Ilmastopsykoosi -ketju

Selvennykseksi vielä, kuulun niihin jotka pitävän ilmastonmuutosta (ihmisten aiheuttamana) hihhuloinniksi kunnes toisin todistetaan.
Kaikkiin hölmöihin asioihin ihmiset uskoo ja on uskoneet, kuten natzeihin, kommunismiin ja jopa Jim Jonesiin, mikäpä siinä jos uskoo imasto hihhuliin, niin kuitenkin kannattaa miettiä mikä koukku jokaisessa hölmössä hihhuli ja poliittisessa hihhuli uskossa on piilotettuna.
 
china_solar_air_pollution_impact-2-640x297.png

"The impact of air pollution on potential solar output, here shown by capacity factor (the amount of electricity a panel produces compared to its technical max)."

Coal is seen by many as an enemy of renewable energy and the first fossil fuel in line for elimination as things like solar and wind generation have gotten cheaper. But counterattacks from coal can go even further than lobbying against pro-renewable policies, it seems. According to new research, China’s coal-driven air pollution is significantly reducing the output of solar panels by dimming the Sun.

China is easily number one in terms of new solar construction right now, accounting for over half of the world’s installs in 2017, for example. Between 2010 and 2017, China went from having less than 1 gigawatt of solar capacity to 130 gigawatts, and the country is headed for around 400 gigawatts by 2030. After a run of transformative economic growth powered by coal and other fossil fuels, China is dealing with choking air pollution that is a major driving factor in this solar push.

Recent research has compiled a record of solar radiation measurements around China going back to the late 1950s. The research shows a declining trend in solar radiation until about 2005, when it leveled off and began to tick back upward. That tracks the increasing particulate air pollution due to coal-burning power plants and manufacturing—as well as biomass burning—that has only recently been addressed.

A team led by Bart Sweerts at ETH Zürich took that record and fed it into generation models for China’s solar installations to calculate how much generation has been lost—and how much would be gained by cleaning up the air.

The researchers found that, over the entire record between about 1960 and 2015, the average potential solar generation declined by about 13%. Expressed in terms of capacity factor—the fraction of a solar panel’s maximum output that is actually produced on average—the drop from the start to the lowest point in 2008 was 0.162 to 0.142.
https://arstechnica.com/science/201...a-1-9-billion-in-solar-electricity-each-year/

If China could go back to its 1950s air quality, its existing solar installations in 2016 would have produced an additional 14 terawatt-hours of electricity for free. As more solar panels are built, that number would only grow. By 2030, cleaner air could net an additional 70 terawatt-hours of electricity each year—about 1% of total projected electricity generation at that point.
 

Jääkausi 2030 - nyt myös brittitutkijat vahvistavat


Nyt vahvistavat myös brittitutkijat sen, jota monet muut aurinkotutkijat, jotka kokoontuivat Suomen Lapissa parisen vuotta sitten ja Pulkovan observatorion tutkija Khabibullo Abdusamatov myös vuonna 2013 ennusti, auringon toiminta heikkenee 2030 niin, että meitä ilmaston lämpenemisen sijaan uhkaakin nk. pieni jääkausi, Maunderin minimi samannimisen tutkijan mukaan. Tutkimuksesta kertoo englantilainen laatulehti Telegraph:



Siis vain 15 vuoden päästä. Ovatko yrityksemme "estää lämpenemistä" miljardeilla hukkaan heitettyjä, jopa vahingollisia? Pienen jääkauden aikana mm. Itämeri ja Thames-joki Lontoossa jäätyivät, se oli taantumuksen ja väkivallan "mustaa keskiaikaa", ilmaston lämpeneminen toi taas renesanssin, tieteet, taiteet ja kulttuuri kukoistivat.
 
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...elissa-tapahtuu-onnettomuus/7478622#gs.p01mdg

Lopussa vertaillaan Helsingin ja Turun yhdistäneen moottoritien vaikutuksia.
Vanhalla tiellä
1187 onnettomuutta
342 loukkaantunutta
39 kuollutta


Uusi moottoritie
215 onnettomuutta
55 loukaantunutta
3 kuollutta


Silti viherkommarit vastustavat tätä turvallisen liikennöinnin muotoa. Kansalaisten turvallisuus ja terveys ei olekkaan ollut tämän jengin listalla korkealla.
 
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...elissa-tapahtuu-onnettomuus/7478622#gs.p01mdg

Lopussa vertaillaan Helsingin ja Turun yhdistäneen moottoritien vaikutuksia.
Vanhalla tiellä
1187 onnettomuutta
342 loukkaantunutta
39 kuollutta


Uusi moottoritie
215 onnettomuutta
55 loukaantunutta
3 kuollutta


Silti viherkommarit vastustavat tätä turvallisen liikennöinnin muotoa. Kansalaisten turvallisuus ja terveys ei olekkaan ollut tämän jengin listalla korkealla.

tuliko vahingossa eri ketjuun mitä meinasit? :unsure:
 
Nyt luin kettinkistä viimeiset kolme sivua.
Ei saaketti, voi kehno!
Mie en ala enkä jaksa enää tähän suohon upota, jatkakaa toki mukava seurata!
PS.
Ilmasto muuttuu varmasti kyllä, mutta ihmisellä on hirmu vähän tekemistä sen kanssa. Ja se on fakta, jääkautta kohti mennään.
 
Pari Diapamia päivässä niin loppuu hiilidioksidin näkyminen...


Tai ehkäpä vain pitäisi chillata luonnossa

Ensimmäinen kommentti Ruotiukolta kertookin jo kaiken. :D
Tässäkö on hiilineutraalin Suomen koko kuva? Asumme metsän laidassa pienissä kopeissa, syömme kuivaa leipää, vaellamme aamulla riu’ulle, emmekä puhu kenellekään kuukausiin?
 
Suomalaistutkimus toteaa: Mitä fiksumpi mies, sen vähäpäästöisempi auto

Tutkimus todistaa: älykkyys ei takaa rikkauksia

Älykkäät ihmiset eivät ole sen rikkaampia kuin he, joilla ei leikkaa keskimäärin yhtä hyvin, väittävät tutkijat. Itse asiassa hyvin älykkäämmillä ihmisillä on hieman suurempi riski ajautua tai ajaa itsensä taloudellisiin ongelmiin, kirjoittaa CBS.
Tutkimuksen tekivät Ohion yliopiston tutkijat Yhdysvalloissa, ja se kattoi koko valtavan maan.

https://www.tekniikkatalous.fi/uuti...keuksiin/29b6610f-e2d5-3f3e-af62-c70be88e4ecc

Kun viimeksi katsoin, maksoivat nuo kaikkein "vähäpäästöisimmät" (ei nyt taas kiltteinä poikina puututa maailman pelastavien autojen valmistusprosessien päästöihin ja oletetaan sähkön vaan tulevan pistorasiasta) maksoivat aika tavalla. Eli niiden ostamiseen tarvitaan aika paljon massia. Jonka omaamisen määrä ei siis korreloi älykkyyden kanssa. TM:n otsikko on siis propagan... no juu.
 
Pari Diapamia päivässä niin loppuu hiilidioksidin näkyminen...


Tai ehkäpä vain pitäisi chillata luonnossa

Ensimmäinen kommentti Ruotiukolta kertookin jo kaiken. :D

Ai jaa? No nyt minä ymmärrän. Hieman ihmetytti tuo kuva Gretan perheen aamupuurosta...

Kuvahaun tulos haulle pile of medical tablets
 
Raportin mukaan mielialan vaihteluiden lisäksi ilmastoahdistus voi aiheuttaa vakavia vaikeuksia ylläpitää toimintakykyä. Myös pakko-oireista, ilmastoanoreksiaksi tai -ortoreksiaksi kutsuttua käyttäytymistä voi esiintyä. Ihminen voi suorittaa muun muassa kierrättämistä ja kokea, että lajittelemalla ilmastoasiat kääntyvät parhain päin.

suomalaisten ja länsieurooppalaisten asiat on todella hyvin.
ulkona viileä heinäkuu, sataa vettä ja sekopäillä ilmastoahdistus.

Krista Mikkonen retweeted
Mari Pantsar Mari Pantsar
@MariPantsar Jun 29
EU runnoi #ilmastonmuutos'ksen Kiinan tuella G20-julkilausumaan. Hyvä Maailman suurimman talousalueen ilmastojohtajuus on paitsi välttämätöntä, myös tuo toivoa. Ja hyvä kun Kiina kaverina.

Onko Sitrassa ryssäntrolleja vai mitä tuo on? KIINA KAVERINA, TUO TOIVOA???

kirjoittaa että "EU RUNNOI" Kiinan tuella. Sen minäkin uskon että se RUNNOI - kansalta kyselemättä.

Fakta: KIINA jatkaa päästöjen kasvattamista 2030-luvulle asti.

Voitte olla varmoja että vihreät vielä RUNNOTAAN ja MURJOTAAN.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt luin kettinkistä viimeiset kolme sivua.
Ei saaketti, voi kehno!
Mie en ala enkä jaksa enää tähän suohon upota, jatkakaa toki mukava seurata!
PS.
Ilmasto muuttuu varmasti kyllä, mutta ihmisellä on hirmu vähän tekemistä sen kanssa. Ja se on fakta, jääkautta kohti mennään.
Toivon hartaasti, ettet oikeasti muodosta mielipidettäsi vain tämän ketjun postausten perusteella. :D
 
Suomalaisen kannattaa torjua ilmastonmuutosta – Älkää sanoko, että meitä on liian vähän

Vaikka jokainen suomalainen luopuisi autoilusta, öljylämmityksestä ja lihansyönnistä, ilmastonmuutoksen torjunnassa sillä ei olisi mitään merkitystä, meitä kun on niin vähän. Tämä silleen jättämisen ajatus pulpahtelee säännöllisesti esiin kotimaisessa ilmastonmuutoskeskustelussa, etenkin perussuomalaisessa argumentoinnissa. Väite sisältää ajatuksen vääjäämättömästä tuhosta, johon suomalainen ei voi vaikuttaa. Onneksi väite on pötyä.

Nimenomaan pienen, valmiiksi korkeateknologisen Suomen kannattaa kaikin mahdollisin tavoin panostaa ilmastonmuutoksen torjuntaan. Se synnyttää uusia innovaatioita, uutta taloutta, uusia työpaikkoja, nostaa bruttokansantuotetta, saattaa tehdä pienestä Suomesta uuden ympäristöteknologian suurvallan.

Ettekö usko? Lukekaa Risto Isomäen tuore kirja Miten Suomi pysäyttää ilmastonmuutoksen (Into, 2019). Jo kirjan esipuhe on oivaltavampi kuin muu kotimainen ilmastonmuutoskeskustelu yhteensä.

Isomäki kaataa kirjassaan harhan Suomen merkityksettömyydestä maailmanhistoriassa. Koska teos ilmestyy talvisodan alkamisen 80-vuotisjuhlavuonna, hän muistuttaa, että talvisodallakin oli maailmalle suuri merkitys.

Kun suomalaiset päihittivät puna-armeijan divisioonat Raatteen tiellä ja Suomussalmella, Neuvostoliitto otti opiksi. Se alkoi heti ryhmittää joukkojaan pienempiin, ketterämpiin osastoihin ja varustaa niitä entistä paremmilla talvivarusteilla ja Suomi-konepistoolikopioilla. Suurvalta inspiroitui myös Simo Häyhänkaltaisista tarkka-ampujista ja koulutti heitä valtavan määrän. Näillä oli iso merkitys, kun Hitler hyökkäsi Neuvostoliittoon. Stalingradissa puna-armeija löi saksalaiset pitkälti talvisodan opeilla.

Suomen vaikutus maailmanhistoriassa oli valtava myös sodan jälkeen. Suomesta tuli rauhanturvaamisen suurvalta. Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton järjettömän ydinasearsenaalin pienentämisessä Helsingissä käydyt Start- ja Etyk-neuvottelut olivat ratkaisevia.

Älkää siis sanoko, ettei suomalaisilla ole merkitystä, koska meitä on niin vähän.

Isomäki muistuttaa, että niinkin pienellä asialla kuin Jenni Haukion Linnan juhlien IonCell-puvulla voi olla iso merkitys ilmastonmuutoksen torjunnassa. Puuvilla- ja polyesterpohjainen vaateteollisuus tuottaa vuosittain ilmakehään jättimäiset kasvihuonekaasupäästöt. IonCell edustaa suomalaista puupohjaista innovaatiota, jolla tätä päästöä voisi isosti pienentää, eikä se ole edes ainoa uusi kotimainen tekstiili lajissaan.

Puupohjaisten kankaiden lisäksi Isomäen kirja esittelee innostavan liudan innovaatioita ja tekniikoita siitä, miten Suomesta voi tulla ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun johtava maa.

Tämän käsikirjan soisi Rinteen hallituksenkin lukevan.

 
Amerikan suunnalta kuului jänniä.

Kongressiedustaja Alexandria Ocasio-Cortezin avustaja kertoi, että paikallisessa ilmastohsteriassa ei ole kyse ilmastonmuutoksen torjumisessa, vaan olemassa olevan yhteiskuntajärjestelmän tuhoamisessa ja sen korvaamisella jollain uudella. (Cortez näkyvä hahmo demaripuolueessa ja äärivasemmalla)


Representative Alexandria Ocasio-Cortez’s chief of staff Saikat Chakrabarti admitted recently that the true motivation behind introducing the Green New Deal is to overhaul the “entire economy.”

Chakrabarti said that addressing climate change was not Ocasio-Cortez’s top priority in proposing the Green New Deal during a meeting with Washington governor Jay Inslee.

“The interesting thing about the Green New Deal, is it wasn’t originally a climate thing at all,” Chakrabarti said to Inslee’s climate director, Sam Ricketts, according to a Washington Post reporter who attended the meeting for a profile published Wednesday.

“Do you guys think of it as a climate thing?” Because we really think of it as a how-do-you-change-the-entire-economy thing,” he added.

The Green New Deal, proposed earlier this year by Ocasio-Cortez and Senator Ed Markey (D., Mass.), would transition the U.S. economy entirely away from fossil fuels within ten years while simultaneously providing a federal jobs and healthcare guarantee.

It would also, according to its proponents, advance “social, economic, racial, regional and gender-based justice and equality and cooperative and public ownership.”


 
Viimeksi muokattu:
Amerikan suunnalta kuului jänniä.

Kongressiedustaja Alexandria Ocasio-Cortezin avustaja kertoi, että paikallisessa ilmastohsteriassa ei ole kyse ilmastonmuutoksen torjumisessa, vaan olemassa olevan yhteiskuntajärjestelmän tuhoamisessa ja sen korvaamisella jollain uudella. (Cortez näkyvä hahmo demaripuolueessa ja äärivasemmalla)
Kuvitelma vs. todellisuus:
31375
 
Back
Top