
German Air Force chief: The service is undergoing upgrades to meet future challenges
The German Luftwaffe is upgrading its assets to bring it up into the pinnacle of today’s military aviation capabilities.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
According to Batey, Alan Brown, a British guy who joined Lockheed in 1960 before joining the Skunk Works in 1975 and being involved in the Have Blue and F-117 programs, had “a simple algebraic formula”:
[…] “the time it takes to go from initial design to operational use by the Air Force is directly proportional to the size of the Air Force oversight committee that’s guiding the airplane design. For the F-117, the Air Force team was a colonel and six other experts-the corresponding team on the F-22 was 130. And if you ratio 130 over seven, you’ll get just about the ratio of the time it took from starting the airframes to getting them in service,” Brown explained.
Bob Murphy, who joined the Skunk Works in 1954, managed flight-test on the U-2 and became deputy director of operations, illustrated the troubles faced by the Joint Strike Fighter to Batey.
“Because of bureaucracy”, […] “once you get all these organizations involved-all the different Air Force bases across the country, and every contractor that makes a screw for the airplane-when they have meetings, everybody comes to every meeting, and nothing ever gets settled. It’s crazy! If you’ve got 300 people in a meeting, what the hell do you solve? Nothing,” Murphy stated.
Kyllä sen CFT:n tarkoitus oli varmasti enemmänkin tyhjentää eli poistaa ne sisemmät ripustimet kokonaan konetta jarruttamasta, kuin niiden käyttämistä kuorman kantamiseen. Kun tour-videoissa SH lentelee keskimäärin ilman siipitankkeja nykyään, niistä taitaa olla aivan hirveä haitta käytännön elämässä, isompi kuin mitä alunperin sanottiin. Luulen, että USN on hiljalleen kehittänyt lentotapaansa sellaiseksi, että on vuosien aikana luovuttu "kaikki gaso kannelta mukaan hinnalla millä hyvänsä"-periaatteesta SH:n osalta ja on päättänyt luottaa ilmatankkausinfran tiheämpään saatavuuteen näillä Lähi-Idän pommipartiolennoilla.No, tuo on se arsenaalikonevaihtoehto selvästi nyt kun Super Hornetin CFT:n piippaamisen myötä ei vapaudukaan kahta uutta pilaria aseille siiven alta.
"But Barrie questioned the export potential of the MiG-41, saying the number of similar jets being built elsewhere is rapidly growing.![]()
Is Russia’s defense industry too busy to take on another fighter jet project?
Rostec is developing the MiG-41, a fifth-generation fighter jet set to replace Russia’s MiG-31 jets currently in service. However, experts are questioning whether industry has the resources to produce the aircraft by its deadline.www.defensenews.com
No muita 5G. Eli F-35, Su-57 eli PAK-FA...Mitä koneita mahtaa tarkoittaa? similar?
No joo. Jotenki tuosta itse luen, että tarkoittaisi vastaavan tyyppisiä koneita. Eli tuollaisia Mig 31 tyyppisiä "long-range interceptor" koneita.No muita 5G. Eli F-35, Su-57 eli PAK-FA...
Joo, ei välttämättä ole. Mutta sillä ei ole erityistä merkitystä sen suhteen riittääkö aineelliset resurssit, tärkeimpänä tietysti osaajat.No joo. Jotenki tuosta itse luen, että tarkoittaisi vastaavan tyyppisiä koneita. Eli tuollaisia Mig 31 tyyppisiä "long-range interceptor" koneita.
Mietin että onko joku tuollaisia suunnittelemassa.
Olisiko lähin henkinen seuraaja MiG-31:lle Kiinan Chengdu J-20? Sehän on suurikokoinen ja pitkän matkan torjuntahävittäjä, jolla rooli myös lentotukialusten kimppuun hyökkäämisessä meritorjuntaohjuksin. Venäjä voisi kopioida ja jatkokehittää siitä oman versionsa? Silloin se voisi tulla nopeastikin markkinoille. Vaan mahtaako ylpeys vennään pojalla taipua kopioimaan kiinalaista, kun on tähän asti kiinalainen kopioinut venäläistä?No joo. Jotenki tuosta itse luen, että tarkoittaisi vastaavan tyyppisiä koneita. Eli tuollaisia Mig 31 tyyppisiä "long-range interceptor" koneita.
Mietin että onko joku tuollaisia suunnittelemassa.
Siinä ikään kuin ympyrä sulkeutuisi. J-20 on ainakin ulkoisesti kuin jatkokehitetty MIG. Samankaltainen ulkomuoto ei tosin ole mikään todiste sukulaisuudesta.Olisiko lähin henkinen seuraaja MiG-31:lle Kiinan Chengdu J-20? Sehän on suurikokoinen ja pitkän matkan torjuntahävittäjä, jolla rooli myös lentotukialusten kimppuun hyökkäämisessä meritorjuntaohjuksin. Venäjä voisi kopioida ja jatkokehittää siitä oman versionsa? Silloin se voisi tulla nopeastikin markkinoille. Vaan mahtaako ylpeys vennään pojalla taipua kopioimaan kiinalaista, kun on tähän asti kiinalainen kopioinut venäläistä?
Voi mennä yllättävän vähän aikaa siihen, että noita alkaa lentää itärajan takana. Kysymys jää auki, onko punaisen tähden reunoissa nauhat vai ei. Veikkaan että HX:n elinkaaren puitteissa viimeistään.Olisiko lähin henkinen seuraaja MiG-31:lle Kiinan Chengdu J-20? Sehän on suurikokoinen ja pitkän matkan torjuntahävittäjä, jolla rooli myös lentotukialusten kimppuun hyökkäämisessä meritorjuntaohjuksin. Venäjä voisi kopioida ja jatkokehittää siitä oman versionsa? Silloin se voisi tulla nopeastikin markkinoille. Vaan mahtaako ylpeys vennään pojalla taipua kopioimaan kiinalaista, kun on tähän asti kiinalainen kopioinut venäläistä?
Voi mennä yllättävän vähän aikaa siihen, että noita alkaa lentää itärajan takana. Kysymys jää auki, onko punaisen tähden reunoissa nauhat vai ei. Veikkaan että HX:n elinkaaren puitteissa viimeistään.