Ilmastopsykoosi -ketju

Mikäli kuvitellaan nykyisen ilmastoasian olevan uusia asia, löytyy ihan lähihistoriasta 50 vuoden ajalta myös vastaavia milloin minkäkin luonnonilmiön mallintamisen pohjalta noussutta hätähuutoa. Hyvin mielenkiintoinen artikkeli ja tähän peilaten on myös luontevaa analysoida nyt käynnissä olevaa hurmosta.

Lähde: https://www.verkkouutiset.fi/nama-m...8kfp_d3chOYegRbxIGTG586cqUNfrZ9kWHEhgSU-MeQ4Y

"Nämä maailmanlopun ennusteet ovat menneet pieleen

Antti Kirkkala | 26.09.2019 | 23:57- päivitetty 27.09.2019 | 09:00

1970-luvulla varoitettiin monin tavoin uudesta jääkaudesta.

Amerikkalainen Competitive Enterprise Institute on etsinyt 27 lehtileikettä tai dokumenttia 50 vuoden aikana esitetyistä ennusteista. Niissä povattiin erilaisia ympäristökatastrofeja, mutta arviot osoittautuivat perättömiksi.
Tutkijoiden ja poliitikkojen arvioita on CEI:n mukaan usein kärjistetty mediassa sensaatiohakuisella tavalla.
The Salt Lake Tribune kertoi vuonna 1967 ennusteesta, jonka mukaan vuodelle 1975 ennustettua äärimmäisen vakavaa nälänhätää ”voi olla liian myöhäistä estää”. Artikkelissa viitattiin Stanfordin yliopiston biologi Paul Ehrlichin arvioon uudenlaisesta ”nälänhätien aikakaudesta”.
Tuolloin siteerattujen asiantuntijoiden mukaan ruoantuotannon kolminkertaistaminen kuuden tai seitsemän miljardin ihmisen ruokkimiseksi oli ”käytännössä täysin mahdotonta”. Ehrlich totesi tiedekonferenssissa toivovansa, ettei maailmanlaajuinen nälänhätä tule johtamaan ydinsotaan ja ihmiskunnan sukupuuttoon.
– Yhdysvaltain väestö on jo liian suuri, minkä seurauksena ehkäisystä on ehkä tehtävä pakollista. Steriloivia aineita joudutaan laittamaan elintarvikkeisiin ja juomaveteen. Katolista kirkkoa tulisi myös painostaa väestönkasvua hillitsevien ehkäisyvälineiden kannalle, tutkija totesi.
leike1.jpg
Nälänhädästä varoitettiin vuonna 1967. Kuva: Salt Lake Tribune
The Boston Globe kertoi vuonna 1970 tutkimuksesta, jonka mukaan auringon säteilyä heijastavat ilmansaasteet aiheuttavat uuden jääkauden 2000-luvun alussa. Tutkija James P. Lodge Jr. arvioi sähkönkulutuksen nousevan rajusti, minkä seurauksena ”jäähdytysveden tarve tulee kuivattamaan Yhdysvaltain mantereen kaikki joet”.
Happosateet tappavat elämän järvistä
”Ekologisen liikkeen sankariksi” kuvailtu Paul Ehrlich jatkoi tuomiopäivän ennusteitaan Redlands Daily Facts -lehdessä syksyllä 1970. Hänen mukaansa meret muuttuvat elottomiksi vuosikymmenen aikana, minkä lisäksi Yhdysvallat joutuu ottamaan käyttöön veden sääntelyn vuonna 1974 ja ruokasääntelyn vuonna 1980.
Brownin yliopiston akateemikot lähettivät joulukuussa 1972 Yhdysvaltain presidentille kirjeen, jossa jääkauden kerrottiin saapuvan ”ehkä hyvin pian”. Ennuste pohjautui eurooppalaisten ja amerikkalaisten tutkijoiden arvioon.
– Ilmaston viileneminen johtuu luonnollisista syistä ja muistuttaa edellisen jääkauden aikaisia prosesseja. Tämä yllättävä tulos saatiin selville tutkimalla merenpohjan sedimenttejä, tutkijat kirjoittivat.
Ilmastonmuutoksen arvioitiin heikentävän huomattavasti ruoantuotantoa ja lisäävän äärimmäisten sääilmöiden todennäköisyyttä. Hallintoa kehotettiin ryhtymään merkittäviin toimenpiteisiin, ”kuten aiempien kansainvälisten kriisien kohdalla”.
leike2.jpg
Neuvostoliitto on ehkä myös havainnut tulevan jääkauden, tutkijat pohtivat. Kuva: NOAA
The Guardian -lehti kertoi tammikuussa 1974 satelliittihavainnoista, jotka vahvistivat jääkauden lähestyvän nopeasti. Tiedeyhteisön jääkautta koskevaa ”konsensusta” käsiteltiin myös New York Timesin kirja-arviossa heinäkuussa 1976.
– Kirjan masentavimpia anekdootteja on [ilmastotieteilijä Stephen] Schneiderin kertomus siitä, kuinka Valkoinen talo jätti hänen varoituksensa huomiotta, lehti kertoo.
Vuonna 1978 kansainvälinen tutkijaryhmä totesi New York Timesin mukaan, että ”pohjoisen pallonpuoliskon 30-vuotiseen viilenemiseen ei ole nähtävillä loppua”.
Vakavia ja perättömäksi osoittautuneita ennusteita ovat olleet myös esimerkiksi seuraavat:
  • 1980 Yhdysvalloissa kerrottiin happosateista, jotka ”tappavat elämän järvistä”. Hallituksen tutkimus kumosi väitteen vuosikymmentä myöhemmin.
  • Yhdysvaltain Keskilänteen ennustettiin vuonna 1988 vakavien kuivuuskausien sarjaa. Kyseisen vuoden jälkeen ilmiö ei toistunut, ja alueen sademäärät ovat olleet viime vuosina tavanomaista suuremmat.
  • Yhdysvaltain pääkaupungin hellepäivien ennustettiin vuonna 1988 moninkertaistuvan lähitulevaisuudessa. Tilastojen mukaan Washington D.C.:n kuumien päivien huippu oli vuonna 1911, minkä jälkeen trendi on ollut laskusuunnassa.
  • Malediivien ennustettiin vuonna 1988 uppoavan kokonaan 30 vuoden aikana. Saarten arvioitiin autioituvan jo vuonna 1992 juomakelpoisen veden loppuessa.
  • YK kertoi vuonna 1989, että merenpinnan nousu ”tuhoaa valtioita” vuoteen 2000 mennessä.
  • New Yorkin kaupungin kerrottiin uppoavan osittain vuoteen 2019 mennessä.
  • Yhdysvaltain puolustusministeriön raportti varoitti vuonna 2004 ilmastonmuutoksen aiheuttamasta ydinsodasta, kuivuudesta, nälänhädästä ja levottomuuksista. Britannian ilmaston ennustettiin muuttuvan ”Siperian kaltaiseksi” vuoteen 2020 mennessä ja useiden eurooppalaisten suurkaupunkien uppoavan samalla.
leike3.jpg
Myös satelliittihavainnot vahvistivat ennusteet. Kuva: Guardian
leike4.jpg
Walesin prinssi Charles kertoi vuonna 2009 laskeneensa, että ”painajaismainen ekologinen romahdus” tapahtuu 96 kuukauden päästä. Kuva: The Independent
leike5.jpg
Malediivien pelättiin uppoavan vuoteen 2018 mennessä. Kuva: The Canberra Times
leike6.jpg
Tohtori Paul Ehrlich varoitti elokuussa 1969 saasteista, joiden seurauksena ”kaikki tulevat katoamaan siniseen höyrypilveen 20 vuodessa”. Kuva: The New York Times
36-1-1024x808.png
Vuonna 2013 povattiin napajään sulamista kahdessa vuodessa. Kuva: the Guardian"
 
Lisäys:
Gretan kanssa seikasi USA:n multimiljonääri Pierre Casiragni, Rainerin ja Grace Kallyn pojan poika, jahti kantoi alussa nimen "Edmond de Rotschield", tilaajana oli Rotschieldien ranskalaisen sukuhaaran kuuluva Benjamin de Rotschield, joka oli myös Makaronin työnantaja ennen kun tästä tuli presidentti. Jahti oli valittu kuulemma koska Greta ei voi sietää lentämistä, koska se on niin epäekologista, Greta jopa pyysi (!) pakata kiinni diseelimoottorin, joka oli venessä vaaratilanteita varten ja kuuluu sinne turvallisuussyystä.

Luodaan vaikutelma ettei matkustaminen purjeiden alla aiheutta hiilijälkiä. Mutta tälläisen jahdin valmistus aiheuttaa vakavan hiilijäljen,runko on komposiittimuovista (Carbon fiber reinforced polymer) kevlaarista tehdyt purjeet ovat nekin saastetta, tästä ekoaktivistit vaikenee..
Samalla tavalla kun aurinkopattereiden valmistuksesta, jotka kuulemma saastuttavat luontoa ei yhtä hunommin kun tavallisen sähkön tuottaminen. Niiden hävitys on sitten oma ongelma ja saastutus.
Purjevene maksaa "vain" 4 miljoona, ja yksi transatlanttiylitys matkustelu "vain" 40 000 euroa. Siksi ei ole ihme, että Trump kutsui Gretan "onnen tytöksi".
Suurella osalla lapsista ja teinista maailmassa ei ole mahdollisuutta ylittää valtameren Rotschieldien tilauksesta valmistalla huippupurjevenellä ja esiintyä maailman johtajien edessä.

1569580707862.jpeg
Ja tietenkin Soros, kaikkihän me tiedetään että hän on maailman kuuluisin ekoaktivisti :ROFLMAO:

Ja apofeoosina on tietenki tytön hysteerinen esiintyminen 23.9. UK salissa. Eli, Greta, jolla Aspergerin syndrooma (autistinen psykopatia),OCD, lyhenteenä sanoista OCD häiriö,
, johon kuuluu pakkomielteisia ajatuksia, patoloogiset pelot, ja muu pakonomainen toiminta, tarkkavaisuus-ja ylivilkkaushöiriö, selktiivinen mutismi (puhumattomuus) syyteli saalissa että "olette varastaneet lapsuuttani".

Lisään myöhemmin G.muita palkintoja ja titteleita, kunniatohtori tittelia myötä, ja ihan oikeasti, tälläistä psykoosia en ole nähnyt pitkään aikaa, ja liika rotshieldeja ja muita kuninkaalisia sen takana.
 
Viimeksi muokattu:
Lisäys:
Gretan kanssa seikasi USA:n multimiljonääri Pierre Casiragni, Rainerin ja Grace Kallyn pojan poika, jahti kantoi nimen —"Edmond de Rotschild", tilaajana oli Rotschieldien ranskalaisen sukuhaaran kuuluva Benjamin de Rotschield, joka oli myös Makaronin työnantaja ennen kun tästä tuli presidentti. Jahti oli valittu kuulemma koska Greta ei voi sietää lentämistä, koska se on niin epäekologista, Greta jopa pyysi (!) pakata kiinni diseelimoottorin, joka on laivalla vaaratilanteita varten ja kuuluu sinne turvallisuussyystä.

Luodaan vaikutelma ettei matkustaminen purjeiden alla ei aiheutta hiilijälkiä. Mutta tälläisen jahdin valmistus aiheuttaa vakavan, runko on hiilimuovista, kevlaarista tehdyt purjeet ovat nekin saastetta, tästä ekoaktivistit vaikenee..
Samalla tavalla kun aurinkopattereiden valmistuksesta, jotka kuulemma saastuttavat luontoa ei yhtä hunommin kun tavallisen sähkön tuottaminen. Niiden hävitys on sitten oma ongelma ja saastutus.
Purjevene maksaa "vain" 4 miljoona, ja yksi transatlanttiylitys matkustelu "vain" 40 000 euroa. Siksi ei ole ihme, että Trump kutsui Gretan "onnen tytöksi".
Suurella osalla lapsista ja teinista maailmassa ei ole mahdollisuutta ylittää valtameren Rotschieldien tilauksesta valmistalla huippupurjevenellä ja esiintyä maailman johtajien edessä.

Katso liite: 33219
Ja tietenkin Soros, kaikkihän me tiedetään että hän on maailman kuuluisin ekoaktivisti :ROFLMAO:

Ja apofeoosina on tietenki tytön hysteerinen esiintyminen 23.9. UK salissa. Eli, Greta, jolla Aspergerin syndrooma (autistinen psykopatia),OCD, lyhenteenä sanoista OCD häiriö,
, johon kuuluu pakkomielteisia ajatuksia, patoloogiset pelot, ja muu pakonomainen toiminta, tarkkavaisuus-ja ylivilkkaushöiriö, selktiivinen mutismi (puhumattomuus) syyteli saalissa että hänen "olette varastaneet lapsuuttani".

Lisään myöhemmin G.muita palkintoja ja titteleita, kunniatohtoreita myötä, ja ihan oikeasti, tälläistä psykoosia en ole nähnyt pitkään aikaa, ja liika rotshieldeja ja muita kuninkaalisia sen takana.
Kuva jossa Greta Thunberg on Soroksen kainalossa on muuten sitten taas yksi monista muokatuista kuvista.
 
Aina vaan paranee...


Ydinvoiman rahoitus voi kohta vaikeutua – Valtaosa EU-maista pitää Suomen johdolla ydinvoimaa "vihreänä", mutta parlamentti on aivan toista mieltä
EU haluaa kiihdyttää investointeja ilmastoteknologiaan rahoitusalan ekomerkin avulla.
 
Aina vaan paranee...


Ydinvoiman rahoitus voi kohta vaikeutua – Valtaosa EU-maista pitää Suomen johdolla ydinvoimaa "vihreänä", mutta parlamentti on aivan toista mieltä
EU haluaa kiihdyttää investointeja ilmastoteknologiaan rahoitusalan ekomerkin avulla.
Miten ekologinen on NordStream 2 sitten?
 
Ajaa..no onko kaikki muutkin muokattu, kenen kanssa hän esiintyi?
Todennäköisesti, en osaa ottaa kantaa kun en tiedä. Suurin osa kuvista jotka "todistavat" Thunbergin yhteydet Sorokseen, Rotschildeihin, Bilderbergiin jne on osoitettu muokatuiksi. Jopa ISIS-yhteyksiä on "todistettu" valokuvin.
Jos mietitään yhteyksiä Sorokseen, Bilderbergiin ja Rotschildeihin niin kannattaa hetki tuumailla mihin muuhun ja kenen toimesta em. tahot ovat aiemmin yhdistetty, niin voi alkaa homma aukeamaan vähän toisella tavalla.
Nyt kun tässä syyslomapäivän tekemisen puutteen täyttämiseksi surffailin hetken netissä tutustuakseni aiheeseen Thunberg ja hänen takapirunsa niin sanonpa vaan että huhhei! Sieltä löytyy ihan samat torvet ja samalla retoriikalla jotka huutavat mm. sitä että Barbarossa II on juuri alkamassa, viatonta Venäjää saarretaan koko ajan, juutalainen salaliitto ja NWO, väestönvaihto jne jne jne.

Greta Thunbergista voi ja saa olla mitä mieltä tahansa, samoin ilmastonmuutoksesta ja sen syistä ja keinoista sen hidastamiseksi. Mutta onhan tämä nyt melkoiseksi paisunut asia kun monissa muissa asioissa järkevät ja älykkäät ihmiset näyttävät tässä asiassa menevän siihen samaan ansakuoppaan johon he eivät mitenkään ole pudonneet kun on ollut kyse Krimistä, Itä-Ukrainasta, Naton toiminnasta suhteessa Venäjään jne.
 
Todennäköisesti, en osaa ottaa kantaa kun en tiedä. Suurin osa kuvista jotka "todistavat" Thunbergin yhteydet Sorokseen, Rotschildeihin, Bilderbergiin jne on osoitettu muokatuiksi. Jopa ISIS-yhteyksiä on "todistettu" valokuvin.
Jos mietitään yhteyksiä Sorokseen, Bilderbergiin ja Rotschildeihin niin kannattaa hetki tuumailla mihin muuhun ja kenen toimesta em. tahot ovat aiemmin yhdistetty, niin voi alkaa homma aukeamaan vähän toisella tavalla.
Nyt kun tässä syyslomapäivän tekemisen puutteen täyttämiseksi surffailin hetken netissä tutustuakseni aiheeseen Thunberg ja hänen takapirunsa niin sanonpa vaan että huhhei! Sieltä löytyy ihan samat torvet ja samalla retoriikalla jotka huutavat mm. sitä että Barbarossa II on juuri alkamassa, viatonta Venäjää saarretaan koko ajan, juutalainen salaliitto ja NWO, väestönvaihto jne jne jne.
Itse asiassa kun käänsin kirjotuksen ja postasin tänne, olin hyvin tietoinen että juttu on venäjänkielisestä nettijulkaisusta, ja kirjoitus haiskahdi, kun tiedän varsin hyvin, että siellä päin ei ole mitään vapaata lehdistöä, ja lähteet, josta voinut linkittä tänne,mahtuvat yhden käden sormiin. Mutta halusin keskustelua. Esim.ystäväni pyysi minua jättää koko aiheen, kun ei ole tiedossa kuka on kaiken tämän takana ja mitä ajetaan. Minusta se on kuitenkin tärkeä, koska koko ilmastomuutokseen liittyy paljon ristiriitaista tietoa.
Toki ymmärrän että tyhmyys on ehtimätön luonnonvaraa. Sitä on liika, myös sekin että ihmisiä käytetetään hyväksi, mm psykk.häiriöiset voivat saada aikamoista sotkua, jos saa tukea ylhäältä.

En kiista että Gretalla on oikeus ilmaista itseään. Minun järkeeni ei yksinkertaisesti mahtu miten tälläinen salaman nopea guruksi tuleminen on ylipäänsä mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:
Lentelin tuossa pari viikkoa sitten Grönlannin (Greenland) ylite ja ihastelin jäätiköitä ja lunta. Korjatkaa jos olen väärässä mutta eikös viikingeillä ollut Grönlannissa ihan vilejelytoimintaa ja pysyvää asutusta sillon tuhannen vuotta sitten?
 
Lentelin tuossa pari viikkoa sitten Grönlannin (Greenland) ylite ja ihastelin jäätiköitä ja lunta. Korjatkaa jos olen väärässä mutta eikös viikingeillä ollut Grönlannissa ihan vilejelytoimintaa ja pysyvää asutusta sillon tuhannen vuotta sitten?
Kyllä! Mutta ei se tässä nyt olekaan se olennainen asia.
Olennainen asia on tämä: kun ilmasto muuttuu (tällä hetkellä lämpenee) aiheuttaa se hyvin suurella todennäköisyydellä nykymaailmassa lukuisan määrän, mahdollisesti jopa todella vaikeasti hallittavissa olevia ongelmia.
Myös nopea kylmeneminen aiheuttaisi suuria ongelmia, vaikka lähes koko Skandinavia ja Eurooppa on ollut joskus paksun jään peitossa.
Ei sillä ole mitään merkitystä onko Grönlannissa joskus ollut vihreätä vaiko ei.
 
Greta Thunbergista voi ja saa olla mitä mieltä tahansa, samoin ilmastonmuutoksesta ja sen syistä ja keinoista sen hidastamiseksi.
Eilen huomasin olevani huomattavan tuohtunut tästä Gretasta. Sitten luin siihen päälle vielä suomalaisen artikkelin siitä kuinka setämiehet vallan menetyksen pelon aiheuttamassa tunnekuohussa puhuvat kaikkea p*skaa Gretasta.
Pari tuntia siinä sitten tutkistelin itsekseni tuntojani selvittääkseni että miksi ihmeessä tuo Greta niin minua vi*uttaa. Voisiko olla tuo artikkelin kirjoittaja olla oikeassa ja Gretaa ja varsinkin Gretasta lähiaikoina ollutta uutisointia kohtaan tuntemani suuri tunnekuohu johtuisi jostain epävarmuudestani kumpuavasta uhan tunteesta?

Välihuomautus: tunnistin että minulla ei oikeastaan ole tarpeeksi tietoa tapauksesta, mutta koska tässä nyt ollaan vaan purkamassa tuntoja niin ei anneta sen haitata...

Vaikka hiukan vielä epäilen että taustalla on jotain muutakin, niin tällaiseen päädyin.

Minua suuresti ja voimakkaasti häiritsee seuraavanlaiset asiat:
- Pidetään mekkalaa ongelmasta, ikäänkuin ongelma ei olisi ollut tiedossa ennestään
- Ongelmasta syytetään muita
- Vaaditaan että joku tekee jotain
- Mitä se sitten onkaan se jotain jonka joku muu tekee, niin se tulee tehdä käyttäen jonkun muun aikaa ja rahaa.



Erikseen mainittakoon tukholmassa olleen koulujen "ilmastolakot". Lakkoilijat siis uhkaavat että jos joku ei tee jotain, niin he eivät käy koulua. Miksi ihmeessä tämä olisi lakko? Kuka siinä kärsii jos lapset ja nuoret ei käy koulua?

Loppujen lopuksi luulen että eniten tässä Gretan julkisuudessa minua sapettaa sellainen messiaaninen henkilökultti, joka olisi jotenkin ehkä perusteltavissa jos hän olisi itse asiassa tehnyt ongelman eteen jotain, eikä vain valittanut että joku muu on syyllinen ja jonkun täytyy tehdä jotain.

Taitaa olla aika lopettaa tähän, ennenkuin setämiehen verenpaine uhkaa terveyttä...
 
Jotkut julkaisut vihjavat että juuri Gretan vanhemmat ovat tämän takana, ovat kirjoittaneet tytölle puheita jne.
Totta mooses siellä on joku takana. Ei autistinen lapsi olisi pystynyt potkaista käyntiin tämmöistä monimutkiasta rulianssia.
 
Greta Thunbergista voi ja saa olla mitä mieltä tahansa, samoin ilmastonmuutoksesta ja sen syistä ja keinoista sen hidastamiseksi. Mutta onhan tämä nyt melkoiseksi paisunut asia kun monissa muissa asioissa järkevät ja älykkäät ihmiset näyttävät tässä asiassa menevän siihen samaan ansakuoppaan johon he eivät mitenkään ole pudonneet kun on ollut kyse Krimistä, Itä-Ukrainasta, Naton toiminnasta suhteessa Venäjään jne.

tästä toisesta mieliteemasta..

Raportti: Pakolaisiin satsattu raha palautuu nopeasti ja lähes kaksinkertaisena
On iso harhaluulo, että pakolaiset olisivat länsimaille taakka, sanoo raportin laatinut Philippe Legrain. Jokainen euro saadaan takaisin miltei kaksinkertaisena jo viidessä vuodessa, hän laskee.
 
Kyllä! Mutta ei se tässä nyt olekaan se olennainen asia.
Olennainen asia on tämä: kun ilmasto muuttuu (tällä hetkellä lämpenee) aiheuttaa se hyvin suurella todennäköisyydellä nykymaailmassa lukuisan määrän, mahdollisesti jopa todella vaikeasti hallittavissa olevia ongelmia.
Myös nopea kylmeneminen aiheuttaisi suuria ongelmia, vaikka lähes koko Skandinavia ja Eurooppa on ollut joskus paksun jään peitossa.
Ei sillä ole mitään merkitystä onko Grönlannissa joskus ollut vihreätä vaiko ei.

Politiikka on olennaisin asia... jatko-osan trailer sen jo kertoo...
 
Kuva jossa Greta Thunberg on Soroksen kainalossa on muuten sitten taas yksi monista muokatuista kuvista.

aivan, päinvastoin kuin antifanttikuva :)

on semmoinen tuntuma että eivät ihmiset Great-tyttöseen ole vihastuneet vaan kulttiin sekä taustatahoihin. Paskamediaan.
 
Viimeksi muokattu:
aivan, päinvastoin kuin antifanttikuva :)
Se ei ollut muokattu, totta - mutta jokseenkin täysin asiayhteydestään irroitettu. Punk-bändin, joka käyttää ko. tunnusta, promotilaisuudesta.
Ei vakuuta todisteena Antifan osuudesta Thunbergin taustavoimana.

Eräs "todiste" Rotschildin osuudesta on kuva purjeveneestä jonka purjeessa on Rotschild-teksi. Pikku sivuseikka vaan on se että kuva on kymmenisen vuotta vanha kuva jostakin avomeripurjehduskilpailusta.

Näissä ei kannata mennä helppoon vipuun. Käytin tänään noin tunnin eglannin- saksankielisessä netissä. Aivan sama kaava samoilla "pahiksilla" kuin on "todistettu" Krimin valtausta jne oikeutetuksi.
 
Se ei ollut muokattu, totta - mutta jokseenkin täysin asiayhteydestään irroitettu. Punk-bändin, joka käyttää ko. tunnusta, promotilaisuudesta. Ei vakuuta todisteena Antifan osuudesta Thunbergin taustavoimana.

hiukan kuin islamistisilta kuorma-autoilijoilta, puukottajilta ja metron alle tyrkkijöiltäkään ei löydy koskaan ISIS-käyntikorttia :D
 
Back
Top