Korean Sota Osa II ?

Toinen puoli on se että tuossa on oikea uiva linnoitus, ohjuksilla on melkoinen työ päästä läpi tuon saattueen ohjuskilvestä. Siinä on valtava määrä elektronista ja kovaa torjuntavoimaa.

Edit. Tietyissä tilanteissa asia on niin että köyhät hajauttaa, rikkaat torjuu. Ei tietenkään aina, mutta liittyen tuohon voimannäytölliseen keskittymään. Ei se mikään sitting duck ole.

Saattaapi siellä olla muutama attack subi vähän kauempana pinnan alla partioimassa varmuuden vuoksi.
 
Onko viisasta tuoda kolme lentotukialusta noin lähelle toisiaan? Luulisi, että nyt ainakin 50-100 km olisi hyvä etäisyys niiden välillä. Tuonne kun pari meritorjuntaohjusta laittaisi menemään, niin kerralla 3 lentotukialusta kylmänä.

Eiköhän nuo muodostelmat ole ihan showmielessä tehty. Mutta muutama meritorjuntaohjus on hyvin äkkiä ammuttu alas, ja sitä nopeammin mitä useampi Carrier Strike Group on torjunta-aluella. Pitäisi olla ennemmin muutama sata.
 
Show menossa jenkeillä, jenkit nauraa partaansa kun joku yrittäis vähän ohjuksella. Se valtio olisi tuhkaa sen jälkeen, niin paljon tulivoimaa on pinnan alla odottamassa ja kun noi kolme lentotukialusta lähtee tuosta eri suuntiin 30solmun vauhdilla niin ei siinä kauaa mene kun jokainen häviää horisonttiin.:cool:
 
Pentagonin mukaan kyseessä oli ICBM-testi.

Twitterihuhujen perusteella ohjus oli mahdollisesti Hwasong-14 korkealla lentoradalla ammuttuna, eli saman tyyppinen koe kuin heinäkuun lopussa. Saas nähdä mitä Trump sanailee pian alkavassa lehdistötilaisuudessa.
 
Tuliko se ehjänä alas vai hajosiko taistelukärki ilmakehässä?

Jaa'a, en ole ainakaan missään nähnyt erikseen mainittavan että olisi hajonnut.
Olikos tämä nyt sitten kuinka mones ehdottomasti viimeinen viiva, jota Pipilän ei sallita ylittää?

Kukapa noita enää laskee. Taitaa käydä niin kuin Obaman "punaiselle viivalle" Syyriassa.
 
Viimeksi muokattu:
Tällä kertaa presidenttinä ei vain ole Obama. Vaan Trump joka on jo Syyriassa laittanut satamaan Tomahawkeja.

Trump pitää vissiin tiedotustilaisuutta juuri tällä hetkellä, kertoo että tapaus ei muuta USA:n politiikkaa P-Korean suuntaan. Samanlaista diipadaapaa tilanteen ratkaisemisesta kuin kaikkien aikaisempien kokeiden jälkeen. Mitä tuolle enää mahtaa, maito on jo niin sanotusti maassa. P-Korea ei tule enää luopumaan ydinohjelmastaan, tästä olen varma.

Ei saatana, tuolla kantomatkalla yltää Washingtoniin asti!
 
Vanhemmasta päästä ampui menemään edes ilman pelkoa kostoiskusta. Mielestäni hieman eri.
Ei sinänsä että Obama ei ampunut edes ilman pelkoa kostosta. Kyllä Pohjois-Korea edelleen voidaan pelata pois jos halutaan ja se riskien arvoiseksi koetaan. Oli niillä ohjus ja sukellusvene tai ei. Kaikki on kiinni hinnasta ja palkinnosta. Varmasti joku sanoi toisessa maailmansodassa ennen USAn joukkojen lähettämistä Eurooppaa pelastamaan että on myöhäistä, Hitler on jo liian vahva, se kostaisi. Joskus vapauden hinta on vain maksettava. Trump tuskin niin korkealentoisesti ajattelee mutta ajat, tilanteet ja päättäjät vaihtuvat.
 
Back
Top