Koronavirus Suomessa

Ja sit näitä hörhöjä päästetään mediaan, niin mitä tekee ihmiset kun näkee otsikot? No hamstraa lisää viinaa kaappeihin, ettei vaan lopu kesken.
Ehkä se tuossa onkin taustalla: Ihmiset hamstraa alkon tyhjäksi, kun enää ei Virostakaan voi hakea. Valtio saa paikattua kassaansa viinanmyynnillä.
Tupakan myynnin kieltämiselle saattaisi olla ohuet perusteet sillä tutkimusten mukaan tupakoijien riski sairastaa vakavasti on korkeampi.
 
Suomessa ei ole 100 vuoden aikana tuo suhtautuminen viinaan muuttunut.

Nuo kieltolain rakastajat nousevat aina vain uudelleen esiin.

Nyt tilanne on eri, kun matkustajatuonti on mahdotonta. Juopot saavat aineensa joka tapauksessa, mutta tilapäisellä kieltolailla estettäisiin monen kohtuukäyttäjän luisuminen alkoholistiksi. No, toki voi ottaa eugenistisen näkökulman...
 
THL....
Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta

3 tuntia ·

JP ROOs: „Nyt tärkeä viesti. Uusin tutkimus osoittaa että melkein mikä tahansa kasvosuojus on erittäin tehokas koronaviruksen leviämisen estämisessä. Maissa joissa käytetään maskeja, tartunnat ovat paljon vähäisempiä. THL on ollut tässäkin väärässä.(maskeista ei ole hyötyä) Maskit plus käsienpesu vaikuttavat merkittävästi. Tästä löytyy pitkä video covid-19 ryhmästä. #masks4all. Ei ole pakko uskoa mutta taatusti tehokkaampi kuin c-vitamiini...“
We need #masks4all

Suomessahan on todettu maskin olevan vaarallinen. Ei ne Aasian vinosilmät mitään tiedä...
 
Yhdelle hyväntekijälle tonnin paukku on iso, mutta baarin osakkaiden Facebook-ryhmässä on jo virinnyt ajatus, että jokainen laittaisi hankkeeseen satasen. Niin Tony saataisiin livelähetykseen juomaan pussikaljaa ja mököttämään.


”Totuushan on, että me joudumme, kuten kaikki muutkin ravintolat, lomauttamaan meidän työntekijämme”, Koskinen sanoo.

”Tuo oli Tonyn oma idea. Hän sanoi, että voi mennä ihan kenen tahansa pihalle juomaan pussikaljaa ja mököttämään, jos joku vain maksaa siitä tonnin.”
 

Kiesilä vartiainen: Väärä kuolleisuus, pitäisi olla 4%. No nykyisin ollaan lähempänä prosentin murto-osia.

Professori Jantunen: "Jantusen mukaan THL on ensinnäkin tehnyt virheen siinä, että epidemian etenemistä mittaavia ennusteita on Suomessa peilattu Kiinan Wuhanista saatuihin tilastoihin." Tässä ollaan samoilla linjoilla, mutta vertailukohta ei voi olla Italiakaan. Kiinassa tarttuvuusluku oli alle yhden kun kerrostalojen ovet hitsattiin kiinni ja ihmiset jätettiin sisään kuolemaan. Italiassa vedettiin poskipusuja ja halattiin kiinalaista rasismin poistamiseksi.

Apulaisprofessori immonen: "Ilmonen sanoo, että Aalto-yliopiston tutkijat eivät ole halunnut nojata mihinkään yksittäiseen tutkimukseen. Ryhmä on käynyt läpi monia tutkimuksia eri maista ja täsmentänyt niiden pohjalta arviotaan........ Käytännössä THL:n arviot ovat lähempänä Aalto-yliopiston tutkijoiden haarukan ala- kuin yläpäätä." Eli tässä on jo käsittääkseni jo relevantti arvio asiantuntevalta taholta.

Jos lähtisin uskomaan, katsoisin Immosen ja THL:n malleja. Vartiainen ja Jantunen lähinnä huutelevat. Chicagon talousmies ei ole edes omalla alallaan, vaikka ehkä kellottaa äo-testissä samoille kuin esim minä.
 
SDP lähetti pyynnön Tp-utvan tapahtuminen jälkeen pääministeripuolue SDP on lähettänyt tasavallan presidentin kansliaan pyynnön, että presidentti Niinistö pitäytyy Suomen perustuslain mukaisessa valtiosäännössä, eikä valmistele aloitteita, jotka SDP:n ja Marinin hallituksen näkemyksen mukaan kuuluvat hallituksen toimivallan piiriin.



Presidentin valtaoikeuksien kaventaminen oli virhe, nyt nämä debiilit johtavat Suomea kriisissä.
Toivon että saadaan uudet vaalit heti kriisin jälkeen.
Pitää ajatella positiivisesti vaikka Pekka Saurin mielestä elämmekin maailmahistorian vaikeimpia aikoja...
 
Niinistö lienee hallituksen toimintaan erittäin tyytymätön. Hän varmasti tietää presidentin paikan ja kuinka tuollaisille ehdotuksille käy, ja kyseessä on kait pääosin kansan asemaansa suoraan äänestämän (yli)johtajan epäsuora, julkisuutta saava kannanotto tähän sompailuun.

En enää usko, että Sannan Viisikko pystyy väistelemään taklauksia ja punaista korttia seuraaviin eduskuntavaaleihin asti.
 
Piiku tarkastus varastoihin
- leikattua, vajaa pullo, hankittava lisää
-apsinttia 3 pulloa, kyllä mä näillä pärjään hetken
-kirkasta viinaa, 1 pullo, ehkä hankittava lisää
- viskiä 2 pulloa, riittänee hetkeksi, en hanki lisää
- konjakkia 1 pullo, halpaa kuraa, en hanki lisää
- olutta 1 laatikko, hankittava lisää
- siideriä 4 laatikkoa, mitä vittua... :ROFLMAO:
Kokonaisuutena ihan kelpo varasto, tissuttelun riittää pitkäks aikaa:solthum:
Juu kyllähän tuolla pärjää muuten mutta olutta vain laatikko?
Ei minulla paljon muuta löydy kuin sauna olutta varastossa, jotain 5- laatikkoa. Eihän sauna ole mitään ilman saunan jälkeen nautittua kylmää olutta. Ja jos maistuisi useammin niin helppoa on niitä saunakertoja lisätä.:p
 
Back
Top