Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

No kyllähän veijarit on tasan tarkkaan tienneet, ettei homma mene ihan tarkoitetulla tavalla ja yriitävät maksimoida hyödyn välittämättä moraalista.

Just noin, ja sitten taas puhuvat kannattajilleen Kela-goldista ja taikaseinästä, josta ne jotkut kuulemma nostavat veronmaksajien rahaa.

Itse tekevät presiis samaa ja vielä keinoilla, joilla Kelan asiakkaat olisivat välittömästi syytteessä petoksesta.

On kyllä härskiä menoa!
 
Parempaa "tiliähän" Olli-Poika teki äiteen kanssa.. ei kiinnosta?

Ei kai kukaan ole tuota väittänyt? Viimeistään keisari Väyrysen myötä on tullut selväksi, että edustajat käyttävät härskisti järjestelmää hyväkseen.

Edit: Olli-Poika asuu ihan rehellisesti asuinhuoneistossa. Siinä on vissi eri saunassa tai kellarikopissa asumiseen.

Varsinkin kun kertomansa mukaan kaksikko oli pyytänyt saunamajuri Pastersteiniä muuttamaan vuokrasopimuksen sanamuotoa niin, että kelpaa eduskuntaan.

Aika vahvat persulasit pitää olla päässä, jos ei tuossa näe eroa! Kyse ei ole kuuluisasta kaksoisstandardista, jolla persuja kuulemma sorsitaan.
 
Viimeksi muokattu:
Samalla tavalla varmaan miehiä kypsytti ja inhotti kun naisten äänioikeutta alettiin propagoida aikoinan.
Tänään ei kenellekään tulisi mieleen että naisilta pitäisi poista äänioikeus.

Ei minua homoilu ja homot inhota, edes hätkäytä. On vain annos täynnä joka ikiselle elämänalueelle tunkevaa diversiteettiä. Jos jokin on oikeasti ihanaa ja luonnollista, sitä ei tarvitse jatkuvasti hieroa ihmisten naamaan ja tunkea paikkoihin joissa ihmisten seksuaalisuudella ei ole mitään merkitystä.

Kenenkään oikeuksista ei ole pois se että seksuaalisuuden ja oman erilaisuuden korostaminen pysyisi yksityisasiana.
 
Ei minua homoilu ja homot inhota, edes hätkäytä. On vain annos täynnä joka ikiselle elämänalueelle tunkevaa diversiteettiä. Jos jokin on oikeasti ihanaa ja luonnollista, sitä ei tarvitse jatkuvasti hieroa ihmisten naamaan ja tunkea paikkoihin joissa ihmisten seksuaalisuudella ei ole mitään merkitystä.

Kenenkään oikeuksista ei ole pois se että seksuaalisuuden ja oman erilaisuuden korostaminen pysyisi yksityisasiana.
+1
tympii tuollainen jatkuva vänkyäminen seksuaalisuudesta. Homot on homoja ja heterot heteroita... Jokaiselle käsittääkseni on oma asiansa ketä kyönää...
 
USU: Touko Aalto saa ”omilta” välttävän arvosanan – ”olisi voinut pitää paidan päällä”
8.8.2018 09:53 Päivitetty: 8.8.2018 09:53

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN
aalto-touko_1.jpg


SÄHKÖPOSTI

DEMOKRAATTI
LÄHETÄ JUTTUVINKKI →

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto saa kouluarvosanakseen kahdeksan, kun Uutissuomalainen kysyi vihreiden piirijohtajilta arviota hänen tähänastisesta puheenjohtajataipaleestaan.

Piirien puheenjohtajien antamat arvosanat vaihtelivat 6:n ja 8,5:n välillä. Arvosanojen keskiarvoksi muodostui 7,9
– Hän on petrannut koko ajan juoksuaan ja oppinut reagoimaan tilanteisiin paremmin, kommentoi vihreiden Kaakkois-Suomen piiriä johtava Katja Andrejev, jolta irtosi korkein arvosana.
Pirkanmaan piirijohtajaltaPerttu Jussilalta tulee kyselyn alhaisin arvosana.
– Julkisuudessa olleet jutut eivät ole tehneet puolueelle hyvää. Sen näkee gallupeistakin, hän toteaa Uutissuomalaisen haastattelussa.
Avioeron ja uuden naisystävän vuoksi Aallon yksityiselämä on ollut usein esillä hänen puheenjohtajakaudellaan.
Kyselyä varten tavoitettiin maanantaina ja tiistaina kaikki 12 piirijohtajaa, joista yksi ei antanut arvosanaa.
Aallolta perättyä räväkkyyttä on nähty urakalla viime viikkoina.​
Vihreää liikettä tutkinut politiikan erikoistutkija Jenni Karimäki pitää Aallon saamaa arvosanaa odotettuna.
– Pääasiassa ihmiset ovat ihan tyytyväisiä, mutta hän on persoonana erilainen ja viestinnässä erilainen kuin edeltävä puheenjohtaja. Osa on toivonut räväkämpää haltuunottoa tehtävään.
Moni piirijohtaja kiittelee Aallon pärjäävän asiakysymyksissä. Häneltä perättyä räväkkyyttä taas on nähty urakalla viime viikkoina.
Aalto asettui tukemaan vihreiden lainsäädäntösihteerin Aino Pennasen protestointia lentokoneessa. Aalto ilmoitti hyväksyvänsä Pennasen pakkopalautuksen vastustamisen, vaikka myönsikin, että lennolla ollut palautettava saattoi olla oikea rikollinen.
Piirijohtajien enemmistön mielestä Aalto toimi oikein.
–  Tapahtuma kertoo siitä, että luottamus turvapaikkapolitiikkaa kohtaan on heikko. Tilannetta ei pidä nähdä yksittäisenä tapauksena vaan osana turvapaikkaprosesseihin liittyviä ongelmia, Keski-Suomen piiriä johtava Meri Lumela kommentoi.
Viime viikolla levisi kuvia, joissa Aalto poseerasi tukholmalaisella homoklubilla transvestiittien kanssa ja näytti läimäisevän klubilla ollutta miestä takapuoleen.
Piirijohtajat ovat yksimielisiä: Aalto toimi aivan oikein.
– Mielestäni hän ei ole tehnyt mitään väärää. Hän on toiminut, kuten moni meistä kansalaisistakin toimii, Savo-Karjalan piiriä johtava Hanna Susitaival perustelee.
Vain Hämeen piirin Kati Liikonen kritisoi lievästi:
– Kuvat olivat hivenen hilpeitä. Touko olisi voinut pitää paidan päällä.
Niinistönkään alkutaival ei ollut mikään menestystarina.​
Vihreiden piirijohtajat ovat Uutissuomalaisen kyselyssä haluttomia vertailemaan puheenjohtaja Touko Aaltoa hänen edeltäjäänsä Ville Niinistöön. Moni muistuttaa, että Aalto on toiminut puheenjohtajana vasta vuoden ja Niinistö kuusi vuotta.
Useat piirijohtajat muistuttavat, ettei Niinistönkään alkutaival ollut mikään menestystarina. Lisäksi jokainen puheenjohtaja tuo oman persoonansa tehtävään ja he ovat ulosanniltaan erilaisia puheenjohtajia
– Jos miettisin Aallon ensimmäistä vuotta, sitä pitäisi verrata Niinistön ensimmäiseen vuoteen, eikä koko ajan supersuosittuun Niinistöön, Uudenmaan piirijohtaja Timo Lahtihuomauttaa.
– Jos kaikki palauttavat mieleen Niinistön ensimmäiset puheenjohtajavuodet, eivät nekään menestystarinoita olleet. Niinistö kasvoi todella loistavaksi puheenjohtajaksi, Helsingin piiriä johtava Sami Halme jatkaa.
Myös politiikan erikoistutkija Jenni Karimäki pitää epäreiluna Aallon ja Niinistön vertailua. Hän kuitenkin sanoo, että vihreiden rooli oppositiopolitiikassa on painunut vähän taka-alalle.
– SDP on ottanut enemmän ilmatilaa haltuun. Keväällä ja kesällä käytiin paljon sote-keskustelua, missä SDP:llä on vahvempi asiaomistajuus.
Karimäki arvioi, että Aallon ”kohukuvat” vaikuttavat kielteisesti liikkuviin äänestäjiin.
https://demokraatti.fi/usu-touko-aa...n-arvosanan-olisi-voinut-pitaa-paidan-paalla/
 
Soini hehkuttaa abortin torpannutta Argentiinaa – ”Eläköön elämä!” – ulkoministeriä vaaditaan nyt tilille virkavirheestä
10.8.2018 10:47 Päivitetty: 10.8.2018 10:47

LEHTIKUVA / AKU HÄYRYNEN
abort-soini.jpg


Ulkoministeri Timo Soini(sin.) kehuu blogissaanvuolaasti Argentiinaa, jonka senaatti hylkäsi torstaina lakiesityksen, joka olisi laillistanut abortin.

– Hieno maa Argentiina. Paavi on argentiinalainen, jota kuunnellaan ja arvostetaan laajasti. Sana painaa, Soini kirjoittaa.
Ulkoministeri hehkuttaa: ”Jalkapalloa, tangoa, kulttuuria, bisnesmahdollisuuksia, hyvä yhteistyökumppani kansainvälisessä politiikassa….”

Soini kertoo katselleensa valokuvia maaliskuulta, jolloin vieraili Argentiinassa.

– Niistä huokui elämä. Eläköön elämä! Vahvempi kuin kuolema.

Mitäkö olen mieltä sikäläisen senaatin viimeöisestä päätöksestä?

Tähän Soini jättää blogissaan vastaamatta.
”Käynnistäkää puolueeton tutkinta.”​
Blogin viesti on herättänyt suuttumusta.

– On käsittämätöntä, kuinka ulkoministeri Soini julistaa, että naisten oikeudet eivät ole ihmisoikeuksia, Tampereen kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja, vihreiden nuorten ex-puheenjohtaja Jaakko Mustakallio ihmettelee tiedotteessaan.

Hän muistuttaa Suomen virallisesta ulkopoliittisesta selkeästä linjasta: Naisten oikeudet ovat Suomen ihmisoikeuspolitiikan painopiste.

Mustakallio vetoaa pääministeri Juha Sipilään(kesk.) ja valtiovarainministeri Petteri Orpoon (kok.).

– Jos eläisimme oikeassa länsidemokratiassa, maan hallitus käynnistäisi puolueettoman tutkinnan ulkoministerin toistuvasta virkavirheestä ja Suomen linjan jatkuvasta rikkomisesta. Jos naisten oikeudet kiinnostavat teitä juhlapuheita pidemmälle, käynnistäkää tutkinta.

Soinin tempaukset aborttiasiassa ovat herättäneet närää jo aiemmin. Demokraattikertoi kesän alussa, että yksityishenkilöt tekivät kantelun oikeuskanslerin virastoon ja oikeusasiamiehelle Soinin osallistumisesta abortinvastaiseen tilaisuuteen virkamatkansa aikana Kanadassa.

Hän itse sanoi olleensa tilaisuudessa vapaa-aikanaan ja vetosi uskonnon- ja mielipiteenvapauteen.
https://demokraatti.fi/soini-hehkut...isteria-vaaditaan-nyt-tilille-virkavirheesta/
 
Just noin, ja sitten taas puhuvat kannattajilleen Kela-goldista ja taikaseinästä, josta ne jotkut kuulemma nostavat veronmaksajien rahaa.

Itse tekevät presiis samaa ja vielä keinoilla, joilla Kelan asiakkaat olisivat välittömästi syytteessä petoksesta.

On kyllä härskiä menoa!

Eikö tätä persuparia pitäisi Kelan ohjeistuksen mukaan nyt kohdella pariskuntana?
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Parempaa "tiliähän" Olli-Poika teki äiteen kanssa.. ei kiinnosta?
Ei sillä, kaikki tietää miksi on toimittu kuten on toimittu...
Kaveri sai pienen perinnön. Otti hieman lisää lainaa ja sai mutsinsa vuokralaiseksi. Nyt sen mutsi maksaa kaverin kämppää sen sijaan että maksaisi vakuutusyhtiölle. Onko sellaisessa mitään vikaa?

Ei sen Ollin äidin kämppä ole ilmainen. Äiti on sen ostanut, perinyt tai muuta, mutta joku on sen maksanut ja äiti sitten vuokraa kenelle haluaa ihan laillisesti ja Olli asuu ihan laillisesti. Toisin kuin nämä persut jota asumissäännöt eivät koske ja harhauttavat eduskuntaa maksamaan laittomasta asumisesta.
 
Kaveri sai pienen perinnön. Otti hieman lisää lainaa ja sai mutsinsa vuokralaiseksi. Nyt sen mutsi maksaa kaverin kämppää sen sijaan että maksaisi vakuutusyhtiölle. Onko sellaisessa mitään vikaa?

Ei sen Ollin äidin kämppä ole ilmainen. Äiti on sen ostanut, perinyt tai muuta, mutta joku on sen maksanut ja äiti sitten vuokraa kenelle haluaa ihan laillisesti ja Olli asuu ihan laillisesti. Toisin kuin nämä persut jota asumissäännöt eivät koske ja harhauttavat eduskuntaa maksamaan laittomasta asumisesta.
Hipoo ennakkoperintöä tuo järjestely..
 
Minulla on se kirjahyllyssä 150 vuotta vanhan raamatun vieressä.
Oho, vanhin Biblia joka omasta hyllystä löytyy on painettu vuonna 1890 Turun bibliaseuran toimesta. Kokonahkasidos apokryfikirjoineen kaikkineen, kirjasinlaji tietysti fraktuura.

En kyllä pistäisi ranskalaisten sosialistien kommunistien rikoksista kirjoittaman teoksen viereen. Tarkoitan tällä sitä mistä Heikki Eskelinenkin suomennoksen johdannossa kirjoittaa, että 'entiset' sosialistit eivät missään nimessä voi myöntää esimerkiksi Ukrainan kansanmurhan olleen kansanmurha, vaan pelkästään 'kollektivisoinnin epäonnistuminen'.
Lisäksi teoksen pääkirjoittaja itse kirjan alkuosassa kertoo motiiviksi kommunistien rikosten historian kirjoittamiselle sen, että 'äärioikeisto' (joka mukamas oli nostamassa 90-luvun lopussa 'taas' päätään) ei pääsisi sitä tekemään.

Asian vierestä, sori.

Omasta lähikirjastosta oli tuo teos näköjään poistettu jo pari vuotta sitten. Ei näköjään ole lukijoita. Eikä varmaan tule Applebaumin uusimmallekaan teokselle.
En myöskään pidätä hengitystä sen suhteen saako yksikään toimittelija kirjoitettua suomennoksen arvostelua, koska saattaisi natseista vouhottavan narratiivin pohja romahtaa kommarin ja natsin lintuperspektiivistä katsottuna asettuessa samaan muottiin, samalle suunnalle poliittista karttaa.
 
Viimeksi muokattu:
Hipoo ennakkoperintöä tuo järjestely..
Ei ollenkaan jollei se mutsi maksa jotain ylisuurta vuokraa. En ole kysellyt, mutta käsittääkseni menee normaalin vuokratason mukaisesti.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Back
Top