Black lives matter (BLM)

Kyrätulli

Luutnantti
Onkos Suomessa yhtään arabia esittävää patsasta jonka voisin kaataa jos ratkean ahistuksissani Viinamäen tielle? Vai joudunko kaatamaan jonkun venalaisen suurmiehen patsaan mitä Suomessakin lienee muutamia...
 

YliKoo

Respected Leader
Jari Taponen, poliisi:
"Suomessa rasismi ei ole maahanmuuton seurausta vaan rakentunut osaksi yhteiskuntaa satoja vuosia sitten"
Taponen on pölvästi, joka ideologiahuumassaan kumartaa, polvistuu ja pyllistää sen mukaan mitä anarkistit ja suvaitsevaiset vaativat. Ja on onnellinen, kun saa tehdä niin.

Kysymys kuuluu, kuka Taposen on laittanut virkaansa, antanut ohjeet propagandan suoltamisesta ja hyväksyy hänen someriekkumisensa.

Vieläkin tärkeämpi kysymys on, MIKSI?

Lisäys: Ehdotan Taposelle isoa patsasta ihan sen vuoksi, että saataisiin kaataa se.
 

Pihatonttu

Respected Leader
...onko tämä sitä kiellettyä satiiria, mistä jossain välissä kansalaisia viisaasti varoitettiin :cool:
Mulle ainakin tuommoiset sekopäiden ininät toimivat täsmälleen päinvastoin.

Avoimessa demokratiassa pitää olla oikeus ja mahdollisuus kritisoida jokaisella genrellä (tyylilajilla) joka kirjoista löytyy.

Jos mikään niistä kielletään, demonisoidaan virkamieslähtöisesti tai vääristellään joksikin muuksi kuin ilmaisun tyylilajiksi, niin näen sellaisen epärehellisyyden järjettömän isona uhkana sekä yhteiskunnan avoimuutta että demokraattisuutta kohtaan.

Asiaviihteen kieltäminen tai mustamaalaaminen on vain ja ainoastaan epädemokraattisiin tyrannioihin kuuluva toimintamalli. Suomi ei saa kehittyä siihen suuntaan.

Jos joku egomaaninen kahjo koittaa urputtaa, että satiiri, iroania tai kyynisyys on muka valtiovastaista toimintaa, niin moinen urputus laukaisee heti ja välittömästi vuosia tai vuosikymmeniä kestävän tarpeen puolustaa demokratiaa sananvapautta sen kaikissa muodoissa käyttäen. Veikkaan että noin 138% luovista ihmisistä reagoi samoin.

Kukaan, jolla on alkeellisintakaan sosiaalipsykologista tai kulttuurillista ymmärrystä ei mene laukomaan mitään niin typerää kuin satiirin tai ironian väittäminen valtiovastaisuudeksi. (Joka käytännössä tarkoittaa että todennäköisimmin moisia aivopieruja päästävät ovat sospsykasta väitelleitä, koska siinä porukassa sosiaalipsykologisen empirian ymmärtäminen on paljon heikompaa kuin Esson baarissa tai kastematokasvattamossa.)
 

Pihatonttu

Respected Leader
Kysymys kuuluu, kuka Taposen on laittanut virkaansa, antanut ohjeet propagandan suoltamisesta ja hyväksyy hänen someriekkumisensa.

Vieläkin tärkeämpi kysymys on, MIKSI?
QUI BONO?

Jos kysyy, että cui bono eli kuka hyötyy, niin ainoa hyötyjä on Venäjän presidenttihallinnon poliittista linjaa ja tavoitteistoa noudattava osa Venäjästä.

Suomi ei hyödy mitään sen tyyppisestä yhteiskunnallisesti epävakauttavasta, polarisoivasta ja poliisin moraalista legitimaatiota ja luultavasti myös työmoraalia tuhoavasta subversiivisestä toiminnasta.

Venäjän pelikirjaan taas on jo kylmän sodan ajoilta kuulunut juuri tuon tyyppinen demoralisoiva toiminta, epävakauttaminen, kriisiyttäminen jne. mitä ko. taho tekee.

Kysymys siitä, että kuka on laittanut sen tuohon hommaan, kuka on antanut toimia noin, kuka on työntänyt uralla ylöspäin jne. voi ihan hyvin olla samaan aikaan kysymys siitä, että mitä kautta Venäjä toimii suomalaisten poliittisten ja virkakoneistojen sisällä.

Henkilökohtaisesti toivon, että tuon asian selvittämisessä ei jätetä yhtään kiveä kääntämättä - etenkään sen vuoksi, että erilaiset Moskovan etäpäätteet saattavat ärhäköityä jos asiaa selvitetään.
 

Pihatonttu

Respected Leader
Ei kai poliisin tehtäviin kuulu poliittinen ohjaus?
Vallan kolmijako-opista kiinni pitävissä avoimissa demokratioissa ei kuulu. Niissä poliittiseen ohjailuun lähtevä poliisi irtisanottaisiin välittömästi ja jos se ei onnistu, niin otettaisiin näppäimistö ja nettipiuha pois ja tutkittaisiin asiaa erittäin näkyvästi.

Vallan kolmijako-opin roskikseen heittäneissä epädemokraattisissa totalitäärisissä valtioissa (joista iso osa on vasemmistotyrannioita) poliisin tekemä poliittinen ohjaus on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Meidän tehtävä on miettiä kumpi Suomi on ja kumpi sen pitäisi olla tulevaisuudessa?
 

arix

Ylipäällikkö
Ei kai poliisin tehtäviin kuulu poliittinen ohjaus?
Perinteisesti poliisi on hoitanut henkilökohtaista ohjausta nokian nuoriso-ohjaajalla mutta ajat muuttuvat...
Ehkäpä ensi vuosikymmenellä poliisin kalustoon kuuluu Maon pieni punainen kirja tai Gaddafin vihreä kirja. :unsure:
 

YJT

Kenraali

miheikki

Respected Leader

Näin jossakin videossa mellakoivan blondin yrittävän puhkaista kuorma-auton rengasta puukolla. Ei saanut läpi. Alla vähän osviittaa paineista.

 

PSB 5500

Ylipäällikkö

Näin jossakin videossa mellakoivan blondin yrittävän puhkaista kuorma-auton rengasta puukolla. Ei saanut läpi. Alla vähän osviittaa paineista.

Molemmissa tapauksissa olisi ollut ehkä hyötyä edes rahtusesta ymmärrystä fysiikan laeista.. Tai yleensä ymmärrystä mistään; jos juokset päin 600kiloista hevosta niin se ei varmaan hievahda. Tai kuorma-auton rengas jossa 9 barin paine räjähtää päin näköä niin parhaassa tapauksessa voit heittää henkesi..
 

simpauttaja

Luutnantti

Näin jossakin videossa mellakoivan blondin yrittävän puhkaista kuorma-auton rengasta puukolla. Ei saanut läpi. Alla vähän osviittaa paineista.

Niin,

Tuo ensimmäinen video on vuodelta 2016, Kanadasta, Queens University:n vuosittaisista opiskelijoiden juhlallisuuksista.

Mutta tästähän juurikin on kysymys. SoMe saa aikaan joukkohysteriaa ja sen hysterian pelkoa. Sisältöä jaetaan, vaikka suuri osa on täyttä paskaa. Tärkeintä on todistella olevansa mukana jossain suuremmassa, jonka ympärille piirretään tarkat rajat, ja jonka sisällä kiihotetaan samanmielisiä olemaan ringin sisällä.

Käsittämättömät mittasuhteet on saanut yksi video, jossa poliisi tappaa henkilön kadulle. Tässä purkautuu paljon turhautuneisuutta puolin ja toisin. Mielenkiintoista on myös se, miten muu maailma seuraa tuota USA nimistä banaanitasavaltaa ja alkaa uskoa, että samoja ongelmia on joka nurkan takana.

Simpauttaja
 
Viimeksi muokattu:

Lapinukko

Kenraali
tuota USA nimistä banaanitasavaltaa ja alkaa uskoa, että samoja ongelmia on joka nurkan takana.
Mielenkiintoiset nuo sinun narratiivisi. Useastikin. Poltatko mahorkkaa? Maapallolla on vain yksi suurvalta ja se on Yhdysvallat. Eikö ole onni että se maa on vieläpä demokratia?

Jos aatemaailmaasi alan arvailla niin Kiinahan ei ole banaanitasavalta eikä varmaan Venäjäkään?
 
Viimeksi muokattu:

Merkava

Kenraali
FB_IMG_1593755377809.jpg
Aina löytyy uusi termi, millä uhripositiota voi venyttää. Seida ei voi integroituneena elämässään pärjäävänä pakolaisena arvostella, koska hän on liian vaalea ja omaa näin ollen etuoikeuksia.
 
Top