Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Toisaalta, kun kehistys lähtee käyntiin niin sen nopeus voipi yllättää. Suomessa hidastavana tekijänä on se, että täällä on suhteellisen paljon omistusasujia. Jos omistat kämpän alueelta joka ei ole noh sanotaan vaikka kauhean suosittu niin siitä on hankala päästä eroon. Joko asut siinä itse ja kärsit tai vuokraat sen huonossa lykyssä pers netolla ja kärsit. Kärsimystä on siis luvassa.Eihan ylikomissaarius aivan väärässä ole. Suomeen ei..*vielä*..ole päässyt syntymään alueita, joissa ei asuisi myös pottunokkaisia kantiksia tms. Tämä osaltaan hidastaa Ruotsin tai Ranskan kaltaista kehitystä. Suomalaiset "murjaanit" (jos tätä voi käyttää) eivät vielä ole päässeet muhimaan omissa ghetoissaan ja muuttumaan radikaalin väkivaltaisiksi.
Helsingissä on kaavoitettu uudet alueet tarkoituksella siten, samassa korttelissa on sekä omistus- että vuokra-asuntoja. Usein aso-taloja on sijoitettu ikään kuin DMZ-vyöhykkeeksi edellisten väliin. Esimerkiksi Meri-Rastilassa, jossa maahanmuuttajien osuus ylittää 30 %, on kaupungin vuokratalojen naapurissa pientaloja hintaluokassa 0.5 - 1 miljoonaa €. Tällä pyritään estämään lähiöiden ghettoutuminen.
"Suomessa asuinalueiden monimuotoisempi väestö ehkäisee rauhattomuutta"
Mitä sitten ajattelit että valtaväestö alkaisi tekemään, vastamellakoimaan mellakoijia vastaan? Tuskin se poliisi siitäkään tykkää, pistävät molemmat porukat putkaan. Ja minun käsitys Suomen valtaväestöstä on ettei se rupea juuri minkään takia tekemään muuta kuin puristamaan nyrkkiä housuntaskuissa tai feisbuukissa kiroamaan.
Eihan ylikomissaarius aivan väärässä ole. Suomeen ei..*vielä*..ole päässyt syntymään alueita, joissa ei asuisi myös pottunokkaisia kantiksia tms. Tämä osaltaan hidastaa Ruotsin tai Ranskan kaltaista kehitystä. Suomalaiset "murjaanit" (jos tätä voi käyttää) eivät vielä ole päässeet muhimaan omissa ghetoissaan ja muuttumaan radikaalin väkivaltaisiksi.
http://yle.fi/uutiset/3-9475310Yleisradion hallitus sekä vastaavat toimittajat ovat päättäneet teettää talon journalistisesta päätöksenteosta ulkopuolisen selvityksen. Sen tekee Helsingin yliopiston hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpää.
Mäenpää on toiminut hallinto-oikeuden professorina vuodesta 1982. Hän on ollut Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja 1999–2003.
Talon toiminnasta on käyty julkisuudessa keskustelua jo kolme kuukautta.
– Uskomme, että Ylen journalistinen päätöksenteko kestää läpivalaisun, Jääskeläinen sanoo.
Alun perin Ylessä uskottiin, että talosta käyty julkinen keskustelu sekä Julkisen sanan neuvoston käsittely Ylen Sipilä-uutisoinnista olisi rauhoittanut tilannetta. Toisin kävi.
– Se ei näytä riittävän, ja haluamme palauttaa taloon työrauhan, Jääskeläinen toteaa.
Ulkopuolinen selvittäjä saa täydet valtuudet katsoa, mitä Yleisradiossa tapahtuu, ja miten talossa tehdään päätöksiä. Jääskeläinen korostaa, että talon linjaksi on valittu avoimuus. Selvitysmiehen työn tulokset julkistetaan koko kansalle toukokuussa.
– Suomalaiset voivat sitten arvioida tulokset, Jääskeläinen toteaa.
Ylen julkaisujohtaja Ismo Silvo tähdentää, että Yleisradion eettiset periaatteet koskevat kaikkea ohjelmapäätöksentekoa talon sisällä. Siksi ulkopuolinen selvitys tarkastelee journalismin lisäksi ohjelmapäätöksentekoa lastenohjelmista ja draamasta uutisiin.
– Tämä halutaan tuoda esille ja tarkistaa, että toiminta on kaikilla tapaa laadukasta, Silvo toteaa.
Aiheen ympärille on tarkoitus tuottaa tv- ja radio-ohjelmaa. Verkossa suomalaiset voivat mahdollisesti esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä jo prosessin aikana.
Yle-kohu alkoi viime marraskuussa, kun Yle uutisoi pääministeri Sipilän sukulaisten omistaman yrityksen puolen miljoonan euron tilauksesta kaivosyhtiö Terrafamelle. Sipilä suuttui uutisesta, ja myöhemmin julkisuudessa on väitetty, että Yle olisi alistunut poliittiseen painostukseen.
Suomessa on niin paljon kantiksia, jotka ovat niin totaalisen köyhiä, etteivät voi valita asuinalueita ja siihen sitten sekaan mamuja vaan, kun paikalliset ei pääse pakoon..... Sitten voidaankin "patsastella", että miten hyvin meillä asiat ovat tuossakin hommassa, maailman parhaita!!!! Eiku miten se onkaan??Eihan ylikomissaarius aivan väärässä ole. Suomeen ei..*vielä*..ole päässyt syntymään alueita, joissa ei asuisi myös pottunokkaisia kantiksia tms. Tämä osaltaan hidastaa Ruotsin tai Ranskan kaltaista kehitystä. Suomalaiset "murjaanit" (jos tätä voi käyttää) eivät vielä ole päässeet muhimaan omissa ghetoissaan ja muuttumaan radikaalin väkivaltaisiksi.
No, tuon ongelmanhan sosialismi parantaa. Kaikki asunnot ovat yhteiskunnan, joten kansalaiset voidaan sijoittaa ihan kuin hallinto haluaa. #sarkasmiSuomessa on niin paljon kantiksia, jotka ovat niin totaalisen köyhiä, etteivät voi valita asuinalueita ja siihen sitten sekaan mamuja vaan, kun paikalliset ei pääse pakoon..... Sitten voidaankin "patsastella", että miten hyvin meillä asiat ovat tuossakin hommassa, maailman parhaita!!!! Eiku miten se onkaan??
Suomessa on niin paljon kantiksia, jotka ovat niin totaalisen köyhiä, etteivät voi valita asuinalueita ja siihen sitten sekaan mamuja vaan, kun paikalliset ei pääse pakoon..... Sitten voidaankin "patsastella", että miten hyvin meillä asiat ovat tuossakin hommassa, maailman parhaita!!!! Eiku miten se onkaan??
Toisaalta, kun kehistys lähtee käyntiin niin sen nopeus voipi yllättää. Suomessa hidastavana tekijänä on se, että täällä on suhteellisen paljon omistusasujia. Jos omistat kämpän alueelta joka ei ole noh sanotaan vaikka kauhean suosittu niin siitä on hankala päästä eroon. Joko asut siinä itse ja kärsit tai vuokraat sen huonossa lykyssä pers netolla ja kärsit. Kärsimystä on siis luvassa.
Jännä muuten ettei vakuutusyhtiöt ole reagoineet vielä tuollaisiin riskeihin? Vai kieltääkö joku yhdenvertaisuus pykälä, ettei saa hinnoitella esim. kotivaakuutuksia ympäristön tuomien riskien mukaan?