Recent content by Matt1

 1. M

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Ja siihen kun lisätään päälle narkit, jotka jäävät rysän päältä kiinni, selviten ilman rangaista, koska "ei voida olla varmoja", niin kyllä siinä yksittäisen kansalaisen usko järjestelmään kärsii joka kerta pienen kolauksen lisää.
 2. M

  Syyrian konflikti

  Tarkoittanee, että YT-kanava, jossa nähdään juutalaisten salajuonia jokaisen nurkan takana, ei ehkä ole luotettavin tietolähde, vaikka jonkin faktankin aina välillä saavat oikein?
 3. M

  Reserviläisten ylennyksiin tulee muutoksia

  Lähes täysin erimieltä, mitä väliä sillä on paljonko nappulaa on kaulassa, jos homma toimii. Olen ollut paikalla todistamassa ryhmää, jonka johtajana toimi ylik. varaj oli ltn. ja silti homma toimi aivan hyvin. Ei se nappulan määrä, vaan osaaminen, sitähän täällä on toitotettu pitkin poikin...
 4. M

  MPKY 2015

  Nyt vähän keskustelun vierestä, mutta otsikkoon osuen. Mitenkäs reserviläiset, joilla vielä 10 vuotta kotiutumisen jälkeenkin on sijoitus, vaan kh-käskyjä ei vaan kuulu. Onko MPK:n omatoimikursseilut ainoa tapa päästä touhuun mukaan? Ilmeisesti nuo maakk:t eivät sijoitettuja ukkoja kyytiinsä ota?
Top