Raveni
Greatest Leader
Ei voi pitää paikkaansa kun täällä on monet sanoneet, että USA on se luotettavin toimittaja kriisin sattuessa. Sieltä saa aina tavaraa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ei voi pitää paikkaansa kun täällä on monet sanoneet, että USA on se luotettavin toimittaja kriisin sattuessa. Sieltä saa aina tavaraa.
The Air Force's AMRAAM F3R project is a comprehensive effort to mitigate the effects of parts obsolescence and diminishing manufacturing sources in the missile's guidance section to enable AMRAAM production beyond lot 31.
Raytheon won a $573 million order in March 2016 for AMRAAM lot 30 production. Each AMRAAM lot roughly consists of 400 to 500 missiles.
Mitigating the effects of obsolescence and diminishing manufacturing sources can involve the substantial redesign of subsystems by replacing electronic chips and other components that the original manufacturers no longer can produce.
In 2015 Raytheon experienced technical difficulties with the AMRAAM F3R application-specific integrated circuit (ASIC) design, hardware integration, and guidance section performance demonstration, which delayed the program's critical design review (CDR) for a year.
Belgian hävittäjähanke alkaa olla heipparallaa
http://www.defense-aerospace.com/articles-view/feature/5/193321/new-revelations-undermine-belgium’s-f_16-replacement-plans.html
By Giovanni de Briganti
Ei voi pitää paikkaansa kun täällä on monet sanoneet, että USA on se luotettavin toimittaja kriisin sattuessa. Sieltä saa aina tavaraa.
Mahdotonta sanoa kun jokaisen maan luotettavuus riippuu kulloisestakin tilanteesta. Toisessa isossa USA varusti neuvostoliittoa samalla kun neuvostoliitto soti Suomea vastaan. Irakia kun Irak soti Irania vastaan ja Afganistania kun Afganistan soti neuvostoliittoa vastaan.Eihän noi kaksi sulje toisiaan pois. USA:llakin voin olla ongelmia, mutta se voi samalla olla luotettavin. Ihan tälleen haasteena, mainitse joku luotettavampi kuin USA?
Mahdotonta sanoa kun jokaisen maan luotettavuus riippuu kulloisestakin tilanteesta. Toisessa isossa USA varusti neuvostoliittoa samalla kun neuvostoliitto soti Suomea vastaan. Irakia kun Irak soti Irania vastaan ja Afganistania kun Afganistan soti neuvostoliittoa vastaan.
Maailmassa ei ole mitään kristallipalloa olemassa jota katsomalla voisi sanoa millainen tilanne on 10 vuodenpäästä ja kuka leikkii kenenkin kanssa samalla hiekkalaatikolla. Ketä sen hiekkalaatikon ulkopuolella.
Monasti ne kaverit kuitenkin löytyy siitä porukasta joka jakaa samat riskit ja saman kohtalon. Suomen tapauksessa lähiympäristö olisi sotilaallinen tyhjiö ilman natoa. Euroopassa on kuitenkin teoriassa kolme sotilaallisesti sellaisessa asemassa olevaa maata ja jotka sodan sattuessa todennäköisemmin tempautuvat siihen mukaan ja nämä ovat Saksa, Ranska ja Britannia. Näiden kanssa kannattaisi tätä näkemystä silmällä pitäen tehdä yhteistyötä. Jokainen noista on tosin natomaa kuten suurin osa eurooppaa muutoinkin.
Suomi on asemoinut itsensä vähän vinoon sotilaallisesti ja korjausliike olisi liittyä natoon. Tällöin hävittäjä hankekin olisi monessa mielessä "helpompi".
Eihän noi kaksi sulje toisiaan pois. USA:llakin voin olla ongelmia, mutta se voi samalla olla luotettavin. Ihan tälleen haasteena, mainitse joku luotettavampi kuin USA?
Deus VultVatikaani?
Sitten Lutherin me olemme olleet rintaman vastakkaisilla puolilla.Vatikaani?
Tutkielma käsittelee Sakari Tuomiojan puolipoliittisen toimitusministeristön käynnistämää MiG-15-hävittäjien hankintaa Neuvostoliitosta vuonna 1954. Hanke oli ulkopoliittisena avauksena ennen kuulumaton, kuten presidentti Paasikivi päiväkirjassaan manasi siitä kuultuaan. Hankkeesta oli päätetty hallituksen pienessä sisäpiirissä pääministeri Tuomiojan, puolustusministeri Päiviö Hetemäen ja kauppa- ja teollisuusministeri Teuvo Auran kesken.
Siitä ei ollut kerrottu etukäteen presidentille, puolustusvoimien johdolle eikä edes hallituksen ulkoministerille Ralf Törngrenille. Siinä missä kaluston ostaminen Neuvostoliitosta oli myöhemmin 1960-luvulla yleinen käytäntö, oli se 1950-luvun puolivälissä kaikkea muuta. Lisäksi aloitteen tekijänä oli sotien jälkeen oikeistolaisin hallitus. Ministereinä oli tunnettuja johtohahmoja porvaripuolueista. Erikoista oli sekin, että uusi ulkopoliittinen avaus tehtiin vasta eduskuntavaalien jälkeen, kun seuraavaa hallitusta oltiin jo muodostamassa
Lukekaapa siitä varoittavaksi esimerkiksi 50-luvun sisäpiirin ajatus MiG-15.kaupasta.
Venäjä kehitti uuden tutkan – superkoneet kuten F-35 tähtäimessä
Struna-1-tutkan kerrotaan tekevän häiveteknologiasta lähes tehotonta. Venäjän uusi Struna-1-tutkajärjestelmä voi uhata länsimaiden huippumoderneja hävittäjiä, kertoo National Interest.
Arvioiden mukaan amerikkalaisten F-22- ja F-35-lentokoneiden häivejärjestelmät eivät riitä hämäämään Struna-1/Barrier-E-tutkaa. Sen toimintaperiaate poikkeaa perinteisistä tutkajärjestelmistä, joiden lähetin ja vastaanotin on samassa paikassa. Mitä kauempana kohde on, sitä heikommaksi tutkaan palautuva signaali muuttuu. Palaava signaali on noin neljä kertaa heikompi kuin tutkan lähettämä energia. Häiveteknologiaa hyödyntävä lentokone hajottaa ja vaimentaa signaaleja, minkä vuoksi koneet voivat lentää ilmapuolustusjärjestelmien läpi kohteisiinsa.
Struna-1-järjestelmässä lähetin ja vastaanotin on sijoitettu eri paikkoihin, joten energiaa ei katoa yhtä paljon paluumatkalla. Venäläislähteiden mukaan menetelmä käytännössä kumoaa häiveominaisuuksien vaikutuksen. https://www.verkkouutiset.fi/venaja-kehitti-uuden-tutkan-f-35n-kaltaiset-superkoneet-tahtaimessa/