Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

Mitä pääministerin epäsuosioon tulee, niin jopa Matti jää Juhalle toiseksi ja se on kyllä eräänlainen saavutus sekin :D

- Iso käsi pääministerille, tervetuloa, Lorenz Backman toivotti Sipilän tervetulleeksi.

Samaan aikaan alkoi buuaus- ja vihellyskonsertti.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701022200048101_uu.shtml

- Ei muuta kuin hyvää ja siunattua juhlavuotta kaikille, Sipilä sanoi.

- Ja varmaan kohta voidaan pyytää vähän suositumpi esiintyjä tänne lavalle, vai mitä, Sipilä totesi.
 
Niinistön puhe oli kyllä hyvä. Vähän liian EU-myönteinen omaan makuun, mutta muuten 5/5.

Ehdottomasti paras anti: "Sinä voit hyvin, kun kukaan ei voi pahoin."

Enkä nyt ymmärrä taas, miksi Venäjä olisi pitänyt haukkua. Ei olisi ollut linjassa muun puheen kanssa. Niinistöhän jossakin aikasemmassa puheessaan totesi, että mitä Venäjästä ei olisi jäänyt sanomatta. Tuntuu, että kilpaillaan sillä, kuka pahiten sanoo Venäjästä. Tämä siis Niinistöltä.

Sipilän suosion sukeltaminen on ainoastaan looginen seuraus tehdystä politiikasta. En tosin tiedä, mitä kansa oikein odotti monimiljonääriltä. En usko, että Sipilää välttämättä nähdään politiikassa enää tämän vaalikauden jälkeen. Toivottavasti jää sekin lyhyeksi.
 
Suomalaisten luottamus hallitukseen horjuu - "tämä on jo aikamoista"
Vaatii kyllä melkoisen ailahtelevaa mielikuvitusta saada jokin sellainen horjumaan, mitä ei ole koskaan ollutkaan.

Näytöt on annettu ja hallitustyöskentelystä on arvosanaksi annettava 0/5 tai mieluummin miinus merkkinen lukema, jos se arvosteluasteikon puitteissa olisi mahdollista. Mitään ei ole saatu aikaiseksi, paitsi lisää valtionvelkaa. Tilanteen muuttumista odotellessa ei kannata juuri henkeä ryhtyä pidättelemään, sillä sitä ei ole tulossa aivan heti.

Vaatimattomaksi positiiviseksi saavutukseksi laskettakoon kuitenkin eräs kesällä tapahtunut ministerivaihdos, mikä kyllä hetken lämmitti mieltä ja lähestulkoon valoi uskoa siihen, että valtiolaiva olisi vakaissa käsissä ja turvallisilla vesillä, varmojen miesten ohjatessa sen kulkua. Sekään ei kylläkään ollut itsessään hallituksen ansiota, vaan lähinnä poliitikon kannatuksen, tai pikemminkin sen puuttumisen ansioksi luettava tapahtuma.

TP Niinistön uudenvuoden puhe oli sen sijaan hyvä eikä siihen voi paljon muuta todeta kuin, että UGH!
 

skärdis

Ylipäällikkö
Sipilän suosion sukeltaminen on ainoastaan looginen seuraus tehdystä politiikasta. En tosin tiedä, mitä kansa oikein odotti monimiljonääriltä. En usko, että Sipilää välttämättä nähdään politiikassa enää tämän vaalikauden jälkeen. Toivottavasti jää sekin lyhyeksi.
Milloin meillä on viimeksi ollut hyvä pääministeri?
 

Vonka

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 3.0
Milloin meillä on viimeksi ollut hyvä pääministeri?
Hyvä kysymys. Vai pitäisikö sanoa, hyvä hallitus. Eihän Sipilä yksin ole.

Jos rajataan tämä sisäpolitiikkaan, hallituksen luonne tulee esille vaikeina aikoina, joten jos sota-aikoja ei oteta lukuun, Svinhufvudin 1930-luvun alun hallitus sai säilytettyä yhteiskuntarauhan vaikka Lapuan Liike oli voimakkaimillaan, ja Ahon hallitus 1990-luvun alussa joutui vaikeaan tilanteeseen Holkerin hallituksen romautettua Suomen talouden lamaan. Lipponen pääsi valmiiksi katettuun pöytään.

Myös 1960-luvulta voisi kaivaa sen hallituksen, joka pisti liikkeelle peruskoulun ja sairausvakuutuksen.
 
Perussuomalaisista ja Halla-ahon tulemisesta. Kirjoittajana Oulun persujen entinen pj. joten tietää mistä puhuu. Toivottavasti tuo ennuste "köyhien asia saa jäädä" ei tule pitämään paikkaansa, mutta muuten kuulostaa sangen hyvältä. Tietyn filtterin läpi tätä pitää kuitenkin lukea, koska kyseessä Oulun persujen entinen pj. ja nykyinen loikkari. Taisi saada Soinista tarpeekseen.

https://blogit.kaleva.fi/jari-pekka-teurajarvi/soinille-tuli-noutaja

Soinille tuli noutaja

"Soinin asema alkoi murtua, kun puoluekokouksessa äänestettiin puolueen varapuheenjohtajista. Kolmanneksi varapuheenjohtajaksi perussuomalaiset eivät valinneet Soinin suosittelemaa Juho Eerolaa, vaan valituksi tuli oululainen Sebastian Tynkkynen. Tynkkysen korostamat teemat vetosivat puoluekokousväkeen kuin viina alkoholistiin. Tynkkynen puhui kentän äänellä: itsenäinen rahapolitiikka, EU-kritiikki ja monikulttuurisuuden vastustaminen. Valintansa jälkeen Tynkkynen totesi: ”Valintani on ehdottomasti hyvin selkeä signaali puoluejohtoa ja sen linjaa kohtaan”.

Tynkkysen valinta kumpusi erityisesti kentän tyytymättömyydestä perussuomalaisten hallitustaipaleen alkuun. Keväällä käytyjen eduskuntavaalien 2015 aikana televisiossa pyöri puolueen mainos ”Piikki kiinni”, joka oli perussuomalaisten vaalien kärkiteema. Suomeksi sanottuna Kreikkaan ei enää rahaa. Perussuomalaiset olivat välittömästi hallitustaipaleen alkumetreillä kuitenkin hyväksymässä Kreikan 3. tukipakettia. Kenttä ei voinut uskoa tätä todeksi.

Timo Soini ja muu puoluehallitus vastasi kentän ääneen erottamalla Sebastian Tynkkysen puolueesta.
Tekosyy erottamiselle saatiin, kun varapuheenjohtaja Tynkkynen vaati koolle puoluehallituksen, eduskuntaryhmän ja puoluevaltuuston yhteiskokousta päättämään perussuomalaisten jatkosta Suomen hallituksessa. Tynkkynen erotettiin puolueesta puoluehallituksen kokouksessa, jossa hän ei itse ollut paikanpäällä. Hän oli kokouksen aikaan Pohjoismaiden poliittisten nuorisojärjestöjen kokouksessa Islannissa. Tynkkynen oli saanut laajaa kannatusta vaatimuksilleen.

Turun puoluekokouksessa kaikista puhujista selkeästi kovimmat aplodit sai europarlamentaarikko Jussi Halla-aho. Sali raikui hänen pitämänsä puheen jälkeen ja puheen aikanakin. Tuolloin tajusin, että Jussi Halla-aho on ainoa, joka pystyisi haastamaan Timon Soinin puheenjohtajavaalissa. Tämän näki myös Timo Soinin ilmeestä Halla-ahon puheen aikana."

"Yllätyin Jussi Halla-ahon ilmoituksesta 30.12.2016, että hän lähtee erittäin todennäköisesti puheenjohtajaehdokkaaksi puoluekokouksessa 2017, riippumatta siitä onko Soini ehdolla vai ei. Mielessäni olin pohtinut muita vaihtoehtoja haastajaksi, mutta rehellisesti sanottuna toista varteenotettavaa haastajaa en ole keksinyt. Heikoimmillakin avuilla olisi todennäköisesti pärjännyt, mutta nyt tilanne on saletti. Jussi Halla-ahosta tulee perussuomalaisten puheenjohtaja kesällä 2017."

"Puolue asemoituu reilusti nykyistä oikeammalle. Köyhien asia saa jäädä, eikä puolue ole enää yleispuolue. Tärkeimpinä teemoina tullaan näkemään nuivan manifestin sisältö eli tiukempi maahanmuuttopolitiikka. Lisäksi EU- ja eurovastaisuus sekä natomyönteisyys."
 

Talvela

Ylipäällikkö

hansai

Ylipäällikkö
Päivän meili puolustusministeri Jussi Niinistölle: Turhaa tuhlausta

Järjestitte puolustusministerin vastaanoton noin 800:lle "sidosryhmiä" edustavalle vieraalle.

Paikalla oli pitkälti samoja politiikan ja virkakunnan kasvoja kuin kaikissa muissakin vastaavissa juhlissa ja tapahtumissa.

Voidaankin kysyä onko tällaisille pikku-linnanjuhlille enää sijaa nykymaailmassa.

Kuluja aiheutuu suurhipoista ja vaikka rahoilla ei hävittäjää saisikaan, niin kyllä noillakin juhlarahoilla aika paljon pateja irtoaisi.

Puolustuskykymme ylläpitämiseksi joudutaan tekemään lähivuosina taloudellisia suursatsauksia. Puolustushallinnon tulisi nyt osoittaa esimerkkiä ja tehdä tuoreita avauksia taloudenkin suhteen.

IL
http://m.iltalehti.fi/paakirjoitus/201701022200048464_pk.shtml

Vastaanotto on järjestetty vuodesta 1947 lähtien. Puolustusvoimauudistuksesta johtuen vastaanotto peruttiin 2010-2014 välisenä aikana.
Defmin
 

TBman

Ylipäällikkö
http://yle.fi/uutiset/3-9383999
Mielipidekysely: Vaalikampanjassa saa loukata, mutta ei valehdella
Valtaosa suomalaisista suhtautuu ymmärtäväisesti suoraan puheeseen vaalikampanjoissa, vaikka se loukkaisi monia ihmisiä.

No onko missään vaadittu rehellisyyttä??????
 

TBman

Ylipäällikkö
http://yle.fi/uutiset/3-9384154
Sipilä oikeusasiamiehelle: Minä tai läheiseni emme hyödy Terrafamen pääomittamisesta
Pääministerin mukaan päätöksenteko kävisi "ylitsepääsemättömän vaikeaksi", jos jääviyttä tulkittaisiin "aikaisemmasta käytännöstä poikkeavalla tavalla".

Jos jääviyttä tulkittaisiin "aiemmasta käytännöstä poikkeavalla tavalla"

Eli hyvät veljet.....

Voi tätä aikaa, oi voi näiden tapoja!
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
http://yle.fi/uutiset/3-9386148

Pohjolainen ei ota kantaa Sipilän mahdolliseen esteettömyyteen tai esteellisyyteen. Hän huomauttaa kuitenkin, että tietämättömyys ei sellaisenaan ole riittävä peruste esteettömyyden takaamiseksi.

– Sipilä vetoaa voimakkaasti tietämättömyyteen. Mutta tietämättömyys ei perustuslakivaliokunnan 2010 antaman mietinnön perusteella ole sellainen peruste, joka välttämättä poistaisi esteellisyyden. Vilpillisyys tai epäasiallisuus voi vaikuttaa kylläkin siihen, kuinka moitittavaa se on.

Entäs typeryys? :D
 

Talvela

Ylipäällikkö
Demareiden johtoon pyrkivä Tytti Tuppurainen: Sdp:n ei pidä lähteä huutokilpailuun eikä flirttailemaan populistien kanssa

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005031998.html


Hyvää on se että kertoo rehellisesti mitä politiikkaa meinaa ajaa.
 
http://yle.fi/uutiset/3-9386148

Pohjolainen ei ota kantaa Sipilän mahdolliseen esteettömyyteen tai esteellisyyteen. Hän huomauttaa kuitenkin, että tietämättömyys ei sellaisenaan ole riittävä peruste esteettömyyden takaamiseksi.

– Sipilä vetoaa voimakkaasti tietämättömyyteen. Mutta tietämättömyys ei perustuslakivaliokunnan 2010 antaman mietinnön perusteella ole sellainen peruste, joka välttämättä poistaisi esteellisyyden. Vilpillisyys tai epäasiallisuus voi vaikuttaa kylläkin siihen, kuinka moitittavaa se on.

Entäs typeryys? :D
Oikein järjen jättiläinen avustajana :facepalm:
Juuri nyt: Syyttäjä vaatii Teuvo Hakkaraiselle sakkorangaistusta
Avustaja: Hakkarainen ei tiennyt, että kiihottaminen kansanryhmää vastaan on rikos
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/juu...uvo-hakkaraiselle-sakkorangaistusta-24181992/
Mikäs näitä tietämättömiä veijareita yhdistää? Ai niin - duunipaikka. Kumpikin on töissä siinä puljussa, jossa säädetään Suomen lait.
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
BAN
Lahjoittaja

Bushmaster

Ylipäällikkö
BAN
Lahjoittaja
Mikäs näitä tietämättömiä veijareita yhdistää? Ai niin - duunipaikka. Kumpikin on töissä siinä puljussa, jossa säädetään Suomen lait.
Huonomuistisuus ja tai tietämättömyys on ilmeisesti poliitikon ammattitauti tai edellytys siihen toimeen..?o_O
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
BAN
Lahjoittaja
En oikeen keksinyt tälle ketjua joten tällään tämän jutun tänne...voi siirtää jos parempi ketju jostain löytyy...

Vihervasemmistolaisen vaikutuksen moninainen kuva
4.1.2017 14:25 Arto Jääskeläinen

http://artojaaskelainen.puheenvuoro...rvasemmistolaisen-vaikutuksen-moninainen-kuva

15 kommenttia

Vihreä luonto

Vihreiden polittiset painotukset ovat olleet jo pitkään muualla kuin luonnossa. Samoin arvomaailma ja tarkoitusperät voivat yllättää sellaisen, joka pitää Vihreitä vain luontopuolueena tutustumatta lähemmin. Tuosta kirjoitin jo aiemmin:http://artojaaskelainen1.puheenvuor...in-taisto”-vihreissa-sosialismia-ja-aivopesuaVihervalta soluttautunut laajasti

Vihervasemmisto on saanut käsittämättömän laajan vallan Suomessa, paljon laajemman kuin mitä sen kannatus on äänestäjäkunnassa. Se ei olisi mahdollista esimerkiksi ilman vihervasemmiston lukuisia poliittisia ulokkeita järjestöpuolella, kuten Seta sekä feminismiä ja liberalismia, jotka laajentavat vihreätä vaikutusvaltaa sen oman kannattajakunnan ulkopuolelle. Mielipidemuokkausta tukee vahvasti vankka vihermielinen toimittajakunta tiedotusvälineissä. Ilahduttavan itsenäisesti ajattelevia tolkun toimittajia silti on edelleen, haluan kiittää heitä ja rohkaista heitä kirjoittamaan aikamme ilmiöistä enemmänkin.Nuoriso erityiskohteena

Propagandaa kohdistetaan voimallisesti nuorisoon ja se näkyy. Nuorisojärjestöjen ideologia on yhä samankaltaisempaa vihervasemmistolaisen aatemaailman laajan syötön seurauksena. Kohtaat yhä enemmän argumentaatiota, jonka ideologisen alkulähteen tunnistat vihervasemmistolaiseksi aivan muiden, kuin Vihreiden tai Vasemmistoliiton edustajien lausumana. Aatemaailman syövytys vihervasemmistolaisella propagandalla on edennyt laajaksi ilmiöksi.

On helppoa ymmärtää, miksi aivopesua kohdistetaan vahvasti nuorisoon. Asia tulee väittelyissä toistuvasti esiin hieman ilkeällä tavalla. Kasvotusten keskustelussakin kun nuorehko erimielinen koki jääneensä tappiolle, hän tokaisi lopuksi ja häipyi: Onneksi kuolet ennen minua ! Tuossa onkin syy, miksi vihervasemmistolainen propaganda pyrkii hakemaan valtaa itselleen laajasti nuorison kautta. Kun vaikutetaan nuorisoon, pyritään hankkimaan niitä tulevaisuuden äänestäjiä.Koulutuksen ja opetuksen rooli

Koulutuksen ja opetuksen tehtävä on oivallettu jo kauan sitten ideologian levittäjänä. Se näkyy myös opiskelijajärjestöissä, Opetushallituksen toiminnassa ja pyrkimyksessä ujuttaa vähitellen vihervasemmistolaista aatemaailmaa opettajille kohdistetun materiaalin kautta. Jopa vanhempain laillista oikeutta aivopesusta kieltäytymisen kautta varmistaa lapsilleen vakaumuksensa mukainen kasvatus pyritään tarkoituksellisesti vesittämään, esimerkkinä OPH: n aiemmat lausunnot koskien vanhempain oikeutta kieltäytyä lapsille tarjottavasta poliittisesti vääristyneestä opetuksesta ja materiaalista. On yritetty selitellä, että kieltäytymisoikeus koskee vain uskontoa, mikä on perätön väittämä. Se kuvastaa hyvin myös selittelijöiden tarvetta saada syöttää opetuksen kautta propagandaa.

Englanninkielinen versio Euroopan ilmisoikeussopimuksen lisäpöytäkirjasta 2 sanoo tämän vanhempain oikeuden hieman selkeämmin:


http://www.echr.coe.int/Docu…/Guide_Art_2_Protocol_1_ENG.pdf

Se ei rajaa asiaa uskonnon opetukseen:

Article 2 of Protocol No. 1 – Right to education

“No person shall be denied the right to education. In the exercise of any functions which it assumes in relation to education and to teaching, the State shall respect the right of parents to ensure such education and teaching
in conformity with their own religious and philosophical convictions.”


Asia ei siis ole rajattu vain uskontoon. Tuo sanoo että

"Missä tahansa koulutukseen ja opetukseen liittyvissä toiminnoissa valtion tulee kunnioittaa vanhempien oikeutta varmistaa koulutuksen tai opetuksen yhteensopivuus vanhempien uskonnonja vakaumuksen kanssa."

Tuo "oikeus varmistaa" ei voi mitenkään toteutua ilman vanhempien oikeutta kieltäytyä vakaumuksen vastaisesta opetuksesta. Vihervasemmistolaisten näkemysten tyrkyttäminen opetuksen kautta on varmasti monille vakaumuksen vastaista aivopesua. Samoin järjestöistä esimerkiksi Seta edustaa feminististä vihervasemmistolaisuutta edistäen Vihreiden ja Vasemmistoliiton politiikkaa ja ideologisia näkemyksiä.On väitetty, että lapset/nuoret eivät voi kuitenkaan välttyä huonolta informaatiotulvalta. Kysymys ei kuitenkaan ollut lainkaan tästä. Kyse on siitä, mitä koulu tarjoaa. Opettajat ovat tärkeässä roolissa poliittisen tyrkytyksen hillitsemisen suhteen ja vanhempien aktiivisuus on tärkeää. Vaikka perheitä suojaava kielto sai nimen ”Seta-kielto” sen vuoksi, että Seta on aktiivinen poliittinen aivopesijä kouluissa, tämä kielto koskee kaikkea poliittista tyrkytystä. Koulun tehtävä on opettaa taitoja elämää varten, ei jakaa propagandaa. Ei vanhempien tarvitse hyväksyä mitä tahansa koulujen tarjoamana:http://setakielto.fiPyrkimys passivointiin ja harhautukseen

”Mitä se on sinulta pois !”, kuulostaako tutulta väittämältä ?

Lauseen tarkoitus on väittää, että ”älä vastusta asiaa, koska et itse kohtaa menetystä”. Toisaalta se yrittää nöyryyttää sinua taipumaan oman käsityksesi vastaiseen vaatimukseen tai toimintaan liittämällä siihen vielä käsityksen suvaitsemattomuudesta ellet taivu ja yhdy käsitykseen. Väitteen tarkoitus on passivoida ja nöyryyttää sinua sekä viedä huomiota pois oleellisesta.

Tuollainen väite on kuitenkin monin tavoin täysin epäpätevä. Jo alkulähtökohta, että ei itse koeta menetystä, on väärä ja osoittaa välinpitämätöntä asennetta menetyksen tuntevia kohtaan. Se ei myöskään ota huomioon mahdollisia seurausvaikutuksia. Erittäin huonoja ja pahoja asioita voidaan helposti perustella tyyliin ”kun itse et koe menetystä, niin älä reagoi siihen”. Klassinen esimerkki tästä on monille tuttu historiasta: Ensin vietiin ryhmä ”A”. En reagoinut. Seuraavaksi vietiin ryhmä ”B”. En reagoinut. Sitten kävi huonosti ryhmälle ”C”, en reagoinut. Nyt tultiin hakemaan minut. Ei ollut enää ketään jäljellä, joka olisi puolustanut minua.

Erityisesti vihervasemmistolaisen ideologian puolustajat turvautuvat herkästi tuohon väitteeseen ”ei se ole sinulta pois”, vaikka totuus on jotain aivan muuta ja väite on epärelevantti, täysin merkityksetön varsinaisen asian arvioinnin kannalta. Se ei muuta pahaa asiaa hyväksi. Jos toisella puolella maailmaa käydään sotaa, voi samalla logiikalla väittää ”Mitä se on sinulta pois”, mutta huono tilanne ei muutu hyväksi tuolla väittämällä.Kun ruma muutetaan kauniiksi

Pyrkimys vääristää käsitteitä on yksi työkalu tällä propagandan kehityksen työmaalla. Jotta ruma tai haitallinen saataisiin näyttämään ihannoitavalta, siihen usein liitetään jalolta näyttäviä käsitteitä piilottamaan asian kyseenalainen todellisuus.

Myös tunteisiin vetoaminen on tavanomaista. Tuossa käytetään säästelemättä sekä positiivisia että negatiivisia tunteita. Kuka nyt haluaisi olla vaikkapa suvaitsematon, rasisti, vanhanaikainen, änkyrä ja taantumuksellinen ? Tuo puetaan usein ilmauksiin, ”miltä vuosisadalta olet” ja että mielipiteesi on ”tunkkainen”. Tietysti olet sitten heidän mielestään kaikkea vastakkaista hyvää, jos suostut tukemaan vihervasemmistolaista aatemaailmaa.Mitätöinti- ja vaiennuspyrkimykset

Ei ole harvinaista, että väittelyssä vihervasemmistolaisen aatemaailman ja kyseenalaisen käytöksen omaksunut alkaa herjata jotain henkilökohtaista ominaisuutta sinussa. Yritetään syrjiä jonkun henkilökohtaisen ominaisuuden perusteella. On kuultu julkisuudessa väittämä, että asiantuntijalausuntoa tulee vähätellä koska se on kristillisen maailmankatsomuksen omaavan henkilön antama. Tuollainen yleistävä leimaaminen tarkoituksella mitätöidä ammattipätevyyttä muiden silmissä on aika härskiä ja asiatonta. Asia ylittää ajoittain solvauksen rajan selvästi. Jaksaako kukaan alkaa siitä voimia kuluttavaan oikeustaisteluun on eri asia, passiivisuus reagoida tuohon toisaalta suosii tuon dissauksen yleistymistä. Arvoaseman mitätöintipyrkimyksen lisäksi tuossa on tietysti myös tavoitteena vaientaa samankaltaisten mielipiteiden esittämistä julkisuudessa eli luoda eräänlaista automaattista ennakkosensuuria ihmisten mielissä. Vakavinta tuo on tilanteissa, joissa viesti levitetään laajasti tiedotusvälineillä.Kaikkia toimittajia ei ole aivopesty

Kiitoksen ansaitsevat ehdottomasti toimittajat, jotka ovat säilyttäneet tolkun ja kirjoittavat itsenäisesti ajatellen, riippumatta muiden toimittajien ajatusmaailmasta tai liberaalista toimitusympäristöstä. Siitäkin huolimatta, että saavat helposti vihaisen hyökkäyksen erityisesti vihervasureilta niskaansa. Tuossa on aitoa ja kunnioitettavaa siviilirohkeutta. Moniko toimittaja voi ja uskaltaa liputtaa avoimesti olevansa konservatiivi ? Konservatismi perustuu koeteltuun tietoon ja hyväksi koettujen ratkaisujen soveltamiseen, ei mihinkään ideologisiin yhteiskuntakokeiluihin ja laajaan arvorappioon kuten vihervasemmistolaisuus. Reippaille konservatismin ja perinteisten arvojen lipunkantajille on tarvetta tässä rapistuneessa Suomenmaassamme. Suomen moninainen rapistuminen voidaan pysäyttää.Lisää aiheesta:

http://artojaaskelainen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212619-aivopesun-mekanismit-ja-valtamedia-suomessa

http://artojaaskelainen1.puheenvuor...pagandaa-ujutetaan-kouluihin-ja-paivakoteihin

http://artojaaskelainen.puheenvuoro...tolaisia-aatteita-vaaristakaamme-aidin-kasite