Stasin salainen agentti. Surman syytä ei vielä tiedetä. Ohnesorgin kuolema mobilisoi ns. kesäkuun 2 päivän liikehdinnän ja opiskelija-aktiivi Rudi Dutschke kiihotti opiskelijoita suoraan toimintaan. Opiskelijaliike radikalisoitui kyseisestä murhasta ja sen tuloksena myöhempi Baader-Meinhof ryhmä sai lisää kannattajia.

Kysymys kuuluu: käytetäänkö viimeaikaista ja valitettavaa kuolemantapausta ihmisten tunteiden kiihottamiseen? Epäilen sitä kovasti.

Toinen kysymys on: onko tämän Jimi-kampanjan tarkoituksena rajoittaa kansalaisvapauksia ja sananvapautta siten, että eri tavalla ajatteleminen kriminalisoidaan? Kyseessä oli marginaalisen ja hyvin pienen ryhmän yksittäisen henkilön tekemästä väkivallanteosta. Suomalaisessa yhteiskunnassa on säädelty ääriliikkeiden poliittista esiintymistä; esim. kieltämällä Sinimustat-niminen oikeistojärjestö ja kommunistit. Molemmissa tapauksissa elettiin 1930-luvun vaarallisia vuosia, jolloin Lapuan liikkeen oikeistoaktivistit tekivät mitä halusivat; pahoinpitelivät ja murhasivat poliittisia vastustajiaan. Suomi oli vielä silloin nuori ja demokratian periaatteet horjuivat.

Pitääkö lapualaiseen muilutukseen suostua?

Suomalaisen yhteiskunnan on kysyttävä itseltään: onko meillä tarvittavat välineet lain kunnioituksen ja järjestyksen ylläpitämiseksi. Minun mielestäni on. Väkivallantekijät on saatu kiinni. Suomen laki toimii ja oikeuslaitoksen pitää toimia viileästi ja puolueettomasti. Mihinkään lapualaiseen henkiseen muilutukseen ei pidä alistua; ei vaikka vaatimukset demokratian vahingoittamisesta tulisivat median edustajilta.

Suomalaiseen demokratiaan ja kansanvaltaa pitää kuulua mahdollisuus sanoa että ei pidä laittomasta ja ylimitoitetusta maahanmuutosta. Siihen kuuluu myös se, että voi sanoa, että rakastaa maahantulijoita. Senkään mielipiteen ilmaiseminen ei ole natsismia eikä rasismia. Kun maamme yhteiskunta ei ole alistunut itäisten trollihyökkäysten edessä niin miksi sen pitäisi kumartaa niitä tahoja, jotka vaativat perustuslakiin kajoamista.

Näyttää siltä, että tätä ikävää tapahtumaa käytetään nyt ennen kaikkea perussuomalaista puoluetta vastaan. Vaikka Timo Soini on sanoutunut tästä irti, mikään ei näytä riittävän. Nyt on jokaisen väärin ajattelevan kaduttava tuhassa ja tomussa.

Lain, ”tolkun” ja keskustelunvapauden puolesta

Tässä on hyvä siteerata erään viimeisen suuren SDP:n johtajan Väinö Tannerin puhetta eduskunnassa.

Kyseinen SDP:n johtaja oli pitkään omalle puolueelleen epähenkilö ja Neuvostoliiton kiroama sotasyyllinen, jota ei vieläkään ole vasemmistossa oikein hyväksytty. Ehkä juuri siksi, että hänen mielipiteensä olivat monissa asioissa varsin ”tolkulliset” ja miltei perussuomalaiset.

Jokatapauksessa, hänen mukaansa: ”…siihen aikaan jolloin minä luin lainoppia – minä tosin kuulun entisiin juristeihin – selitettiin, että laki on olemassa sitä varten, että eri kansalaiset ja eri yhteiskuntapiirit voisivat turvallisina elää toistensa vierellä, ja joka lakia rikkoi, se oli ehdottomasti rangaistava. Nyt on kuitenkin, ennen kaikkea Lapuan liikkeen taholta, koetettu saada aikaan uusi lakikirja, jossa on muutamia aivan toiseen suuntaan käyviä määräyksiä. Tärkeimpinä pykälinä lakikirjassa on ensinnäkin se, että lain kirjainta saa rikkoa. Jokainen on oikeutettu panemaan lakiin itse hyväksi harkitsemansa sisällön, jos vain hänen tekonsa vaikuttimet ovat isänmaalliset…” (Väinö Tanner eduskunnassa 19.12.1930).

Perussuomalaiselle liikkeelle on lain merkitys täysin selvä. Tähän liikkeeseen ei voi kuulua, jos ajatus Suomen lain merkityksestä on epäselvä. Me olemme laillisuuden puolella ja täysin itsestään selvää, että perussuomalaisen liikkeen, ei tarvitse sanoutua irti mistään tai harjoittaa stalinistista itsekritiikkiä. Vanhassa katolisessa messussa – kun lapsi kastetaan – sen kummit sanoutuivat lapsen puolesta irti perkeleestä. Tämä liike ei sitä tee: meidän ei tarvitse joka käänteessä hokea sitä, että me emme puhu vihapuhetta tai rasismia.

Syy on yksinkertainen: meidän puolueessamme ei ole rasisteja eikä vihanpuhujia. Niille ei ole tilaa. Viha, käännetty rasismi ja vaino liittyvät kiinteästi viher-vasemmistolaiseen agendaan ja sen perinteisiin. Meillä tärkeimpänä on taas Suomen laki ja ihmisen kunnioitus. On selvää, että ovet aukeavat ulospäin automaattisesti niille, jotka eivät ymmärrä edellisten merkitystä.

Asioista pitää puhua kuitenkin niiden oikeilla nimillä: suomalaiset ovat poliittisessa mielessä täysi-ikäisiä eikä poliittisen korrektiuden nimissä ole järkevää jättää jotakin pois keskustelusta. Suomettumisen ja itsesensuurin ajat ovat ohitse. Yritykset kaitsea yhteiskunnallista keskustelua tai tuomita sitä liittyvät menneisyyteen. Perussuomalainen liike on vapaa ja sen piirissä käydään vapaata keskustelua.

Perustuslain säätämä sananvapauden sateenvarjoa antaa mahdollisuuden keskustella toinen toistansa kunnioittaen myös vaikeista asioista. Suomen kansanvaltainen demokratia on aina keskustellut – kohteliaasti, hyvillä tavoilla ja terävästi - eikä sille sovi ns. ”poliittisen korrektiuden uskonto”, jossa kielletään vapaa mielipiteenvaihto.

Se johtaisi yhteiskuntaan, jossa itäinen ilmiantokulttuuri kukoistaisi ja poliisin ja oikeuslaitoksen tehtäväksi jäisi määritellä yhteiskunnallisen keskustelun rajat ja tabut. Sanavapaus ja kansalaisten mahdollisuus dialogiin kuihtuisi tässä uuden inkvisition otteessa.

Jos näin käy kansanvalta häviää ja itsesensuuri tunkeutuisi pian poliittisesta keskustelusta myös kaunokirjallisuuteen ja kansalaisten vapaaseen mielipiteenvaihtoon. Lopulta olisi aivan oikeutettua vaatia keskustelevien ja kansanvaltaisten poliittisten liikkeiden kriminalisoimista. Aina kun esitettäisiin väärä mielipide, huudettaisiin: ”apua – poliisi!”


Arto Luukkanen

Järvenpää

 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Luukkanen: "Jos kunnioittaisin Yleä vähemmän, minulle voisi tulla kiusaus uskoa, että Yle haluaakin nyt kiihottaa ilmapiiriä. Ihan tietoisesti. Se on nyt poliittisella kentällä ja sillä on missio. Jos en palvoisi niin paljon tätä veronmaksajien elättämää suurinstituutiota, niin voisi epäillä, että sen tarkoituksena olisi repostella uudet vaalit ja koota ns. ruusunpunainen unelmahallitus, jossa olisivat SDP, vasemmistoliitto ja vihreät. "

Aika epätodennäköistä koska se olisi tälle maalle täysi katastrofi.

Mutta olisi se muuten jännää. Sen jälkeen voisin sanoa että Suomi saa mitä tilaakin.
 

miheikki

Greatest Leader
Luukkanen: "Jos kunnioittaisin Yleä vähemmän, minulle voisi tulla kiusaus uskoa, että Yle haluaakin nyt kiihottaa ilmapiiriä. Ihan tietoisesti. Se on nyt poliittisella kentällä ja sillä on missio. Jos en palvoisi niin paljon tätä veronmaksajien elättämää suurinstituutiota, niin voisi epäillä, että sen tarkoituksena olisi repostella uudet vaalit ja koota ns. ruusunpunainen unelmahallitus, jossa olisivat SDP, vasemmistoliitto ja vihreät. "

Aika epätodennäköistä koska se olisi tälle maalle täysi katastrofi.

Mutta olisi se muuten jännää. Sen jälkeen voisin sanoa että Suomi saa mitä tilaakin.

Jos yhteiskunnan harmaat eminenssit ovat ohjeistaneet, että nyt vasemmisto valtaan -> täysromahdus -> puhdas pöytä -> uusi nousu ilman vasemmistoa.

Vain kaaos pelastaa keppihevosyhteiskunnan
13.9.2016 02:06 27 119 Jussi Kuosmanen http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/kaaos-pelastaa-keppihevosyhteiskunnan/
feministipuolue, guru, hyperventilaatio, kaaosteoria, Keppihevonen, pokemon, valaistumien,valtion velka, velkakello
Sanon heti alkuun sen, mitä tässä tekstissä tulette eniten vastustamaan:

Suomelle olisi terveellisintä ajautua hetkeksi täydelliseen kaaokseen. Järkyttyä järkiinsä jonkin tosirytinän seurauksena.

Aiheuttakoon sen mikä tahansa: hirmuinen aalto nuoria naispuolisia maahanmuuttajia, KELAn järjestelmän tuhoava maanjäristys, kansakunnan laajuinen tippuriepidemia, nälkäinen homoheinäsirkkaparvi, läjä tuoretta avaruusolentojen kompostia niskaan… mikä vain, joka järisyttäisi velttoa ja toistensa kyttääjiksi sortunutta kitisijäkansaa persjuuria myöten.Olemme jo niin täydellisen luutuneita uskoomme kaiken kestävästä hyvinvointivaltiosta, että lepäilemme keskinäisen valheen haaleassa ammeessa, vaikka routa jo nostelee kivijalkaa. Ikitalvi lähestyy maata ja kansakunnan toivoilla on repuissaan keppihevonen vastauksena maailman pahuuteen…

Olemme henkisessä horteessa. Jumissa. Ainoastaan kunnon ravistus voisi enää tehdä meistä uudelleen energisen ja eteenpäin pyrkivän järkevän kansakunnan. Muuten olemme, niin uskon, taantumassa Kreikan tasolle taloudellisesti ja yksitoistavuotiaan tasolle henkisesti. Pian muut kuin me itse määräävät asioistamme – niin vajaavaltaisille, mutta hyväuskoisille holhokeille tässä maailmassa on aina käynyt.

Järkytyksen tervehdyttävän vaikutuksen idea ei ole minun. Oivalsin sen eräästä valaistumista käsittelevästä kirjasta. Siinä tunnettu guru kutsuttiin puhumaan Beverly Hillsin hienostokaupunginosaan. Kutsun oli lähettänyt paikallinen henkisiin asioihin keskittyvä nuorten aikuisten yhdistys. He odottivat innolla gurulta neuvoja päästäkseen eteenpäin henkisessä kehityksessään, jonka he uskoivat jo nyt olevan huikealla tasolla.

Nämä rikkaat, joutilaat ja ikävystyneet nuoret kysyivät siis gurulta mitä he voisivat vielä tehdä saavuttaakseen seuraavan askelman hyvin alkaneessa valaistumisprosessissaan. Guru katseli hetken porukkaa ja sanoi:

– Toivon kohtalon täsmäiskua: maanjäristystä, hyökyaaltoa tai muuta totaalituhoa, joka kohtaa juuri teidät ja vain teidät. Se on ainoa mahdollisuutenne. Vain sellainen pystyisi ravistelemaan teitä sen verran hereille, että kykenisitte liikkumaan edes väärään suuntaan. Epäilen tosin, ettei enää sekään auta, niin degeneroituneita olette. Guru poistui.

En kaipaa vanhoja aikoja – paitsi paria asiaa: tekemisen tahtoa, pilkunnussimattomuutta ja kaikenlaisen työn kunnioittamista. Sota oli edellinen ravistelijamme. Koko maa – sen jokainen asukas – kärsi. Ja se kärsimys oli jotakin sellaista, josta nykyajan pokemon-sukupolvi ei tiedä mitään.

Itse vietin lapsuuteni heti tuon järistyksen jälkeen. Mistään ei ollut puutetta – vaikka kaikesta oli. En muista kenenkään valittaneen juuri koskaan. Lapsellista kitinää ei kuulunut edes Helsingistä. Jokainen valitsi juuri sellaisen elämäntavan minkä halusi tai mihin oikeasti kykeni. Kaikille ei uskoteltu, että sinustakin voi tulla maisteri, tohtori tai peräti dosentti. Pöljästä ei tule, se myönnettiin reilusti.

Suosittuja elämisen muotoja olivat mm. maata kiertävä sekatyömies, piika, pienviljelijä, epämääräinen herranketku tai ryyppäävä joutomies. Kaikki sopi. Koska ketään ei hyysätty, niin ketään ei tuomittukaan hänen valinnoistaan. Kuolee jos kuolee, on ehkä parhaita välittämisen muotoja joita tiedän. Sen venäläinen muoto kuuluu: Siperia opettaa.

Ketään ei myöskään kytätty. Ei ainakaan miljoonalla liikenne- tai muulla kameralla. Virkavallalle aiheettomia ilmiantoja tehnyttä ei pidetty sankarina, vaan vedettiin turpiin. Jokaisella oli sen verran kunniantajua, että älysi moisen ilmiantotehtailun olevan niljakasta. Pohjanmaalla asenne vietiin tappiin: Jos ei tykätty, niin tapettihin. Mutkatonta.

Muutamia otsikoita viime kuukausilta: (ei sanatarkkoja):

” Liikennekameroiden määrää lisätään tuntuvasti, sakkorajaa alennetaan kuuteen kilometriin tunnissa ”

” Poliisi haluaa kaikkia kansalaisia koskevan tunnisterekisterin ”

” Verottajan ilmiantopalvelu ruuhkautui ”

” Moottorisahan käyttäjille suunnitellaan pakollista moottorisahakorttia ”

” Taloyhtiö voi kieltää myös omalla parvekkeella tupakoinnin ja jopa asunnossa ”

” Joka toinen paloasema kärsii homeongelmista. Päiväkodeista, virastoista ja kouluista kolmannes ”

” Yli satatuhatta aikuista kokee tulevansa kiusatuksi työpaikallaan ”

” Suomeen on perustettu feministipuolue ”

Tuossa siis satunnainen otanta psykologisesti paljastavia otsikoita alati vätystyvän ja henkisesti hyperventiloivan valtakunnan nykytilasta. Otteita keppihevosyhteiskunnasta.

Jos innostut vakavissasi yhdestäkään yllämainitusta otsikosta ja pidät sitä järkevänä, olet toivoton tapaus. Olet niin jumissa, ettei henkinen perseesi irtoa holhousyhteiskunnan asettamalta potalta enää millään.

Jussi Juhani
 

hansai

Supreme Leader
Tämä on aika hyvä, lukekaa loppuun asti :confused:
Toimittajan ilme olisi ollut hyvä nähdä :D

Soldiers of Odinilla on nimikkopitsa etnisen ravintolan listalla – kävimme kysymässä, miksi

Oululaisen ravintolan menusta löytyy S.O.O. -niminen pitsa. Työntekijöiden mukaan nimikkopitsan taustalla on kanta-asiakkuus, ei aatemaailma.

Katupartiointijärjestö Soldiers of Odin Finland kertoi Facebook-sivullaan ja Puskaradio Oulussa olevansa hyvissä väleissä oululaisen pitserian kanssa. Välivainiolla sijaitseva Gepappila-niminen pitseria on ottanut listalleen S.O.O. -nimisen pitsan.

He ovat olleet monta vuotta kanta-asiakkaitamme, kertoo murtaen suomea puhuva ulkomaalaistaustainen työntekijä. Hän haluaa pysyä haastattelussa anonyymina, eikä hän myöskään halua itseään kuvattavan.

– S.O.O:n nimikkopitsan taustalla on enemminkin kanta-asiakkuus kuin heidän aatemaailmansa. He käyvät täällä perheidensä kanssa ja halusivat oman pitsan, lisää suomalaisnainen, joka hänkin haluaa pysyä nimettömänä.

Kaupunki perunoiden nimenä

Työntekijä selostaa, että tarjottavien nimeämisen taustalla on tarinoita.

– Tällä seudulla ja meidän asiakkaanamme on paljon lestadiolaisia. Voisin tehdä myös heille oman pitsan. Se on ihan normaalia, mies kertoo ja lisää, että oululaiset taksinkuljettajat ovat myös saaneet oman nimikkotarjottavan.

– Irakissa on iso kaupunki nimeltä Ninwe. En kirjoita listalle "lohkoperunat", vaan Ninwe, mies taustoittaa annosten nimeämistä ja jatkaa, että pitsan nimenä voisi olla vaikkapa linja-auto.

Yle Oulun toimittaja kertoo miehelle, että Soldiers of Odin ryhtyi partioimaan eri kaupunkien kaduilla viime syksynä turvapaikanhakijoiden saapumisen yhteydessä. Ryhmittymä haluaa taata turvallisuutta, koska ulkomaalaisia tuli tuolloin runsaasti.

Minun mielestäni kaikki on ihmisestä, ei mistään porukasta kiinni. Kun olen täällä töissä, niin olen kaikille ystävällinen. Kun asiakkaat kiittävät, niin he kunnioittavat minua ja minä kunnioitan heitä.

Soldiers of Odinin Facebook- sivuilla korostetaan, että islam on huono asia.

Me olemme kristittyjä, mies painottaa. Hänen mielestään asiassa ei ole millään tavalla kyse uskonnosta.

– Pitsa on pitsa ja ruoka on ruoka, nainen toteaa.

Yle Oulu

http://yle.fi/uutiset/soldiers_of_o...a_ja_mina_kunnioitan_heita/9178717?origin=rss
 
Top