Ilmastopsykoosi -ketju

Tästä Antifa T-paitakuvasta vielä..
Kuva on mitä ilmeisimmin aito. Kuva on otettu jonkun (punk?)bändin promotilaisuudesta ja/tai keikalta joka käyttää Antifa-tyyppistä tunnusta.
Sinänsä ihan loogista Thunbergin vanhempien musiikki-/kulttuuritausta huomioiden että käyvät tuollaisissa.
Eli ehkei tuo kuva vielä todista että hommaa kulisseissa pyörittää Antifa.

No ei tietenkään. Nykyaikaan kuuluu tämä -kompromettoivan aineiston- tarkoituksellinen jopa aikaa vievä kaivaminen. Harrastuneisuus tällä sektorilla on välillä hämmentävää, joskus mietin, että tekevätkö jotkut tätä edes ilmaiseksi.....
 
Ilmastonmuutos on siitä pirullinen vitsaus että se ei suoraan tapa ihmisiä, mutta tulee muuttamaan meidän elinympäristöä seuraavan 100 vuoden aikana niin paljon että meillä palaa järjetön määrä rahaa esimerkiksi infran vahvistamiseen ja korjaamiseen.

Tämä on eettisesti ja moraalisesti asia, jota ei näistä näkökulmista voi sivuuttaa. Jos on todettavissa tai vakavasti epäiltävissä ja olemassa riski, että teemme nyt jotain perusteellista hallaa jälkipolville, niin olemme kyllä hakoteillä ihmisinä. Minä ja Rinteen Antti :cool: ei olla enää 50 vuoden kuluttua näkemässä, todennäköisesti, näitä vitsauksia. Hymiöstä huolimatta tarkoitan silkkaa totta.

Eli meillä ajassa elävillä on vastuunsa myös tulevaisuudesta. Ja näin ollen sen enempää minä kuin kukaan muukaan ei ole niin -tärkeä-, etteikö asiaa pidä ottaa vakavasti. Pointti, joka on ehkä liian vähän esillä.
 
Tuo vihainen ruotsalainen tyttö on kyllä ihan sairaan aivopesun tulos. Antakaa jo joku hänelle tiedon että Mumbai saastuttaa muovilla kaikkia euroopan maiden yhteen laskettuna sadankertaisesti.
Mutta ymmärrän että näitä "katastrofi-on-tulossa-kaikialla-apokalypsis-maailman-loppu-tulossa" psyykkisesti häirintyneitä on mahdoton vaakuttaa toisin ajatuksiin. Mutta miksi näin typerälle ja kypsymättömälle lapselle sallitaan puhua korokeestä YK:ssa. Kertokaa kuka on hullumpi, tyttö vai ne jotka tämän sallivat?
 
Video ja kuvat: Kajakkiselkkaus siirtyi Helsingin ytimeen – mielenosoittajat heittäytyivät Esplanadille, 9 niskuroijaa kiinni

Tänään klo 18:36

Ilmastoviikko jatkuu mielenosoitusten merkeissä Helsingin keskustassa.


Video: Poliisi otti kiinni Elokapina-mielenosoittajia torstaina Helsingin keskustassa.
Noin 50 ilmastoaktivistia on torstaina jatkanut mielenilmauksia Helsingissä.
Elokapina-niminen mielenosoitus liikkui iltapäivän mittaan muun muassa Kluuvin alueella poliisin vartioidessa. Mielenosoittajajoukko siirtyi Pohjois-Esplanadille, jossa poliisi sulki liikenteen hetkellisesti turvallisuuden takia.
Mielenosoittajat eivät edenneet poliisin suunnitelman mukaan, vaan jäivät ainakin kadulle istumaan ja makaamaan. Iltalehteen toimitetun kuvamateriaalin perusteella poliisi ryhtyi paikalla kiinniottoihin.
Videopätkän perusteella kiinni otettava mielenosoittaja myös kieltäytyy kävelemästä samaa matkaa itseään taluttavan poliisipartion kanssa ja pakottaa partion kantamaan itseään. Muut mielenosoittajat kannustavat vierellä.
Mielenosoittajaa talutetaan poliisiautoon. Mies heittäytyi myöhemmin poliisipartion käsien varaan.
Mielenosoittajaa talutetaan poliisiautoon. Mies heittäytyi myöhemmin poliisipartion käsien varaan.

Mielenosoittajaa talutetaan poliisiautoon. Mies heittäytyi myöhemmin poliisipartion käsien varaan. TEIJA LASSI

Kiinniotettavalle mielenosoittajalle tehdään henkilöntarkastusta.

Kiinniotettavalle mielenosoittajalle tehdään henkilöntarkastusta.

Kiinniotettavalle mielenosoittajalle tehdään henkilöntarkastusta. TEIJA LASSI

Poliisilaitoksen viestinnän mukaan kyse on osaltaan samansisältöisestä mielenosoituksesta kuin keskiviikkona Hernesaaren satamassa. Elokapina-mielenosoittajat meloivat kajakeilla risteilyalus Queen Elizabethin keulan alle ja yrittivät estää alusta irtautumasta laiturista. Laivan lähtö viivästyi puolisen tuntia. Poliisi otti yhdeksän henkilöä kiinni epäiltyinä liikenteen häiritsemisestä ja niskoittelusta poliisia vastaan.
Protestin tarkoituksena oli osoittaa mieltä risteilyalusten päästöjä vastaan. Matkailumuotoa pidetään yleisesti ympäristöä kuormittavana, ja samanlaisia organisoituja laiturihäiriköintejä on ollut myös muualla maailmassa.
Torstaina poliisi otti taas yhdeksän ihmistä kiinni, nyt Esplanadille päätyneestä mielenosoituksesta. Rikosnimike on jälleen niskoittelu poliisia vastaan.

Helsingin poliisi

@HelsinkiPoliisi

· 1 h

Vastauksena käyttäjälle @HelsinkiPoliisi
Mielenosoitus ja liikennehaitta jatkuvat edelleen. #Poliisi on antanut mielenosoittajille poistumiskäskyn kadulta. Poliisi on kertonut, että mielenosoitus saa jatkua Esplanadinpuistossa. Tilanne on edelleen rauhallinen. #Helsinki #liikenne

Helsingin poliisi

@HelsinkiPoliisi


Pohjois-Esplanadin ja sen ympäristön #liikenne on palautunut normaaliksi. Poliisi on ottanut paikalta kiinni yhdeksän henkilöä, jotka eivät noudattaneet poistumiskäskyä. Heitä epäillään niskoittelusta poliisia vastaan. #Helsinki #poliisi

5

18.18 - 26. syysk. 2019
Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys

Näytä käyttäjän Helsingin poliisi muut twiitit



Tiedossa ei ole, olivatko kadulla kiinniotetut samoja henkilöitä kuin laivan eteen meloneet mielenosoittajat.
Poliisin mukaan tilanne Esplanadilla on rauhallinen.

 

Vain 3% riittää, niin se taisi olla Neuvostoliitossa ja natsisaksassakin.
Noiden molempien kaatamiseen pitikin sitten olla jo enemmän voimaa.

YLE-today tietää kertoa myös että se on "SETÄRAIVOA" kun ei tykkää ilmastolahkolaisista.
Muita otsikoita "YLE:lle langettava päätös", "Thunberg avaa ajatuksiaan", "Helsinki pohtii autojen häätämistä"

Tänään ei yhtään PILLU-tai PANOUUTISTA.
 
Viimeksi muokattu:
Hieno tanssi. Olen koskettunut.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: Älä..Mumbaissa maailman muoviroskan hukuttaminen loppui kun seinään.
Maailman hukuttaminen mm muovijättäisiin yms paskaan on se juttu, taidan mennä tanssimaan parvekkelle, kattilan kansien kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Iso kyynel visiollesi. Ilmasto ei ole mikään kriisin syy, vaan järkyttävä väestönkasvu, joka aiheuttaa resurssien loppumisen väestönkasvualueilla ja resurssipulan muuallakin.

Lisää väkeä tulee joka kuukausi noin 7 miljoonaa uutta suuta. Alle kolmessa viikossa Suomen väkimäärä
Vuodessa 80-90 miljoonaa, Saksan väestön verran. Alle viidessä vuodessa EU:n väkimäärä lisää
Afrikkaan pelkästään 30 miljoonaa vuodessa. EU:n väkimäärä lisää vuosikymmenessä pelkästään Afrikkaan

Väestönkasvun haltuun saanut Kiinakin kasvaa viidellä miljoonalla per vuosi.

Afrikan väki on viisinkertaistunut vuodesta 1960. Ja 2030 se on tuplautunut nykyisesta, eli kymmenkertaistunut vuodesta 1960.

Suomessa ja Irakissa oli 1940-luvulla molemmissa 4 miljoonaa asukasta. Nyt Irakissa on 38 miljoonaa ja väki kasvaa miltei miljoonalla per vuosi. Suomikin olisi voitu poikia yhtä suureksi.

Voitte haaveilla Suomen, nyt yksi promille päästöistä ja vaikka Saksa 2% päästöistä ratkoo ongelmat "ilmastoteoillaan", kun samalla esim. Ykessä juuri hehkutettiin Itä-Afrikan talouden ja väestön kasvua. Nykyinen väkiluku 180 miljoonaa ( 1999 90 miljoonaa) tuplaa 360 miljoonaan asukkaaseen 2040..


EU on CO2 päästöistä noin 10% nyt. Jatkossa vielä ja vielä vähemmän.

Nämä uudet vain kasvattavat päästöjään ja väkimääräänsä.

Ja samaan aikaan väestönkasvusta ei saa puhua. Itketään jotain infran hintaa 100 vuoden päästä.

Sinulla on kuule fokus täysin hukassa..

Joka on se pirullinen juttu tässä, ei itkusi tulevaisuuden infrasta.

Jos ilmakehän CO2 pitoisuus ei nouse ja kasvata satoja, niin täältä liikalisääntyvästä maailmasta loppuu ruoka. Koska edes hillittömän järjettömään liikalisääntymiseen ei saa puuttua, kun sitä harjoittavat muut, kuin Eurooppa.
Parastahan on kun tähän lisää Pariisin ilmastosopimuksen, jolle kilpaa taputetaan käsiä kun se pelastaa maailman.

Venäjä ratifioi juuri sopimuksen ja sitoutui tiputtamaan päästönsä 25-30 prosenttia vertailukohtaa alemmas. Vertailukohta on Neuvostoliitto vuonna 1990 ja tällä hetkellä Venäjän päästöt ovat 32 % alle tuon. Hmm.

Kiina on vielä hämmentävämpi tapaus, ovat tyytyväisenä mukana ilmastosopimuksessa jonka mukaan he saavat kasvattaa päästöjään aina vuoteen 2030 asti, sen jälkeisestä ei ole vielä sovittu mitään. Samalla Kiina rakentaa sekä omalle maalleen että Afrikkaan ennätysmäärän uutta hiilivoimaa.

Onneksi Rinteen hallitus kompensoi tämän kaiken uusilla veroilla.
 
Iikka Kivi retweeted
Panu Kunttu Panu Kunttu
@PanuKunttu 3h
.@Luontopalvelut on taitavasti ennallistanut Stormossenin #luonnonsuojelu'alueen soita ja metsiä tukkimalla aluetta kuivattavat ojat. Suomessa 15 % heikentyneistä elinympäristöistä odottaa ennallistamista. Hallitusohjelmassa luvataan #ennallistaminen toimintaohjelma - hienoa!

metsiä?? siis ne nostaa vedet ylös, puut tukehtuu ja lahoavat hiilidioksidiksi? vaiko kaatavat puut ja jättävät veden alle?
entäs metaanikaasut? LAHOTTAA OSAAVAT mutta montakohan uutta puuta ovat eläessään istuttaneet??

Suot ja järvet siis sitovat hiilidioksidia; eivät kasvavat puut?
 
Viimeksi muokattu:
Tuli tuossa semmoinen mieleen, että jos olisi joku suomalainen tyttö tai poika, joka päättäisi pelastaa maailman. Mutta häntä ei huoleta niinkään ilmasto, vaan ylikansoitus. Lakkoilemaan toki, lisääntymislakko siis. Syntyisi kansanliike, ja suomalaisten syntyvyys putoaisi huomattavasti. Tämä liike leviäisi ympäri länsimaita ja jossain muuallakin innostuttaisiin. Julkkikset kertovat vasektomioistaan ympäri maailmaa ja jopa köyhimmissä maissa kuuluu saksien nakse kylätohtorin luona, kun luvataan sekä paikka paratiisissa uskonoppineen tulkinnan mukaan sekä parikymppiä rahaa. Ja maailma pelastuisi konkreettisesti.
 
Ja lopuksi kaikki nousivat ylös ja taputtivat yhdessä...
Tuli tuossa semmoinen mieleen, että jos olisi joku suomalainen tyttö tai poika, joka päättäisi pelastaa maailman. Mutta häntä ei huoleta niinkään ilmasto, vaan ylikansoitus. Lakkoilemaan toki, lisääntymislakko siis. Syntyisi kansanliike, ja suomalaisten syntyvyys putoaisi huomattavasti. Tämä liike leviäisi ympäri länsimaita ja jossain muuallakin innostuttaisiin. Julkkikset kertovat vasektomioistaan ympäri maailmaa ja jopa köyhimmissä maissa kuuluu saksien nakse kylätohtorin luona, kun luvataan sekä paikka paratiisissa uskonoppineen tulkinnan mukaan sekä parikymppiä rahaa. Ja maailma pelastuisi konkreettisesti.
Sotiin siemennä ja valloita agendaa vastaan..
 
Back
Top