Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

fulcrum

Respected Leader
Mitä luulette, onko mahti-olo tämän jälkeen? Onhan tuo mahtavaa kun julistetaan olevan maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalla.
Tarviiko enää suomalaisille nöyristellä kun muualla osataan arvostaa paremmin?
Tuo "Time Next 100" lista taitaa olla sen varsinaisen listan jonkunmoinen divari-sarja. Eikä nuo listat muutenkaan niin kuvaavia aina ole, mukana on paljon sellaisia nimiä jotka ovat kuuminta hottia juuri silloin jos jostain syystä. "Person of the year" taas on neutraali 'kunnianosoitus', Putin esimerkiksi taidettu valita useampaankin kertaan.

Anyhoo, ei ole olemassa huonoa julkisuutta. Jos ulkomailla pidetään Marinia vaikutusvaltaisena, niin hyvä meille.
 

Fisu

Kapteeni
Anyhoo, ei ole olemassa huonoa julkisuutta. Jos ulkomailla pidetään Marinia vaikutusvaltaisena, niin hyvä meille.
En nyt menisi sanomaan; ylpeys käy lankeemuksen edelle. Media jo nyt käsittelee Marinia silkkihansikkain, saati sitten, jos hän on kansallinen ikoni (oletteko muuten nähneet yhdestäkään suomalaisesta poliitikosta sitten Kekkosen yhtä paljon "virheettömiä" kuvia mediassa?). Marin on myös ilmeisesti taipuvainen ylpeyteen, mikä johtaa siihen, että hän on aina oikeassa. Toisaalta tällainen julkisuus voi johtaa myös siihen, ettei henkilö uskalla tehdä kriittisiä päätöksiä, jos niihin liittyy vaara virheestä tai huonosta julkisuudesta.
 

Rauhantekijä

Respected Leader
Marin on myös ilmeisesti taipuvainen ylpeyteen, mikä johtaa siihen, että hän on aina oikeassa. tällainen julkisuus voi johtaa myös siihen, ettei henkilö uskalla tehdä kriittisiä päätöksiä, jos niihin liittyy vaara virheestä tai huonosta julkisuudesta.
"Johtaja ei voi tehdä virheitä" on helposti iskostuva ajatus.
.
 

YliKoo

Respected Leader
"Jätämme spektaakkelit muille" - Sanna voisi vähän muistella pandemian alkuaikoja.

THL:llä oli alussa laumasuojastrategia, ja niin oli hallituksellakin. Sanna punotti telkkarissa että olemme tarkasti viranomaisen selän takana. Presidentti nosti sitten kissan pöydälle, kun ei homma sujunut ja lähteiden mukaan Sanna ei ollut vielä tajunnut tilanteen vakavuutta. Sitten vakuutettiin, että maskeista ei ole mitään hyötyä vaan pikemminkin haittaa, ja tilattiin oikein tutkimus todistamaan tätä.

Sitten tyrittiin lentoasemien valvonta totaalisesti, ja pian pitikin osoittaa jämäkkyyttä eristämällä osa maata. Joku voisi kysyä, että oliko alun tunaroinnin ja vähättelyn hinta sitten tuo. Itse asiassa vieläkin pääsee maahan marssimaan niin, ettei koira perään hauku.

Yksi vaihtoehto Suomen selviämiselle on se, että kunnat ja yritykset muiden muassa tekivät melko laajoja rajoitustoimia jo siinä vaiheessa, kun valtio oli vielä vähättelyvaiheessa. Suomalaisten käytös keskimäärin tukee alhaista leviävyyttä, etäisyyksiä pidetään muutenkin ja poskisuutelu ei oikein istu tapoihin.

Jossakin oli kerrottu, että uusi tähti syttyi taivaalle kun Sanna syntyi, eikä hän ole käynyt koskaan kakalla!

Alan uskoa.

Sannasta seuraava listalla:

1613623715234.png
 

Lunni

Ylipäällikkö
Se on ihan hyvä että Suomesta on nainen jonkun lehden kannessa, eikä aina se tummassa puvussaan jurottava vakavailmeinen setämies joka on joko huolissaan, erittäin huolissaan tai vakavasti huolissaan taloudesta...
 

hansai

Supreme Leader
Se on ihan hyvä että Suomesta on nainen jonkun lehden kannessa, eikä aina se tummassa puvussaan jurottava vakavailmeinen setämies joka on joko huolissaan, erittäin huolissaan tai vakavasti huolissaan taloudesta...

20050415.jpg
 

hansai

Supreme Leader
Ilmeisesti historian käänteet näin tarkoitushakuisesti unohtaen kirjoitettu tweetti edustaa nykydemari-linjaa. Voi kiesus :mad:
 

Coffee Man

Respected Leader
Kaiken kruunaa tämä...

Sitten Haavisto kääntyy oikealle Aleksanterinkadulle ja pysäyttää autonsa valtioneuvoston linnan eteen. Paikassa on liikennemerkillä pysähtyminen kielletty.
 

tulikomento

Greatest Leader
Sale aikoo pitää kiinni presidentin oikeuksista johtaa ulkopolitiikkaa.

 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Hjallis sanoi ei Anolle. Turtiaisella onkin vakava paikka edessä mikäli ilman puoluetta aikoo uusia paikkansa seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Ei pääse Turtiainen enää nauttimaan PerusSuomalaisten vertausluvusta ensi vaaleissa. Voipi tulla astetta hankalammaksi päästä lävitse sitten 2023 vaaleissa.
 
Top