https://areena.yle.fi/1-4334235 Palefacen taatusti puolueeton näkemys sisällissodasta.. Hyvä että YLE on löytänyt näin neutraalin tekijän tälle suomalaisia edelleen repivälle aiheelle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
VMP!https://areena.yle.fi/1-4334235 Palefacen taatusti puolueeton näkemys sisällissodasta.. Hyvä että YLE on löytänyt näin neutraalin tekijän tälle suomalaisia edelleen repivälle aiheelle.
Hyvän kuulosen kappaleen se on silti tehnyt ohjelmaan
Palefacella on Kultalusikkaköyhä-syndrooma ja ghetot puskee pintaan.. mikäli artistia kohdeltasiin vain musiikillisin perustein, emme olisi kuulleet hänestä koskaan...Ohan sillä kaverilla tunnettu asenne hommaan. Mieluummin olisin Kekkos-dokkarisarjan päätteeksi laittanut vaikka Tervon tekemään sisällissodasta sarjan.
Palefacella on Kultalusikkaköyhä-syndrooma ja ghetot puskee pintaan.. mikäli artistia kohdeltasiin vain musiikillisin perustein, emme olisi kuulleet hänestä koskaan...
Hyvän kuulosen kappaleen se on silti tehnyt ohjelmaan
Oikein mukavasti on saatu Pallefacen videoon ympättyä "uus-suomalaisiakin".
https://yle.fi/uutiset/3-10192866Kuusi Hamasin sotilasta kuoli räjähdyksessä Gazassa – Terroristijärjestö syyttää Israelia, Gazan oma media kutsuu tilannetta "työtapaturmaksi"
Gazan kaistalla tapahtuneen räjähdyksen seurauksena kuusi ääri-islamilaisen Hamasin sotilasta on saanut surmansa, järjestö kertoo.
Gazalaisten medialähteiden mukaan räjähdys oli ”työtapaturma” tarkoittaen sitä, että taistelijat kuolivat kun heidän hallussaan olleet räjähteet laukesivat. Israelin ja länsivaltojen terroristijärjestöksi luokitteleman Hamasin mukaan räjähdyksen takana olisi Israel.
sai korppikotkat lentävän lounaan... Hieno homma.
Päivän Byrokraatti -palkinnon saa ”setämiehistä” loukkaavaan sävyyn kirjoittavat valtiorahoitteinen Yleisradio ja Helsingin Sanomat sekä suomalaisen työelämän tasa-arvo, jonka edistäminen tuntuu joidenkin mielestä vaativan sedittelyä. Jostain syystä Yleisradio ja HS pitävät uusien seksististen haukkumanimien kehittelyä positiivisena ilmiönä.
https://yle.fi/uutiset/3-10191495Virossa muistetaan Niinistö, Liettuassa joulupukki – baltialaisten mielikuvissa Pohjoismaissa on eroa
Viron, Latvian ja Liettuan asukkailta kysyttiin, mikä Pohjoismaissa on hyvää, mikä hiertää ja kannattaako yhteistyö.
...
Pohjoismaita pidetään myös liian suopeina
Pohjoismaissa on myös sellaista, mikä ei miellytä baltialaisia, kun sitä nimenomaan kysyttiin. Tässä taulukossa nousivat kärkeen poliittinen korrektius sekä liian suopeaksi katsottu suhtautuminen pakolaisiin ja maahanmuuttoon.
Maahanmuuton sallimista katsoivat pahalla silmällä etenkin virolaiset. Se oli heidän arvioissaan ylivoimainen ykkönen, lähes viidenneksen valitsema vastaus. Ilmeisesti vastaajat eivät ajatelleet työperäistä maahanmuuttoa, joka on ollut Virosta etenkin Suomeen erittäin voimakasta.
PB: Voisiko Yle kirjoittaa samaan sävyyn räpätädeistä kuin setämiehistä?
Että semmosta taas saatu verorahoilla aikaiseksi, vissiin sitä vastuullisempaa roskaa
https://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/...eiskunnassa-on-nain-vaarin/6902454#gs.TrodxS0Aiemmin ohjelmassa Tuomas Enbuske kysyi yhtyeen laulaja-kitaristi Toni Wirtaselta, 43, ja rumpali Sipe Santapukilta, 40, ovatko he uransa aikana käyttäneet bändinsä asemaa hyväksi naismaailmassa.
– Tiedät itse, että jos ajaudut julkisuuteen, niin sehän on ikään kuin status, joka jostain syystä kumuloi jengiä ympärille. Itse koin itseni esineeksi silloin teinipoikana, kun bändi saavutti tietyn aseman, Santapukki kertoi.
– Oikeastaan se meni toisinpäin. Minua joskus hyväksikäytettiin. Mutta ne ajat ovat menneet onneksi ohi, sillä olen osannut rakentaa muurin.
Studioyleisö reagoi Santapukin kertomukseen nauraen. Toni Wirtanen hieman kimpaantui tilanteessa.
– Jos nyt vaihdettaisiin osia ja tässä olisi naistähti kertomassa kokeneensa itsensä hyväksikäytetyksi, kukaan ei nauraisi ja tästä kirjoitettaisiin artikkeleja, että "mikä vittu vaivaa setämiestä", Wirtanen totesi.
– Mutta kun sen sanoo Sipe Santapukki, jengi nauraa. Mikä vittu tässä yhteiskunnassa on näin väärin ja mätää?
https://www.ksml.fi/kotimaa/Kerääkö...1199798?pwbi=89358bcc43b4264d63943f0c417ec9b8Kerääkö Yle mustaa listaa poliitikoista? Ylen hallitus saa ensi viikolla koosteen poliittisista painostusyrityksistä
Tässä vaiheessa ei ole tietoa, julkaistaanko raportti.
Ylen etiikkapäällikkö Timo Huovinen käy kerran kuussa viiden vastaavan toimittajan kokouksessa läpi sitä, onko riippumattomuutta uhkaavia seikkoja tullut esiin tai yrityksiä painostaa journalistissa ratkaisuissa. Huovisen mukaan esille ei ole tullut mitään erityistä. Kuva: Emmi Korhonen
Ylen vastaavat toimittajat käyvät kerran kuukaudessa läpi, onko Yleisradion riippumattomuutta uhkaavia asioita ja painostusyrityksiä tullut ilmi.
Kerääkö Yle mustaa listaa poliitikoista tai muista henkilöistä, joiden on katsottu yrittäneen vaikuttaa Yleen journalistissa ratkaisuissa?
– Ei Ylessä ole olemassa mustia listoja, etiikkapäällikkö Timo Huovinen kertoo Uutissuomalaiselle.
Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtaja ja vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen kirjoitti kuitenkin tiistaina kansanedustaja Timo Harakan (sd.) päässeen listaukseen poliitikoista, jotka painostavat Yleisradiota journalistisissa ratkaisuissa.
"Pääsit muuten juuri listaukseen, kuinka poliitikko painostaa Yleisradiota journalistissa ratkaisuissa", Jokinen twiittasi.
Jokinen ja Harakka kävivät Twitterissä keskustelua siitä, miksi Yleisradio ei käsitellyt tiistain pääuutislähetyksessä pääkaupunkiseudun valtuustojen yhteistä sote-lausuntoa vaan Jasper Pääkkösen elokuvaroolia Spike Leen tuoreessa elokuvassa.
– Mielestäni se oli kuvainnollista ja liittyi keskusteluun. Jokaisen vastaavan toimittajan takana on tietenkin se, onko heillä itsellään jotain tällaista. Uskoisin silti, että se oli kuvainnollista keskustelua, Huovinen sanoo.
Kuukausittainen raportointi liittyy professori Olli Mäenpään keväällä 2017 tekemään Yle-raporttiin, jossa ehdotettiin painostusyrityksistä kertomista ja raportointia avoimuuden ja läpinäkyvyyden takia.
Yleisradion hallitus kokoontuu ensi viikolla ja saa silloin koosteen alkuvuonna tapahtuneista poliittisista painostusyrityksistä. Onko niitä ollut paljon?
– Joka kuukausi olen kysynyt, että onko koettu painostusta. Yleisvastaus on, että ei.
Aiotaanko raportti julkaista?
– Vastaavat päätoimittajat päättävät siitä.
Kuinka usein hallitukseen aiotaan jatkossa tuoda tällainen raportti?
– Vähintään kerran vuodessa. Mielestäni tämä on hyvä järjestelmä, jossa olennaista on se, onko koettu painostusta. Yleisellä tasolla voi sanoa, että ei sellaista ole minun tietooni tullut, Huovinen sanoo.
Tarja Koljonen / Uutissuomalainen