Gripen E/F

Merten sheriffi

Greatest Leader
Jep, niin on. Mietin pitkään julkaisenko noita ollenkaan. Voin tottakai noi viestien sisällöt pyyhkiä poiskin jos sanomista tulee. Sivuston ylläpito huom, mitä mieltä?
Ihan kiva että jaoit nuo muille mutta ottaisin itse pois. Ihan pelkästään kunnioituksesta laatulehteä kohtaan. Tai no, syyllistyin edellispäivä aivan samaan. Kuvasin Signaali lehden heinäkuu 1943 numeron sivuja tänne.
 

gekados

Kapteeni
Yksi F414-päivitysversioiden ideoista oli juuri lisätä sähköntuottokapasiteettia, olikohan jopa 50% lisäystä mitä EPE/EDE/tms-lupasi.
 

tiedotusosasto

Respected Leader
Jep, niin on. Mietin pitkään julkaisenko noita ollenkaan. Voin tottakai noi viestien sisällöt pyyhkiä poiskin jos sanomista tulee. Sivuston ylläpito huom, mitä mieltä?
Mielestäni nuo pienet pätkät ovat ihan asetusten mukaisia. Täytyy vain kertoa selvästi mistä ja kenen tekstiä ovat.
Tekijänoikeuslain nojalla saa toisen kirjoittamaa tekstiä lainata tarkoituksen edellyttämässä laajuudessa, kun tekijä- ja lähdetiedot on merkitty hyvän tavan mukaisesti. Siteerausoikeuden luonteesta johtuen sitä käytetään yleisesti tieteellisessä työssä, opetuksen yhteydessä ja myös arvosteltaessa toisten teoksia. Myös muussa käytössä siteeraaminen on mahdollista.

Siteeraaminen on sallittua vain julkistetusta teoksesta eli teoksesta, jonka tekijä on jollakin tavalla saattanut yleisön saataville. Sitaatilla tulee olla asiallinen yhteys teokseen, johon lainaus otetaan. Sen tulee siis täyttää niin sanottu vetoamisfunktio.

Sallitun siteerauksen pituutta eli "tarkoituksen edellyttämää laajuutta" ei ole laissa määritelty, vaan se on ratkaistava aina tapauskohtaisesti. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että siteeraus ei voi olla kovin pitkä, mutta toisaalta sitaatti ei saa myöskään olla niin lyhyt, että se antaa siteerattavasta teoksesta väärän käsityksen.

Siteerattaessa teosta on aina muistettava mainita sitaatin lähde eli yleensä tekijän nimi ja lähdeteos.
lainaus peda.net / usein kysyttyä tekijänoikeuksista.
 
Viimeksi muokattu:

fulcrum

Respected Leader
Mjah, AMX poistuu tuon mukaan siis käytöstä jo 2024 (tai ilmeisesti siinä sanotaan että käytöstä poisto alkaa sinä vuonna, en osaa porttukaalia niin hyvin).
 
Top