F-35 Lightning II

Kaikki suihkuhävittäjät on hornetteja, samoin kuin kaikki kahvansisälippaalliset konepistoolit ovat uzeja ja pyöriväpiippuiset aseet miniguneja :LOL: :p
Offtopicia, mutta tästä tuli mieleeni tapahtuma lentonäytöksestä jostain 15 vuoden takaa. Pieni poika kyseli äidiltään jokaisen nousevan koneen kohdalla "mikä tuo on?". Vastaukseksi tuli aina "Hornetti". Mutta Hornetin noustessa vastaus olikin "En tiedä". :facepalm:
 
Toivotaan että olisi myös kolmivitoselle soveltuvat säät.
Nyt ainakin Forecan mukaan näyttää että ei tihuuta ensi perjantaina, niin on toivoa että lento onnistuu.
 
Montnakoa geipeniä mahtaa tulla ruotista? :love:
Täällä juuri nähdyn säätiedon mukaan greipeillä olisi vastatuuli tänne päin tullessa, joten saas nähdä.
Toki, jos selviävät itätuulta vastaan edes aseistamattomina, on se jo yhdenlainen voimannäyttö :)
 
Haluatko lyödä vetoa?

Sarekki voi tulla mukaan. Nyt on helpot rahat tarjolla kun olen valmis lyömään vetoa ihan selvää ennakkosuosikkia vastaan.

Mitä kerrointa tarjoat? (Ja mitäköhän vedonlyöntitoimistot tarjoavat muille...) Onnistuneeko arbitraasi?
 
Haluatko lyödä vetoa?

Sarekki voi tulla mukaan. Nyt on helpot rahat tarjolla kun olen valmis lyömään vetoa ihan selvää ennakkosuosikkia vastaan.
Hetkinen, mitä ennakkosuosikkia tarkoitat? Eikös Salama-Santeri ole se ennakkosuosikkien ennakkosuosikki? Sitrushedelmien kypsyminen on ollut HX-kilpailun aikatauluun nähden hidasta, joten asetelma ei ole ainakaan parantunut. (Ja se töhö tarvitsisi lisää tehoa.)

Oletko siis lyömässä vetoa Greippien tai niiden lukumäärän puolesta? :unsure:

Rahasta en lyö vetoa*, mutta olen otettu huomiosta ja lupaan tarjota pullakahvit (tai jotain vastaavaa tilanteeseen sopivaa) jos satutaan IRL kohdakkain. HX-kisa on voitettu, olipa valinta mikä hyvänsä.

* = autenttinen tilanne-esimerkki


Edit:
Täsmennän yllä olevaa eli tarjoan kohtaamistilanteessa kahvit/kaljat ystävälleni ja foorumitoverilleni* @Gyllis1 :lle riippumatta siitä, mikä on HX-kisan tuloksena valittava paketti. Tarjous ei siis liity vedonlyöntiin, vaan sen on tarkoitus juhlistaa isänmaamme ilmapuolustuksen saavuttamaa voittoa.
 
Viimeksi muokattu:
Eipä ole enää stealth kone.
Kyllä se vaan on! Pienempi tutkaheijaste silti, kuin 4.n sukupolven hävittäjillä.
Yrittäkää jo ymmärtää, ettei se stealth ole mikään on/eioo, vaan tutkaheijasteen suhde havaitsemiskykyyn!
Tutkassa näkymätöntä konetta ei ole olemassakaan, vaan kaikki koneet näkyvät tutkassa - toiset vaan vain vasta lähemmältä etäisyydeltä kuin toiset.
 
Back
Top