Hyvää on. Sopii juuri pienille saaliille, ja vähäarvoisille ja ruotoisille sellaisille. Eli vaikka sillipurkki, jossa metallikansi, sinne sisään särki, ahven tms. mausteet ja liemet sekaan ja monta tuntia uunissa. Itse otan pois vain pään, suolet ja suomut. Pilkotaan ja se on siinä. Valmistustapa pehmentää ruodot tikkuisistakin kaloista, körmyimmät niskaruodot jää mutta nehän voi sitten toisesta suupielestä syleskellä pihalle. Lopputulos on todella "suun mukkainen".
Juttu on se maustaminen. Sipulia, valkosipulia, suolaa, pippuria, currya, mitä ikinä keksis.
Cayenne-pippuri suurina annoksina on kuitenkin virhe
. Hiton hyvää, ja juuri sellaisia makuja kuin mistä itse pitää.
Ohjeita on noin miljoona. Tässä vain osa. Soveltaa voi ja pitää. Botulismia kehottavat varomaan, sillä onhan tuo samalla säilyke, mutta minulla ei ole säilynyt yksikään kuin yhden yön yli
http://www.kalamies.com/kalastus-keskustelut/kalamiesten-murkinanurkka/purkkikala-sailyke-1692