Äärivasemmiston sota sivistystä vastaan

Talvela

Greatest Leader
Tai sitten mulla on tiheemmät ripset. :cool: Kyllä mä ymmärrän mitä tarkoitat ja mitä Tunnet ja Koet. Minäkin ohimenevästi saatan Tuntea ja Kokea välillä jotain, mutta suodattimeni ovat visut. Ohitan Tunteen ja Kokemisen ja silkka Järjenvalo ottaa voiton.

En minäkään tästä vouhkaamisesta tykkää, en siitä, että yhteiskuntaa ravistellaan. Mutta niin ne uudet sukupolvet aina tekevät, ihan aina. Jos heiltä se mahdollisuus poistetaan syntyy painekattila. Kahto nyt vaikka Venäjää. Ysärillä oli vapaata, mutta se kausi oli ja meni. Taas kertyy kattilaan painetta.

Amerikkalaiset ovat aika kovia tuulettamaan nurkkia. Kyllä Usa sen kestää. Poliitikot ahertavat joka leirissä etsien keinoja hyötyä tuulettamisesta.....niin kauan kun bisnes ei kärsi, saapi ihmiset tuulettaa. Jos bisnes alkaa kärsiä, sitten kansalliskaarti ryntää ottamaan tilat haltuun....sitä vartenhan se on olemassa.
Pidän marxilaisuutta länsimaisen sivilisaation suurimpana uhkana, se alentaa vastustuskykyä sekä mahdollistaa muiden tautien ( islamismi jne ) pääsyn elimistöön.
Vertaan sitä terminaaliseen syöpään jossa ei auta yksittäisen kasvainten poisto (bolsevismi), kuitenkin potilas (länsimainen yhteiskunta) viime kädessä päättää mihin hoitoihin haluaa osallistua.
Se että hyväksymme sen että puolet poliittisista puolueista ammentavat politiikkansa päämäärät ja keinot marxilaisen uskonnon pohjalta käytännössä takaa sairaan yhteiskunnan ja jatkuvan kehityksen kohti epävakautta.
Marxismi pitäisi olla aate/uskonto jota opetetaan vain peruskoulun historian tunnilla juuri ennen natsismia, se ei saisi olla kaikkien humanististen tiedekuntien pääteoria kuten nykyään.
 

Passi

Ylipäällikkö
Väkästin taannoin tuollaisen huvikseni vanhasta retkipyörästä. Ilmoittaudun siis marxilaiseksi :cool:

Enpä ymmärtänyt mihin ryhdyin...
Juu,tää onkin salakavala tauti. Iskee uhrin huomaamatta. Läheiset huomaavat yleensä muutokset ensin.

Mutta ei hätää, lukemani perusteella tässä tapauksessa ei olla vielä taudissa kovin pitkällä, että toivoa on jos heti rupeaa hoitoihin.;)Tässä ensialkuun
https://www.breitbart.com/
 

Rannari

Greatest Leader
Juu,tää onkin salakavala tauti. Iskee uhrin huomaamatta. Läheiset huomaavat yleensä muutokset ensin.

Mutta ei hätää, lukemani perusteella tässä tapauksessa ei olla vielä taudissa kovin pitkällä, että toivoa on jos heti rupeaa hoitoihin.;)Tässä ensialkuun
https://www.breitbart.com/
Aloitan eheytymisprosessini toteamalla että fixi on kulkemavälineenä perseestä. Mut tulipahan tuokin testattua.
 

Tetra

Respected Leader
Aihe käsittelee ei-valtiollista toimintaa, mutta malttamaton mieleni haluaa kysyä mitä äärivasemmistolaisia valtioita on?

Pohjois-Korea, Kuuba ja Venezuela ovat ilmeisiä vastauksia.

Kiinan kansantasavaltaa hallitsee kommunistinen puolue, ja maassa ilmenee äärivasemmistolaisuudelle tyypillinen totalitarismi, mutta maan talouspolitiikka on viimeksi ollut äärivasemmistolaista Maon aikaan. Nähdäkseni Kiinan nykyisen talouspolitiikan ansiosta sitä ei voi enää pitää äärivasemmistolaisena valtiona. Lisäksi Kiinan suhtautuminen tiettyihin vähemmistöihin tuo mieleen pikemminkin äärioikeiston, mutta onnistui kansanmurhaaminen myös Neuvostoliitolta.

Vietnam on Kiinan tyyppinen valtio, mutta sielläkin on taloutta vapautettu.

Vaikuttaa siltä, että nykyään äärivasemmistolainen toiminta on lähinnä ei-valtiollista. Menestyksekkäiden äärivasemmistolaisten valtioiden löytäminen onkin sitten mahdotonta.
 

baikal

Supreme Leader
mutta onnistui kansanmurhaaminen myös Neuvostoliitolta.
Luetteleppa muutaman suurvallan nimi, jotka eivät ole syyllistyneet kansanmurhiin nykyisessä kontekstissa? Aivan. Aivan ja aivan. Jos eivät kotimaassaan olekaan kansanmurhia tehneet, niin jossain alusmaassa tai vast. varmasti. Kyllä se on onnistunut ilman Marxiakin ihan oivallisesti ja osattu jopa ennen Marxin syntymääkin.

Asioiden selittäminen marxilla, hitlerillä tai Ceaucesculla on aivan joutavaa. Jos etelävaltioiden asukkailta olisi kysytty suuren siviilimurhaajan nimeä, niin olisivat nimenneet esim. Kenraali Shermanin. Marxilainen vai natsinköriläs? Samaa heppua olisivat tarjonneet monet inkkariheimotkin.

Keitä olisivat nimenneet Aussien aboriginaalit? Marxin, Mengelen vai Hitlerin? Olisivatko algerialaiset tarjonneet viiskytäluvulla Stalinin nimeä? Belgian oivallista kuningasta nyt unohtamatta, hänenkin kädenjälkensä siirtomaissa on todella rajua ihmeteltävää. Keitä olisivat nimenneet hanoilaiset mattopommitusten alla?

Yleistävät käsitetason nimikkeet ovat loppujen lopuksi varsin heppoisia selittämään -kaiken sen pahan-, joka maailmassa vallitsee ja tulee vallitsemaan. Ne ovat toisaalta täkyjä mölyävälle kansalle, helppoja selityksiä kaljakellareiden hämäriin looseihin.

Otetaans yksi helppo harjoitus: olin pudota tuolilta ja vetää kahvit väärään kulkkuun, kun noin neljännesvuosisata sitten tutustuin norjalaissotilas evp:hen, joka oli harrastanut kotimaansa historiaan. Kun keskustelimme Natosta, niin mulle avautui näkymä, jota meillä Suomessa ei vahingossakaan ole koskaan otettu framille.

Miksi Norja, Tanska ja Benelux ym. maat oli helppo puhua Naton jäseneksi sotien jälkeen? NLn pelosta? Ei. Ne pelkäsivät aidosti Saksan jälleenvarustamista. Usa ajoi kylmästi pikkuvaltiot pilttuuseen antamalla Sakulle luvan ryhtyä jälleenvarustamiseen.

Tämä mies ei ollut Nato-vastainen, ei lainkaan, mutta hän kykeni kertomaan kylmästi faktat siitä, miksi Norjasta tuli Naton jäsen.

Meillä Suomessa on paljon käsitteitä ja asioita, joita me emme kykene näköjään järjenvalotasolla käsittelemään. Onko se sääli tai vahinko? En tiedä, mutta se on se ja sama, lopultakin.
 
Top