rty19
Greatest Leader
Elvytysrahoja oli tulossa paljon enemmän kuin tuo summa. En tiedä onko niiden maksu jäädytetty toistaiseksi.Mitätön sakko, miljoona päivässä kun vuonna 2020 Puola sai yli 18 Miljardia tukia...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Elvytysrahoja oli tulossa paljon enemmän kuin tuo summa. En tiedä onko niiden maksu jäädytetty toistaiseksi.Mitätön sakko, miljoona päivässä kun vuonna 2020 Puola sai yli 18 Miljardia tukia...
Samapa tuo Puolalle. Suomi ne jossain vaiheessa kuitenkin maksaa.Puolalle jättisakot oikeusvaltiokiistassa – EU-tuomioistuin määräsi maksamaan miljoona euroa päivässä
EU varoitteli Puolaa useiden kuukausien ajan mahdollisista seuraamuksista, jos maa ei ryhdy noudattamaan unionin yhteistä oikeusvaltioperiaatetta. Puolan sakot pidätetään sen EU-tuista.yle.fi
En usko että on jäädytetty, sehän vain kertoisi että huoli Puolan oikeuslaitoksesta on kovempi kuin ilmastosta...Elvytysrahoja oli tulossa paljon enemmän kuin tuo summa. En tiedä onko niiden maksu jäädytetty toistaiseksi.
On ihmisoikeus päästä saksaan, puolalaiset voisivat tässä asiassa osoittaa humaaniutensaPaljonkohan me vielä saamme sakkoja omien metsiemme käytöstä?
Ei ole EU jättänyt metsien sosialisointipyrkimyksiä yhtikäs mihinkään. Siellä se jatkuu ja tulee esille vielä pahempana ensi vuoden puolella. Tämän maan varallisuudesta merkittävä osa koostuu metsistä ja metsäteollisuudesta. Se vielä tullaan nollaamaan. Vain tuhoamalla voidaan rakentaa "yhteiskunta uusiksi", tämä alkaa tulla aika selväksi mm. Ohisalon puheista.
Kertakaikkiaan tympeää hyökätä juuri niitä maita vastaan jotka kärsivät 50 vuotta sosialistisesta diktatuurista. Kuten Puola ja Unkari. Tulee vielä kostautumaan. Jospa Puolan pitäisi laskea joka päivä tuhat läpsyttelijää kohti Saksaa ja Hollantia (josta ne tietysti lennätetään Suomeen)?
Kyllähän siellä tarjottiin humanitääristä käytävää Saksaan, muttei kelvannut.On ihmisoikeus päästä saksaan, puolalaiset voisivat tässä asiassa osoittaa humaaniutensa
Erittäin hyvä huomio!Nyt tuota Puolan ja EU:n kärhämää hiukan enemmän pengottuani, täytyy todeta että aika hupaisa juttu. Puolan omat touhut oikeuslaitoksensa suhteen ansaitsevat kyllä kunnolla sapiskaa, mutta tämä ei liity siihen vaan sopimuksiin. von der Leyen sanoi Puolan rikkovan EU:n perusperiaatetta kun ei tunnusta EU oikeutta perustuslakinsa yläpuolelle. Huom. periaatetta, ei sopimusta. Ja toden totta, tällaista sopimusta EU oikeuden ylemmyydestä ei ole, on vain julkaisu perusperiaatteista. Tuota EU oikeuden ylivaltaa kyllä yritettiin saada Lissabonin-sopimukseen, mutta ei mennyt kaikissa maissa läpi, joten siitä luovuttiin.
Eli oikeastaan Puola on oikeassa noudattaessaan perustuslakiaan. Ja tämähän ei sitten ollenkaan käy liittovaltiosta unelmoiville ja siitähän tämä sitten lähti. Oikeastaan ainut millä Puolaa voisi sopimusten nojalla rangaista olisi oikeusvaltioperiaatteen rikkominen. Mikään EU oikeuden tunnustamattomuus ei oikein käy, kun sellaisesta ei ole sovittu taikka sellaista sopimusta ei ole..
Muille maille on kyllä käynyt EU oikeuden ylivalta ihan hyvin, syitä siihen en tiedä, puuttuuko rohkeus kyseenalaistaa asioita vai todetaanko näin vaan päässeen käymään ja siitä on tullut vallitseva tapa ja käytäntö... ja miksi.. liittovaltio kyllä sellaisen "ylimmän oikeuden" tarvitsisi, mutta olemmehan kuulleet jo useasti kuinka olemme itsenäinen valtio itsenäisine päätöksineen ja liittovaltiota ei ole tulossa...
Jotenkin tähän oikeuskärhämään sopii se vanha toteamus siitä kuinka valtaa ei anneta, se otetaan... ja nyt on EU ja EU oikeus sitä ottanut..
Italia saa rahastosta 191,5 miljardia euroa, joista 68,9 miljardia koostuu suorista avustuksista ja 122,6 miljardia lainoista. Kestävän liikenteen pakettiin on suunnitelman mukaan tarkoitus käyttää 32,1 miljardia euroa.
Italialainen Emma pitää EU:n hyvänä puolena muun muassa sitä, että köyhä Italia saa rahaa.
Kaikki Roomassa käyneet tietävät miten rikas sekin suurkaupunki on. Siellä saa vaikka mitä, sen siellä vieraillut pääministerikin seurueineen tietää.Jossain foorumilla oli julkaistu tilasto kotitalouksien varallisuudesta eri EU-maissa. Keskimääräinen italialainen kotitalous oli paljon varakkaampi kuin suomalainen.
Niin, se on kyllä outoa, että kun Suomessa media ja virkamiehet aina vetoavat "sopimuksiin" ja tuovat esiin jopa mainittuja kohtia sanatarkoilla lainauksilla, niin tässä Puolan tapauksessa samaa ei ole ollut esittelyssä. Suomessa tuodaan vain esiin Puolan rimpuilu EU:ta vastaan yleisellä tasolla.Suomalaisessa mediassa ei oikeastaan koskaan selitetä että mitä Puola nyt teki väärin?
Toisaalta jos tuollaista Suomessakin vaaditaan, näiltä poliitikoilta voisi kysyä pitäisikö Suomessakin tehdä asiaan muutosta jotta tuo tulee kuntoon."Riippumaton oikeuslaitos"? Niin, Sarvamaa voisi kertoa, että miten riippumaton epäpoliittinen oikeuslaitos toteutuu Suomessa, jossa ei ole riippumatonta perustuslakituomioistuinta, vaan kansanedustajat (poliitikot) itse päättävät kansanedustajien (poliitikkojen) toimien perustuslaillisuuden...
Siitä tulisikin mielenkiintoista, kun alueiden enemmistö valitsee toisin kuin äänestäjien enemmistö. Miten se ratkaistaan?Pitäisi. Tasavaltaisuuden perustaan on vallan kolmijako, joka toteutuu Suomessa huonosti. Itse asiassa muutokseksi riittäisi alkuperäisen perustuslain palauttaminen, johon kuuluu vahva presidentti. Ainoa korjaus tarvittaisiin alkuperäiseen presidentin vaalitapaan eli suora kansanvaali, mutta sillä muutoksella, että pelkkä äänten enemmistö ei riitä, pitäisi olla myös alueitten enemmistö. Ei voi olla demokratian hengen mukaista, että alueista 90 % on toisen ehdokkaan takana, mutta voittaja voittaa voittamalla väkirikkaat keskittymät.